2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Bizimde öyleydi ama ben dişe yorumuyorum artık bişeyi bıraktım gitti bakalım yarın göreceğiz nolacak

Benim deli de uyandığında alkışla uyanıyordu bu sura çok hareketlendi çok yoruluyor ondan mı acaba

Alim yine demiş diyeceğini 2 yaş anne delirtir cinsten ben o yaşta evi terketcem bide ergenlikte
Kız bu kankiler ne çok anlaşmalı gidiyorlar böyle gel şekerparem sarılalım

Ay evet asla durmuyor yerinde ev geziyoruz bütün gün sağolsun valla içimi rahatlattınız canım Nisan anneleri

Yok yahu vallahi görmedim, hatta duvarına girdim oylede baktım. Süresi doldu kalktı sanırım. Ortak kullanmıyorum ama,demek benim teli kurcaliyor. Gerçi sordum şimdi elimi bile sürmedim diyor YALANCI herif

Benim deli de uyandığında alkışla uyanıyordu bu sura çok hareketlendi çok yoruluyor ondan mı acaba
Yürüme atağından sanırım, yakındır yürür. Bu aralar uykularında, huylarinda değişiklik oluyor. Hatta cok sinirli oluyorlar, istediklerinden mahrum kaldıklarında. Onlarında kendilerini anlatma sekli, uyumama, ağlama, yemek reddi. Anca bu şekil isteklerini yaptiriyorlar. Tahminim yürüyebilmek için bu çabası. 3 güne düzelir çünkü cok yorulacak.

Ah çok sağol kuzum uzu. Uzun anlattın Allah razı olsun yürümeye meyilli çok bütün gün gezmek istiyor bide tek elimle geziyor bazen istese ayakta uzun da duruyor ama hala yürümenin kendi başına nolacağını çözemedi normal değil zaten reddi aşırı yorgun ondan da dalamıyor 5 6 saat durduğu oluyor uyanık minicik daha çok uzun bencede

ahhhh nasıl birşey bu ya. ani anını tutmuyor. 10ndk yüzü gülse sonrası yine mızmız huysuz. çok zor bur gündü. pişik de var. bi de mantara benzer 3 ayri yerde kuruluk var. off hepsi bi arada ve beynim durdubaptal gibi hissediyorum kendiki artik
abisi de diş dönemleri çok fenaydı civan da öyle oldu

Umudum- oyyy boncuk gözlüm masallah sana nasıl güzelsin naifsin masumsun. kırmızı da ayrı yakışmıştı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…