2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Jadesi çabasını yerim o minnoşumun bu ara çok fazla beceri elde ediyorlar çok yoruluyorlar gerçekten. Benimki de 5 sn falan ayakta duruyor ve farkına varıp gülüyor
Aynen aynı dediğin gibi iki eli boş kalınca bi 5sn. şaşırıp güldü bize

Kart değil de kitap aldım ben küçüklerden canım kartlar heryere dağılıyor bıkıyorum toplamaktan ben beğendim kitapları kolay kolay dağılmaz resimler de gerçekçi geldi bana
Sağol teyzesiiii evet güzel olunca buraya da yazalım dedik zey dedi hemen attım bir bakın kalıbı da güzel 12-18 aldım almilaya
12-18 nasıl oldu canım tam mı biraz büyük mü geldi. Benim oğlan 79cm fiyatları güzel düşmüş alayım ben de bişeyler.

Canım civanım kıyamam..cok zor..kıyamam yavrulara..şükür ki bugunleri unutuyorlar..en kısa zamanda rahatlaşsın inşAllah pişik bizde de var..ben de anlamadim..birden oldu

Alim yine demiş diyeceğini 2 yaş anne delirtir cinsten ben o yaşta evi terketcem bide ergenlikte
Kız bu kankiler ne çok anlaşmalı gidiyorlar böyle gel şekerparem sarılalım
Ali 4 yasinda ama 2 yasa geri döndü bu ara gecen gün bir baktim mutfakta ekmekleri haliya lokma lokma dizmis yol yapmış anne kaybolursak yolumuzu bulalım diyor tevbe estagfirullaahh tevbeee güleyim mi aglayayim.mi
Eki Görüntüle 2771399 Bunları cigit den aldım harika gerçektenfiyatları da çok güzel bir bakın derim
Cok güzelmiş canim..güle güle kullanın evine varmışsın hayırlısı olsun

Canım civanım kıyamam..cok zor..kıyamam yavrulara..şükür ki bugunleri unutuyorlar..en kısa zamanda rahatlaşsın inşAllah pişik bizde de var..ben de anlamadim..birden oldu
birden zayıfladı gibi dr geliyor gözüme ya eşimin halası gelmiş tarsusa geçecez yarın pazartesi dönecez. inşallah huzursuz olmaz ya. herkes de çok özledi. sans ya böyle oldu. bakayım umarım toparlarız. daha kötü olursak gidemeyedebiliriz.

Zeyay1420 yaaaa ne güzel bir yerdesin. bayıldım resimlere. bizim burda bi yayla evi var. daha bu yaz yapıldı böyle orman uçsuz bucaksız yeşillik. yazın kaldigimda hafızana kazı derdim şimdi kartpostal gibi zihnimde canlanır. soba olsa giderdik belki ama henüz olmadi seneye artık. sen tadını çıkar. çok iyi g3lecektir size maaile. bize de resim atmaya devam et. valla o bile iyi geliyor

Diş çikarırken zayifliyorlar Helinim..gececek bunlar üzme kendini sen ki tecrubelisin..tarsus size uzak mi bilmiyorum ama insAllah yol da tatil de güzel gecer canim benim..üzme kendini

Helincim geçmiş olsun, diş çıkatma döneminde ufaktan hastalana biliyorlar. Tez zamanda geçer inşallah. Pişik için birsey sürmüyor musun. Aile hekimi bize 3 tane krem yazmıştı, pişik olduğu zaman 2 gün kullan demisti. Pişik oldugu gün sürdüm, 1 saat sonra bayası gecmisti. Normalde sudocrem kullanıyorum önlemek için. Tabi bazen kakali uyanıyor pişik oluyor.

Gecmiş olsun. Carpol kullanıyorsun 2 günde aferin versen, ilerlemeden iyi gelirdi aslında. Hem diş hem üşütme daha çok zorlar. Ateşte var diyorsun.

Zeyay1420 yahu neredesin sen? kayınvalide yanına gidiyorum dedin, hiç iç açıcı değildi. Önce çatı katıyla, sonra o manzaralarla inan kıskandırdın beni, yok kıskanmadım ÇATLADIM yahu. Bizede yazık hiçmi acımıyorsun.

Birde Kahve hastası hem benim. Aslı'yla birbirimize mi düşüneceksin? Bari banada ısmarlasaydın.

Jadesi çabasını yerim o minnoşumun bu ara çok fazla beceri elde ediyorlar çok yoruluyorlar gerçekten. Benimki de 5 sn falan ayakta duruyor ve farkına varıp gülüyor
Ooo benim güleç yarim ya ayaklandı mı yerim bunları ben sıpalar benimkide duruyor 10 15 saniye kafa sonra ya geri atıyor kendini ya ileri

Oy Göktuğ ‘um. Büyüdüler de kontrolsüz güç modundalar.Ata da çekmece açmaya başladı. Heryer çok tehlikeli artık. Allah’ım esirgesin kuzuları.
Kızlar şu adım adım setler varya gördünüz mü hiç alan var mı faydalı olduğu söyleniyor ama pahalı gibi sanki
Ben de almayı düşünüyorum. Hafıza Kartları hareketli kitaplar aldım. Ama sıkıldı artık onlardan. Çok olumlu yorumlar var
Jadesi misskokulumm teşekkür ederiz teyzeleri .
Sena mest etti annesi. Elbisesi de ayrı güzel minik kuş. Maaşallah.

Tcanım adaşım. Çok zor uyumayan bebek. Ata da geceli gündüzlü az uyumaya gece daha sık uyanmaya başladı. Eli ağzında ağlayarak uyanıyor. Diş diyorum. Hala çıkamadılar. Yerleri belli ama. Dişten sonra uyurlar inşallah
Baharcım ben de dişe bağlamak istiyorum. Karya nın patlayan dişlere rağmen böyleyse bizim uykusuz geceler uzun sürecek gibi.
Eki Görüntüle 2771399 Bunları cigit den aldım harika gerçektenfiyatları da çok güzel bir bakın derim
Güle güle giysin Almila. Hayırlı olsun. Evinize de gelmişsiniz. Sağlıcakla kalın canım.
Canım komşum geçmiş olsun Civanıma. Allahım sana güç kuvvet versin. 2 bebe çok zor . Yeğenin nasıl oldu. Tarsus da sorunsuz geçer inşallah. Orda dinlenirsin biraz.

Biraz büyük kuzum bir kaç ay giysin istedim almila da 77 cm 11-12 aylarda boy atağı oluyor genelde baharda tam olur sanırım sen sor alacağın zaman Intgramdan metre ile ölçerim

Arkadaşlar sizin bebeler de gece beslenmesinden sonra uykuya geciste zorlanıyor mu? Gözü kapalı ama karnı şlooopp şloop vuruyor resmen sallarken.mini mini salliyorum sarsmadan ama gazını da çikarttirmiyor bas bas bagirip kendini yastiga itiyor gozu kapalı.artık gaz çıkartalım derken bu sefer gözü açılıyor inanın çare bulamadım ben yaa.kimyon dokunuyor gaz ilacı dokunuyor gunduz boyle sıkıntısı yok..gece oluyor ne oluyorsa..bu bir haftadır canımi yedi ya

ebru_can_ebru misskokulumm kızlar nettiniz masAllah selvi boylu Goktuğumla Almilama ben de benim kızın boyu uzun diyordum meğer degğilmiş biz de 72 santimcikiz
Sevgili dünürüm gaz bizde de oluyor sabah hele gaz sancısıyla ağlayarak uyanıyor. Gelinime maaşallah. Ata’mla Boyu boyuna huyu huyuna olsun. Biz de 73 cm dik 2 ay önce.

Kızlar bebeğinize duphalac kullandınız mı hiç Zara’nın kabzılığı düzelmedi hala bugün çoçuk cerrahisine gittik çatlak oluşmuş krem verdi normal dedi ama nasıl düzelecek baya kafama takıyorum

Evet maalesef canım az evvel 1:00de gece beslendi ytagina koydum mışıl mışıl uyuyordu 8dk. snra hop yeniden gelsin ağlamalar gitsin kıvranmalar. Gazı çıksa emerken yuttuğu hava vardı çıktı rahatladı derdim ama öyle gaz çıkartması da yok. Anlayamıyorum Bu arada gece beslenmeyi tek sefere düşürdüm bi beş altı gündür ondan sonra böyle emdikten hemen sonra uyanıyo .

Yok ben o dediğin ilacı kullanmadım ama deflor diye bir probiyotik toz vardı onu kullanmıştım ek gıdaya ilk geçişinde bağırsakları yumuşatmıştı yoğurda katıyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…