2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Veracity ama bu testi yapan şirketin adı mı testin adı mı açıkçası bilmiyorum. Doktorumun anlaşmalı olduğu yer herhalde. Zaten bizimle hep genetik test diye konuştu hiç marka veya isim vermedi. zaten kan doktorun kliniğinde alındı, biz diğer testi yapan yere hiç gitmedik.

Mesajların altındaki hamilelik haftasını gösteren bölümü nasıl ayarlıyorsunuz? Epeydir yapmak istiyorum sormayı unutuyorum.
Mesela şu an benim yazdığım yorumun altındaki hamilelik takviminin en altında yeşil renkte bir cümle var. Hamilelik takvimi eklemen için. Onu tıklayıp dolduruyorsun ve çıkıyor

Veracity şirketin kendi adı. Aynen 2017 de kendi doktorumun önerdiği gelip kendileri kan aldılar , testin şirketinin adı "prena test" di. Cinsiyeti ve sağlığı çok erken %99 öğrenmiştim. Kanada'da "harmony test" şu anda burada sadece farklı kliniğe gidip kan vereceksiniz dendi. Türkiye'de başka isimler de var "nifty" vs. Hepsi aynı genetik test.

Açıkçası güvenilirliğini hiç sorgulamadım doktorum söyleyince. İnşallah iyi bir firmadır. Sizin anneler sorun yaşadı dediğiniz konu neydi? Cinsiyeti mi yanlış söylemişler.

Kahverengi olduğu sürece korkma bence bütün doktorlar bunu söylüyor tabi yanıltmak istemem ama kendi doktorun da bunu söylemiş . Umarım en kısa sürede geçer sağlıkla gelsin bebegin

Kızlarrrr benim ikili tarama testimin sonucu çabuk cıktı çok şükür doktor sonuç çok iyi dedi ama kontrole 2 hafta sonra çağırdı yani 2 hafta daha bana cinsiyet merak olarak devam edecek sağlıklı çok şükür ya gerisi hiç önemli degil darisi yaptırmayan herkesin başına

Ben de 10. haftamda hafif lekelenme gibi kanamalar geçirdim. Doktorum ilk muayenesinde bahsetmişti. Lekelenme gibi olursa korkma diye. Bende bir kaç gün sonra randevum vardı gittiğimde kanamam durmuştu ve ultrasonda da bir şey görmemişti. İki gün önce yine aynı şey oldu tedirgin olmadım. Ama bu kez ağrı ve batma da vardı. Bugün yakın bir hastaneye gittim. Bir kanama bölgesi varmış progestan iğne verdi. Doktoruma danıştım fitil kullan dedi. Ama istirahat konusunda kimse bir şey demedi. Yani tabi ki yorulacak birşeyler yapmamaya çalışıyorum, evde olduğum sürece dinleniyorum ama sürekli yatıp hiç kalkmamamı gerektirmez dimi rutin hayatıma devam edebilir miyim?

Bende oğlumda 5. ayımda öğrenmiştim
Yaaa insan kemik yapısından anlar. Devlet hastanesi miydi? Ben devlete devam etsem anca 6. Ayda öğrenirim gibi geliyor çünkü gerçekten görüntü çok kötü dr iyi ama.. kadınlara daha ana rahminde utanıyor göstermiyor diye çekinme tabirleri yükleniyor. Ne kadar yanlış olduğu bizden belli işte bebek ne anlasın utanmaktan o zaman doğarken de kapatsınlar.

Kaşınıyorsa ve çabuk büyüyorsa (göğüs ve karın)çatlamaya müsait demekki elinde yoksa idareten bebe yağı ve katı Hindistan cevizi yağı kullanabilirsin canım
Çatlaklar için Shea Butter çok iyi diye biliyorum. Bir çok tanıdığım kullandı çatlamadı. Ben de aldım şimdiden.

Benim ilk oglum cok guzel pamuk gibi bir bebekti her goren kız saniyordu oglan deyince arkasi kiz diyorlardi ama arkası erkek oldu ben ona inanmiyorum ikinci oglum da erkek simasi var bakalim bu nolcak

Kızlar progestan kullananlar kaçıncı haftaya kadar kullandınız? Benim 1 ayı geçti kullanıyorum, 3 hafta sonraki randevuya kadar da devam edeceğim. Sonrasında da bıraktıracağa benzemiyor doktorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…