2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Sevgili dünürüm gaz bizde de oluyor sabah hele gaz sancısıyla ağlayarak uyanıyor. Gelinime maaşallah. Ata’mla Boyu boyuna huyu huyuna olsun. Biz de 73 cm dik 2 ay önce.
Aman be dünür yıktı geçti bu kız beni..dümdüz mama bile gaz yapar oldu..çıldırtıcak..uyumuyor şimdi de gazını atarken uyandı şeytan diyor al git salona uyumazsa uyumasın.

Damadim boylu poslu desene

ay aynı ya 1 haftadır böyleee..dayanamıyorum artık.bak uyanalı 2 saat oldu yok uyumuyor.derman kalmadi.daliyor hemen uyanıyor

Canım biz 2 defa yasadık çatlak durumunu..geciyor korkma..sakin ol..cerraha cocuk doktoru mu yönlendirdi

Canım biz 2 defa yasadık çatlak durumunu..geciyor korkma..sakin ol..cerraha cocuk doktoru mu yönlendirdi
Yok canım biz kendimiz gittik kabızlık geçmeyince o da ilacın dozunu yükseltti be 3 gündür de veriyorum faydasını görmedim Tek ilaç bu dedi bitkisel ama bilemedim

Yok ben o dediğin ilacı kullanmadım ama deflor diye bir probiyotik toz vardı onu kullanmıştım ek gıdaya ilk geçişinde bağırsakları yumuşatmıştı yoğurda katıyordum
Ben sordum o kadar kullandığımız tek ilaç bu dedi. 3 gündür faydasını göremedik üzülüyorum nasıl düzelecek acaba mama değiştirdik ondan mı oldu sordum onu da pek alakası yok dedi sizin zamanla mı düzeldi nasıl düzeldi çok sert yapıyor bata da ıkınıyor bütün çok çok az yaptı sabah o kadat

Yok canım biz kendimiz gittik kabızlık geçmeyince o da ilacın dozunu yükseltti be 3 gündür de veriyorum faydasını görmedim Tek ilaç bu dedi bitkisel ama bilemedim
Çocuklarda iyilesme buyuk insanlara göre daha hızlı oluyor canım..merak etme çabucak toplar inşAllah

Ek gıda sıfır , aldıgı mama vardı onu da gündüz zor içiyor bitirmiyor kaç gündür . Gece de hiç içmiyor . Tükendim gerçekten Diş mama reddi yapar mı yahu çıldıracagım. Bir de acıkmaz mı , uyanmaz mı insan ? 8 de içti en son . Arada ağlıyor kendi dalıyor geri hemen . Ha diyorum acıktı koştur koştur mama yapıyorum yok yok yok .

Sırayla hepimizin yerine kahve içsin bari kizi kafein komasına sokacaz

Zaten dişin en kötü yani iştahsızlık canım hic tukenme gecici bı dönem sevdiği şeyler ne mesela illa ki vardır bir tane bile olsa onu ver atıyorum Haydo iştahsız olduğu zaman tek lokma yediremezsem kraker veriyorum oyalana oyalana yiyo hic yoktan iyidir kafası napim

Geçmiş olsun kuzuma inşallah çabucak toparlar

Teşekkür ederim canım

Maşallah ya yeriiim anası gibi hızlı çıktı bu oğlan da Cağnim Goktugum
Ah sekerpare Şu an zart zurt yarım saatte bir kivraniyo evi havalandırdim dün ruzgarliydi sanırım ayaklardan biraz soğuk aldı gaz yaptı omzumda uyutuyorum gazına iyi geliyo
ebru_can_ebru misskokulumm kızlar nettiniz masAllah selvi boylu Goktuğumla Almilama ben de benim kızın boyu uzun diyordum meğer degğilmiş biz de 72 santimcikiz
Biz de 74 minnak mi kaldık nee
Geçmiş olsun düzelir insallah canım duphalac ben kendim kullanmıştım canım bitkisel diye hatırlıyorum iyi geliyo bebeğe de iyi gelir inşallah

Ooo benim güleç yarim ya ayaklandı mı yerim bunları ben sıpalar benimkide duruyor 10 15 saniye kafa sonra ya geri atıyor kendini ya ileri
Maşallah gelinciğime yakında yürür o zaman bal kız Haydo asla yurumuyo çocukta bir koşma isteği elinden tutunca hunharca koşmaya calisiyo sıralaması bile hızlı hızlı nereye yetiscekse

Kizlar çok afedersiniz ama s.ctim atağa girmisiz 35 günden oluşan fırtınalı günün dahaa ilk gunundeymisiz hayır zaten hep fırtınalı da daha kötüsüne hazır değilim
Aman be aslı biz sözde güneşli günlerdeyiz atakla hiç fark yok inanki yalan dolan bunlar ya bebeler huysuz zaten aha sabah ezanıyla uyandı ne yapımda uyumadı şimdi de zırlıyor gece kaç kere uyandı ne yaptı saymadım bile

Geçmiş olsun canım wc ye tutmayı yada lazımlık kullanmanı tavsiye ederim. Yemeklerden sonra ve sabah düzenli olarak oturt alışacaktır. Kabızlık problemi için çok iyi geliyormuş.
Ben de lazımlığı hazır ettim başlıycam inşallah ara ara oturmaya

Biraz düzelme var sonsuzcum birden bire kabız olmuyorlar aslında. Dikkat ettim de suyu az içtiği zamanlar daha fazla oluyor bizim oglan.
O yüzden gün içinde az az sık sık su vermeye çalışıyorum.
Seni anlıyorum canım üzülme sıkma canını.
Biz dr.un dediğini yapıyoz elimizden geldiği kadar.

Günaydın canlar sabah sabah ben şok ayşecikle uyandık yatakta oynuyoruz eşime sobayı yakta öyle kaldırayım üşümesin dedim kalktı yaktı sobayı oda geri yattı ortalık ısınana kadar ayşeyle oynuyoruz bir ses tık tık tık yok canım dedim kv gelmiş sesinizi duydum siz inmeyince geldim diyor hay Allah ım ya olacak iş mi bizim yatak odamız bu yasinir oldum sabah sabah

İnş canım canım saol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…