2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Bizde de aynı durum 3 kere yaşandı ilk uykuyu kesinlikle yaptıramadım dediğin gibi 1 de uyudu 3 kalktı 8 de uyuttum bu sefer sabah çok erken kalktı 5-6 da

İçeriği zengin ama demekki değmiyor o paeaya tek tek alınmıyor dimi abonelik gerekiyo susam yani bsn şimdi 11 ayı mı alsam alacaksam 10 ay 11 günlük oldu deniz

Hah işte bendeki de tam o heves sanırım bi deneyeyim bakalım sevecek mi benim kurtlu o kadar oyuncak alıyorum bimden aldığım 10 liralık kuleyle oynuyo sürekli bizim neyimize adım adım set

Bence tek uyku için çok erken jade. Yeni bir şey öğrendiğinde uykuya direnme olabiliyor en azından 1 yaşa gelmeliler tek uyku için sanırım yoksa akşam uykusu çok erken olacak sabah da erken kalkacsk haliyle

Bu geçici bir durum, sen tek uykuya geçmek İstesende emin ol 2 gün sonra tekrar degisecek. Benim duru tek uyku yaptığı zamanda vardı, 3 uyku yaptığıda. Simdi tekrar duzene girdik. Aksam saat 6 ile 7. 30 arası alarm kurmusum gibi uyumak istiyor. Gec saatte yatinca uyumaz diye düşündüm. Ama 2 gunden sonra tam tersi oldu. Aksam 7.30 aksam yemegini yiyor, 9.30 gece uykusuna geçiyor. Uyku uykuyu çeker derler, bizde doğru çıktı. Sabah 8 gune başlıyor, 11 de tekrar uyuyor 1 saat. 2 de tekrar uyuyor 1 saat, sonra 6 ile 7.30 arası. 3 uyku yapıyor. 3 haftadır bu düzen bozulmadı.

İçeriği zengin ama demekki değmiyor o paeaya tek tek alınmıyor dimi abonelik gerekiyo susam yani bsn şimdi 11 ayı mı alsam alacaksam 10 ay 11 günlük oldu deniz
Tek tek de trendyolda satılıyor canım bence 11 ayı al yada 12 yi alabilirsin bir dene beğenirsen abone olursun.
Hah işte bendeki de tam o heves sanırım bi deneyeyim bakalım sevecek mi benim kurtlu o kadar oyuncak alıyorum bimden aldığım 10 liralık kuleyle oynuyo sürekli bizim neyimize adım adım set
Bim i neden beğenmiyorsun bakıyım kaliteyi ucuza alıyoruz bime laf yok

Jadesi tek uyku en erken 13.ay bitimi diyor uyku danışmanları. Erken daha bize. Kaçta kalkıyor Asya? Benim oğlan bugün 8 çeyrekte kalktı normalde 7-7 buöuk arası kalkar 11 de ilk uykusuna çok uykusu gelmiş olarak yatar. Bugun geç uyudu biraz 12 ye doğru. Yatırmaya gidince gülmeye oynamaya başladı, biraz kudurdu yarım saat kadar sonra yattı. 2 uyku yapıyoruz biz de bir de 4-6 arası uyuyor

Son düzenleme:
Bizde de aynı durum 3 kere yaşandı ilk uykuyu kesinlikle yaptıramadım dediğin gibi 1 de uyudu 3 kalktı 8 de uyuttum bu sefer sabah çok erken kalktı 5-6 da
Benimki de öyle erken yattı dün gece 1e kadar 1 kere uyandı ama ondan sonra bol bol uyandı yine bilsem gece uyuyacak 1 uykuya yatırırım ama erken gibi daha

Tek tek de trendyolda satılıyor canım bence 11 ayı al yada 12 yi alabilirsin bir dene beğenirsen abone olursun.

Bim i neden beğenmiyorsun bakıyım kaliteyi ucuza alıyoruz bime laf yok
Bencede bime laf yok gerçekten güzel şeyler geliyor. Tabi yakalayana ben genelde alamıyorum. 10 kere gitsem bir tane kurtariyorum. Ben birşeylerin yerini ogrenene kadar, millet eliyle koymuş gibi alıyor. Meğer aksamdan ne geldi nerede diye bakmaya gidiyormuş çoğu. Bende akillandim akşam bir tur atiyorum.

Bence tek uyku için çok erken jade. Yeni bir şey öğrendiğinde uykuya direnme olabiliyor en azından 1 yaşa gelmeliler tek uyku için sanırım yoksa akşam uykusu çok erken olacak sabah da erken kalkacsk haliyle
Haklısın canım ama benim kız 2 türlü uyuyor ya ayakta sallamalıyım ya memede uyumalı ki onu çok yorgun olunca yapar. Ayakta sallamıyor yatmak bilmiyor daha yeni bile zor yatırdım bu sefer sabah 6 da diker beni ayağa diye korkuyorum inşallah geçicidir bu durum 2 uyku işime geliyor çünkü

Jadesi Bizim gündüz uykulari 2 defa 1 er saat en fazla 1 bucuk saat. Ama bu ara gece sapittik disten oldugunu dusunmek istiyorum.. misskokulumm gece beslenmesink biz 9. Ay basinda tek beslenmeye dusurmustuk 6 saatte 1 veriyordum uyanmıyordu ama 2 hafta surdu son 2 haftadir surekli uyaniyor gece dun 11 bucukya gece yedirdim 2 de uyandi yatmadi mecbur kalktik mama verdim ust bas degstirdim terlemisti sonra uyudu zar zor sabaha karsi yine besledim. Kesemiyoruz ki insallah gecicidir su dönem yan diside patladi diger diste geliyor kafayi yiyecegim distendir insallah huy degstirmiyordur

Ay inşallah öyledir ya 2 uyku yeter bana tekrar düzelir umarım 1 uyku için erken daha bizde 8 gibi kalkıyoruz 1 e kadar duruyor 2 gündür

1 mi vay asya çabuk buyuuosun benim Haydo 3 uyku yapiyo gündüz 12 de 3 buçuk 4de ve 7 de uyutmasam çıldırıyo

2 uyku rahat yaa hatta 3 çok güzeldi bence geçici sabırlı ol sen

Canım 8 8. 30 arası kalkıyor bizimki de ama uyuyamıyorum anlamadım dönemsel sanırım normalde 11.30 gibi göz kaşımaya başlar o yok 11.45 gibi salladım ama yatmıyor ki sallayım zorla ben yatırıyorum o kalkıyor en son bağırarak şarkı söyledim şaşırdı uyudu deli deliyi görünce hesabı

Sovmeyeceksen bişey dicem .Gece çok iyi aliyo uykusunu belki de jadem 26255263 kere uyanmasına rağmen

Ay inşallah öyledir ya 2 uyku yeter bana tekrar düzelir umarım 1 uyku için erken daha bizde 8 gibi kalkıyoruz 1 e kadar duruyor 2 gündür
Daha çok değişir birşeyler öğrenmiştir, uykuyu reddediyor dur. Keşfettiği seylere doysun, tekrar eskiye döner. Sırf alkışı öğrendi diye bile, 3 gün doğru düzgün uyumamış ti. Yattığı yerde bile takıntılı gibi onu yapıyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…