2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Öncelikle tane tane açıklama yaptığın için çok teşekkürleeer Şekerpare.
Evet çok doldurmuşum ben iki ölçü koyuyorum. Sen 1olcek doldurma demişsin
60'ta yıkadım 40'ta sıcak olmuyorsa diye..
Elma sirkesi ile durulamayi deneyeceğim. Hadi bakalım, iyi çamaşır yikamalaarr

Tekrar hoşgeldin kuzum annene geçmiş olsun Rabbim şifalar versin
Anne kız durursak olmaz tabi anne ders çalışmayı yeni bitirdi bütün gün Asya hanıma yetmemiş gibi
Hoşbulduuk.. Dersler tamam Asya'yla oynamaya devam
Ay fırsat bulsam iki hafta kaçar giderdim. Çayır çimen severim nerde olsa farketmez olur tabi ki çaylar benden Baharcım

Oo kan çekti bizi desene.
Canım Malatya'da hiç bulunmadım. Babamın memleketi uzak, akrabaları desen orda tek tük var kimseler kalmadı. Gerçi gezmeye gitmeyi çok istiyorum ama olmuyor bir türlu kismet...
Luleburgazda annemin akrabaları var.
Bu aralar pandemiden gidemiyoz çok severim ben her yaz tatilinde giderdim Edirne bayirinda az kosturmadik. Set vardır eski dere mahallesinde orda dereden kurbağaları tutardım. Tey tey teyy.. Gideceğim yazin kısmetse canım

Ben öyle bir sorun yaşamadım ananemde kullandım normal deterjan gibiydi annemin Arçelik benim makine Beko 30-40-60 derecelerde yokadım
Teşekkür ederim sonsuz umut. Herkes memnun kalmış. Ben de artık miktarı az koyup elma sirkesi ile durularak deneme yapıcam..

S Susam_tanesi iş nasıl gidiyor? İşe başlaman da hayırlı olsun nasıl geçiyormuş gündüz +
Sağol canım. Gündüz hep sohbet muhabbetle geçti yokluğumda olan biten yeni maskesi hayata ve odada yemek yemeye adaptasyon derken geçti anlamadım bile.
Ya sen kv yi anlattıkça ben bilendim. Çekilecek çile değil iyi sabrediyorsun. Sevmeyen bakmayan kadın 5 kere arayıp napıyor. Koy teli bir yere açma boşver
S Susam_tanesi hayırlı olsun işin kuzum. Nasıl geçti. İpek kozam sıkıntı etmiş mi. Bugün Ata beni çok özlemiş . Her odadan çıktığımda ağladı gidecem sandı.

Çok ilginç tepki verdi. Bir bana baktı bir babasına baktı sonra döndü balıcısına bıli bıli bişeyler dedi. Sonra aldım ben çok kikirdedi kahkahalar şımarlamalar
S Susam_tanesi nasıldı ilk günün? İpek nasıl geçirmiş , döndüğünde daha yorgun mu oldun yoksa daha enerjik bir şekilde mi vakit geçirdin ipekle ?
Kesinlikle daha enerjik. Bir kere onunla vakit geçirmeyi özlemiştim. Yemekleri akşamdan yapmıştım sadece ısıttık yedik ona da yedirdik bulaşıkları ve sofrayı eşim topladı. Vücut yorgun ama ruhen dinç ve enerjiktim
Geçmiş olsun canım kötü denk gelmiş
Maşallah paşaya. Düşmemeyi de öğrense çok rahatlayacağız. Çekmecelerde elini sıkıştıracak gibi oluyor benim kız yaa :/

Son düzenleme:
S Susam_tanesi akşam nasıl geçti ipekle özlemiş mi tepkisi ne oldu merak ettim akşamdan beri yazacaktım
Özlemiş kuzum şımardı kahkaha kikirdeme gırlaydı
Kızlar şu adım adım setler varya gördünüz mü hiç alan var mı faydalı olduğu söyleniyor ama pahalı gibi sanki
Ben aldım içeriğe göre pahalı gerçekten. Ama çok güzel bilgiler veriyor. Ordan örnekle oyunlar kurabiliyorsun. Mesela 9.ayında hareketli kitaplardaki parmak sokmalık delik var cırtcırtlı kitaptaki gibi bir sayfa var. Ce eee yapmalık sayfalar var. Dokun hisset sayfası var. Burdan örnekle bu ay bunları yapabileceğini anlıyorsun ama biz bunları çoktandır yapıyoruz mesela. Bence geç geliyor. Diğer yandan ben bu etkinliklerle alakalı her kitabı kartı vs almışım. O zaman buna ne gerek var oluyorsun. Mesela bu aydaki tek farklı şey kutuya top atma etkinliğiydi. İpek onu daha yapamıyordu. Onu öğrendi. 3 tane top ve kutu çıktı içinden. Öyle parasına değmez ama ileriki aylarda neler olur içeriğinde bilemiyorum.
Diş kaşıyıcı olarak çenemi kullaniyo ama çok hoşuma gidiyo yaa sevgi gosterisi olarak algılıyorum
Yaa yerim
İnsanın çok hoşuna gidiyor gerçekten

Kızlar şu adım adım setler varya gördünüz mü hiç alan var mı faydalı olduğu söyleniyor ama pahalı gibi sanki
Ben ilk kızıma almıştım canım 1 yıllık üyelik satın almıştım 11sene önceydi. İçeriği güzeldi o zaman bu kadar pahalı mıydı bilemiyorum ay ay geliyor sürpriz oluyordu kızıma da.içinde gelen boyama kalemleri falan baya kaliteliydi senelerce kullandık. Çok severek yapıyordu kızım sonra yeğenlerime verdim. Şimdi baktım da çok pahalı bir de elimizin altında herşey var 10 aylık bebek aktivitesi diyince milyon tane şey çıkıyor. Başaran isa çok kullanıyor instada. İçeriğine oradan bakıyorum tabi biraz daha zenginleşmiş. Bir ay alıp deneyebilirsin ama çok elzem mi bence değil. Ben ilk çocuk hevesine baya bir set alıp üye olmuştum

Bir aktüel ürün gününü de geride boynu bükük bıraktım kızlar kahvaltıdan sonra atladım arabaya ilk a 101 de küçük kitapları buldum 4 tane aldım iyi adrenalin güzeldi kalabalıktı orasıasıl manyetikleri istiyordum onlar yokmuş neyse oradan çıktım 3.a101de sordum kiii meğer önceden açmışlar onları bir tane kalmış dün gitsem de alabilirmişim yani böyle saçmalık mı olur yav neyse 1 tane alfabe seti kalmış dedim oğlana okuma öğreten alıyım daoradan 2 tane daha gezdim yok Allah yok sinir oldum. Bari bir hayvanlı alsaydım. Bir de eski dostum bime gideyim dedim o hiç öyle yapar mı erkenden koyup milleti mağdur eder mi geçen salıdan hanoi kuleleri vardı küçücük ondan aldım ben de oğlumun magnetli hayvanı yoksa da hanoi kuleleri var artık

Kahvaltımızı da etmiştik ortalık dandini. Göktuğ un keyfi yerinde ablalara bıraktım çıktım. Ne bileyim dönüşte annemin baskınına uğradık ev göçüyordu kapı açıldı(annemin anahtarı var. Eşim varken kullanmaz hiç) oyy dedimmm basıldıkk. Akşam da toplayıp yatıyorum her sabah bir dağınıklık oluyor ki nasıl oluyor hiç anlamıyorum ya

Kendime asla güvenmiyorum beni eline almış oynuyor sıpa oyuncak gibi

Umudum- valla bayıldık küçük hanıma maşallah

Diş kaşıyıcı olarak çenemi kullaniyo ama çok hoşuma gidiyo yaa sevgi gosterisi olarak algılıyorum
Ayy cano başta benimde çok hoşuma gidiyordu şimdi tüm yüzüme saldırıyor burnumu koparacak çok küçük sayılmaz zaten uzatıp daha da büyütecek bu gidişle

Kızlar Bir soru ile geldim yine benşm bu uyumayan bebek Asya hanıma gündüz 2 uyku yaptırıyorum normalde ama bu sıra ilk uykusuna uyumamak için müthiş direnmeye başladı yastığa yatmıyor sürekli kalkma çabası içinde mekik çeker gibi sallayamıyorum memeye alıyorum falan uyumak istemiyor bakıyorum çok uykusu var gibi de değil göz falan ovalamıyor oyun oynuyor. Dün 11. 30 daa yatması gereken uykuya 1 de memede dalarak uyudu. 1 uyku yaptı. Şimdi ben bu sıpayı 1 de yatorırsam 2.30 gibi kalkıyor sonra tekrar yatırmak için baya 6 gibi falan olması lazım saatin. Oda çok geç. Sorum şu geçici bir durum olabilir mi tek uykuya geçmeli miyim sizce

Kesinlikle gülerek izledim maşallah Sena kuşa Umudum-
Canım bizim arkadaşın oğlu1,5 ay küçük bir araya geldiklerinde birbirlerine dokunmak istiyorlar benim kız ayağını okşayıp Sarılmak istedi arkadaşın oğlunda çekiştirip durdu ama o sessiz biraz mızmız benim kız da çatlak bir bağırdı arkadaşını ağlattı tabi o da durmuyordu birbirlerinin emziklerinş kaşla göz arasında alıp emiyorlardı hoş benim kız kendi emiyordu ama o alınca emziği basıyordu yaygarayı kimseyle paylaşmaz emziğini bazen oyuncak safinazın ağzına koyuyor gibi yapıyorum oyuncağı tekmeliyor normalde çok sever safinazı oysa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…