2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Kizlar çok afedersiniz ama s.ctim atağa girmisiz 35 günden oluşan fırtınalı günün dahaa ilk gunundeymisiz hayır zaten hep fırtınalı da daha kötüsüne hazır değilim
Ne zaman giriyormuş bende program yok Aman aslım normalde sanki çok normalleri gibi telaş yapma en kötü atmaktan patak doğar

Gel canım uzan şöyle deseydin ayıp da bilmezler ya

Kızlar sağlıklı içecek ler tüketiyorlar, grubun kafeincisi bizleriz. Beni bırakın oraya ben sizler için girerim kafein komasına gönüllü
O kızlarda asla ben yokum biliyorsun değil mi ben hamileyken de sağlıklı beslenmedim pek ay aman gelemiyorum onu yeme bunu içme dediğin gibi kahve olmadan asla

Ne demek canım bir kahveyle gönlün olsun yeter ki bugün ki kahvemi de senin için içeyim@asliemre benim yerime kahve iç demişti o yüzden ona itafendi kahve. İnş güzel günlerde hep beraber buluşup içtiğimizde olur

Kız bahar senin kv neymiş öyle aaa deli mi ne

Ben güne sadenescafe ile başlarım sür ve şekersiz ahh en sevdiğim gün içinde de Türk kahvesi olur bazen bazen de yine nescafe öyle sonra diyorum kız uyumuyor,

Ben güne sadenescafe ile başlarım sür ve şekersiz ahh en sevdiğim gün içinde de Türk kahvesi olur bazen bazen de yine nescafe öyle sonra diyorum kız uyumuyor,
Seninle aynı durumdayım kavesiz güne baslayamam yoksa. Kız uyumadı dur içeyim, aa ortam var dur içeyim. Her türlü sebebim var. Yeterki kave olsun

Canım bende artık mamalarını erik armut kayısı suyuyla yapıyorum avakado da veriyorum her sabah az önce zorlanmadan yaptı ilacın dozunu arttırdık etki etti sanırımevwt ya bende 2 gün önce mecbur fitil verdim katı katı yaptı bakalım inş daha olmaz

Ahh kuzum elifcim yaa.. Ayşe de dün gece çığlık kıyamet ağlayarak uyandı meme veriyorum emiyor emziğini itiyor nasıl ağlıyor eşim Bi koşu gitti mama yapıp geldi onu da içmedi omzumda pış pışlıyayım derken meğer ondanmış ne bilem sonra uyudu kuzu kuzu hala niye gazları var anlamadım ya
Ahh zaracım boncuk gözlüm kıyamam yaaa.. Avakado denedin mi canım çok iyi çalıştırıyor bağırsakları az karşılaşıyor gibi olsa hemen veririm avakado düzelir.
Diş iştahsızlık yapıyor canım bizimkiler zaten naneli iyice kesiliyorlar yemeden içmeden
Sırayla hepimizin yerine kahve içsin bari kizi kafein komasına sokacaz
Kız kahveye hiç itiraz edilir mi seve seve içerim hele ki Türk kahvesi. Keşke demlikle çay gibi demlensede bir kaç bardak içilse peşpeşe Ohh miss
Ne gerek var gel bizle uzan anne deseydin
Ya aynen öyle canım bide oturacak yer soruyor hay Allah ım sana geliyorum

Senin kv de ayrı bir model maşallah ya yemeğine banmak mı
Canım ya ne kadar iyi niyetlisin Bi 10 dk bakamıyor al bak çocuğuna diyor biz uyuyalım diye mi düşünecek yok canım nerdeeee
Gel canım uzan şöyle deseydin ayıp da bilmezler ya
Yaaa teklif etsem gelirdi oğulcuğunun yanına

Kuzum geçmiş olsun Zara Ma. Ben ataya kullanmadım ama kendim çok kullandım bitkisel olduğunu biliyorum bir arkadaşımın bebeğinin poposunda çatlak vardı o kullandı bir zararı olmadı şimdi bebek 15 aylık genelde ben gün kurusu kayısı ya da erik veriyorum kırmızı erik cennet meyvesi ile karıştırıp akşamları o çalıştırıyor
Dünürüm yakın olsak gönder bana sen al işlem vakit geçir ben ikisine bakarım diyeceğim ama çok uzaktasın çok
Kuzum vallahi çok üzülüyorum çocuğum havayla besleniyor inşallah bir gün sena onu da yedi bunuda yedi hala bir şeyler istiyor dediğin gün olur sevgilerimi gönderiyorum öpüyorum boncuk gözlerinden Sena mı
Maşallah gelinciğime yakında yürür o zaman bal kız Haydo asla yurumuyo çocukta bir koşma isteği elinden tutunca hunharca koşmaya calisiyo sıralaması bile hızlı hızlı nereye yetiscekse
Aslı’cım Haydo ya da koşmak yaraşır hızlı Gonzalesim benim koşuyor Asya yetişecek Allah’ım esirgesin
Canım senin kayınvalide için artık sözün bittiği yer diyorum nasıl bir rahatlıktır ya iyi ki uzaktasınız vallahi yakında olsa hiç çekilmezdi
Zeyay1420 a Kayınvalidesi için sözün bittiği yer dedim ama senin kayınvalide sözü hepten bitirmiş tabağa banmak nedir ya kayınvalidem yok diye üzülüyordum bunu bir daha mı düşünsem
Ben de çocukluktan beri kahveciyim dır ama hamilelikte zaten hiçbir şey yiyip içememiştim tabi kahvede içememiştim istesem de içmezdim zaten şimdi her gün eşimle bir kahvemiz mutlaka var Türk kahvesi daire de de kahve saatlerimiz olurdu şimdi tek tek gidince Su bile içmeden geliyorum maskeyi siperliği çıkar mıyım diye
Kız bahar senin kv neymiş öyle aaa deli mi ne
Vallahi adaşım baharında zeyay ın da kayınvalideleri Oscarlık

Canim ben ilac kullanmadim ama her sabah gun kurusu dut kurusu kaynatiyorum ceviz ezip icine vveiyirum 2 gunde 1 ise saf zeytinyagi iciriyorum 1 tatli kasigina yakin. Gecer insallah hemen.
ay aynı ya 1 haftadır böyleee..dayanamıyorum artık.bak uyanalı 2 saat oldu yok uyumuyor.derman kalmadi.daliyor hemen uyanıyor
Gece uyku uyumadiklarinda gercekten cok zor biz kac gecedir cok fenaydk dun gece biraz iyiydi sanki ama yine uyandi insllah hepimizin bebeleri geceleri guzel güzel uyurlar
Ahh be canim cok zor gercekten Allah yardimcin olshn. Diştendir bence insallah gelip gececek bu günler.

nzh99 evet canim ust yan dis patladi ama tam cikmamis on ust disin digeride bembeyaz patlamak uzere ust uste geldi 3 tane dis.. insallah rahatlikla atlatrlar su donemi 6 7 disten sonrasini rahat cikariyor diyorlar ama bilemedim.

Aslihaydo bende kahveciyim seker :) ama tek olunca zevki cikmiyor

Tez canlı benim damadım çikolatalı kekim yakında yürür mü bilmiyorum valla ama baya ev geziyoruz durmadan onu bikşyorum ben yakında 55 kilo olurum kısmetse diyetsiz
Güzel kv Asya'nın peşinden koşacak ya alıştırma yapiyo ben tam 55im şu an hadi gel buralar çok güzel
Ne zaman giriyormuş bende program yok Aman aslım normalde sanki çok normalleri gibi telaş yapma en kötü atmaktan patak doğar
Bugün atağın ilk günü işte bende de program yok Google'dan öylesine bı bakayim bı hesaplayayim dedim demez olaydım dunurrr
Kız kahveye hiç itiraz edilir mi seve seve içerim hele ki Türk kahvesi. Keşke demlikle çay gibi demlensede bir kaç bardak içilse peşpeşe Ohh miss
Aslihaydo bende kahveciyim seker :) ama tek olunca zevki cikmiyor
Nisan anaları keş çıktı

Benim eşim de öyle çaycı dir hiç oturup bı kahve içmez benle yaparım öylesine sırf foto için beyimle kahve keyfi diye hava atarım ama noo tek ben içiyorum caktirmayin

O kızlarda asla ben yokum biliyorsun değil mi ben hamileyken de sağlıklı beslenmedim pek ay aman gelemiyorum onu yeme bunu içme dediğin gibi kahve olmadan asla
Biliyorum bizler biraz rahat anneleriz. Senin yazılarını pür dikkat okuyorum, hatırlamaz mıyım. Birde kaveden bahsetmişsin hiç kaçmaz. Sıkı takipcinim
Teşekkür ederim içmiş kadar oldum
Senin kv de ayrı bir model maşallah ya yemeğine banmak mı
Israrla çağırır yemeğe ama hemen önümüzden yer. Banmak ne demek 5 parmak içinde gezer, elini emerde emer.
Canım senin kayınvalide için artık sözün bittiği yer diyorum nasıl bir rahatlıktır ya iyi ki uzaktasınız vallahi yakında olsa hiç çekilmezdi
Sayesinde adım kibirliye çıktı. Mesela en son yemeğimiz, ben tokum simdi yedim dedi. Esimle yan yana oturuyorduk, bir yanimda umut, kucagimda duru vardı. O daracık araya girdi, aldı ekmegi bir benim tabagima bir eşimin tabagina bandı, taneleride parmakları ile aldı. Eşim al anne ben baharla yerim gec otur ye dedi. Yok oğlum ben aç değilim dedi. Benim tabagimdan aldı bu sefer, bende anne sizede doldurayimmi dedim. Yok kizim ben tokum çok süper yapmışım dayanamiyorum dedi. Ben yemeği kestim, cocuklara vermeye başladım. Esim tepemde azrail gibi dikiliyor sun daralıyor um, yemek yiyemiyorum dedi, ah ah simdiki evlatlar çıktıkları yeri begenmezler dedi. Yemek sonu bahar sen çok kibirlisin, eşinle bile aynı tabaktan yemek yiyemezsin sen dedi. Ama ben oglumdan tiksinmem dedi, bende olabilir dedim.
Herkes aynı değil bence, ne kv ler var, pırlanta. Bendekinden kimsede yoktur. İyi görünen surekli benim adım melek diyen biri. Bozan biri olsa hiç birini yapamazda, istte ben hiç birsey diyemiyorum, demekte gelmiyor içimden. Sabit anlamaz ters anlar. Anlasa oglu neler diyor onuda cok takmıyor, beni hic takmaz.

Vallahi teker teker döküldüler. Herkes kaveciyim demiş ama, Zeyay1420 aralarından tekrar sıyrıldı. Çay gibi demlenip peş peşe içmeyi hayal etmiş.

N Nehir8077 senin kv hikayelerini dinledikçe şoktan şoka giriyorum. O nedir yaa çekilmez bir insan deli olmamak elde değil.

Burda anlatılanları duydukça benimki melek melek. Zaten genel olarak kpeder daha büyük problemdir bizde. kv iyi niyetli ve düzgün bir insan sadece çok inat hiç dediğini dinlemez iddia eder çoğu konuda. Ben de haklı olduğumu bildiğimden hiç üstelemem sonunda görüyorlar zaten.

İnşallah canım çok zor gerçekten bilirim. Aşı olurken bile ağlamayan kızım kaka yaparken öyle ağlıyordu ki hiç öyle çaresiz hissetmemiştim kendimi Onunla birlikte ağladığım nadir anlardandır. Geçmiş olsun umarım bir an evvel çözülür..

Diş çikarırken zayifliyorlar Helinim..gececek bunlar üzme kendini sen ki tecrubelisin..tarsus size uzak mi bilmiyorum ama insAllah yol da tatil de güzel gecer canim benim..üzme kendini
yok kuzum tarsus 35 dk felan. sokağa çıkma yasağı var e bi de bizde kedi var bırakıp gidemiyorduk bu hafta yeğenim bizim evde kediler için kalacak bi gidip gelecez. onların da gönlü olsun. burda olsalar daha sık giderdim aslında ama kısmet. daha çok benim aile tarafına gidiyoruz.
sağol baharım hamatem ve kantaron surduk iyi hibi pisik ama vucudunda 3 ayri noktada baska birsey var anlamadim ne. haftaya dr yolu gozukuyor bize.
Gecmiş olsun. Carpol kullanıyorsun 2 günde aferin versen, ilerlemeden iyi gelirdi aslında. Hem diş hem üşütme daha çok zorlar. Ateşte var diyorsun.
ah bahar civan daha iyi ama şimdi de arel in burnu akıyor benim boğazım ağrıyor
yeğenim için hala atea düşürücü kullanıyordular dün bıraktılar inşallah tekrarlamaz. abimin eşinin 2 kardesi zamandinda atesli havaleden ölmüş onun icin abim de eşi de cok korktular gunlerdir uyuma yok basinda sirayla nobet tuttular
ben gaz cikarmiyorum artik hic ama gce milyon kez uyaniyor sanki. arel 1 kez fiks kalkıyor su icip uyur ama beni gormesi lazim. civan bilmiyorum ya neden cok kalkıyorum onun için.
seni alkışlıyorum tek gece beslenm3si icin. biz tur bindiriyiuz gündüze. yani gubduz bile o kadar emmiyor
Geçmiş olsun kuzuma inşallah çabucak toparlar
sagol canim benim
Kizlar çok afedersiniz ama s.ctim atağa girmisiz 35 günden oluşan fırtınalı günün dahaa ilk gunundeymisiz hayır zaten hep fırtınalı da daha kötüsüne hazır değilim
ya asli bosver bunlari valla hem yoksa da insan strese giriyor bakma bu tarz seylere
Helinnnnn geçmiş olsun canım nasıl oldu Civan?
civan daha iyi bugün yani en azından baygın bakmıyor ama abisi baygın bakıyor busefer de
Ay bide çok komik geldi ya oturacak yer yok tabi buraya da Bi sandalye koymalı oturacak yer yok diyorgülermisin ağlarmısın
aaammmaaaan gül ya. ben derdim hıh valla iyi oldu. uyuyorsun diye inmedim ben çok uykusuzum al anne de ben az uyuyayım.shonra iyi 1saat daha oh misss
beeeeeen bugun dedm b.k un icin de kalsam da şu kahveyi illa içecem
Sen takılma kuzum oluyor diş döneminde poğaça yanaklar puff diye ini eriyor benimki baya iştahlıydı normalde mesela itiyor diliyle şuan normal yani
inşallah canim bizd3 cabuk donarız normale
oyyyyyy bu nasıl.kadin ya . ben olsam görüşemezdim. sabrına sağlık ne diyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…