Ahh kalp hırsızı annesine kur yapıyorHe valla ya tuhaf tuhaf seyler ogreniyo sıpam
Öpücük atmagi da ogrendi ama o da garip sekilde istekafa salliyorz flan oyle biri yaoinca devam ettiriyor
Bizimki yeni ogrendi ya bilemiyorm artk ama agridan yaptiklarini dusunmuyorm nedense. Bnce hoslarina gidiyo sankiBizimki ust disi patladığında yapmisti simdi yan dis geliyor yine yapiyor..ben ona bagladim kasiniyor mu aciyor mu artik alttakilerle gicirdatyorlar. Ben normalde o kadar etkilenmezdim ama nedense kiz yaparken icim gicirdiyor benimde
Hahaha herkese dagitiyorz o opucukten canımiz istesn yeterki☺Ahh kalp hırsızı annesine kur yapıyor
Sert şeylere de ben korkuyorum hep boğazına kaçacak diyeAyy benmki de oyle ya yumusak olursa mıncıklio digerleeini yemeye calisiyo ısıramazsa da atiyo oyle
4 te kalmak mı düşündürüyor seniDis gelince mi yapiyolar yani bnu. Zaten dha digerlerinjn gelmemesi dusunduruyor beni 4 de kaldik oylece neden gelmedi diyerekvalla bnm dişle sorunum var zaten bende bi tuhaf oluyorm ya dislerm agriyo valla o yapinca. Cok sivri oluyor disleri ondan galiba ya bazen bseyler yedirirken ısırıyo canm acıyo valla
Ben yaşasam da anlamam zaten normalde de düzenli adet olmuyorum çocuk büyür öyle farkederimO korkuyu inşallah yaşamazsın jadem
Havuc vs dedigm sert sey isirma cabasi olmuyo byle agzina gelmezse sijir olup atiyo yiyemedim dieSert şeylere de ben korkuyorum hep boğazına kaçacak diyeböyle 3 atsa 1 gidiyor mideye
Benimki oynayıp oyalanıp duruyor havuöla falanHavuc vs dedigm sert sey isirma cabasi olmuyo byle agzina gelmezse sijir olup atiyo yiyemedim diesukur bogaz knusunda bana cekmedi oglm insllah bu istahi hep olur
Gec gelen dis dha iyi diyolar neden bilmiyorm artk blki gec gekince dha iyi olur minik icin4 te kalmak mı düşündürüyor senikız 1 tane göremedik daha biz
Dislerle bizi ısırana kdar havuc ısırsalar ya keskeBenimki oynayıp oyalanıp duruyor havuöla falangaribim bakıyor olmuyor öyle kenara atıyor
EmziriyormusunYok 7. Gün bitiyor genelde, peki bunların hormonlusu ve normali varmış neye göre takılacak
Ayy kuzum benim ne kadarda masumlar.. Allah yuvanızı korusun Kadir mutlu büyüsün insallah canimDunden beri farkli sekillerde uyuyoruz bakalim yarn nasil uyuyacakbugn kırmızılı resmdeki smdiki halimiz, kolu da disarda sallaniyo
Pazartesi taktira bilirsin 5. Gününe denk geliyor. Ben 4 gün oluyorum o yuzden sordum. Doktor bana emziriyormusun diye sordu, bende evet dedim. Hormonsuzu taktı. Hatta şöyle birşey dedi, hormonlu ya gerek yok boşa kilo alma dedi. 10 yıl koruyor taktigim demişti.Yok 7. Gün bitiyor genelde, peki bunların hormonlusu ve normali varmış neye göre takılacak
Oy maşallah çok tatlı, peki bende Asya'yı mıncıklaya bilir miyimE bazı hanımlar mıncıklamayı seviyorgerçi hangi bebek sevmiyorsa Asya dan size selamlar blw anneleri
Hangi uygulamayı kullanıyorsun canım?Kizlar çok afedersiniz ama s.ctim atağa girmisiz 35 günden oluşan fırtınalı günün dahaa ilk gunundeymisiz hayır zaten hep fırtınalı da daha kötüsüne hazır değilim
Canım patavatsızlık olmakla birlikte kötü niyet yoktur ya..benim annemle kv de yapıyordu..kapıyı açıp dan diye girmemis bereketAy bide çok komik geldi ya oturacak yer yok tabi buraya da Bi sandalye koymalı oturacak yer yok diyorgülermisin ağlarmısın
Kahve miEvet ya gerçekten huysuz bebeler fırtınası da güneşi de aynı ama daha da uykusuz ve huysuz oluyo Haydo XL iken XXL oluyo
Ben de bazen sağlıklı içiyorum sütlü kahvekahvesiz gün geçirsem basım ağrır kız dünyanın en sağlıksız şeyi de olsa içerim senle ben banko başka kim kahveci bakalım
HahahahahBen hiç sevmem benimkini de içebilirsiniz bol bol. Ben çaycıyımNe hamilelikte ne emzirirken vazgeçemedim.
Kırk yılda bir biri yaparken burnuma kokar o da sadece türk kahvesi. Yaparım ama tadı kokusundaki hissi vermez. Ama resmen sosyalleşme sıkıntısı. Komşu kahveye çağırır sevmediğim için bitki çayı falan isterim ya da içerim o günlük ama gereksiz gelir. İşyerinde kahve saati var hem sabah filtre kahve yapar içerler hem öğrenden sonra türk kahvesi ikisinde de çayla eşlik ederim. Annem karşılıklı içelim der istemem. Öyle de nemrut bişeyim
Bu gece rezene verdim yine sallıyorumGece besleyip koyunca hemen uyanıyor derin uykusu pek yokgaz nerden çıktı şekerparem ya bitmedi mi daha ayılması pek yok ama dediğim gibi derin uykusu da yok pek
Kiyamam kiz biz de minnak.kalmisiz baksanaBenim küçük minnak kızım 70.5 anca
Uyuyana kadar atıyortutmuyor iyice dalınca örtüyorum. Gecede az bi uyansa atıyor hemen geri uyumuyor zaten uyanın.Kalkıp farkediyorum hemen. O yüzden çok sorun yaratmıyor bize üstünü açmasıSizinkiler uyurken ortu tutuyorlr mi ustlernde ? Bu kiz 4 ayliktan beri ayaklariyla ortuyu atiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?