2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
2 uyku rahat yaa hatta 3 çok güzeldi bence geçici sabırlı ol sen
En güzeli 3 uyku insan kendine zaman ayırabiliyor. Hic birsey yapmasa bile o sakinlik dinlendiriyor insanı. Hem uyuyan çocuk mutlu oluyor,bizleride çok üzmüyor. Aksi olduğunda kucakta taşı dur memnuniyetsizi.

Hareket çekmeyi tam unuttu diyordum ama gördünüz huylu huyundan vazgecmiyo

Sağol canımm
O herhaliyle çok tatlı maşallah benim yakışıklı haydoma
Günaydııııınn.
Manzara hem çook güzel hem de çook soğuk
İçeride soba başından izlemek güzel tabi dışarısı soğuk
Diş kaşıyıcı olarak çenemi kullaniyo ama çok hoşuma gidiyo yaa sevgi gosterisi olarak algılıyorum
Aman şuna bak sen ya sende bizim yerimize onu ye annesi
Oh mis sıcak sobanın yanında bı kahve iç yerime noluuur
Akşam ki kahvem senin için aslım

misskokulumm bende gidebildim markete kalın kitaplardan istiyordum ondan kalmamış kartlardan aldım hayvanlı olanlarından ama hiç beğenmedim eve gelince baktım hem çok ince hem de hayvanlar hiç sevimli değil bebek kartı bu ya kedi ve ineğe sevindi Ayşe diğerleri pek çekmedi ilgisini bide manyetiklerden aldım hayvan yokmuş sebze meyve aldım onu evde açarım artık o kalın kitaplar nasıl abime al dedim bakalım

Yok canım hiçbiri olmadı bu zamana kadar başka ne olabilir ki
Biraz yedirme bakalim..10 15 gun sonra pişmiş yumurta beyazını tenine değdirirsin.dokunmazsa yumurtanin hem sarisi hem beyazi ile pisirilmis kurabiye kek gibi bisey yedirirsin.dokunmazsa minicik deneme yaparsın canım.yumurta agir alerjendir eger ağır alerjisi varsa tenine degdiginde bile kabartırmış.ordan anlarsın önce.ben yine de yumurtadan olduğunu sanmiyorum çünkü çizgi gibi.parca parca dokmemis ki.ahh CocoChanelmademoiselle coco olsa ne guzel aciklardi.onun kizinda yumurta alerjisi vardi.
Ben dışarı çıkmalık 3 saat istiyorum hoş Cafe falan da yok napcam az yürüyüp geliyim bari
Ahh ahhh diyorum..yaz gelsin bu yaz koronadan korkmadan çocuklarımı alıp dolaşmak istiyorum bakalım
Karlı bir sabahtan günaydın
Insanin icine hayat doluyor..miss gibi manzara yaaa...gircen battaniye altına alıcan eline kahve çay bisey bişey...bir kitap bir kalem..oyle yaa kalem de lazım..bu manzara adamı şair eder yazmaya da başlar insan
Ayy hic sorma sanki 2 yaş givi inat evresine girdik.bu sabah demir ilacini veriyorum.kucuk kasik almis , oglum onla verilmez bak bu buyuk kasikla verecegiz dedim.ikisini kiyasladim. bu bundan buyuk dedim elimdekini gosterdim. diye.benle inatlasiyor kendi elindekini gosteriyor hayir bu bundan kucuk diyor dedim oglum ayni seyi soyluyoruz inat ki ne inat noluyor anlamadim.bu sabah ona pekmezli su verdim.anne senin ellerinden opmem lazim ne lezzetli bisey yapmissin bana diyor.naiflik devam ama arada devreler yanıyor merak etme dunurum kizkardesine her turlu kahri yapar da karisina oldu mu pisi kedi kesilir
benim de başıma geldigi icin biliyorumama oglumun tenine tek dokunmayan deterjan bu oldu. kolaay gelsiiiin
Ben de burgazda hic yaşamadım ama severimm hatta yerleşme hayalimiz bile var sakin şirin bir yer
Geçici bir durumdur muhtemelen..bazen bizim kız da tek uyku yapıyor

Kızlar yarın a101 e küçük bebek kartları ve manyetik hayvanlar falan geliyor
Normalde aktüel takip etmem ama sayende yeni hobim her çarşamba bim aktüel bakmak acaba ne geliyor diye heyecanlanıyorum sonra sen ne aldın acaba diye merak ediyorum hayatıma eğlence getirdin

Ben memnunum ya makineden muhtemelen çünkü daha öncede bu sorunu yaşayan kişiler duydum
Evet canım aynen sorun sabundan kaynaklanmıyo makine ve dozajla ilgili
Jadecim durum geçici o hazır değil tek uykuya bir iki güne kalmaz Asya'nın yeniden ilk uykusuna kolayca geçeceğini tahmin ediyorum bu aralar yürüme isteği arttı ondan hep ayağa kalkmaya çalışıyolar

En güzeli 3 uyku insan kendine zaman ayırabiliyor. Hic birsey yapmasa bile o sakinlik dinlendiriyor insanı. Hem uyuyan çocuk mutlu oluyor,bizleride çok üzmüyor. Aksi olduğunda kucakta taşı dur memnuniyetsizi.
Benimki 3ü bırakalı baya oldu ya 3-3.5 saat uyanık kalıyor genelde

Yaa teşekkür ederim şekerparee tenine değdirmeyi denicem hele bi geçsin de

Umudum yahu senin paylaşımları bir ben göremiyorum galiba, gecende durum yaptın burada yorumlardan anladım. Sanırım yakın arkadaş lar olarak paylaşıyor sun. Ondada ben yokum galiba
Yakın arkadaşlarda sen de eklisin hatta gördü gözüküyor . İnstagramını ortak kullanıyorsan belki eşinle filan o görmüştür . Yoksa sende varsın . Bir an acaba mı deyip tekrar baktım ama eklisin sen de .
Umudum- senacık tam yemelik annesi hele o melül melül bakan gözleri yok mu sarıp sarmayalayası geliyor insanın
Teşekkür ederiz teyzesi
Umudum- maşallah sena kuşa bayıldım o titreyişini yerim elbisesini yeleğini yerm. Bize o kadar çok yelek ören oldu ki böyle güzelini görmedim güle güle giysin
Teşekkür ederiz

BKGK nerelerdesin hiç sesin çıkmıyor karya nasıl?
Canim yaziyorum aslinda ama cok yoruluyorum su sira gece uykusu bozunca hic enerjim kalmiyor. Sen nasilsin kizlar ne yapiyorlar ? Karya da sıkılıyor evdeyiz hic disari cikamadik kac haftadir bir an once disari cikip rahatca gezmek istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…