2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Benim de eşim olsun diyo o yüzden güvenemiyorum ona en iyisi kendimi garantiye almak

Ah çok fena duygudur pek minik bizimkiler daha bunları düzene sokamadık
Spiral adetken takılıyor zaten neden bitmesini bekliyorsun ki

Adetin bitmesini bekleme 3.gününde git taktır eğer istemiyorsan.

Yaa yine bir soru ile geliyorm.
Oglum dislerini farketti ve surekli dis gicirdatiyo yaa 2 gun oldu ve 2 gundr o yaptikca benim dislerim agriyo resmen nasl unutturacagm bilemiyormgıcırdatmazsa da dislerini birbirinin üstüne koyuyo agzi bi tuhaf duruyo ya

Canım benimki de yapıyor onu ama önüne geçemeyiz maalesef . Eline bir şeyler ver senin ki yiyorsa bari

Yaa ben adet bitiminde taktırılıyor sanıyordum 3. Günüm yarın ama pazartesiye kalacak o zaman Jadesi S Susam_tanesi
Yok adetin 3. Veya 4. Günü takılıyor. 3. Gün takılmasının avantajı rahim açık olduğu icin, işlem kolay geçer. 5. Gununde biten biri degilsen hâlâ kanaman var ise gene kolay takilir. Kanaman olması lazım az veya çok.

Canım benimki de yapıyor onu ama önüne geçemeyiz maalesef . Eline bir şeyler ver senin ki yiyorsa bari
Oyle atiyor yaa. Yumusak bisey olursa da vıccığını cikariyo iyice sıkıyo mama sandalyesi harici veremiyorm o yuzden. Niye byle yaparlar aceba ya valla benm dislerm pert oldu artk

Yok 7. Gün bitiyor genelde, peki bunların hormonlusu ve normali varmış neye göre takılacak

Ahahhaha bak sen kadire dişi çıkışta gıcırdatmayı öğrenmiş maşallah paşaya

Benimkide ayni canim. Disi geliyor demek. Biede o gicirdatinca icim bir tuhaf oluyor ki sormaa vir defada kanatmisti bu arada Kadir gibi

Benimkide ayni canim. Disi geliyor demek. Biede o gicirdatinca icim bir tuhaf oluyor ki sormaa vir defada kanatmisti bu arada Kadir gibi
Dis gelince mi yapiyolar yani bnu. Zaten dha digerlerinjn gelmemesi dusunduruyor beni 4 de kaldik oylece neden gelmedi diyerek valla bnm dişle sorunum var zaten bende bi tuhaf oluyorm ya dislerm agriyo valla o yapinca. Cok sivri oluyor disleri ondan galiba ya bazen bseyler yedirirken ısırıyo canm acıyo valla

İnş canım saol

Bizimki ust disi patladığında yapmisti simdi yan dis geliyor yine yapiyor..ben ona bagladim kasiniyor mu aciyor mu artik alttakilerle gicirdatyorlar. Ben normalde o kadar etkilenmezdim ama nedense kiz yaparken icim gicirdiyor benimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…