Jade senin biz lohusayken ben gazoz ictim demeni hic unutamıyorumO kızlarda asla ben yokum biliyorsun değil miben hamileyken de sağlıklı beslenmedim pek ay aman gelemiyorum onu yeme bunu içme dediğin gibi kahve olmadan asla
Bu gece rezene verdim zeyayim belki işe yarar..yazik perisan olduk..Alinin kafasini yedigimden beri dikislerim cok aciyor zaten.geceleri de dinlenmeyince perte çıktım.hepinizde olduğuna göre geçici bir durum demek kiAhh kuzum elifcim yaa.. Ayşe de dün gece çığlık kıyamet ağlayarak uyandı meme veriyorum emiyor emziğini itiyor nasıl ağlıyor eşim Bi koşu gitti mama yapıp geldi onu da içmedi omzumda pış pışlıyayım derkenmeğer ondanmış ne bilem sonra uyudu kuzu kuzu hala niye gazları var anlamadım ya
Ahh kıyamam ne tatlı dünür bu yaaaDünürüm yakın olsak gönder bana sen al işlem vakit geçir ben ikisine bakarım diyeceğim ama çok uzaktasın çok
InsAllah Baharım insAllah..Gece uyku uyumadiklarinda gercekten cok zor biz kac gecedir cok fenaydk dun gece biraz iyiydi sanki ama yine uyandiinsllah hepimizin bebeleri geceleri guzel güzel uyurlar
Öyle diyorlar ama bakalımGec gelen dis dha iyi diyolar neden bilmiyorm artk blki gec gekince dha iyi olur minik icinama bna dedikleri sey hep 4 cikti ya snra devam eder gekir yavas yavas hepsi de ara vermez dediler o yzden kfam karisti acikcasi. Baya oldu cikali cnku
Tam yiğido yaDunden beri farkli sekillerde uyuyoruz bakalim yarn nasil uyuyacakbugn kırmızılı resmdeki smdiki halimiz, kolu da disarda sallaniyo
Uzadı Bahar teyzesiAyy kuzum benim ne kadarda masumlar.. Allah yuvanızı korusun Kadir mutlu büyüsün insallah canim
Jadesi o saclar baya uzamis seker kiz
Bizimki de yapıyor 2 3 gündür. Yeni dişler geliyor 3 tane 2 şimdi uç vermiş. Heralde kaşınıyor ondan yapıyorGec gelen dis dha iyi diyolar neden bilmiyorm artk blki gec gekince dha iyi olur minik icinama bna dedikleri sey hep 4 cikti ya snra devam eder gekir yavas yavas hepsi de ara vermez dediler o yzden kfam karisti acikcasi. Baya oldu cikali cnku
Oy maşallah çok tatlı, peki bende Asya'yı mıncıklaya bilir miyim
Çay kahve dövültürememHangi uygulamayı kullanıyorsun canım?
Canım patavatsızlık olmakla birlikte kötü niyet yoktur ya..benim annemle kv de yapıyordu..kapıyı açıp dan diye girmemis bereketöylesi de var
Kahve minormalde Türk kahveciyim ama senin süslü kahvene de nayır demem höpurt höpurt içerim eskiden Türk kahvesi bana çarpıntı yapardı.icemezdim.ama artık içebiliyorum ve başka kahveler keyif vermemeye başladı ama günde 1 i gecemiyorum kalbim izin vermiyor.bir ara gidip şu kalbime baktıricam.
Hahahahahben icemezdim bir ara.eltim de tam bir kahve hastası..günde kac fincan sayısı belli degilmis.o zamanlar kahve bana dokunuyordu.kadina ne zaman gitsem kahve yapiyor içiyordum aliyor beni bir çarpıntı.bazen de ya yeni ictim diyordum.bozuluyordu kadın.sanimi de olamadık ki koy bir çay diyeyim bana çay samimi geliyor koy bir demlik cay saatlerce muhabbet edelim der gibi ama kahve kalk git der gibi ne bileyim ama kahveyi de cok severim.ama misafirime önce cay sonra kahve ikram ederim cay içene nemrut degil cano denir canooo
Bu gece rezene verdim yine sallıyorumyaramadı...cocuklarıma bi haller oluyor Ali sanki 2 yas gibi davranıyor hep inat..kız da geceleri canıma okuyor analarına kastları var
Kiyamam kiz biz de minnak.kalmisiz baksana
Ben olsam hoşlanmıyorum derim açıkça..kibirli derse de buna kibir denmez de çık işin içinden.ona tabak doldurma kendine doldur.elini soktugunu da ona uzat bu senin olsun de.bi de niye sizli konuşuyorsun? Sen desene.o zaman kendini daha rahat ifade edersin?Biliyorum bizler biraz rahat anneleriz. Senin yazılarını pür dikkat okuyorum, hatırlamaz mıyım. Birde kaveden bahsetmişsin hiç kaçmaz. Sıkı takipcinim
Teşekkür ederim içmiş kadar oldum
Israrla çağırır yemeğe ama hemen önümüzden yer. Banmak ne demek 5 parmak içinde gezer, elini emerde emer.
Sayesinde adım kibirliye çıktı. Mesela en son yemeğimiz, ben tokum simdi yedim dedi. Esimle yan yana oturuyorduk, bir yanimda umut, kucagimda duru vardı. O daracık araya girdi, aldı ekmegi bir benim tabagima bir eşimin tabagina bandı, taneleride parmakları ile aldı. Eşim al anne ben baharla yerim gec otur ye dedi. Yok oğlum ben aç değilim dedi. Benim tabagimdan aldı bu sefer, bende anne sizede doldurayimmi dedim. Yok kizim ben tokum çok süper yapmışım dayanamiyorum dedi. Ben yemeği kestim, cocuklara vermeye başladım. Esim tepemde azrail gibi dikiliyor sun daralıyor um, yemek yiyemiyorum dedi, ah ah simdiki evlatlar çıktıkları yeri begenmezler dedi. Yemek sonu bahar sen çok kibirlisin, eşinle bile aynı tabaktan yemek yiyemezsin sen dedi. Ama ben oglumdan tiksinmem dedi, bende olabilir dedim.
Herkes aynı değil bence, ne kv ler var, pırlanta. Bendekinden kimsede yoktur. İyi görünen surekli benim adım melek diyen biri. Bozan biri olsa hiç birini yapamazda, istte ben hiç birsey diyemiyorum, demekte gelmiyor içimden. Sabit anlamaz ters anlar. Anlasa oglu neler diyor onuda cok takmıyor, beni hic takmaz.
Güzel düşünmüşsünüz canım..guzel bir haftasonu olsun insAllahyok kuzum tarsus 35 dk felan. sokağa çıkma yasağı var e bi de bizde kedi var bırakıp gidemiyorduk bu hafta yeğenim bizim evde kediler için kalacak bi gidip gelecez. onların da gönlü olsun. burda olsalar daha sık giderdim aslında ama kısmet. daha çok benim aile tarafına gidiyoruz
Hep vardi gazimiz ama 10 gündür cok fazlaben gaz cikarmiyorum artik hic ama gce milyon kez uyaniyor sanki. arel 1 kez fiks kalkıyor su icip uyur ama beni gormesi lazim. civan bilmiyorum ya neden cok kalkıyorum onun için.
Hic sorma kendimi zor tutuyorum hayir pare kalkma gitme mutfagaKahve kahve dediniz canımı çektirdiniz Göktuğ uyanmadan son yurdumu aldım neyse kiben de severim günde 1 Türk kahvem vardır
Ahahha ben unutmuşum bile düşün o kadar içtim ki bişeylerJade senin biz lohusayken ben gazoz ictim demeni hic unutamıyorum
Bu gece rezene verdim zeyayim belki işe yarar..yazik perisan olduk..Alinin kafasini yedigimden beri dikislerim cok aciyor zaten.geceleri de dinlenmeyince perte çıktım.hepinizde olduğuna göre geçici bir durum demek kibelki bagirsaklari gelisiyordur
Ahh kıyamam ne tatlı dünür bu yaaaiyi bari dünürlerden yana şanslıyım
InsAllah Baharım insAllah..gecici bir durumdur belki
Tamam dinlemem az sıkıştırayım.Sağol kuzum tabiki mıncıtmak bana göre serbest o azcık itiraz edecek ama dinleme sen onu o sıra bende duruyu alırım bi köşeye dişlerim azcık olmaz mı
Asyaaam bal bocegimE bazı hanımlar mıncıklamayı seviyorgerçi hangi bebek sevmiyorsa Asya dan size selamlar blw anneleri
Kadir masAllah sana minik kuzuuDunden beri farkli sekillerde uyuyoruz bakalim yarn nasil uyuyacakbugn kırmızılı resmdeki smdiki halimiz, kolu da disarda sallaniyo
Açmaz olur mu hiçSizinkiler uyurken ortu tutuyorlr mi ustlernde ? Bu kiz 4 ayliktan beri ayaklariyla ortuyu atiyor
AhahahaÇay kahve dövültürememikisinde benim bebeklerim
Geceleri canımıza okumayan bizden değildir
Ben de ictim cay kahve yaAhahha ben unutmuşum bile düşün o kadar içtim ki bişeylerbende hamileyken Türk kahvesi içiyordum sadece arada kaçamak vardı doktor sezeryan dan sonra kahve iç bol bol deyince ne sevinmiştim
Haklısın canım ama ben onla uğraşamam. Hoşlanmadığım insanlarla çok fazla konuşmam. Genel anlamda sakin biriyim.Ben olsam hoşlanmıyorum derim açıkça..kibirli derse de buna kibir denmez de çık işin içinden.ona tabak doldurma kendine doldur.elini soktugunu da ona uzat bu senin olsun de.bi de niye sizli konuşuyorsun? Sen desene.o zaman kendini daha rahat ifade edersin?
Kendin metsilin çigneme tableti kullansan iyi gelir bence.Hep vardi gazimiz ama 10 gündür cok fazlacivan iyi demissin sevindim ama Arel kötü demissin üzüldüm
Aa bak bunu dusunemmsitim..esime diyim de alsin bakalim canim..sagolaisn..Haklısın canım ama ben onla uğraşamam. Hoşlanmadığım insanlarla çok fazla konuşmam. Genel anlamda sakin biriyim.
Doğruyu yanlışı ayırt edebiliyor, yemedigimdede anlıyor zaten, ozellikle böyle boyle yapıyorsun o yuzden yemiyorum dememe gerek yok. 3 yıl oldu Herşeyin farkında sabrımı sınıyor, zaten bu onun oyunlarından bir tanesi. Ve ben onunla oynamak istemiyorum. İster kibirli bilsin ister kötü. Bu benim hayatımda, ve ailemde hiçbir sey değiştirmez. Kendi çapinda uğraşsın.
Kendin metsilin çigneme tableti kullansan iyi gelir bence.
Benim oyle anlatmama bakma, ben konuşuyorum bunları üzüldüğüm için anlatmıyorum. Sohbet olsun diye anlatıyorum,Aa bak bunu dusunemmsitim..esime diyim de alsin bakalim canim..sagolaisn..
Senin kv de benim.elti gibi..neyden hoslanmiyorsam inadina yapıyor.bazi insanlar damara basmayı pek seviyor..aman canım boyle rahatsan sıkıntı yok..ama yok eger seni üzüyorsa gerektiginde cevabını ver.nazikçe cevapla kavgaya gerek yok.hoslanmiyorum de direkt..gerci ne anlatıyorsam kac gündür yaziyorsun..kadinin huyu bu.kapat kulaklarjni bak isine.takilma..ben ne zaman eltim tarafindan uzulsem senin sözlerini hatirliyorum..ben de seni rahatlatmak isterdim ama sevdigim insanlar uzulunce ben de bir kitlenme olabiliyor..o yuzden telkin edemiyorum.su an biraz sinirlendim kv ne.
Boşver gecen üzüldün de ne oldu gene sana oldu olan.agzin yara oldu.simdi bunlari unut.güzel bir uyku cek.iyi geceler
Ohh ne güzel dedin... seni örnek alıyorum kendimeBenim oyle anlatmama bakma, ben konuşuyorum bunları üzüldüğüm için anlatmıyorum. Sohbet olsun diye anlatıyorum,
iyi veya kötü hayatımın bir parçası yaşananlar, bende arada hayatımdan kesitler sunuyorum sizlere.
Ağzımın yarası çocukların stresi yada vitaminsizlik tir. Ben ona veya yaptıklarına üzülmem. Ne olur en fazla yemeklerini yemem, hoş zaten çok sevmem yemeklerini çok yağlı yapar. Açta kalmıyorum bebeğim 40 yaşındayım, genelde tok giderim, o nasıl tok karşılıyorsa. Veya kalkar sonradan peynir çıkarır koyarım yerim. Ben öyle herşeyi duymam. O kadar değersiz değilim, bir dengesiz yüzüne kendimi uzeyim. Benim 2 tane pırlantam var, çok sevdiğim eşim var. Ben kimse için üzülüp, yuvamın tadını kaçırmam.
Oda öyle mutlu demekki, oda kendi çapında eylensin benden birşey eksilmiyor.
Benimki i de hiç sıkıştırma aman öyle sert sevme ağlar hemen. Öyle yapınca diyorum ki seni boşuna mı doğurdum gel çabuk buraya biblo musun sen iyi koyum kenara dur o zamanTamam dinlemem az sıkıştırayım.
Olur neden olmasın. Benim kız itirazda etmez, hatta sert sev çok hoşlanır. Goysunu ve özellikle ust bacaklarını isirirsan kahkalar atar. Kendinden geçer en sevdiğimiz şey.
Uygulama değil balım Google abiye sordumduHangi uygulamayı kullanıyorsun canım?
Kahve minormalde Türk kahveciyim ama senin süslü kahvene de nayır demem höpurt höpurt içerim eskiden Türk kahvesi bana çarpıntı yapardı.icemezdim.ama artık içebiliyorum ve başka kahveler keyif vermemeye başladı ama günde 1 i gecemiyorum kalbim izin vermiyor.bir ara gidip şu kalbime baktıricam.
Hahahha alemsin yaaUygulama değil balım Google abiye sordumdupeki bugün kahve konuşup arkadaşlarımın bana hediye fincan takımı almasi nasıl bir tevafuk aman Yarabbi kalbimin temizliği her biseyime yansimiş canım kendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?