2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Oyy damadima kıyamam annesini özlüyordur o annesi haciyatmaz benzetmesi güzelmiş benim kız da hacioturmaz oturmayı bilmiyor bütün gün ortalığı karıştırıyor ben de damat bey oğlumu öperim kıyamam yavruma iyi ve güzel bir uyku çeksinler bu gece insAllah

Hayal ben 3.5 yıldır kullanıyorum canım. Erimeme nedenelri sunlar olabilir
1. Cok dolduruyor olabilirsin.
2.40 dereceden asagida erime sorunu olabiliyor
3. Makina kirec yapmistir belki yeterli suyu alamiyordur.arda soda kullan.ama bebegin camasirlarinda degil de kendi camasirlariniza beyazlariniza ornegin soda kat.durulama yunusatici bolumune elma sirkesi katiyorum biraz.eger kalinti varsa alsin diye.
4. 1 tam olcek doldurmamaya calis.

Ben öyle bir sorun yaşamadım ananemde kullandım normal deterjan gibiydi annemin Arçelik benim makine Beko 30-40-60 derecelerde yokadım

sanirim önceki gece terledi. aklıma başka da birşey gelmiyor. 1 gibi uyandı. şimdi babası bıraktı yatağa kalkmazsa artık uyur inşallah. bu 4. yatağa birakisimiz. carpol de verdik mecbur. ateş-i var kuzumun. üst diş biri çizgi şeklinde dün geldi elime ama o burun akıntısı yapmaz. sanirim hem diş hem üşütme bir arada

Ooyy yavrum..gecmis olsun canım..ikisi bir arada olmus gercekten

Kopek disler çıkarken çocukların gozleri cok kizarıp sulanıyor..belki üst dis de burnu tetiklemiştir..ya da çok agladiysa da olabilir.ama yine de tedbirli olmak lazım.ıhlamur tarhana tavuk çorbası içirirsen faydası olur belki canım

Aynı stresler bende de Vr bugünlerde Ali ye bi haller oldu..nasil iteliyor cocugu hep dusuyor kizim..bugun burum sutu düştü..kiziyorum tamam annecim diyor gene yapiyor.sinra ben de niye yaptigimi bilmiyorum diyor.kiz da basladi sapp saap indirmeye..dedim oglum bak kardesime vurmayi ogretiyorsun sana vurur sonra..vursun vursjn diyor..kendine dovusevek eleman ariyor
Yakinda yürür diyorlar gunes icin bakalim.
Bacağıma benim de yapisiyor asli ya haydom gibi birakmior silkeselen de hele ki namaz kılarken.
Namaza baslamana çoook sevindim Allah kabul etsin canım
Pisik icin ben de sudokrem kullaniyorum.birkac gune sakinletir merak etme canım.
"La havlee vela kuvvete illa billahil aliiyyil azim" demeye geldim

Ya denizin boğazı kızardı geçen gün de olmuştu ama bugün daha fazla, başka yerinde yok. Yumurta beyazı vermeye başladım ondan olabilir mi sizce
Canim baskaca bir sebebi olabilir giib.pek yunurta alerjisine benzemiyor gibi.ama yine de tedbirli davran.anne sutunden gectiginde dokunuyor mu? Kakasi sümük gibi uzuyor mu? Ates hazimsizlik gaz oldu mu?

Ondan büyük ihtimalle bırakıyorum artık beyazını vermicem

Yok canım hiçbiri olmadı bu zamana kadar başka ne olabilir ki

Aman ben olsam açmam telefonu canım işim oluyor zaten yalan değil. Açma sen de çocuklar uyuyunca duymamışım, sesi kısıktı bişey mi vardı diye gitsin boşver.
Burda da haa bi anda soğudu kız eşini gönderdin mi Aaa haberim yoktu gece beslenmesini bırakmak demişsin o işi ne zaman yapacaksak yapsak hemen de derin uyusak artık
Artık bırakabilirsin yiğidimben büyük kızda bıraktırmıştım bir yaştan sonra her uyandığında salladım kucağımda falan uyuttum baya ağlamıştı ama 3 gün sonra uyanmadı artık umudu kalmayınca.
Dünür sende al al bitiremedin şu markettekileri. Her hafta aynı enerji, aynı hevesle gidiyorsun. Sanırım benim içim geçmiş yaşlanıyor muyum ne
Bak düşün çeyizi e neler alırım oğlanın ben dünürüm sadece market değil hem Hee yerden alırım ooooo
misskokulumm kuzum Allah kavuştursun. Göndermişsin enişteyi. İyi tatiller olsun size. Öperim kuzuları
Sağol kuzum amin

Umudum- sabah sabah gözümüz gönlümüz açıldı o ne güzellik elbisesi kaybolsun emi tam kuşşşş o bir de irkiliyor yavrum ne. Göktuğ la izledik pek gülerek izlediyapıtlarını görseler ne tepki verirler acaba çok merak ediyorum. Benimki hiç görmedi bebek daha

Hay Allah ya geldi mi peş peşe gelir zaten çok geçmiş olsun paşama hemen düzelir inş. Bu dişler çok yordu yavruları ya
Alimm kuzucum ne oldu sana öyle naif kibar yavrum ben zeynebi yıla getirirsin diye sana veriyordum birleşince tam çete olacaksınız bu gidişle
Ne kadar küçük şeylerden mutlu olabiliyoruz yavruların yaptığı en ufak şey büyüme emaresi bizi mutlu etmeye yetiyor ama paşam o dağıttığı çekmeceler toplayamayacak biliyorsun dimi annesi
Hani daha gitmemişsin misss markete buradada kar yağıyor bakalım biz gidebilecek miyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…