- 2 Ağustos 2019
- 478
- 1.393
- 113
Öncelikle tane tane açıklama yaptığın için çok teşekkürleeer Şekerpare.Hayal ben 3.5 yıldır kullanıyorum canım. Erimeme nedenelri sunlar olabilir
1. Cok dolduruyor olabilirsin.
2.40 dereceden asagida erime sorunu olabiliyor
3. Makina kirec yapmistir belki yeterli suyu alamiyordur.arda soda kullan.ama bebegin camasirlarinda degil de kendi camasirlariniza beyazlariniza ornegin soda kat.durulama yunusatici bolumune elma sirkesi katiyorum biraz.eger kalinti varsa alsin diye.
4. 1 tam olcek doldurmamaya calis.
Hoşbulduuk.. Dersler tamam Asya'yla oynamaya devamTekrar hoşgeldin kuzumannene geçmiş olsun Rabbim şifalar versin
Anne kız durursak olmaz tabi anne ders çalışmayı yeni bitirdi bütün gün Asya hanıma yetmemiş gibi
Ay fırsat bulsam iki hafta kaçar giderdim. Çayır çimen severim nerde olsa farketmez olur tabi ki çaylar benden BaharcımEvet canım güzel ama uzun süre yaşanacak bir yer değil. Beraber gideriz kalabalık oluruz dersen, neden olmasın. Çayıra bayira atarız çocukları. Agaç altında gölgede iceriz çayımızı. Rizelisin en güzel çayida kapar gelirsin.ohhh misss
Oo kan çekti bizi desene.Camları da sildim iki odanin cok buhu olmustu.icerden iki defa sildim.kar yagdigini görsünler diyegeberiyirum ama cam siliyorum..Allahim sana geliyorum..analik ne tuhaf bisey
Hayaaal demek luleburgazlisin hemi de malatyaliii demek..seni bosuna sevmemisim toprağımburgazliyiz biz de malatya da da bulundum..hemseri sayiliriz beaa ☺☺☺
Teşekkür ederim sonsuz umut. Herkes memnun kalmış. Ben de artık miktarı az koyup elma sirkesi ile durularak deneme yapıcam..Ben öyle bir sorun yaşamadım ananemde kullandım normal deterjan gibiydi annemin Arçelik benim makine Beko 30-40-60 derecelerde yokadım
Hareket çekmeyi tam unuttu diyordum ama gördünüz huylu huyundan vazgecmiyoBak damadım neler ediyor nelere benzetiyor utanmadanöyle oda el haraketini çeker sonra vay efendim benim damat haydo
Sağol canımmAslihaydo gözün aydın canım. Babacığın gelmiş ellerinden öperim
Günaydııııınn.Karlı bir sabahtan günaydın
Oh mis sıcak sobanın yanında bı kahve iç yerime noluuurKarlı bir sabahtan günaydın
Sağol canım. Gündüz hep sohbet muhabbetle geçti yokluğumda olan biten yeni maskesi hayata ve odada yemek yemeye adaptasyon derken geçti anlamadım bile.S Susam_tanesi iş nasıl gidiyor? İşe başlaman da hayırlı olsun nasıl geçiyormuş gündüz +
Ya sen kv yi anlattıkça ben bilendim. Çekilecek çile değil iyi sabrediyorsun. Sevmeyen bakmayan kadın 5 kere arayıp napıyor. Koy teli bir yere açma boşverOlabiliyor her çocuk farklı, kimisi kilolu oluyor kimisi zayıf. Hareketlendikçe zayifliyorlar. Ama inan ikiside kilolu değil, kaynanam hariç herkes zayıf diyor. Hem kilolu olsalar ne olacak. Ne yiyorlar sanki, her ne versem zararlı. Gunde en az 5 kere görüntülü arıyor. Cocugunda yemek saatine denk geliyor. Birde goster ne yiyorlar bakiyim diyor. Sayıyorda sayıyor, bir kere doğru birşey yapsam, bir kere iyi bir şey yapsam keşke. Çocuklar çok yemek yemez, her gün hergun ne veriyosun diyor. Sanki onlar insan değil, bizler 3 gunde bir besleniyormuşuz gibi. Bu ara taktı bana bakalım hadi hayırlısı.
S Susam_tanesi hayırlı olsun işin kuzum. Nasıl geçti. İpek kozam sıkıntı etmiş mi. Bugün Ata beni çok özlemiş . Her odadan çıktığımda ağladı gidecem sandı.
Kesinlikle daha enerjik. Bir kere onunla vakit geçirmeyi özlemiştim. Yemekleri akşamdan yapmıştım sadece ısıttık yedik ona da yedirdik bulaşıkları ve sofrayı eşim topladı. Vücut yorgun ama ruhen dinç ve enerjiktimS Susam_tanesi nasıldı ilk günün? İpek nasıl geçirmiş , döndüğünde daha yorgun mu oldun yoksa daha enerjik bir şekilde mi vakit geçirdin ipekle ?
Geçmiş olsun canım kötü denk gelmişsanirim önceki gece terledi. aklıma başka da birşey gelmiyor. 1 gibi uyandı. şimdi babası bıraktı yatağa kalkmazsa artık uyur inşallah. bu 4. yatağa birakisimiz. carpol de verdik mecbur. ateş-i var kuzumun. üst diş biri çizgi şeklinde dün geldi elime ama o burun akıntısı yapmaz. sanirim hem diş hem üşütme bir arada
Maşallah paşaya. Düşmemeyi de öğrense çok rahatlayacağız. Çekmecelerde elini sıkıştıracak gibi oluyor benim kız yaa :/Günaydın kızlarsaldım benim oğlanı çekmece karıştırıyor ben de azcık kendime geliyorum yatakta iyi iyi büyüdü bunlar maşşallah ayaklarını aşağı salıp inmeyi de öğrenmiş öyle iniyor deli
Özlemiş kuzum şımardı kahkaha kikirdeme gırlaydıS Susam_tanesi akşam nasıl geçti ipekle özlemiş mi tepkisi ne oldu merak ettim akşamdan beri yazacaktım
Ben aldım içeriğe göre pahalı gerçekten. Ama çok güzel bilgiler veriyor. Ordan örnekle oyunlar kurabiliyorsun. Mesela 9.ayında hareketli kitaplardaki parmak sokmalık delik var cırtcırtlı kitaptaki gibi bir sayfa var. Ce eee yapmalık sayfalar var. Dokun hisset sayfası var. Burdan örnekle bu ay bunları yapabileceğini anlıyorsun ama biz bunları çoktandır yapıyoruz mesela. Bence geç geliyor. Diğer yandan ben bu etkinliklerle alakalı her kitabı kartı vs almışım. O zaman buna ne gerek var oluyorsun. Mesela bu aydaki tek farklı şey kutuya top atma etkinliğiydi. İpek onu daha yapamıyordu. Onu öğrendi. 3 tane top ve kutu çıktı içinden. Öyle parasına değmez ama ileriki aylarda neler olur içeriğinde bilemiyorum.Kızlar şu adım adım setler varya gördünüz mü hiç alan var mı faydalı olduğu söyleniyor ama pahalı gibi sanki
Yaa yerimDiş kaşıyıcı olarak çenemi kullaniyoama çok hoşuma gidiyo yaa sevgi gosterisi olarak algılıyorum
Ben ilk kızıma almıştım canım 1 yıllık üyelik satın almıştım 11sene önceydi. İçeriği güzeldi o zaman bu kadar pahalı mıydı bilemiyorum ay ay geliyor sürpriz oluyordu kızıma da.içinde gelen boyama kalemleri falan baya kaliteliydi senelerce kullandık. Çok severek yapıyordu kızım sonra yeğenlerime verdim. Şimdi baktım da çok pahalı bir de elimizin altında herşey var 10 aylık bebek aktivitesi diyince milyon tane şey çıkıyor. Başaran isa çok kullanıyor instada. İçeriğine oradan bakıyorum tabi biraz daha zenginleşmiş. Bir ay alıp deneyebilirsin ama çok elzem mi bence değil. Ben ilk çocuk hevesine baya bir set alıp üye olmuştumKızlar şu adım adım setler varya gördünüz mü hiç alan var mı faydalı olduğu söyleniyor ama pahalı gibi sanki
Kendime asla güvenmiyorumAman ben olsam açmam telefonu canım işim oluyor zaten yalan değil. Açma sen de çocuklar uyuyunca duymamışım, sesi kısıktı bişey mi vardı diye gitsin boşver.
Artık bırakabilirsin yiğidimben büyük kızda bıraktırmıştım bir yaştan sonra her uyandığında salladım kucağımda falan uyuttum baya ağlamıştı ama 3 gün sonra uyanmadı artık umudu kalmayınca.
Bak düşün çeyizi e neler alırım oğlanın ben dünürümsadece market değil hem Hee yerden alırım ooooo
Sağol kuzum amin
Ben memnunum ya makineden muhtemelen çünkü daha öncede bu sorunu yaşayan kişiler duydumJadem tesekkurler durudan memnunsun hem de sorunsuz nasıl olduysa benim makinemin azizliği midir bilemedim
Ayy cano başta benimde çok hoşuma gidiyordu şimdi tüm yüzüme saldırıyor burnumu koparacak çok küçük sayılmaz zaten uzatıp daha da büyütecek bu gidişleDiş kaşıyıcı olarak çenemi kullaniyoama çok hoşuma gidiyo yaa sevgi gosterisi olarak algılıyorum
Kesinlikle gülerek izledimUmudum- sabah sabah gözümüz gönlümüz açıldı o ne güzellik elbisesi kaybolsun emi tam kuşşşş o bir de irkiliyor yavrum ne. Göktuğ la izledik pek gülerek izledi yapıtlarını görseler ne tepki verirler acaba çok merak ediyorum. Benimki hiç görmedi bebek daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?