Aman be dünür yıktı geçti bu kız beni..dümdüz mama bile gaz yapar oldu..çıldırtıcak..uyumuyor şimdi de gazını atarken uyandıSevgili dünürüm gaz bizde de oluyor sabah hele gaz sancısıyla ağlayarak uyanıyor. Gelinime maaşallah. Ata’mla Boyu boyuna huyu huyuna olsun. Biz de 73 cm dik 2 ay önce.
Evet maalesef canım az evvel 1:00de gece beslendi ytagina koydum mışıl mışıl uyuyordu 8dk. snra hop yeniden gelsin ağlamalar gitsin kıvranmalar. Gazı çıksa emerken yuttuğu hava vardı çıktı rahatladı derdim ama öyle gaz çıkartması da yok. AnlayamıyorumBu arada gece beslenmeyi tek sefere düşürdüm bi beş altı gündür ondan sonra böyle emdikten hemen sonra uyanıyo .
Canım biz 2 defa yasadık çatlak durumunu..geciyor korkma..sakin ol..cerraha cocuk doktoru mu yönlendirdiKızlar bebeğinize duphalac kullandınız mı hiç Zara’nın kabzılığı düzelmedi hala bugün çoçuk cerrahisine gittik çatlak oluşmuş krem verdi normal dedi ama nasıl düzelecek baya kafama takıyorum
Yok canım biz kendimiz gittik kabızlık geçmeyince o da ilacın dozunu yükseltti be 3 gündür de veriyorum faydasını görmedim Tek ilaç bu dedi bitkisel ama bilemedimCanım biz 2 defa yasadık çatlak durumunu..geciyor korkma..sakin ol..cerraha cocuk doktoru mu yönlendirdi
Ben sordum o kadar kullandığımız tek ilaç bu dedi. 3 gündür faydasını göremedik üzülüyorum nasıl düzelecek acaba mama değiştirdik ondan mı oldu sordum onu da pek alakası yok dedi sizin zamanla mı düzeldi nasıl düzeldi çok sert yapıyor bata da ıkınıyor bütün çok çok az yaptı sabah o kadatYok ben o dediğin ilacı kullanmadım ama deflor diye bir probiyotik toz vardı onu kullanmıştım ek gıdaya ilk geçişinde bağırsakları yumuşatmıştı yoğurda katıyordum
Çocuklarda iyilesme buyuk insanlara göre daha hızlı oluyor canım..merak etme çabucak toplar inşAllahYok canım biz kendimiz gittik kabızlık geçmeyince o da ilacın dozunu yükseltti be 3 gündür de veriyorum faydasını görmedim Tek ilaç bu dedi bitkisel ama bilemedim
Zeyay1420 yahu neredesin sen? kayınvalide yanına gidiyorum dedin, hiç iç açıcı değildi. Önce çatı katıyla, sonra o manzaralarla inan kıskandırdın beni, yok kıskanmadım ÇATLADIM yahu. Bizede yazık hiçmi acımıyorsun.
Birde Kahve hastası hem benim. Aslı'yla birbirimize mi düşüneceksin? Bari banada ısmarlasaydın.
Zaten dişin en kötü yani iştahsızlık canım hic tukenme gecici bı dönem sevdiği şeyler ne mesela illa ki vardır bir tane bile olsa onu ver atıyorum Haydo iştahsız olduğu zaman tek lokma yediremezsem kraker veriyorum oyalana oyalana yiyo hic yoktan iyidir kafası napimEk gıda sıfır , aldıgı mama vardı onu da gündüz zor içiyor bitirmiyor kaç gündür . Gece de hiç içmiyor . Tükendim gerçektenDiş mama reddi yapar mı yahu çıldıracagım. Bir de acıkmaz mı , uyanmaz mı insan ? 8 de içti en son . Arada ağlıyor kendi dalıyor geri hemen . Ha diyorum acıktı koştur koştur mama yapıyorum yok yok yok .
Geçmiş olsun kuzuma inşallah çabucak toparlarsanirim önceki gece terledi. aklıma başka da birşey gelmiyor. 1 gibi uyandı. şimdi babası bıraktı yatağa kalkmazsa artık uyur inşallah. bu 4. yatağa birakisimiz. carpol de verdik mecbur. ateş-i var kuzumun. üst diş biri çizgi şeklinde dün geldi elime ama o burun akıntısı yapmaz. sanirim hem diş hem üşütme bir arada
Teşekkür ederim canımOy Göktuğ ‘um. Büyüdüler de kontrolsüz güç modundalar.Ata da çekmece açmaya başladı. Heryer çok tehlikeli artık. Allah’ım esirgesin kuzuları.
Ben de almayı düşünüyorum. Hafıza Kartları hareketli kitaplar aldım. Ama sıkıldı artık onlardan. Çok olumlu yorumlar var
Sena mest etti annesi. Elbisesi de ayrı güzel minik kuş. Maaşallah.
Tcanım adaşım. Çok zor uyumayan bebek. Ata da geceli gündüzlü az uyumaya gece daha sık uyanmaya başladı. Eli ağzında ağlayarak uyanıyor. Diş diyorum. Hala çıkamadılar. Yerleri belli ama. Dişten sonra uyurlar inşallah
Baharcım ben de dişe bağlamak istiyorum. Karya nın patlayan dişlere rağmen böyleyse bizim uykusuz geceler uzun sürecek gibi.
Güle güle giysin Almila. Hayırlı olsun. Evinize de gelmişsiniz. Sağlıcakla kalın canım.
Canım komşum geçmiş olsun Civanıma. Allahım sana güç kuvvet versin. 2 bebe çok zor . Yeğenin nasıl oldu. Tarsus da sorunsuz geçer inşallah. Orda dinlenirsin biraz.
Maşallah ya yeriiim anası gibi hızlı çıktı bu oğlan daGünaydın kızlarsaldım benim oğlanı çekmece karıştırıyor ben de azcık kendime geliyorum yatakta iyi iyi büyüdü bunlar maşşallah ayaklarını aşağı salıp inmeyi de öğrenmiş öyle iniyor deli
Ah sekerpare Şu an zart zurtArkadaşlar sizin bebeler de gece beslenmesinden sonra uykuya geciste zorlanıyor mu? Gözü kapalı ama karnı şlooopp şloop vuruyor resmen sallarken.mini mini salliyorum sarsmadan amagazını da çikarttirmiyor bas bas bagirip kendini yastiga itiyor gozu kapalı.artık gaz çıkartalım derken bu sefer gözü açılıyor inanın çare bulamadım ben yaa.kimyon dokunuyor gaz ilacı dokunuyor gunduz boyle sıkıntısı yok..gece oluyor ne oluyorsa..bu bir haftadır canımi yedi ya
Biz de 74ebru_can_ebru misskokulumm kızlar nettiniz masAllah selvi boylu Goktuğumla Almilama ben de benim kızın boyu uzun diyordum meğer degğilmiş biz de 72 santimcikiz
Geçmiş olsun düzelir insallah canım duphalac ben kendim kullanmıştım canım bitkisel diye hatırlıyorum iyi geliyo bebeğe de iyi gelir inşallahKızlar bebeğinize duphalac kullandınız mı hiç Zara’nın kabzılığı düzelmedi hala bugün çoçuk cerrahisine gittik çatlak oluşmuş krem verdi normal dedi ama nasıl düzelecek baya kafama takıyorum
Maşallah gelinciğimeOoo benim güleç yarim ya ayaklandı mıyerim bunları ben sıpalar benimkide duruyor 10 15 saniye kafa sonra ya geri atıyor kendini ya ileri
Aman be aslı biz sözde güneşli günlerdeyiz atakla hiç fark yok inanki yalan dolan bunlar ya bebeler huysuz zatenKizlar çok afedersiniz ama s.ctim atağa girmisiz 35 günden oluşan fırtınalı günün dahaa ilk gunundeymisiz hayır zaten hep fırtınalı da daha kötüsüne hazır değilim
Geçmiş olsun canım wc ye tutmayı yada lazımlık kullanmanı tavsiye ederim. Yemeklerden sonra ve sabah düzenli olarak oturt alışacaktır. Kabızlık problemi için çok iyi geliyormuş.Kızlar bebeğinize duphalac kullandınız mı hiç Zara’nın kabzılığı düzelmedi hala bugün çoçuk cerrahisine gittik çatlak oluşmuş krem verdi normal dedi ama nasıl düzelecek baya kafama takıyorum
Biraz düzelme var sonsuzcum birden bire kabız olmuyorlar aslında. Dikkat ettim de suyu az içtiği zamanlar daha fazla oluyor bizim oglan.Ben sordum o kadar kullandığımız tek ilaç bu dedi. 3 gündür faydasını göremedik üzülüyorum nasıl düzelecek acaba mama değiştirdik ondan mı oldu sordum onu da pek alakası yok dedi sizin zamanla mı düzeldi nasıl düzeldi çok sert yapıyor bata da ıkınıyor bütün çok çok az yaptı sabah o kadat
İnş canım canım saolMaşallah ya yeriiim anası gibi hızlı çıktı bu oğlan daCağnim Goktugum
Ah sekerpare Şu an zart zurtyarım saatte bir kivraniyo evi havalandırdim dün ruzgarliydi sanırım ayaklardan biraz soğuk aldı gaz yaptı omzumda uyutuyorum gazına iyi geliyo
Biz de 74minnak mi kaldık nee
Geçmiş olsun düzelir insallah canım duphalac ben kendim kullanmıştım canım bitkisel diye hatırlıyorum iyi geliyo bebeğe de iyi gelir inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?