Oyy damadima kıyamamKalppare dünürüm geçmiş olsun. Senin damat yeni uyudu. Hacıyatmaz oldu. İlk bebekliğinde de uyumuyordu.bugün tüm gün dairedeydim. Öğlen arası geldim uyutmaya uyumadı babası uyutmuş 40 dakikada uyanmış. Çılgın. Gelin kızımı öperim. Kaçmak vazgeçmek yok şekerim kavilleştik.
1 saat boşluk bulunca da ahanda bos kaldim ne yapsam derken 1 saat bitiyor zatenAh kıyamam geçer ibşallah hemencik kendi kendimize kalacağımız 1 saatimiz olsa bişeyciğimiz kalmayacak ama nerdee
Hayal ben 3.5 yıldır kullanıyorum canım. Erimeme nedenelri sunlar olabilirDostlar size birşey danışmak istiyorum.
Çamaşır makinemde Duru granül sabun kullanmak istedim. Ama her seferinde kaynar suyla sabunu cozdurmek zorunda kaldım. Erimiyor. Nasıl yapmak lazım deterjan gibi kolayca kopurtemiyor makine.
İlla leğene koyup karıştırıcaz mı siz nasıl yapıyosunuz??
Ben öyle bir sorun yaşamadım ananemde kullandım normal deterjan gibiydi annemin Arçelik benim makine Beko 30-40-60 derecelerde yokadımDostlar size birşey danışmak istiyorum.
Çamaşır makinemde Duru granül sabun kullanmak istedim. Ama her seferinde kaynar suyla sabunu cozdurmek zorunda kaldım. Erimiyor. Nasıl yapmak lazım deterjan gibi kolayca kopurtemiyor makine.
İlla leğene koyup karıştırıcaz mı siz nasıl yapıyosunuz??
sanirim önceki gece terledi. aklıma başka da birşey gelmiyor. 1 gibi uyandı. şimdi babası bıraktı yatağa kalkmazsa artık uyur inşallah. bu 4. yatağa birakisimiz. carpol de verdik mecbur. ateş-i var kuzumun. üst diş biri çizgi şeklinde dün geldi elime ama o burun akıntısı yapmaz. sanirim hem diş hem üşütme bir arada@Doga Delisi S Susam_tanesi teşekkür ederim kızlar .Helinnnnn geçmiş olsun nerde hasta oldu civanım ? Ödüm kopuyor benim de hasta edeceğim diye . Kısa sürer inşallah akıntısı da . Artık akılları iyice yetiyor burunlarını temizlemek de olay oluyor çünkü.
Ooyy yavrum..gecmis olsun canım..ikisi bir arada olmus gercektensanirim önceki gece terledi. aklıma başka da birşey gelmiyor. 1 gibi uyandı. şimdi babası bıraktı yatağa kalkmazsa artık uyur inşallah. bu 4. yatağa birakisimiz. carpol de verdik mecbur. ateş-i var kuzumun. üst diş biri çizgi şeklinde dün geldi elime ama o burun akıntısı yapmaz. sanirim hem diş hem üşütme bir arada
Aynı stresler bende de VrStres sıkıntı fazlasıyla var, uyku cok yok. Kiza her yemek saati stres. Umut'un duru'yu dovmesi stres. Stresten bol birşey yok. Dün duru'yu peteğe çaktım. Ortalıkta plates topu duruyordu, sürekli ayağıma dolaniyordu. Umut getiriyordu sürekli. Bir tekme attım topa, önümü açayım diye tabi kizarak vurdum. Ama vurdugum top yan gitti, koltuk kenarinda sıralayan kızı petege yapıştırdım. Kafası az şişti. Al sana stres.
Namaza baslamana çoook sevindimYakinda yürür diyorlar gunes icin bakalim.
Bacağıma benim de yapisiyor asli ya haydom gibi birakmior silkeselen de hele ki namaz kılarken.
"La havlee vela kuvvete illa billahil aliiyyil azim" demeye geldimAnladım canım teşekkür ederim.
Benimde strestendir diye düşünüyorum. Stres olmamak mümkün değilki, 2 küçük çocuk bakımı zor. Birde telde akıl verenlerle, memnun olmayanlarla uğraşıyorum. Dün aksam oglunu da kizinida obez yaptın, hic laf dinlemiyorsun diyor kayinvalide. Kizim 11 ay bitti 8 buçuk, oglum 2 bucuk yaşında 15 kilo. Laf anlatmaya çalışırken insan giriyor strese malesef.
Canim baskaca bir sebebi olabilir giib.pek yunurta alerjisine benzemiyor gibi.ama yine de tedbirli davran.anne sutunden gectiginde dokunuyor mu? Kakasi sümük gibi uzuyor mu? Ates hazimsizlik gaz oldu mu?Ya denizin boğazı kızardıgeçen gün de olmuştu ama bugün daha fazla, başka yerinde yok. Yumurta beyazı vermeye başladım ondan olabilir mi sizce
Ondan büyük ihtimalle bırakıyorum artık beyazını vermicemQBen de hep duru granül kullanıyorum. Deterjan gözüne direk bırakıyorum. Bir sorun yaşamadım
Geçmiş olsun kuzuma yumurta beyazı gibi geldi. Biraz ara ver istersen. Bizde de oldu kızarıklık boyunda değil ama yanaktanolmuştu beyazını vermeyince geçti
Doğum kilosuna göre normal görünüyor. Bir de genetik boyutu var . 10 aylık olacaklar artmıştır yine .
Ohhh sefanız olsun.
Yok canım hiçbiri olmadı bu zamana kadar başka ne olabilir kiAynı stresler bende de Vrbugünlerde Ali ye bi haller oldu..nasil iteliyor cocugu hep dusuyor kizim..bugun burum sutu düştü..kiziyorum tamam annecim diyor gene yapiyor.sinra ben de niye yaptigimi bilmiyorum diyor.kiz da basladi sapp saap indirmeye..dedim oglum bak kardesime vurmayi ogretiyorsun sana vurur sonra..vursun vursjn diyor..kendine dovusevek eleman ariyor
Namaza baslamana çoook sevindimAllah kabul etsin canım
Pisik icin ben de sudokrem kullaniyorum.birkac gune sakinletir merak etme canım.
"La havlee vela kuvvete illa billahil aliiyyil azim" demeye geldim
Canim baskaca bir sebebi olabilir giib.pek yunurta alerjisine benzemiyor gibi.ama yine de tedbirli davran.anne sutunden gectiginde dokunuyor mu? Kakasi sümük gibi uzuyor mu? Ates hazimsizlik gaz oldu mu?
Başka bi sebep bulamıyorum canım vermiycem bikaç gün bakalımGeçmiş olsun olabilir eğer yumurtadan sonra olduysa bi kaç gün verme sonra az miktar tekrar dene bakalım
Aman ben olsam açmam telefonu canım işim oluyor zaten yalan değil. Açma sen de çocuklar uyuyunca duymamışım, sesi kısıktı bişey mi vardı diye gitsin boşver.Olabiliyor her çocuk farklı, kimisi kilolu oluyor kimisi zayıf. Hareketlendikçe zayifliyorlar. Ama inan ikiside kilolu değil, kaynanam hariç herkes zayıf diyor. Hem kilolu olsalar ne olacak. Ne yiyorlar sanki, her ne versem zararlı. Gunde en az 5 kere görüntülü arıyor. Cocugunda yemek saatine denk geliyor. Birde goster ne yiyorlar bakiyim diyor. Sayıyorda sayıyor, bir kere doğru birşey yapsam, bir kere iyi bir şey yapsam keşke. Çocuklar çok yemek yemez, her gün hergun ne veriyosun diyor. Sanki onlar insan değil, bizler 3 gunde bir besleniyormuşuz gibi. Bu ara taktı bana bakalım hadi hayırlısı.
Artık bırakabilirsin yiğidimBurda da haa bi anda soğudukız eşini gönderdin mi Aaa haberim yoktu gece beslenmesini bırakmak demişsin o işi ne zaman yapacaksak yapsak hemen de derin uyusak artık
Bak düşün çeyizi e neler alırım oğlanın ben dünürümDünür sende al al bitiremedin şu markettekileri. Her hafta aynı enerji, aynı hevesle gidiyorsun. Sanırım benim içim geçmiş yaşlanıyor muyum ne
Sağol kuzum aminmisskokulumm kuzum Allah kavuştursun. Göndermişsin enişteyi. İyi tatiller olsun size. Öperim kuzuları
Ben dışarı çıkmalık 3 saat istiyorum1 saat boşluk bulunca da ahanda bos kaldim ne yapsam derken 1 saat bitiyor zatenbünye bos kalmaya alışık degil
Hay Allah ya geldi mi peş peşe gelir zaten çok geçmiş olsun paşama hemen düzelir inş. Bu dişler çok yordu yavruları yasanirim önceki gece terledi. aklıma başka da birşey gelmiyor. 1 gibi uyandı. şimdi babası bıraktı yatağa kalkmazsa artık uyur inşallah. bu 4. yatağa birakisimiz. carpol de verdik mecbur. ateş-i var kuzumun. üst diş biri çizgi şeklinde dün geldi elime ama o burun akıntısı yapmaz. sanirim hem diş hem üşütme bir arada
Alimm kuzucum ne oldu sana öyle naif kibar yavrum ben zeynebi yıla getirirsin diye sana veriyordum birleşince tam çete olacaksınız bu gidişleAynı stresler bende de Vrbugünlerde Ali ye bi haller oldu..nasil iteliyor cocugu hep dusuyor kizim..bugun burum sutu düştü..kiziyorum tamam annecim diyor gene yapiyor.sinra ben de niye yaptigimi bilmiyorum diyor.kiz da basladi sapp saap indirmeye..dedim oglum bak kardesime vurmayi ogretiyorsun sana vurur sonra..vursun vursjn diyor..kendine dovusevek eleman ariyor
Namaza baslamana çoook sevindimAllah kabul etsin canım
Pisik icin ben de sudokrem kullaniyorum.birkac gune sakinletir merak etme canım.
"La havlee vela kuvvete illa billahil aliiyyil azim" demeye geldim
Canim baskaca bir sebebi olabilir giib.pek yunurta alerjisine benzemiyor gibi.ama yine de tedbirli davran.anne sutunden gectiginde dokunuyor mu? Kakasi sümük gibi uzuyor mu? Ates hazimsizlik gaz oldu mu?
Ne kadar küçük şeylerden mutlu olabiliyoruz yavruların yaptığı en ufak şey büyüme emaresi bizi mutlu etmeye yetiyor ama paşam o dağıttığı çekmeceler toplayamayacak biliyorsun dimi annesiGünaydın kızlarsaldım benim oğlanı çekmece karıştırıyor ben de azcık kendime geliyorum yatakta iyi iyi büyüdü bunlar maşşallah ayaklarını aşağı salıp inmeyi de öğrenmiş öyle iniyor deli
Jadem tesekkurler durudan memnunsun hem de sorunsuz nasıl olduysa benim makinemin azizliği midir bilemedimBen direk döküyorum canım sorun olmadı hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?