Maşallah da canısı uyku dediğim 40 dakka falan bı akşam uykusu 2 saat oluyo gerisine göz dinlendirmesi desem daha doğruUykuda gözü yokki sıpanın ancaevi gezem annemi perişan edem,maşallah bak damadım Rabbim esirgesin
Ahahhaha asla sövmedimya ya nasıl hemde ay diyorum yeter kızım kalk özledim
Dokun hisset kartlarını merak ediyorum bende S Susam_tanesi sen de mi vardı hangisinden aldın ben kendim mi yapsam acaba suyu panosu gibi bişey10 aylıkta dokun hisset kartları varmış onu mu alsam acaba
Ben yazdıktan sonra geçmişe dönük okudum ki daha yeni yazmışsın iyice hareketlendiler artık yoruyorlar. Bana değişiklik iyi geldi zihnim hala dolu ama en azından bedenen dinlendim biraz ortam değiştirmek iyi geldi Zeynep gayet mutlu kimseye sarmadan iyi vakit geçiriyor şimdilik sıkılmadı henüz. Ayşecik maşallah maşallah kalkıyor yemek yiyor oynuyor uyuyor sessiz ortam ve temiz hava ona da iyi geldi eşim zaten ağzı kulaklarında çok mutlu tebdili mekanda ferahlık vardır derler ya aynen öyle oldu keşke sende gidebilen çok bunaldın iyi gelirdiCanim yaziyorum aslinda ama cok yoruluyorum su sira gece uykusu bozunca hic enerjim kalmiyor. Sen nasilsin kizlar ne yapiyorlar ? Karya da sıkılıyor evdeyiz hic disari cikamadik kac haftadir bir an once disari cikip rahatca gezmek istiyorum.
Şundan var canım. Bazı yerleri değişik his veriyor. Tüylü kaygan deri gibi vs. güzel fena değil. Çok şey almışım ben. Her türkü materyal var bir süre bişey almasam iyi olacakDokun hisset kartlarını merak ediyorum bende S Susam_tanesi sen de mi vardı hangisinden aldın ben kendim mi yapsam acaba suyu panosu gibi bişey
İnş karşılıklı içmekte nasip olur canım
Ahhh keşke inş hep beraber toplandığımız görüştüğümüz günler olsun başımın üstüne herzaman beklerimKonum at geliyorum o nasıl güzel manzara
Ahh işte her yeni şeyde Bi huy değişikliği çabuk geçerde normal Bi düzene girer asyacıkAaa daha yolun çok başındayız neler keşfedecek hepsinde uymazsa işim var desene
Ahh yolculuk ayrı yoruyor yerleşmesi ayrı kolay gelsin yavaş yavaş yap yorma birden kendiniKızlar ben Ankara’ya döndüm dün gece her yerim aprıyor valiz şu bu uğraştım bir de
Ohhh ne güzel hoşgeldin evineKızlar ben Ankara’ya döndüm dün gece her yerim aprıyor valiz şu bu uğraştım bir de
Tamam kuzum benimAhh yolculuk ayrı yoruyor yerleşmesi ayrı kolay gelsin yavaş yavaş yap yorma birden kendini
Hoş bulduk canımmOhhh ne güzel hoşgeldin evine
Sağol teyzesiiii evet güzel olunca buraya da yazalım dedik zey dedi hemen attım bir bakın kalıbı da güzel 12-18 aldım almilayaZeyay1420 yaaa insan yaşlanmaz orda ne huzur var bayıldım fotolarına
ebru_can_ebru hoşgeldin evine canım. Aldıkların da pek bir güzel iyi günlerde giyinsin Almilacık ben de takibe aldım bakıyım biraz inceleyim ihtiyacımız var bizim de küçüüldü kıyafetlerimiz
Çok saol canım
Sizde güzel günlerde kullanın inşallah canımmmebru_can_ebru bana da kardeşim hediye göndermişti hepsi büyük beden olduğu için henüz giydiremedim ama hepsinin de malı çok iyi görünüyor. Güle güle giysin Almila :)
Hoşgeldin evine kendini çok yormuşsun
Tek gece uyusun aslım gerisi hallolurMaşallah da canısı uyku dediğim 40 dakka falan bı akşam uykusu 2 saat oluyo gerisine göz dinlendirmesi desem daha doğruVah canım anladım ben
Kalitesi lcw gibi muazzam beğendim pamuklu sweatlar yaza da müslin tulum aldım bence bir iki deneyin indirim varken.Canım cigit'tan aldiklarin güzel mi? Kumaşları dokuları, renkleri? 20 liraya güzel şeyler var gibi. Ama emin olamadım.
Saol canım evet çatı iyi geldi dinlendşrdi beni aslında boluda da doğayla iç içeyiz ama Burda Bi sakinlik dinginlik var o iyi geldi hastalık var diye gelen giden de olmuyor tam kafa dinlemelikZeyay1420 yaaa insan yaşlanmaz orda ne huzur var bayıldım fotolarına
ebru_can_ebru hoşgeldin evine canım. Aldıkların da pek bir güzel iyi günlerde giyinsin Almilacık ben de takibe aldım bakıyım biraz inceleyim ihtiyacımız var bizim de küçüüldü kıyafetlerimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?