En güzeli 3 uyku insan kendine zaman ayırabiliyor. Hic birsey yapmasa bile o sakinlik dinlendiriyor insanı. Hem uyuyan çocuk mutlu oluyor,bizleride çok üzmüyor. Aksi olduğunda kucakta taşı dur memnuniyetsizi.2 uyku rahat yaa hatta 3 çok güzeldibence geçici sabırlı ol sen
O herhaliyle çok tatlı maşallah benim yakışıklı haydomaHareket çekmeyi tam unuttu diyordum ama gördünüz huylu huyundan vazgecmiyo
Sağol canımm
İçeride soba başından izlemek güzel tabi dışarısı soğukGünaydııııınn.
Manzara hem çook güzel hem de çook soğuk
Aman şuna bak sen ya sende bizim yerimize onu ye annesiDiş kaşıyıcı olarak çenemi kullaniyoama çok hoşuma gidiyo yaa sevgi gosterisi olarak algılıyorum
Akşam ki kahvem senin için aslımOh mis sıcak sobanın yanında bı kahve iç yerime noluuur
Biraz yedirme bakalim..10 15 gun sonra pişmiş yumurta beyazını tenine değdirirsin.dokunmazsa yumurtanin hem sarisi hem beyazi ile pisirilmis kurabiye kek gibi bisey yedirirsin.dokunmazsa minicik deneme yaparsın canım.yumurta agir alerjendir eger ağır alerjisi varsa tenine degdiginde bile kabartırmış.ordan anlarsın önce.ben yine de yumurtadan olduğunu sanmiyorum çünkü çizgi gibi.parca parca dokmemis ki.ahhYok canım hiçbiri olmadı bu zamana kadar başka ne olabilir ki
Ahh ahhh diyorum..yaz gelsin bu yaz koronadan korkmadan çocuklarımı alıp dolaşmak istiyorum bakalımBen dışarı çıkmalık 3 saat istiyorumhoş Cafe falan da yok napcam az yürüyüp geliyim bari
Insanin icine hayat doluyor..miss gibi manzara yaaa...gircen battaniye altına alıcan eline kahve çay bisey bişey...bir kitap bir kalem..oyle yaa kalem de lazım..bu manzara adamı şair eder yazmaya da başlar insanKarlı bir sabahtan günaydın
Ayy hic sorma sanki 2 yaş givi inat evresine girdik.bu sabah demir ilacini veriyorum.kucuk kasik almis , oglum onla verilmez bak bu buyuk kasikla verecegiz dedim.ikisini kiyasladim. bu bundan buyuk dedim elimdekini gosterdim. diye.benle inatlasiyor kendi elindekini gosteriyor hayir bu bundan kucuk diyorHay Allah ya geldi mi peş peşe gelir zaten çok geçmiş olsun paşama hemen düzelir inş. Bu dişler çok yordu yavruları ya
Alimm kuzucum ne oldu sana öyle naif kibar yavrum ben zeynebi yıla getirirsin diye sana veriyordum birleşince tam çete olacaksınız bu gidişle
Ne kadar küçük şeylerden mutlu olabiliyoruz yavruların yaptığı en ufak şey büyüme emaresi bizi mutlu etmeye yetiyor ama paşam o dağıttığı çekmeceler toplayamayacak biliyorsun dimi annesi
Hani daha gitmemişsin misss markete buradada kar yağıyor bakalım biz gidebilecek miyiz
benim de başıma geldigi icin biliyorumÖncelikle tane tane açıklama yaptığın için çok teşekkürleeer Şekerpare.
Evet çok doldurmuşum ben iki ölçü koyuyorum. Sen 1olcek doldurma demişsin
60'ta yıkadım 40'ta sıcak olmuyorsa diye..
Elma sirkesi ile durulamayi deneyeceğim. Hadi bakalım, iyi çamaşır yikamalaarr
Ben de burgazda hic yaşamadım ama severimmHoşbulduuk.. Dersler tamam Asya'yla oynamaya devam
Ay fırsat bulsam iki hafta kaçar giderdim. Çayır çimen severim nerde olsa farketmez olur tabi ki çaylar benden Baharcım
Oo kan çekti bizi desene.
Canım Malatya'da hiç bulunmadım. Babamın memleketi uzak, akrabaları desen orda tek tük var kimseler kalmadı. Gerçi gezmeye gitmeyi çok istiyorum ama olmuyor bir türlu kismet...
Luleburgazda annemin akrabaları var.
Bu aralar pandemiden gidemiyoz çok severim ben her yaz tatilinde giderdim Edirne bayirinda az kosturmadik. Set vardır eski dere mahallesinde orda dereden kurbağaları tutardım. Tey tey teyy.. Gideceğim yazin kısmetse canım
Geçici bir durumdur muhtemelen..bazen bizim kız da tek uyku yapıyorKızlar Bir soru ile geldim yinebenşm bu uyumayan bebek Asya hanıma gündüz 2 uyku yaptırıyorum normalde ama bu sıra ilk uykusuna uyumamak için müthiş direnmeye başladı yastığa yatmıyor sürekli kalkma çabası içinde mekik çeker gibi sallayamıyorum memeye alıyorum falan uyumak istemiyor bakıyorum çok uykusu var gibi de değil göz falan ovalamıyor oyun oynuyor. Dün 11. 30 daa yatması gereken uykuya 1 de memede dalarak uyudu. 1 uyku yaptı. Şimdi ben bu sıpayı 1 de yatorırsam 2.30 gibi kalkıyor sonra tekrar yatırmak için baya 6 gibi falan olması lazım saatin. Oda çok geç. Sorum şu geçici bir durum olabilir mi tek uykuya geçmeli miyim sizce
Normalde aktüel takip etmem ama sayende yeni hobim her çarşamba bim aktüel bakmakKızlar yarın a101 e küçük bebek kartları ve manyetik hayvanlar falan geliyor
11 al bence. Ben 6 aylık aldım.İçeriği zengin ama demekki değmiyor o paeayatek tek alınmıyor dimi abonelik gerekiyo susam yani bsn şimdi 11 ayı mı alsam alacaksam 10 ay 11 günlük oldu deniz
Evet canım aynen sorun sabundan kaynaklanmıyo makine ve dozajla ilgiliBen memnunum ya makineden muhtemelen çünkü daha öncede bu sorunu yaşayan kişiler duydum
Jadecim durum geçici o hazır değil tek uykuya bir iki güne kalmaz Asya'nın yeniden ilk uykusuna kolayca geçeceğini tahmin ediyorum bu aralar yürüme isteği arttı ondan hep ayağa kalkmaya çalışıyolarKızlar Bir soru ile geldim yinebenşm bu uyumayan bebek Asya hanıma gündüz 2 uyku yaptırıyorum normalde ama bu sıra ilk uykusuna uyumamak için müthiş direnmeye başladı yastığa yatmıyor sürekli kalkma çabası içinde mekik çeker gibi sallayamıyorum memeye alıyorum falan uyumak istemiyor bakıyorum çok uykusu var gibi de değil göz falan ovalamıyor oyun oynuyor. Dün 11. 30 daa yatması gereken uykuya 1 de memede dalarak uyudu. 1 uyku yaptı. Şimdi ben bu sıpayı 1 de yatorırsam 2.30 gibi kalkıyor sonra tekrar yatırmak için baya 6 gibi falan olması lazım saatin. Oda çok geç. Sorum şu geçici bir durum olabilir mi tek uykuya geçmeli miyim sizce
Bence de erken ya bünyededir geceler haram oluyorBenimki de öyle erken yattı dün gece 1e kadar 1 kere uyandı ama ondan sonra bol bol uyandı yine bilsem gece uyuyacak 1 uykuya yatırırım ama erken gibi daha
Benimki 3ü bırakalı baya oldu ya 3-3.5 saat uyanık kalıyor geneldeEn güzeli 3 uyku insan kendine zaman ayırabiliyor. Hic birsey yapmasa bile o sakinlik dinlendiriyor insanı. Hem uyuyan çocuk mutlu oluyor,bizleride çok üzmüyor. Aksi olduğunda kucakta taşı dur memnuniyetsizi.
10 aylıkta dokun hisset kartları varmış onu mu alsam acabaO ogretmen61 bence de 11 aylık Bi al dene kuzenim kullanıyor o çok memnun ama onun kızlar 3 ve 4 yaşında tam etkinlik zamanları keyifle yapıyorlar
Yaa teşekkür ederim şekerparee tenine değdirmeyi denicem hele bi geçsin deBiraz yedirme bakalim..10 15 gun sonra pişmiş yumurta beyazını tenine değdirirsin.dokunmazsa yumurtanin hem sarisi hem beyazi ile pisirilmis kurabiye kek gibi bisey yedirirsin.dokunmazsa minicik deneme yaparsın canım.yumurta agir alerjendir eger ağır alerjisi varsa tenine degdiginde bile kabartırmış.ordan anlarsın önce.ben yine de yumurtadan olduğunu sanmiyorum çünkü çizgi gibi.parca parca dokmemis ki.ahhCocoChanelmademoiselle coco olsa ne guzel aciklardi.onun kizinda yumurta alerjisi vardi.
Ahh ahhh diyorum..yaz gelsin bu yaz koronadan korkmadan çocuklarımı alıp dolaşmak istiyorum bakalım
Insanin icine hayat doluyor..miss gibi manzara yaaa...gircen battaniye altına alıcan eline kahve çay bisey bişey...bir kitap bir kalem..oyle yaa kalem de lazım..bu manzara adamı şair eder yazmaya da başlar insan
Ayy hic sorma sanki 2 yaş givi inat evresine girdik.bu sabah demir ilacini veriyorum.kucuk kasik almis , oglum onla verilmez bak bu buyuk kasikla verecegiz dedim.ikisini kiyasladim. bu bundan buyuk dedim elimdekini gosterdim. diye.benle inatlasiyor kendi elindekini gosteriyor hayir bu bundan kucuk diyordedim oglum ayni seyi soyluyoruz inat ki ne inat noluyor anlamadim.bu sabah ona pekmezli su verdim.anne senin ellerinden opmem lazim ne lezzetli bisey yapmissin bana diyor.naiflik devam ama arada devreler yanıyor merak etme dunurum kizkardesine her turlu kahri yapar da karisina oldu mu pisi kedi kesilir
benim de başıma geldigi icin biliyorumama oglumun tenine tek dokunmayan deterjan bu oldu. kolaay gelsiiiin
Ben de burgazda hic yaşamadım ama severimmhatta yerleşme hayalimiz bile var sakin şirin bir yer
Geçici bir durumdur muhtemelen..bazen bizim kız da tek uyku yapıyor
6 yokki11 al bence. Ben 6 aylık aldım.
Yakın arkadaşlarda sen de eklisin hatta gördü gözüküyor . İnstagramını ortak kullanıyorsan belki eşinle filan o görmüştür . Yoksa sende varsın . Bir an acaba mı deyip tekrar baktım ama eklisin sen de .Umudum yahu senin paylaşımları bir ben göremiyorum galiba, gecende durum yaptın burada yorumlardan anladım. Sanırım yakın arkadaş lar olarak paylaşıyor sun. Ondada ben yokum galiba
Teşekkür ederiz teyzesiUmudum- senacık tam yemelik annesi hele o melül melül bakan gözleri yok mu sarıp sarmayalayası geliyor insanın
Teşekkür ederizUmudum- maşallah sena kuşa bayıldım o titreyişini yerim elbisesini yeleğini yerm. Bize o kadar çok yelek ören oldu ki böyle güzelini görmedim güle güle giysin
Yok 6 aylık abone oldum. Almak istersen güzel. Mesela bende o kartlardan zaten var çift olacak saçma oldu6 yokki10 aylıkta dokun hisset kartları varya onu mu alsam acaba
Canim yaziyorum aslinda ama cok yoruluyorum su sira gece uykusu bozunca hic enerjim kalmiyor. Sen nasilsin kizlar ne yapiyorlar ? Karya da sıkılıyor evdeyiz hic disari cikamadik kac haftadir bir an once disari cikip rahatca gezmek istiyorum.BKGK nerelerdesin hiç sesin çıkmıyor karya nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?