2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Evet geçen konuşulmuştu yaptım ama daha düzelme bakalım ilacın dozunu çay kaşığından 30 ml çıkarttık günlük

Evet ya bizde mama değiştik ondan oldu sanırsam evet ya doktorlar çok normal diyor zaten bebeklerde görülüyor çok sık

Bizim kızda suyu cok içerdi küçükken, simdi zorla veriyorum bizimkide cok kabız oluyor. Birde bizimki corbada yemiyor geneli katı yiyecek besleniyor. Zorla suyu verdiğim gun daha rahat çıkıyor.

Kv li ortamda illa tat kaçan bir durum yaşanır. Gel ana gir yatağa beraber ısınalim diyeydin.
Bizim kv ilede aynı masada asla yemek yenmez. Yemeğe çağırır ben tokum der, başımıza dikilir ekmegini tabagimiza banar banar yer, ve süper yapmışım diyerek övünür. Kv olduğum günleri görürsem, herkesi özgür birakicam. O zamana kadar doyucam çocuklarıma

Evet ya gerçekten huysuz bebeler fırtınası da güneşi de aynı ama daha da uykusuz ve huysuz oluyo Haydo XL iken XXL oluyo
Kızlar sağlıklı içecek ler tüketiyorlar, grubun kafeincisi bizleriz. Beni bırakın oraya ben sizler için girerim kafein komasına gönüllü
Ben de bazen sağlıklı içiyorum sütlü kahve kahvesiz gün geçirsem basım ağrır kız dünyanın en sağlıksız şeyi de olsa içerim senle ben banko başka kim kahveci bakalım

Sesinizi duyup mu gelmiş ilahi kv yani olacak şey değil tövbest

Cok içiyorlar mi bilmiyorum Jadesi , birde gördüğümüz üzere Zeyay1420 var galiba. Başkada kimseden duymadım kaveyi. Jadeyide kavem soğuyor diye soğuk kave içiyorum demisti. Valla benimde kavesiz günüm yok.

Hansel gibi çocugun napsın ya kaybolursanız yerim aklını oy kuzum benşm

Canım bizim de olmuştu çatlak yazdı oturma banyosu ve bepantolle düzelmişti. Acımasın kakasını tutmasın ki iyice kabız olmasın diye de anestol sürmüştük. Bize dulcasoft vermişti ne kadar fayda etti hatırlamıyorum ama uçtaki sert kakayı yapması her türlü zorlamıştı fitille uyardıktan sonra 2 günde tam 13 kere katı yapıp boşaltmıştı sonra da bol bol su içirdik ve armut avokado yedirdik bir daha kabız olmadı. Hemen katı kaka görünce ben bunları dayıyordum bi de su içiriyordum. Yapmadığı gün olursa katılaşma artıyor. Her gün yapması önemli.
İnsan çok üzülüyor haklısın ama bu dediklerimi bi uygula. Lazımlık da deneyebilirsin. Genelde yaptığı bir saat varsa özellikle o zaman popoyu kremle yağla oturt. Benim kızım çok kıpırdak olduğu için ben orda oturtamam diye hiç denemedim.
Belki ayşe yi alayım siz uyuyun diye yapmıştır. Hem annem hem de kv bize öyle yapıyordu.

Sen takılma kuzum oluyor diş döneminde poğaça yanaklar puff diye ini eriyor benimki baya iştahlıydı normalde mesela itiyor diliyle şuan normal yani

Ah atamda mı başladı bizimki Bayadır böyle az uyuyup az uyuyacağıma and içerim diyerek çıkmış karnımdan

Ben hiç sevmem benimkini de içebilirsiniz bol bol. Ben çaycıyım Ne hamilelikte ne emzirirken vazgeçemedim.

Kırk yılda bir biri yaparken burnuma kokar o da sadece türk kahvesi. Yaparım ama tadı kokusundaki hissi vermez. Ama resmen sosyalleşme sıkıntısı. Komşu kahveye çağırır sevmediğim için bitki çayı falan isterim ya da içerim o günlük ama gereksiz gelir. İşyerinde kahve saati var hem sabah filtre kahve yapar içerler hem öğrenden sonra türk kahvesi ikisinde de çayla eşlik ederim. Annem karşılıklı içelim der istemem. Öyle de nemrut bişeyim

Gece besleyip koyunca hemen uyanıyor derin uykusu pek yok gaz nerden çıktı şekerparem ya bitmedi mi daha ayılması pek yok ama dediğim gibi derin uykusu da yok pek

Ah kıyamam ya geçmiş olsun Zara ya

Ah ahh neden böyle yapıyor kuzum ya oksijenle mi beslenecek bu kız geçer inşallah kuzum diştendir bence

Maşallah gelinciğime yakında yürür o zaman bal kız Haydo asla yurumuyo çocukta bir koşma isteği elinden tutunca hunharca koşmaya calisiyo sıralaması bile hızlı hızlı nereye yetiscekse
Tez canlı benim damadım çikolatalı kekim yakında yürür mü bilmiyorum valla ama baya ev geziyoruz durmadan onu bikşyorum ben yakında 55 kilo olurum kısmetse diyetsiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…