- 7 Kasım 2019
- 4.541
- 10.001
- 108
Bizde de aynı durum 3 kere yaşandı ilk uykuyu kesinlikle yaptıramadım dediğin gibi 1 de uyudu 3 kalktı 8 de uyuttum bu sefer sabah çok erken kalktı 5-6 daKızlar Bir soru ile geldim yinebenşm bu uyumayan bebek Asya hanıma gündüz 2 uyku yaptırıyorum normalde ama bu sıra ilk uykusuna uyumamak için müthiş direnmeye başladı yastığa yatmıyor sürekli kalkma çabası içinde mekik çeker gibi sallayamıyorum memeye alıyorum falan uyumak istemiyor bakıyorum çok uykusu var gibi de değil göz falan ovalamıyor oyun oynuyor. Dün 11. 30 daa yatması gereken uykuya 1 de memede dalarak uyudu. 1 uyku yaptı. Şimdi ben bu sıpayı 1 de yatorırsam 2.30 gibi kalkıyor sonra tekrar yatırmak için baya 6 gibi falan olması lazım saatin. Oda çok geç. Sorum şu geçici bir durum olabilir mi tek uykuya geçmeli miyim sizce
İçeriği zengin ama demekki değmiyor o paeayaÖzlemiş kuzum şımardı kahkaha kikirdeme gırlaydı
Ben aldım içeriğe göre pahalı gerçekten. Ama çok güzel bilgiler veriyor. Ordan örnekle oyunlar kurabiliyorsun. Mesela 9.ayında hareketli kitaplardaki parmak sokmalık delik var cırtcırtlı kitaptaki gibi bir sayfa var. Ce eee yapmalık sayfalar var. Dokun hisset sayfası var. Burdan örnekle bu ay bunları yapabileceğini anlıyorsun ama biz bunları çoktandır yapıyoruz mesela. Bence geç geliyor. Diğer yandan ben bu etkinliklerle alakalı her kitabı kartı vs almışım. O zaman buna ne gerek var oluyorsun. Mesela bu aydaki tek farklı şey kutuya top atma etkinliğiydi. İpek onu daha yapamıyordu. Onu öğrendi. 3 tane top ve kutu çıktı içinden. Öyle parasına değmez ama ileriki aylarda neler olur içeriğinde bilemiyorum.
Yaa yerim
İnsanın çok hoşuna gidiyor gerçekten
Hah işte bendeki de tam o heves sanırımBen ilk kızıma almıştım canım 1 yıllık üyelik satın almıştım 11sene önceydi. İçeriği güzeldi o zaman bu kadar pahalı mıydı bilemiyorum ay ay geliyor sürpriz oluyordu kızıma da.içinde gelen boyama kalemleri falan baya kaliteliydi senelerce kullandık. Çok severek yapıyordu kızım sonra yeğenlerime verdim. Şimdi baktım da çok pahalı bir de elimizin altında herşey var 10 aylık bebek aktivitesi diyince milyon tane şey çıkıyor. Başaran isa çok kullanıyor instada. İçeriğine oradan bakıyorum tabi biraz daha zenginleşmiş. Bir ay alıp deneyebilirsin ama çok elzem mi bence değil. Ben ilk çocuk hevesine baya bir set alıp üye olmuştum
Bence tek uyku için çok erken jade. Yeni bir şey öğrendiğinde uykuya direnme olabiliyor en azından 1 yaşa gelmeliler tek uyku için sanırım yoksa akşam uykusu çok erken olacak sabah da erken kalkacsk haliyleKızlar Bir soru ile geldim yinebenşm bu uyumayan bebek Asya hanıma gündüz 2 uyku yaptırıyorum normalde ama bu sıra ilk uykusuna uyumamak için müthiş direnmeye başladı yastığa yatmıyor sürekli kalkma çabası içinde mekik çeker gibi sallayamıyorum memeye alıyorum falan uyumak istemiyor bakıyorum çok uykusu var gibi de değil göz falan ovalamıyor oyun oynuyor. Dün 11. 30 daa yatması gereken uykuya 1 de memede dalarak uyudu. 1 uyku yaptı. Şimdi ben bu sıpayı 1 de yatorırsam 2.30 gibi kalkıyor sonra tekrar yatırmak için baya 6 gibi falan olması lazım saatin. Oda çok geç. Sorum şu geçici bir durum olabilir mi tek uykuya geçmeli miyim sizce
Bu geçici bir durum, sen tek uykuya geçmek İstesende emin ol 2 gün sonra tekrar degisecek. Benim duru tek uyku yaptığı zamanda vardı, 3 uyku yaptığıda. Simdi tekrar duzene girdik. Aksam saat 6 ile 7. 30 arası alarm kurmusum gibi uyumak istiyor. Gec saatte yatinca uyumaz diye düşündüm. Ama 2 gunden sonra tam tersi oldu. Aksam 7.30 aksam yemegini yiyor, 9.30 gece uykusuna geçiyor. Uyku uykuyu çeker derler, bizde doğru çıktı. Sabah 8 gune başlıyor, 11 de tekrar uyuyor 1 saat. 2 de tekrar uyuyor 1 saat, sonra 6 ile 7.30 arası. 3 uyku yapıyor. 3 haftadır bu düzen bozulmadı.Kızlar Bir soru ile geldim yinebenşm bu uyumayan bebek Asya hanıma gündüz 2 uyku yaptırıyorum normalde ama bu sıra ilk uykusuna uyumamak için müthiş direnmeye başladı yastığa yatmıyor sürekli kalkma çabası içinde mekik çeker gibi sallayamıyorum memeye alıyorum falan uyumak istemiyor bakıyorum çok uykusu var gibi de değil göz falan ovalamıyor oyun oynuyor. Dün 11. 30 daa yatması gereken uykuya 1 de memede dalarak uyudu. 1 uyku yaptı. Şimdi ben bu sıpayı 1 de yatorırsam 2.30 gibi kalkıyor sonra tekrar yatırmak için baya 6 gibi falan olması lazım saatin. Oda çok geç. Sorum şu geçici bir durum olabilir mi tek uykuya geçmeli miyim sizce
Umudum yahu senin paylaşımları bir ben göremiyorum galiba, gecende durum yaptın burada yorumlardan anladım. Sanırım yakın arkadaş lar olarak paylaşıyor sun. Ondada ben yokum galiba
Tek tek de trendyolda satılıyor canım bence 11 ayı al yada 12 yi alabilirsin bir dene beğenirsen abone olursun.İçeriği zengin ama demekki değmiyor o paeayatek tek alınmıyor dimi abonelik gerekiyo susam yani bsn şimdi 11 ayı mı alsam alacaksam 10 ay 11 günlük oldu deniz
Bim i neden beğenmiyorsun bakıyım kaliteyi ucuza alıyoruzHah işte bendeki de tam o heves sanırımbi deneyeyim bakalım sevecek mi benim kurtlu o kadar oyuncak alıyorum bimden aldığım 10 liralık kuleyle oynuyo sürekli bizim neyimize adım adım set
Benimki de öyle erken yattı dün gece 1e kadar 1 kere uyandı ama ondan sonra bol bol uyandı yine bilsem gece uyuyacak 1 uykuya yatırırım ama erken gibi dahaBizde de aynı durum 3 kere yaşandı ilk uykuyu kesinlikle yaptıramadım dediğin gibi 1 de uyudu 3 kalktı 8 de uyuttum bu sefer sabah çok erken kalktı 5-6 da
Bencede bime laf yok gerçekten güzel şeyler geliyor. Tabi yakalayana ben genelde alamıyorum. 10 kere gitsem bir tane kurtariyorum. Ben birşeylerin yerini ogrenene kadar, millet eliyle koymuş gibi alıyor. Meğer aksamdan ne geldi nerede diye bakmaya gidiyormuş çoğu. Bende akillandim akşam bir tur atiyorum.Tek tek de trendyolda satılıyor canım bence 11 ayı al yada 12 yi alabilirsin bir dene beğenirsen abone olursun.
Bim i neden beğenmiyorsun bakıyım kaliteyi ucuza alıyoruzbime laf yok
Haklısın canım ama benim kız 2 türlü uyuyor ya ayakta sallamalıyım ya memede uyumalı ki onu çok yorgun olunca yapar. Ayakta sallamıyor yatmak bilmiyor daha yeni bile zor yatırdım bu sefer sabah 6 da diker beni ayağa diye korkuyorumBence tek uyku için çok erken jade. Yeni bir şey öğrendiğinde uykuya direnme olabiliyor en azından 1 yaşa gelmeliler tek uyku için sanırım yoksa akşam uykusu çok erken olacak sabah da erken kalkacsk haliyle
Ayy cano başta benimde çok hoşuma gidiyordu şimdi tüm yüzüme saldırıyor burnumu koparacak çok küçük sayılmaz zaten uzatıp daha da büyütecek bu gidişle
Salyaya bile aşığızYaa yerim
İnsanın çok hoşuna gidiyor gerçekten
Ay inşallah öyledir ya 2 uyku yeter bana tekrar düzelir umarım 1 uyku için erken daha bizde 8 gibi kalkıyoruz 1 e kadar duruyor 2 gündürBu geçici bir durum, sen tek uykuya geçmek İstesende emin ol 2 gün sonra tekrar degisecek. Benim duru tek uyku yaptığı zamanda vardı, 3 uyku yaptığıda. Simdi tekrar duzene girdik. Aksam saat 6 ile 7. 30 arası alarm kurmusum gibi uyumak istiyor. Gec saatte yatinca uyumaz diye düşündüm. Ama 2 gunden sonra tam tersi oldu. Aksam 7.30 aksam yemegini yiyor, 9.30 gece uykusuna geçiyor. Uyku uykuyu çeker derler, bizde doğru çıktı. Sabah 8 gune başlıyor, 11 de tekrar uyuyor 1 saat. 2 de tekrar uyuyor 1 saat, sonra 6 ile 7.30 arası. 3 uyku yapıyor. 3 haftadır bu düzen bozulmadı.
tek alayım o zaman canım aynenTek tek de trendyolda satılıyor canım bence 11 ayı al yada 12 yi alabilirsin bir dene beğenirsen abone olursun.
Bim i neden beğenmiyorsun bakıyım kaliteyi ucuza alıyoruzbime laf yok
1 mi vay asya çabuk buyuuosunKızlar Bir soru ile geldim yinebenşm bu uyumayan bebek Asya hanıma gündüz 2 uyku yaptırıyorum normalde ama bu sıra ilk uykusuna uyumamak için müthiş direnmeye başladı yastığa yatmıyor sürekli kalkma çabası içinde mekik çeker gibi sallayamıyorum memeye alıyorum falan uyumak istemiyor bakıyorum çok uykusu var gibi de değil göz falan ovalamıyor oyun oynuyor. Dün 11. 30 daa yatması gereken uykuya 1 de memede dalarak uyudu. 1 uyku yaptı. Şimdi ben bu sıpayı 1 de yatorırsam 2.30 gibi kalkıyor sonra tekrar yatırmak için baya 6 gibi falan olması lazım saatin. Oda çok geç. Sorum şu geçici bir durum olabilir mi tek uykuya geçmeli miyim sizce
2 uyku rahat yaa hatta 3 çok güzeldiHaklısın canım ama benim kız 2 türlü uyuyor ya ayakta sallamalıyım ya memede uyumalı ki onu çok yorgun olunca yapar. Ayakta sallamıyor yatmak bilmiyor daha yeni bile zor yatırdım bu sefer sabah 6 da diker beni ayağa diye korkuyoruminşallah geçicidir bu durum 2 uyku işime geliyor çünkü
Canım 8 8. 30 arası kalkıyor bizimki de ama uyuyamıyorum anlamadım dönemsel sanırım normalde 11.30 gibi göz kaşımaya başlar o yok 11.45 gibi salladım ama yatmıyor ki sallayımJadesi tek uyku en erken 13.ay bitimi diyor uyku danışmanları. Erken daha bize. Kaçta kalkıyor Asya? Benim oğlan bugün 8 çeyrekte kalktı normalde 7-7 buöuk arası kalkar 11 de ilk uykusuna çok uykusu gelmiş olarak yatar. Bugun geç uyudu biraz 12 ye doğru. Yatırmaya gidince gülmeye oynamaya başladı, biraz kudurdu yarım saat kadar sonra yattı. 2 uyku yapıyoruz biz de bir de 4-6 arası uyuyor
Sovmeyeceksen bişey dicem .Gece çok iyi aliyo uykusunu belki de jademKızlar Bir soru ile geldim yinebenşm bu uyumayan bebek Asya hanıma gündüz 2 uyku yaptırıyorum normalde ama bu sıra ilk uykusuna uyumamak için müthiş direnmeye başladı yastığa yatmıyor sürekli kalkma çabası içinde mekik çeker gibi sallayamıyorum memeye alıyorum falan uyumak istemiyor bakıyorum çok uykusu var gibi de değil göz falan ovalamıyor oyun oynuyor. Dün 11. 30 daa yatması gereken uykuya 1 de memede dalarak uyudu. 1 uyku yaptı. Şimdi ben bu sıpayı 1 de yatorırsam 2.30 gibi kalkıyor sonra tekrar yatırmak için baya 6 gibi falan olması lazım saatin. Oda çok geç. Sorum şu geçici bir durum olabilir mi tek uykuya geçmeli miyim sizce
Daha çok değişir birşeyler öğrenmiştir, uykuyu reddediyor dur. Keşfettiği seylere doysun, tekrar eskiye döner. Sırf alkışı öğrendi diye bile, 3 gün doğru düzgün uyumamış ti. Yattığı yerde bile takıntılı gibi onu yapıyordu.Ay inşallah öyledir ya 2 uyku yeter bana tekrar düzelir umarım 1 uyku için erken daha bizde 8 gibi kalkıyoruz 1 e kadar duruyor 2 gündür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?