Veracity ama bu testi yapan şirketin adı mı testin adı mı açıkçası bilmiyorum. Doktorumun anlaşmalı olduğu yer herhalde. Zaten bizimle hep genetik test diye konuştu hiç marka veya isim vermedi. zaten kan doktorun kliniğinde alındı, biz diğer testi yapan yere hiç gitmedik.Çok sevindim cinsiyeti de öğrenmenize ve tabii sağlıklı sonuca. Hangi markaydı acaba genetik testiniz? Türkiye'de nifty de cinsiyet söylemeyi yasaklamışlar da... Çok sıkıntı yaşamış bazı anne adayları. Tekrar tebrikler, sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Mesela şu an benim yazdığım yorumun altındaki hamilelik takviminin en altında yeşil renkte bir cümle var. Hamilelik takvimi eklemen için. Onu tıklayıp dolduruyorsun ve çıkıyorMesajların altındaki hamilelik haftasını gösteren bölümü nasıl ayarlıyorsunuz? Epeydir yapmak istiyorum sormayı unutuyorum.
Yeşil yazmışım pembe olacaktıMesela şu an benim yazdığım yorumun altındaki hamilelik takviminin en altında yeşil renkte bir cümle var. Hamilelik takvimi eklemen için. Onu tıklayıp dolduruyorsun ve çıkıyor
Bende oğlumda 5. ayımda öğrenmiştimDoktor biraz dürtünce takla attırıyor21. Hafta çok geç ya doktorun beceriksizliği bence.
Veracity şirketin kendi adı. Aynen 2017 de kendi doktorumun önerdiği gelip kendileri kan aldılar , testin şirketinin adı "prena test" di. Cinsiyeti ve sağlığı çok erken %99 öğrenmiştim. Kanada'da "harmony test" şu anda burada sadece farklı kliniğe gidip kan vereceksiniz dendi. Türkiye'de başka isimler de var "nifty" vs. Hepsi aynı genetik test.Veracity ama bu testi yapan şirketin adı mı testin adı mı açıkçası bilmiyorum. Doktorumun anlaşmalı olduğu yer herhalde. Zaten bizimle hep genetik test diye konuştu hiç marka veya isim vermedi. zaten kan doktorun kliniğinde alındı, biz diğer testi yapan yere hiç gitmedik.
İnşallahİnşallah çok kilo almayız
Açıkçası güvenilirliğini hiç sorgulamadım doktorum söyleyince. İnşallah iyi bir firmadır. Sizin anneler sorun yaşadı dediğiniz konu neydi? Cinsiyeti mi yanlış söylemişler.Veracity şirketin kendi adı. Aynen 2017 de kendi doktorumun önerdiği gelip kendileri kan aldılar , testin şirketinin adı "prena test" di. Cinsiyeti ve sağlığı çok erken %99 öğrenmiştim. Kanada'da "harmony test" şu anda burada sadece farklı kliniğe gidip kan vereceksiniz dendi. Türkiye'de başka isimler de var "nifty" vs. Hepsi aynı genetik test.
Gördüm çok teşekkür ederim. Geçenlerde gözüme takılmıştı ama unutmuşum. Siz söyleyince tekrar hatırladım.Yeşil yazmışım pembe olacaktı
Kahverengi olduğu sürece korkma bence bütün doktorlar bunu söylüyor tabi yanıltmak istemem ama kendi doktorun da bunu söylemiş . Umarım en kısa sürede geçer sağlıkla gelsin bebeginİyi akşamlar biz 11+3 olduk ama 15 Eylül’de kanama olmustı sonra progestan o bırakabilirsin kanama alanı yok olmuş dedi bıraktığım hafta yine oldu yani bu Pazar günü kusma vs yok ama sürekli yorgunluk bulantı var ve de bu kanamaların sürekli ayakta olmak ile ilgisi var mıdır ? Öğretmenim ve sayısal branş olduğu için sürekli ayakta ders anlatıyorum oturduğum yerden anlatma şansım yok.. müdürüm anlayışlı çıktı ve nöbette yardımcı oldu ama yine de doktor dinlen yorulma dedi nasıl olacaksa.. kızımda böyle seyler yaşamadığım için tedirgin oluyorum.. haftaya ikili teste gideceğim.. kanamalar en son kahverengi idi Doğuma kadar da devam edebilir korkulacak bişi yok dedi var mı bu durumda olan ?
Çok teşekkür ederim. Ne zamandır sorayım diyorum konulara bakarken dalıp unutuyorum.İsminizin baş harfi "H" ye tıklayıp hesap detaylarına girin aşağı inince "bebeğinizin tahmini doğum tarihi" kısmına girin.
Yap kız sende, şöyle karşılıklı içiyor gibi olalım.Ardından da bir kahve falı patlatırız. Ben anlamam ama uygulamaya göndeririz.
Ben de 10. haftamda hafif lekelenme gibi kanamalar geçirdim. Doktorum ilk muayenesinde bahsetmişti. Lekelenme gibi olursa korkma diye. Bende bir kaç gün sonra randevum vardı gittiğimde kanamam durmuştu ve ultrasonda da bir şey görmemişti. İki gün önce yine aynı şey oldu tedirgin olmadım. Ama bu kez ağrı ve batma da vardı. Bugün yakın bir hastaneye gittim. Bir kanama bölgesi varmış progestan iğne verdi. Doktoruma danıştım fitil kullan dedi. Ama istirahat konusunda kimse bir şey demedi. Yani tabi ki yorulacak birşeyler yapmamaya çalışıyorum, evde olduğum sürece dinleniyorum ama sürekli yatıp hiç kalkmamamı gerektirmez dimi rutin hayatıma devam edebilir miyim?İyi akşamlar biz 11+3 olduk ama 15 Eylül’de kanama olmustı sonra progestan o bırakabilirsin kanama alanı yok olmuş dedi bıraktığım hafta yine oldu yani bu Pazar günü kusma vs yok ama sürekli yorgunluk bulantı var ve de bu kanamaların sürekli ayakta olmak ile ilgisi var mıdır ? Öğretmenim ve sayısal branş olduğu için sürekli ayakta ders anlatıyorum oturduğum yerden anlatma şansım yok.. müdürüm anlayışlı çıktı ve nöbette yardımcı oldu ama yine de doktor dinlen yorulma dedi nasıl olacaksa.. kızımda böyle seyler yaşamadığım için tedirgin oluyorum.. haftaya ikili teste gideceğim.. kanamalar en son kahverengi idi Doğuma kadar da devam edebilir korkulacak bişi yok dedi var mı bu durumda olan ?
Ahahah ben eve ultrason makinası mi alsam diyorum bazen öyle hep görmek istiyorumAy
Al benden de o kadar. Günler geçmiyor sanki. Sürekli bebişimi görmek istiyorum. Endişe zoraki hissetiriyor hep kendini. Biz 9 ay nasıl beklicez acaba
YaaaBende oğlumda 5. ayımda öğrenmiştim
Çatlaklar için Shea Butter çok iyi diye biliyorum. Bir çok tanıdığım kullandı çatlamadı. Ben de aldım şimdiden.Kaşınıyorsa ve çabuk büyüyorsa (göğüs ve karın)çatlamaya müsait demekki elinde yoksa idareten bebe yağı ve katı Hindistan cevizi yağı kullanabilirsin canım
Benim ilk oglum cok guzel pamuk gibi bir bebekti her goren kız saniyordu oglan deyince arkasi kiz diyorlardi ama arkası erkek oldu ben ona inanmiyorum ikinci oglum da erkek simasi var bakalim bu nolcakBirde eskiler hep derki Tabi bu ilk hamile olanlar için değil 2.veya daha fazla çocuğu olanlar için.bir önceki çocuğunun erkek ama siması Kız gibiyse ve kibarsa arkası kız derler.eger Kız çocuğun siması erkek gibiyse arkası erkek derler. Bunu duyan varmı hiç.benim İlk oğlum bildiğiniz erkek Simali doğdugundan beri.arkasi erkek oldu. İkinci oğlum siması aynı kız gibi kibardı ve hep kız sanıyordu etraftakiler.. Aynı şekilde yeğenim var erkek ama simasi Kız simasi gibi kibar kardeşi oldu kiz oldu
Demekki bu teoride tutmuyorBenim ilk oglum cok guzel pamuk gibi bir bebekti her goren kız saniyordu oglan deyince arkasi kiz diyorlardi ama arkası erkek oldu ben ona inanmiyorum ikinci oglum da erkek simasi var bakalim bu nolcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?