Evet geçen konuşulmuştu yaptım ama daha düzelme bakalım ilacın dozunu çay kaşığından 30 ml çıkarttık günlükGeçmiş olsun canım wc ye tutmayı yada lazımlık kullanmanı tavsiye ederim. Yemeklerden sonra ve sabah düzenli olarak oturt alışacaktır. Kabızlık problemi için çok iyi geliyormuş.
Ben de lazımlığı hazır ettim başlıycam inşallah ara ara oturmaya
Ne gerek var gel bizle uzan anne deseydinAy bide çok komik geldi ya oturacak yer yok tabi buraya da Bi sandalye koymalı oturacak yer yok diyorgülermisin ağlarmısın
Kızlar sağlıklı içecek ler tüketiyorlar, grubun kafeincisi bizleriz. Beni bırakın oraya ben sizler için girerim kafein komasına gönüllüSırayla hepimizin yerine kahve içsin bari kizi kafein komasına sokacaz
Evet ya bizde mama değiştik ondan oldu sanırsam evet ya doktorlar çok normal diyor zaten bebeklerde görülüyor çok sıkBiraz düzelme var sonsuzcum birden bire kabız olmuyorlar aslında. Dikkat ettim de suyu az içtiği zamanlar daha fazla oluyor bizim oglan.
O yüzden gün içinde az az sık sık su vermeye çalışıyorum.
Seni anlıyorum canım üzülme sıkma canını.
Biz dr.un dediğini yapıyoz elimizden geldiği kadar.
Bizim kızda suyu cok içerdi küçükken, simdi zorla veriyorum bizimkide cok kabız oluyor. Birde bizimki corbada yemiyor geneli katı yiyecek besleniyor. Zorla suyu verdiğim gun daha rahat çıkıyor.Biraz düzelme var sonsuzcum birden bire kabız olmuyorlar aslında. Dikkat ettim de suyu az içtiği zamanlar daha fazla oluyor bizim oglan.
O yüzden gün içinde az az sık sık su vermeye çalışıyorum.
Seni anlıyorum canım üzülme sıkma canını.
Biz dr.un dediğini yapıyoz elimizden geldiği kadar.
Kv li ortamda illa tat kaçan bir durum yaşanır. Gel ana gir yatağa beraber ısınalim diyeydin.Günaydın canlarsabah sabah ben şok ayşecikle uyandık yatakta oynuyoruz eşime sobayı yakta öyle kaldırayım üşümesin dedim kalktı yaktı sobayı oda geri yattı ortalık ısınana kadar ayşeyle oynuyoruz bir ses tık tık tık yok canım dedim kv gelmiş sesinizi duydum siz inmeyince geldim diyor hay Allah ım ya olacak iş mi bizim yatak odamız bu ya sinir oldum sabah sabah
Evet ya gerçekten huysuz bebeler fırtınası da güneşi de aynı ama daha da uykusuz ve huysuz oluyo Haydo XL iken XXL oluyoAman be aslı biz sözde güneşli günlerdeyiz atakla hiç fark yok inanki yalan dolan bunlar ya bebeler huysuz zatenaha sabah ezanıyla uyandı ne yapımda uyumadı şimdi de zırlıyor gece kaç kere uyandı ne yaptı saymadım bile
Ben de bazen sağlıklı içiyorum sütlü kahveKızlar sağlıklı içecek ler tüketiyorlar, grubun kafeincisi bizleriz. Beni bırakın oraya ben sizler için girerim kafein komasına gönüllü
Sesinizi duyup mu gelmişGünaydın canlarsabah sabah ben şok ayşecikle uyandık yatakta oynuyoruz eşime sobayı yakta öyle kaldırayım üşümesin dedim kalktı yaktı sobayı oda geri yattı ortalık ısınana kadar ayşeyle oynuyoruz bir ses tık tık tık yok canım dedim kv gelmiş sesinizi duydum siz inmeyince geldim diyor hay Allah ım ya olacak iş mi bizim yatak odamız bu ya sinir oldum sabah sabah
Cok içiyorlar mi bilmiyorumEvet ya gerçekten huysuz bebeler fırtınası da güneşi de aynı ama daha da uykusuz ve huysuz oluyo Haydo XL iken XXL oluyo
Ben de bazen sağlıklı içiyorum sütlü kahvekahvesiz gün geçirsem basım ağrır kız dünyanın en sağlıksız şeyi de olsa içerim senle ben banko başka kim kahveci bakalım
Hansel gibi çocugun napsın ya kaybolursanızAli 4 yasinda ama 2 yasa geri döndü bu aragecen gün bir baktim mutfakta ekmekleri haliya lokma lokma dizmis yol yapmış anne kaybolursak yolumuzu bulalım diyor tevbe estagfirullaahh tevbeee güleyim mi aglayayim.mi
Cok güzelmiş canim..güle güle kullanınevine varmışsın hayırlısı olsun
Canım bizim de olmuştu çatlak yazdı oturma banyosu ve bepantolle düzelmişti. Acımasın kakasını tutmasın ki iyice kabız olmasın diye de anestol sürmüştük. Bize dulcasoft vermişti ne kadar fayda etti hatırlamıyorum ama uçtaki sert kakayı yapması her türlü zorlamıştı fitille uyardıktan sonra 2 günde tam 13 kere katı yapıp boşaltmıştı sonra da bol bol su içirdik ve armut avokado yedirdik bir daha kabız olmadı. Hemen katı kaka görünce ben bunları dayıyordum bi de su içiriyordum. Yapmadığı gün olursa katılaşma artıyor. Her gün yapması önemli.Kızlar bebeğinize duphalac kullandınız mı hiç Zara’nın kabzılığı düzelmedi hala bugün çoçuk cerrahisine gittik çatlak oluşmuş krem verdi normal dedi ama nasıl düzelecek baya kafama takıyorum
Belki ayşe yi alayım siz uyuyun diye yapmıştır. Hem annem hem de kv bize öyle yapıyordu.Günaydın canlarsabah sabah ben şok ayşecikle uyandık yatakta oynuyoruz eşime sobayı yakta öyle kaldırayım üşümesin dedim kalktı yaktı sobayı oda geri yattı ortalık ısınana kadar ayşeyle oynuyoruz bir ses tık tık tık yok canım dedim kv gelmiş sesinizi duydum siz inmeyince geldim diyor hay Allah ım ya olacak iş mi bizim yatak odamız bu ya sinir oldum sabah sabah
Sen takılma kuzum oluyor diş döneminde poğaça yanaklar puff diye ini eriyor benimki baya iştahlıydı normalde mesela itiyor diliyle şuan normal yanibirden zayıfladı gibi dr geliyor gözüme yaeşimin halası gelmiş tarsusa geçecez yarın pazartesi dönecez. inşallah huzursuz olmaz ya. herkes de çok özledi. sans ya böyle oldu. bakayım umarım toparlarız. daha kötü olursak gidemeyedebiliriz.
Zeyay1420 yaaaa ne güzel bir yerdesin. bayıldım resimlere. bizim burda bi yayla evi var. daha bu yaz yapıldı böyle orman uçsuz bucaksız yeşillik. yazın kaldigimda hafızana kazı derdim şimdi kartpostal gibi zihnimde canlanır. soba olsa giderdik belki ama henüz olmadi seneye artık. sen tadını çıkar. çok iyi g3lecektir size maaile. bize de resim atmaya devam et. valla o bile iyi geliyor
Ah atamda mı başladıOy Göktuğ ‘um. Büyüdüler de kontrolsüz güç modundalar.Ata da çekmece açmaya başladı. Heryer çok tehlikeli artık. Allah’ım esirgesin kuzuları.
Ben de almayı düşünüyorum. Hafıza Kartları hareketli kitaplar aldım. Ama sıkıldı artık onlardan. Çok olumlu yorumlar var
Sena mest etti annesi. Elbisesi de ayrı güzel minik kuş. Maaşallah.
Tcanım adaşım. Çok zor uyumayan bebek. Ata da geceli gündüzlü az uyumaya gece daha sık uyanmaya başladı. Eli ağzında ağlayarak uyanıyor. Diş diyorum. Hala çıkamadılar. Yerleri belli ama. Dişten sonra uyurlar inşallah
Baharcım ben de dişe bağlamak istiyorum. Karya nın patlayan dişlere rağmen böyleyse bizim uykusuz geceler uzun sürecek gibi.
Güle güle giysin Almila. Hayırlı olsun. Evinize de gelmişsiniz. Sağlıcakla kalın canım.
Canım komşum geçmiş olsun Civanıma. Allahım sana güç kuvvet versin. 2 bebe çok zor . Yeğenin nasıl oldu. Tarsus da sorunsuz geçer inşallah. Orda dinlenirsin biraz.
Ben hiç sevmem benimkini de içebilirsiniz bol bol. Ben çaycıyımEvet ya gerçekten huysuz bebeler fırtınası da güneşi de aynı ama daha da uykusuz ve huysuz oluyo Haydo XL iken XXL oluyo
Ben de bazen sağlıklı içiyorum sütlü kahvekahvesiz gün geçirsem basım ağrır kız dünyanın en sağlıksız şeyi de olsa içerim senle ben banko başka kim kahveci bakalım
Gece besleyip koyunca hemen uyanıyor derin uykusu pek yokArkadaşlar sizin bebeler de gece beslenmesinden sonra uykuya geciste zorlanıyor mu? Gözü kapalı ama karnı şlooopp şloop vuruyor resmen sallarken.mini mini salliyorum sarsmadan amagazını da çikarttirmiyor bas bas bagirip kendini yastiga itiyor gozu kapalı.artık gaz çıkartalım derken bu sefer gözü açılıyor inanın çare bulamadım ben yaa.kimyon dokunuyor gaz ilacı dokunuyor gunduz boyle sıkıntısı yok..gece oluyor ne oluyorsa..bu bir haftadır canımi yedi ya
Benim küçük minnak kızım 70.5 anca@ebru_can_ebru @misskokulumm kızlar nettiniz masAllah selvi boylu Goktuğumla Almilamaben de benim kızın boyu uzun diyordum meğer degğilmiş biz de 72 santimcikiz
Ah kıyamam ya geçmiş olsun Zara yaKızlar bebeğinize duphalac kullandınız mı hiç Zara’nın kabzılığı düzelmedi hala bugün çoçuk cerrahisine gittik çatlak oluşmuş krem verdi normal dedi ama nasıl düzelecek baya kafama takıyorum
Ah ahh neden böyle yapıyor kuzum ya oksijenle mi beslenecek bu kızEk gıda sıfır , aldıgı mama vardı onu da gündüz zor içiyor bitirmiyor kaç gündür . Gece de hiç içmiyor . Tükendim gerçektenDiş mama reddi yapar mı yahu çıldıracagım. Bir de acıkmaz mı , uyanmaz mı insan ? 8 de içti en son . Arada ağlıyor kendi dalıyor geri hemen . Ha diyorum acıktı koştur koştur mama yapıyorum yok yok yok .
Tez canlı benim damadımMaşallah gelinciğimeyakında yürür o zaman bal kız Haydo asla yurumuyo çocukta bir koşma isteği elinden tutunca hunharca koşmaya calisiyo sıralaması bile hızlı hızlı nereye yetiscekse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?