2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Valla adaşım öyle olacaksa olmasın en güzeli

Asya yı hızlandırayım biraz dur naz yapsın kaçan kovalanır

Misafirlerimiz vardı bugün gerçi hala varlarda ben ayşeyi uyutucam diye aldım çıktım yukarı saolsun eşimin akrabaları geldiğimizi duyunca küçük çocukla çıkamazlar diye toplanıp gelmişler severimde kendilerini. Bahçelerinde evlerinde ne varsa da getirmişler yumurta, süt, ceviz, ıspanak,kabak, yufka, serada marul maydanoz, yeşillik, turşu seviyorum köy yerinin samimiyetini

Maşşallah canım ne güzel afiyetle yiyin inşallah hep gidilir kalınır valla ne güzel yermiş
Kv yine kapıyı tıklatmış düşünceli kadınmış boşver eşin uygun bir dille söylesin belki boş bulundu o da. Zeynep napıyor o da halinden memnun mu
Hemen aklıma geldi bak yazayım bir arkadaşım yeni doğum yaptı ilk torun babaanne bir anne olma heveslerinde bebek banyo yapacak kadın soyunup dökünüyor teni tenime değsin diyip küvete oturuyor bebeği kucağında yıkayacakmış bir de bir gece bebek ağlıyor bizim arkadaş sezeryanlı biraz geç müdahale edebiliyor alıyor emziriyor yatırıyor derken Kv başında bekliyor ya sen kalkamıyor yatamıyorsun az yana kay da ben de yatıyım bebeği sana veririm diyip cup yatağa atlıyor bu arada yatakta eş de var. Bizim kız ortada sinir küpü olup sabaha kadar gözünü kırpıyor. Var böyle dengesizler maalesef inşallah bizler iyi Kv ler oluruz.
N Nehir8077 kv nin yemek muhabbetini hatırladım anlatmıştın evlerden ırak sabırlısın sabrın daha da artsın canım

Kar yağdı burda sabah biraz kızlar da hava alsın dedim öğlen yemeğini hallettik topladım 3 ünü de kızağımızı aldık biraz tepeli bir yer var oraya gittik maalesef çok yağmamış çamur çıkıyordu biraz denediler geldik geri. Markete uğradık oradan da annemde 1 saat oturduk geldik akşama bize yemek yaptım göktuğ un yemeği yok ne yapsam diye düşünüyorum. Öğlen köfteli karnabahar yapmıştım yemedi çoğunu çıkardı ağzından yoğurt mıncıkladı falan soytarılık yaptı. Dün kek yedirmiş annem o da sağolsun bir dilimi bitirmiş gece ondan mı huzursuz oldu acaba sabah da katıydı yine kakası.annem yine bişey ler verecekti portakal soydum onu yedirdi sonra da kaçırıp getirdim
Uzandım biraz gelince baktım uyuyamadım aman dedim bir kahve yapayım battaniye altında içeyim. Tam son yurdumu çektim uyandı şimdi tekrar uyuttum. Uyanmadan yapsam yemeğini. Tarnaha çorbası iyi olur gibi hem hafif olur bir bakalım

Aslihaydo kız o süpermani ev işlerine de mi koşuyorsun sen artık nasıl hızlı hızlı alıyor ama tabakları da
Aynı benimki makinası açık görmesin bir hızlanıyor ki dün kızlar salondaki dolabı açık bırakmış bardak alırken foto çekeyim yaramazlığını dedim 2.tane birden almış birini düşürdü kırdı ışık hızıyla çekmişim ama biraz bulanık da olsa

Ohh mis mis sağolsunlar o samimiyeti ben de çok severim

Kız bu nasıl bir kv aman Allahım. Yok koynuma alacak kadar sabırlı degilim heralde. Yemek muhabbeti geldiğimden beri aynı, huylu huyundan vaz geçer mi. Onla uğrasirsam stres oldugumla kalırım.
Hala ben senin konuya kitlendim ne kadar yardımsever bir kadın. Ay o kızı düşünemiyorum zaten doğum sonrası sıkıntı. Banyoydu uykuydu, Allahım sana geliyorum derdim herhalde kaçacak yer bulamazdım

Kahve kahve dediniz canımı çektirdiniz Göktuğ uyanmadan son yurdumu aldım neyse ki ben de severim günde 1 Türk kahvem vardır
Ohhh afiyet olsun miss misss kokusu yeter
Ayyyy ben okurken şiştim o nedir öyle ya arkadaşında çok sabırlıymış tam çıldırmalık bir durum eee hazır bahanesi de var lohusadır ne yapsa yeridir

Size kaç gündür yaşadığım stresi anlatmak istedim. Deniz 2 aylık olduğundan beri düzenli adet görüyordum bu ay 3-4 gün gecikti hemen panik oldum bel ve kasık ağrım var ama gelmiyordu bi türlü.. Erken gebelik testi yaptım negatif çıktı ama sonra sanki bi çizgi belirdi gibi ve ben hayır olamaz diyorum ağlama krizlerine falan girdim o gece hiç uyumadım naparım ben deniz daha çok küçük, çevremdekilere nasıl anlatacam vs diye diye eşimi de uyutmadım sonra dün kan verdim negatif çıktı ve sonra da adet oldum adetim biter bitmez yapacağım ilk iş spiral taktırmak olacak galiba bu korkuyu tekrar yaşamak istemiyorum ya yaşlandım resmen 3 günde

Bencede taktır eger düşünmüyorsan, o stresi iyi bilirim. Oğlum 10 aylıktı he oldum he olmadım derken, kendimi yiyip bitirmiştim. Ve sonuç duru şuan yanımda. Simdi iyiki olmuş diyorum ama o zaman üzülüyordum. Hatta eşime cok kızmıştım, madem hemen istiyordun, 40 ki cikar cikmaz yapsaydım ne fark var diye.

Ben hiç şaşırmıyorum alıştım artık. İnsan oğlu neye alismiyor. Çokta stresli biri değilim, bazen oyle izliyorum onu.

Buradan öpücük yolluyorum kv ne ozaman. Her güzelin bir kusuru olur derler, onuda oyle kabul edelim.

Helincim biz de geceleri rahat uyuyamıyorduk memeyi mecburen gece azlatmayı kafaya koydum.
Gece 22:30-23:00 arası rüya öğünleri yaptım uyandırmadan emzirdim. Daha sonra ondan da vazgeçtik. Eşim kalktı su verip yatırmaya başladı. Her gece önceden az 4, en çok sayısını bilmediğim kez kalkıyordu. Şimdi 2 bilemedin 3 kez kalkıyor. Tek sorun cabuk dalamıyor. 1 saat 20 dk. sonra uykuya geçebiliyor.
Slinda ben de hiç düşünmüyodum da benim kv söyledi. Gece emmek alışkanlığı olmuştur dedi. Kendisinin 5 çocuğu var o cesaretlendirdi beni. En başta alışkanlığı kazandırma sürecinde ağladı sızladı. Çok çok zor uykuya daldı ama benim kucağımda sakince konuştum. Kararlı durmaya çalıştım. Ağladığında kucağımda hafif yaylanarak yürüdüm. Şimdi diş dönemi yine avazı çıktığı kadar ağlıyor ama bisekilde teskin ediyoruz.

Bende seni öyle bilgi veriyorsun rahatlatıyorsun bizleri iyiki varsın güzel anne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…