- 27 Eylül 2018
- 1.619
- 3.474
- 133
- 32
Benim de eşim olsun diyo o yüzden güvenemiyorum ona en iyisi kendimi garantiye almakBencede taktır eger düşünmüyorsan, o stresi iyi bilirim. Oğlum 10 aylıktı he oldum he olmadım derken, kendimi yiyip bitirmiştim. Ve sonuç duru şuan yanımda. Simdi iyiki olmuş diyorum ama o zaman üzülüyordum. Hatta eşime cok kızmıştım, madem hemen istiyordun, 40 ki cikar cikmaz yapsaydım ne fark var diye.
Ah çok fena duygudur pek minik bizimkiler daha bunları düzene sokamadıkSize kaç gündür yaşadığım stresi anlatmak istedim. Deniz 2 aylık olduğundan beri düzenli adet görüyordum bu ay 3-4 gün gecikti hemen panik oldum bel ve kasık ağrım var ama gelmiyordu bi türlü.. Erken gebelik testi yaptım negatif çıktı ama sonra sanki bi çizgi belirdi gibi ve ben hayır olamaz diyorum ağlama krizlerine falan girdimo gece hiç uyumadım naparım ben deniz daha çok küçük, çevremdekilere nasıl anlatacam vs diye diye eşimi de uyutmadım sonra dün kan verdim negatif çıktı ve sonra da adet oldum adetim biter bitmez yapacağım ilk iş spiral taktırmak olacak galiba bu korkuyu tekrar yaşamak istemiyorum ya yaşlandım resmen 3 günde
Adetin bitmesini bekleme 3.gününde git taktır eğer istemiyorsan.Size kaç gündür yaşadığım stresi anlatmak istedim. Deniz 2 aylık olduğundan beri düzenli adet görüyordum bu ay 3-4 gün gecikti hemen panik oldum bel ve kasık ağrım var ama gelmiyordu bi türlü.. Erken gebelik testi yaptım negatif çıktı ama sonra sanki bi çizgi belirdi gibi ve ben hayır olamaz diyorum ağlama krizlerine falan girdimo gece hiç uyumadım naparım ben deniz daha çok küçük, çevremdekilere nasıl anlatacam vs diye diye eşimi de uyutmadım sonra dün kan verdim negatif çıktı ve sonra da adet oldum adetim biter bitmez yapacağım ilk iş spiral taktırmak olacak galiba bu korkuyu tekrar yaşamak istemiyorum ya yaşlandım resmen 3 günde
Canım benimki de yapıyor onu ama önüne geçemeyiz maalesef . Eline bir şeyler ver senin ki yiyorsa bariYaa yine bir soru ile geliyorm.
Oglum dislerini farketti ve surekli dis gicirdatiyo yaa 2 gun oldu ve 2 gundr o yaptikca benim dislerim agriyo resmennasl unutturacagm bilemiyorm gıcırdatmazsa da dislerini birbirinin üstüne koyuyo agzi bi tuhaf duruyo ya
Yok adetin 3. Veya 4. Günü takılıyor. 3. Gün takılmasının avantajı rahim açık olduğu icin, işlem kolay geçer. 5. Gununde biten biri degilsen hâlâ kanaman var ise gene kolay takilir. Kanaman olması lazım az veya çok.Yaa ben adet bitiminde taktırılıyor sanıyordum3. Günüm yarın ama pazartesiye kalacak o zaman Jadesi S Susam_tanesi
Oyle atiyor yaa. Yumusak bisey olursa da vıccığını cikariyo iyice sıkıyoCanım benimki de yapıyor onu ama önüne geçemeyiz maalesef . Eline bir şeyler ver senin ki yiyorsa bari
Yok 7. Gün bitiyor genelde, peki bunların hormonlusu ve normali varmış neye göre takılacakYok adetin 3. Veya 4. Günü takılıyor. 3. Gün takılmasının avantajı rahim açık olduğu icin, işlem kolay geçer. 5. Gununde biten biri degilsen hâlâ kanaman var ise gene kolay takilir. Kanaman olması lazım az veya çok.
Ay olmadı diğer aya taktırırsın üzülmeYaa ben adet bitiminde taktırılıyor sanıyordum3. Günüm yarın ama pazartesiye kalacak o zaman Jadesi S Susam_tanesi
Ahahhaha bak sen kadire dişi çıkışta gıcırdatmayı öğrenmişYaa yine bir soru ile geliyorm.
Oglum dislerini farketti ve surekli dis gicirdatiyo yaa 2 gun oldu ve 2 gundr o yaptikca benim dislerim agriyo resmennasl unutturacagm bilemiyorm gıcırdatmazsa da dislerini birbirinin üstüne koyuyo agzi bi tuhaf duruyo ya
He valla ya tuhaf tuhaf seyler ogreniyo sıpamAhahhaha bak sen kadire dişi çıkışta gıcırdatmayı öğrenmişmaşallah paşaya
Ayy benmki de oyle ya yumusak olursa mıncıklio digerleeini yemeye calisiyo ısıramazsa da atiyo oyleE bazı hanımlar mıncıklamayı seviyorgerçi hangi bebek sevmiyorsa Asya dan size selamlar blw anneleri
Benimkide ayni canim. Disi geliyor demek. Biede o gicirdatinca icim bir tuhaf oluyor ki sormaaYaa yine bir soru ile geliyorm.
Dis gelince mi yapiyolar yani bnu. Zaten dha digerlerinjn gelmemesi dusunduruyor beni 4 de kaldik oylece neden gelmedi diyerekBenimkide ayni canim. Disi geliyor demek. Biede o gicirdatinca icim bir tuhaf oluyor ki sormaavir defada kanatmisti bu arada Kadir gibi
İnş canım saolİnşallah canım çok zor gerçekten bilirim. Aşı olurken bile ağlamayan kızım kaka yaparken öyle ağlıyordu ki hiç öyle çaresiz hissetmemiştim kendimiOnunla birlikte ağladığım nadir anlardandır. Geçmiş olsun umarım bir an evvel çözülür..
O korkuyu inşallah yaşamazsın jademAy olmadı diğer aya taktırırsın üzülme
O dudaklarE bazı hanımlar mıncıklamayı seviyorgerçi hangi bebek sevmiyorsa Asya dan size selamlar blw anneleri
Bizimki ust disi patladığında yapmisti simdi yan dis geliyor yine yapiyor..ben ona bagladim kasiniyor mu aciyor mu artik alttakilerle gicirdatyorlar. Ben normalde o kadar etkilenmezdim ama nedense kiz yaparken icim gicirdiyor benimdeDis gelince mi yapiyolar yani bnu. Zaten dha digerlerinjn gelmemesi dusunduruyor beni 4 de kaldik oylece neden gelmedi diyerekvalla bnm dişle sorunum var zaten bende bi tuhaf oluyorm ya dislerm agriyo valla o yapinca. Cok sivri oluyor disleri ondan galiba ya bazen bseyler yedirirken ısırıyo canm acıyo valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?