2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Bizimki ust disi patladığında yapmisti simdi yan dis geliyor yine yapiyor..ben ona bagladim kasiniyor mu aciyor mu artik alttakilerle gicirdatyorlar. Ben normalde o kadar etkilenmezdim ama nedense kiz yaparken icim gicirdiyor benimde
Bizimki yeni ogrendi ya bilemiyorm artk ama agridan yaptiklarini dusunmuyorm nedense. Bnce hoslarina gidiyo sankibi an once bu huylariji unutmalari lazm ya yksa bizlerde diş kalmayacak

4 te kalmak mı düşündürüyor seni kız 1 tane göremedik daha biz

4 te kalmak mı düşündürüyor seni kız 1 tane göremedik daha biz
Gec gelen dis dha iyi diyolar neden bilmiyorm artk blki gec gekince dha iyi olur minik icin ama bna dedikleri sey hep 4 cikti ya snra devam eder gekir yavas yavas hepsi de ara vermez dediler o yzden kfam karisti acikcasi. Baya oldu cikali cnku

Dunden beri farkli sekillerde uyuyoruz bakalim yarn nasil uyuyacak bugn kırmızılı resmdeki smdiki halimiz, kolu da disarda sallaniyo
Ayy kuzum benim ne kadarda masumlar.. Allah yuvanızı korusun Kadir mutlu büyüsün insallah canim

Jadesi o saclar baya uzamis seker kiz

Yok 7. Gün bitiyor genelde, peki bunların hormonlusu ve normali varmış neye göre takılacak
Pazartesi taktira bilirsin 5. Gününe denk geliyor. Ben 4 gün oluyorum o yuzden sordum. Doktor bana emziriyormusun diye sordu, bende evet dedim. Hormonsuzu taktı. Hatta şöyle birşey dedi, hormonlu ya gerek yok boşa kilo alma dedi. 10 yıl koruyor taktigim demişti.

Kizlar çok afedersiniz ama s.ctim atağa girmisiz 35 günden oluşan fırtınalı günün dahaa ilk gunundeymisiz hayır zaten hep fırtınalı da daha kötüsüne hazır değilim
Hangi uygulamayı kullanıyorsun canım?
Ay bide çok komik geldi ya oturacak yer yok tabi buraya da Bi sandalye koymalı oturacak yer yok diyorgülermisin ağlarmısın
Canım patavatsızlık olmakla birlikte kötü niyet yoktur ya..benim annemle kv de yapıyordu..kapıyı açıp dan diye girmemis bereket öylesi de var
Kahve mi normalde Türk kahveciyim ama senin süslü kahvene de nayır demem höpurt höpurt içerim eskiden Türk kahvesi bana çarpıntı yapardı.icemezdim.ama artık içebiliyorum ve başka kahveler keyif vermemeye başladı ama günde 1 i gecemiyorum kalbim izin vermiyor.bir ara gidip şu kalbime baktıricam.
Hahahahah ben icemezdim bir ara.eltim de tam bir kahve hastası..günde kac fincan sayısı belli degilmis.o zamanlar kahve bana dokunuyordu.kadina ne zaman gitsem kahve yapiyor içiyordum aliyor beni bir çarpıntı.bazen de ya yeni ictim diyordum.bozuluyordu kadın.sanimi de olamadık ki koy bir çay diyeyim bana çay samimi geliyor koy bir demlik cay saatlerce muhabbet edelim der gibi ama kahve kalk git der gibi ne bileyim ama kahveyi de cok severim.ama misafirime önce cay sonra kahve ikram ederim cay içene nemrut degil cano denir canooo
Gece besleyip koyunca hemen uyanıyor derin uykusu pek yok gaz nerden çıktı şekerparem ya bitmedi mi daha ayılması pek yok ama dediğim gibi derin uykusu da yok pek
Bu gece rezene verdim yine sallıyorum yaramadı...cocuklarıma bi haller oluyor Ali sanki 2 yas gibi davranıyor hep inat..kız da geceleri canıma okuyor analarına kastları var
Benim küçük minnak kızım 70.5 anca
Kiyamam kiz biz de minnak.kalmisiz baksana

Sizinkiler uyurken ortu tutuyorlr mi ustlernde ? Bu kiz 4 ayliktan beri ayaklariyla ortuyu atiyor
Uyuyana kadar atıyortutmuyor iyice dalınca örtüyorum. Gecede az bi uyansa atıyor hemen geri uyumuyor zaten uyanın.Kalkıp farkediyorum hemen. O yüzden çok sorun yaratmıyor bize üstünü açması

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…