Valla adaşım öyle olacaksa olmasın en güzeliKuzum geçmiş olsun Zara Ma. Ben ataya kullanmadım ama kendim çok kullandım bitkisel olduğunu biliyorum bir arkadaşımın bebeğinin poposunda çatlak vardı o kullandı bir zararı olmadı şimdi bebek 15 aylık genelde ben gün kurusu kayısı ya da erik veriyorum kırmızı erik cennet meyvesi ile karıştırıp akşamları o çalıştırıyor
Dünürüm yakın olsak gönder bana sen al işlem vakit geçir ben ikisine bakarım diyeceğim ama çok uzaktasın çok
Kuzum vallahi çok üzülüyorum çocuğum havayla besleniyor inşallah bir gün sena onu da yedi bunuda yedi hala bir şeyler istiyor dediğin gün olur sevgilerimi gönderiyorum öpüyorum boncuk gözlerinden Sena mı Aslı’cım Haydo ya da koşmak yaraşır hızlı Gonzalesim benim koşuyor Asya yetişecek Allah’ım esirgesin
Canım senin kayınvalide için artık sözün bittiği yer diyorum nasıl bir rahatlıktır ya iyi ki uzaktasınız vallahi yakında olsa hiç çekilmezdi
Zeyay1420 a Kayınvalidesi için sözün bittiği yer dedim ama senin kayınvalide sözü hepten bitirmiş tabağa banmak nedir ya kayınvalidem yok diye üzülüyordum bunu bir daha mı düşünsem
Ben de çocukluktan beri kahveciyim dır ama hamilelikte zaten hiçbir şey yiyip içememiştim tabi kahvede içememiştim istesem de içmezdim zaten şimdi her gün eşimle bir kahvemiz mutlaka var Türk kahvesi daire de de kahve saatlerimiz olurdu şimdi tek tek gidince Su bile içmeden geliyorum maskeyi siperliği çıkar mıyım diye
Vallahi adaşım baharında zeyay ın da kayınvalideleri Oscarlık
Asya yı hızlandırayım biraz dur naz yapsınGüzel kvAsya'nın peşinden koşacak ya alıştırma yapiyo ben tam 55im şu an hadi gel buralar çok güzel
Bugün atağın ilk günü işte bende de program yok Google'dan öylesine bı bakayim bı hesaplayayim dedim demez olaydım dunurrr
Nisan anaları keş çıktı
Aslı’cım Haydo ya da koşmak yaraşır hızlı Gonzalesim benim koşuyor Asya yetişecek Allah’ım esirgesin
Maşşallah canım ne güzel afiyetle yiyin inşallahMisafirlerimiz vardı bugün gerçi hala varlarda ben ayşeyi uyutucam diye aldım çıktım yukarı saolsun eşimin akrabaları geldiğimizi duyunca küçük çocukla çıkamazlar diye toplanıp gelmişler severimde kendilerini. Bahçelerinde evlerinde ne varsa da getirmişler yumurta, süt, ceviz, ıspanak,kabak, yufka, serada marul maydanoz, yeşillik, turşu seviyorum köy yerinin samimiyetini
Ohh mis mis sağolsunlar o samimiyeti ben de çok severimMisafirlerimiz vardı bugün gerçi hala varlarda ben ayşeyi uyutucam diye aldım çıktım yukarı saolsun eşimin akrabaları geldiğimizi duyunca küçük çocukla çıkamazlar diye toplanıp gelmişler severimde kendilerini. Bahçelerinde evlerinde ne varsa da getirmişler yumurta, süt, ceviz, ıspanak,kabak, yufka, serada marul maydanoz, yeşillik, turşu seviyorum köy yerinin samimiyetini
Ahahha kendimi gördüm resmenBenim eşim de öyle çaycı dir hiç oturup bı kahve içmez benle yaparım öylesine sırf foto içinbeyimle kahve keyfi diye hava atarım ama noo tek ben içiyorum caktirmayin
Kız bu nasıl bir kv aman Allahım. Yok koynuma alacak kadar sabırlı degilim heralde. Yemek muhabbeti geldiğimden beri aynı, huylu huyundan vaz geçer mi. Onla uğrasirsam stres oldugumla kalırım.Maşşallah canım ne güzel afiyetle yiyin inşallahhep gidilir kalınır valla ne güzel yermiş
Kv yine kapıyı tıklatmış düşünceli kadınmışboşver eşin uygun bir dille söylesin belki boş bulundu o da. Zeynep napıyor o da halinden memnun mu
Hemen aklıma geldi bak yazayımbir arkadaşım yeni doğum yaptı ilk torun babaanne bir anne olma heveslerinde bebek banyo yapacak kadın soyunup dökünüyor teni tenime değsin diyip küvete oturuyor bebeği kucağında yıkayacakmış bir de bir gece bebek ağlıyor bizim arkadaş sezeryanlı biraz geç müdahale edebiliyor alıyor emziriyor yatırıyor derken Kv başında bekliyor ya sen kalkamıyor yatamıyorsun az yana kay da ben de yatıyım bebeği sana veririm diyip cup yatağa atlıyor bu arada yatakta eş de var. Bizim kız ortada sinir küpü olup sabaha kadar gözünü kırpıyor. Var böyle dengesizler maalesef inşallah bizler iyi Kv ler oluruz.
N Nehir8077 kv nin yemek muhabbetini hatırladım anlatmıştın evlerden ıraksabırlısın sabrın daha da artsın canım
Ohhh afiyet olsun miss misss kokusu yeterKahve kahve dediniz canımı çektirdiniz Göktuğ uyanmadan son yurdumu aldım neyse kiben de severim günde 1 Türk kahvem vardır
Ayyyy ben okurken şiştim o nedir öyle ya arkadaşında çok sabırlıymış tam çıldırmalık bir durum eee hazır bahanesi de var lohusadır ne yapsa yeridirMaşşallah canım ne güzel afiyetle yiyin inşallahhep gidilir kalınır valla ne güzel yermiş
Kv yine kapıyı tıklatmış düşünceli kadınmışboşver eşin uygun bir dille söylesin belki boş bulundu o da. Zeynep napıyor o da halinden memnun mu
Hemen aklıma geldi bak yazayımbir arkadaşım yeni doğum yaptı ilk torun babaanne bir anne olma heveslerinde bebek banyo yapacak kadın soyunup dökünüyor teni tenime değsin diyip küvete oturuyor bebeği kucağında yıkayacakmış bir de bir gece bebek ağlıyor bizim arkadaş sezeryanlı biraz geç müdahale edebiliyor alıyor emziriyor yatırıyor derken Kv başında bekliyor ya sen kalkamıyor yatamıyorsun az yana kay da ben de yatıyım bebeği sana veririm diyip cup yatağa atlıyor bu arada yatakta eş de var. Bizim kız ortada sinir küpü olup sabaha kadar gözünü kırpıyor. Var böyle dengesizler maalesef inşallah bizler iyi Kv ler oluruz.
N Nehir8077 kv nin yemek muhabbetini hatırladım anlatmıştın evlerden ıraksabırlısın sabrın daha da artsın canım
Seve seve Bi hal oldum mis gibi kokuyor kabağı soydum kestim Ayşeye ayırdım biraz gerisini şekerledim yarın doğğruuu tatlı olmayaOhh mis mis sağolsunlar o samimiyeti ben de çok severim
Bencede taktır eger düşünmüyorsan, o stresi iyi bilirim. Oğlum 10 aylıktı he oldum he olmadım derken, kendimi yiyip bitirmiştim. Ve sonuç duru şuan yanımda. Simdi iyiki olmuş diyorum ama o zaman üzülüyordum. Hatta eşime cok kızmıştım, madem hemen istiyordun, 40 ki cikar cikmaz yapsaydım ne fark var diye.Size kaç gündür yaşadığım stresi anlatmak istedim. Deniz 2 aylık olduğundan beri düzenli adet görüyordum bu ay 3-4 gün gecikti hemen panik oldum bel ve kasık ağrım var ama gelmiyordu bi türlü.. Erken gebelik testi yaptım negatif çıktı ama sonra sanki bi çizgi belirdi gibi ve ben hayır olamaz diyorum ağlama krizlerine falan girdimo gece hiç uyumadım naparım ben deniz daha çok küçük, çevremdekilere nasıl anlatacam vs diye diye eşimi de uyutmadım sonra dün kan verdim negatif çıktı ve sonra da adet oldum adetim biter bitmez yapacağım ilk iş spiral taktırmak olacak galiba bu korkuyu tekrar yaşamak istemiyorum ya yaşlandım resmen 3 günde
Ben hiç şaşırmıyorum alıştım artık. İnsan oğlu neye alismiyor. Çokta stresli biri değilim, bazen oyle izliyorum onu.N Nehir8077 senin kv hikayelerini dinledikçe şoktan şoka giriyorum. O nedir yaaçekilmez bir insan deli olmamak elde değil.
Burda anlatılanları duydukça benimki melek melek. Zaten genel olarak kpeder daha büyük problemdir bizde. kv iyi niyetli ve düzgün bir insan sadece çok inat hiç dediğini dinlemez iddia eder çoğu konuda. Ben de haklı olduğumu bildiğimden hiç üstelemem sonunda görüyorlar zaten.
Helincim biz de geceleri rahat uyuyamıyorduk memeyi mecburen gece azlatmayı kafaya koydum.yok kuzum tarsus 35 dk felan. sokağa çıkma yasağı var e bi de bizde kedi var bırakıp gidemiyorduk bu hafta yeğenim bizim evde kediler için kalacak bi gidip gelecez. onların da gönlü olsun. burda olsalar daha sık giderdim aslında ama kısmet. daha çok benim aile tarafına gidiyoruz.
sağol baharım hamatem ve kantaron surduk iyi hibi pisik ama vucudunda 3 ayri noktada baska birsey var anlamadim ne. haftaya dr yolu gozukuyor bize.
ah bahar civan daha iyi ama şimdi de arel in burnu akıyor benim boğazım ağrıyor
yeğenim için hala atea düşürücü kullanıyordular dün bıraktılar inşallah tekrarlamaz. abimin eşinin 2 kardesi zamandinda atesli havaleden ölmüş onun icin abim de eşi de cok korktular gunlerdir uyuma yok basinda sirayla nobet tuttular
ben gaz cikarmiyorum artik hic ama gce milyon kez uyaniyor sanki. arel 1 kez fiks kalkıyor su icip uyur ama beni gormesi lazim. civan bilmiyorum ya neden cok kalkıyorum onun için.
seni alkışlıyorum tek gece beslenm3si icin. biz tur bindiriyiuz gündüze. yani gubduz bile o kadar emmiyor
sagol canim benim
ya asli bosver bunlari valla hem yoksa da insan strese giriyor bakma bu tarz seylere
civan daha iyi bugün yani en azından baygın bakmıyor ama abisi baygın bakıyor busefer de
aaammmaaaan gül ya. ben derdim hıh valla iyi oldu. uyuyorsun diye inmedim ben çok uykusuzum al anne de ben az uyuyayım.shonra iyi 1saat daha oh misss
beeeeeen bugun dedm b.k un icin de kalsam da şu kahveyi illa içecem
inşallah canim bizd3 cabuk donarız normale
oyyyyyy bu nasıl.kadin ya . ben olsam görüşemezdim. sabrına sağlık ne diyim
Bende seni öyle bilgi veriyorsun rahatlatıyorsun bizleri iyiki varsın güzel anneBiliyorum bizler biraz rahat anneleriz. Senin yazılarını pür dikkat okuyorum, hatırlamaz mıyım. Birde kaveden bahsetmişsin hiç kaçmaz. Sıkı takipcinim
Teşekkür ederim içmiş kadar oldum
Israrla çağırır yemeğe ama hemen önümüzden yer. Banmak ne demek 5 parmak içinde gezer, elini emerde emer.
Sayesinde adım kibirliye çıktı. Mesela en son yemeğimiz, ben tokum simdi yedim dedi. Esimle yan yana oturuyorduk, bir yanimda umut, kucagimda duru vardı. O daracık araya girdi, aldı ekmegi bir benim tabagima bir eşimin tabagina bandı, taneleride parmakları ile aldı. Eşim al anne ben baharla yerim gec otur ye dedi. Yok oğlum ben aç değilim dedi. Benim tabagimdan aldı bu sefer, bende anne sizede doldurayimmi dedim. Yok kizim ben tokum çok süper yapmışım dayanamiyorum dedi. Ben yemeği kestim, cocuklara vermeye başladım. Esim tepemde azrail gibi dikiliyor sun daralıyor um, yemek yiyemiyorum dedi, ah ah simdiki evlatlar çıktıkları yeri begenmezler dedi. Yemek sonu bahar sen çok kibirlisin, eşinle bile aynı tabaktan yemek yiyemezsin sen dedi. Ama ben oglumdan tiksinmem dedi, bende olabilir dedim.
Herkes aynı değil bence, ne kv ler var, pırlanta. Bendekinden kimsede yoktur. İyi görünen surekli benim adım melek diyen biri. Bozan biri olsa hiç birini yapamazda, istte ben hiç birsey diyemiyorum, demekte gelmiyor içimden. Sabit anlamaz ters anlar. Anlasa oglu neler diyor onuda cok takmıyor, beni hic takmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?