Anladım ben 10 alayım kartları almak istiyordum zaten memnun kalırsam abone olurumYok 6 aylık abone oldum. Almak istersen güzel. Mesela bende o kartlardan zaten var çift olacak saçma oldu
Bizimde öyleydi ama ben dişe yorumuyorum artık bişeyiJadesi Bizim gündüz uykulari 2 defa 1 er saat en fazla 1 bucuk saat. Ama bu ara gece sapittik disten oldugunu dusunmek istiyorum.. @misskokulumm gece beslenmesink biz 9. Ay basinda tek beslenmeye dusurmustuk 6 saatte 1 veriyordum uyanmıyordu ama 2 hafta surdu son 2 haftadir surekli uyaniyor gece dun 11 bucukya gece yedirdim 2 de uyandi yatmadi mecbur kalktik mama verdim ust bas degstirdim terlemisti sonra uyudu zar zor sabaha karsi yine besledim. Kesemiyoruz ki insallah gecicidir su dönem yan diside patladi diger diste geliyor kafayi yiyecegim distendir insallah huy degstirmiyordur
Uykuda gözü yokki sıpanın ancaevi gezem annemi perişan edem,1 mi vay asya çabuk buyuuosunbenim Haydo 3 uyku yapiyo gündüz 12 de 3 buçuk 4de ve 7 de uyutmasam çıldırıyo
3 uykuda az uyuyordu 2 ideal bize2 uyku rahat yaa hatta 3 çok güzeldibence geçici sabırlı ol sen
Ahahhaha asla sövmedimSovmeyeceksen bişey dicem .Gece çok iyi aliyo uykusunu belki de jadem26255263 kere uyanmasına rağmen
Benim deli de uyandığında alkışla uyanıyordu bu sura çok hareketlendi çok yoruluyor ondan mı acabaDaha çok değişir birşeyler öğrenmiştir, uykuyu reddediyor dur. Keşfettiği seylere doysun, tekrar eskiye döner. Sırf alkışı öğrendi diye bile, 3 gün doğru düzgün uyumamış ti. Yattığı yerde bile takıntılı gibi onu yapıyordu.
Konum at geliyorum o nasıl güzel manzaraO herhaliyle çok tatlı maşallah benim yakışıklı haydoma
İçeride soba başından izlemek güzel tabi dışarısı soğuk
Aman şuna bak sen ya sende bizim yerimize onu ye annesi
Akşam ki kahvem senin için aslım
Aaa daha yolun çok başındayız neler keşfedecek hepsinde uymazsa işim var deseneJadesi keşif dönemlerinde olur böyle bence geçici bir durum tek uyku için daha erken dayanamaz huzursuz olur
Alim yine demiş diyeceğini 2 yaş anne delirtir cinsten ben o yaşta evi terketcem bide ergenlikteBiraz yedirme bakalim..10 15 gun sonra pişmiş yumurta beyazını tenine değdirirsin.dokunmazsa yumurtanin hem sarisi hem beyazi ile pisirilmis kurabiye kek gibi bisey yedirirsin.dokunmazsa minicik deneme yaparsın canım.yumurta agir alerjendir eger ağır alerjisi varsa tenine degdiginde bile kabartırmış.ordan anlarsın önce.ben yine de yumurtadan olduğunu sanmiyorum çünkü çizgi gibi.parca parca dokmemis ki.ahh @CocoChanelmademoiselle coco olsa ne guzel aciklardi.onun kizinda yumurta alerjisi vardi.
Ahh ahhh diyorum..yaz gelsin bu yaz koronadan korkmadan çocuklarımı alıp dolaşmak istiyorum bakalım
Insanin icine hayat doluyor..miss gibi manzara yaaa...gircen battaniye altına alıcan eline kahve çay bisey bişey...bir kitap bir kalem..oyle yaa kalem de lazım..bu manzara adamı şair eder yazmaya da başlar insan
Ayy hic sorma sanki 2 yaş givi inat evresine girdik.bu sabah demir ilacini veriyorum.kucuk kasik almis , oglum onla verilmez bak bu buyuk kasikla verecegiz dedim.ikisini kiyasladim. bu bundan buyuk dedim elimdekini gosterdim. diye.benle inatlasiyor kendi elindekini gosteriyor hayir bu bundan kucuk diyordedim oglum ayni seyi soyluyoruz inat ki ne inat noluyor anlamadim.bu sabah ona pekmezli su verdim.anne senin ellerinden opmem lazim ne lezzetli bisey yapmissin bana diyor.naiflik devam ama arada devreler yanıyor merak etme dunurum kizkardesine her turlu kahri yapar da karisina oldu mu pisi kedi kesilir
benim de başıma geldigi icin biliyorumama oglumun tenine tek dokunmayan deterjan bu oldu. kolaay gelsiiiin
Ben de burgazda hic yaşamadım ama severimmhatta yerleşme hayalimiz bile var sakin şirin bir yer
Geçici bir durumdur muhtemelen..bazen bizim kız da tek uyku yapıyor
Ay evet asla durmuyor yerinde ev geziyoruz bütün gün sağolsun valla içimi rahatlattınızEvet canım aynen sorun sabundan kaynaklanmıyo makine ve dozajla ilgili
Jadecim durum geçici o hazır değil tek uykuya bir iki güne kalmaz Asya'nın yeniden ilk uykusuna kolayca geçeceğini tahmin ediyorum bu aralar yürüme isteği arttı ondan hep ayağa kalkmaya çalışıyolar
Yok yahu vallahi görmedim, hatta duvarına girdim oylede baktım. Süresi doldu kalktı sanırım. Ortak kullanmıyorum ama,demek benim teli kurcaliyor. Gerçi sordum şimdi elimi bile sürmedim diyor YALANCI herifYakın arkadaşlarda sen de eklisin hatta gördü gözüküyor . İnstagramını ortak kullanıyorsan belki eşinle filan o görmüştür . Yoksa sende varsın . Bir an acaba mı deyip tekrar baktım ama eklisin sen de .
Teşekkür ederiz teyzesi
Teşekkür ederiz
Yürüme atağından sanırım, yakındır yürür. Bu aralar uykularında, huylarinda değişiklik oluyor. Hatta cok sinirli oluyorlar, istediklerinden mahrum kaldıklarında. Onlarında kendilerini anlatma sekli, uyumama, ağlama, yemek reddi. Anca bu şekil isteklerini yaptiriyorlar. Tahminim yürüyebilmek için bu çabası. 3 güne düzelir çünkü cok yorulacak.Benim deli de uyandığında alkışla uyanıyordu bu sura çok hareketlendi çok yoruluyor ondan mı acaba
Canım cigit'tan aldiklarin güzel mi? Kumaşları dokuları, renkleri? 20 liraya güzel şeyler var gibi. Ama emin olamadım.Kızlar ben Ankara’ya döndüm dün gece her yerim aprıyor valiz şu bu uğraştım bir de
Tam şimdi yazdım ben deEki Görüntüle 2771399 Bunları cigit den aldım harika gerçektenfiyatları da çok güzel bir bakın derim
Ah çok sağol kuzum uzu. Uzun anlattın Allah razı olsunYürüme atağından sanırım, yakındır yürür. Bu aralar uykularında, huylarinda değişiklik oluyor. Hatta cok sinirli oluyorlar, istediklerinden mahrum kaldıklarında. Onlarında kendilerini anlatma sekli, uyumama, ağlama, yemek reddi. Anca bu şekil isteklerini yaptiriyorlar. Tahminim yürüyebilmek için bu çabası. 3 güne düzelir çünkü cok yorulacak.
ahhhh nasıl birşey bu ya. ani anını tutmuyor. 10ndk yüzü gülse sonrası yine mızmız huysuz. çok zor bur gündü. pişik de var. bi de mantara benzer 3 ayri yerde kuruluk var. off hepsi bi arada ve beynim durdubaptal gibi hissediyorum kendiki artikOoyy yavrum..gecmis olsun canım..ikisi bir arada olmus gercekten
Kopek disler çıkarken çocukların gozleri cok kizarıp sulanıyor..belki üst dis de burnu tetiklemiştir..ya da çok agladiysa da olabilir.ama yine de tedbirli olmak lazım.ıhlamur tarhana tavuk çorbası içirirsen faydası olur belki canım
abisi de diş dönemleri çok fenaydı civan da öyle olduHay Allah ya geldi mi peş peşe gelir zaten çok geçmiş olsun paşama hemen düzelir inş. Bu dişler çok yordu yavruları ya
Alimm kuzucum ne oldu sana öyle naif kibar yavrum ben zeynebi yıla getirirsin diye sana veriyordum birleşince tam çete olacaksınız bu gidişle
Ne kadar küçük şeylerden mutlu olabiliyoruz yavruların yaptığı en ufak şey büyüme emaresi bizi mutlu etmeye yetiyor ama paşam o dağıttığı çekmeceler toplayamayacak biliyorsun dimi annesi
Hani daha gitmemişsin misss markete buradada kar yağıyor bakalım biz gidebilecek miyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?