2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
O kızlarda asla ben yokum biliyorsun değil mi ben hamileyken de sağlıklı beslenmedim pek ay aman gelemiyorum onu yeme bunu içme dediğin gibi kahve olmadan asla
Jade senin biz lohusayken ben gazoz ictim demeni hic unutamıyorum
Bu gece rezene verdim zeyayim belki işe yarar..yazik perisan olduk..Alinin kafasini yedigimden beri dikislerim cok aciyor zaten.geceleri de dinlenmeyince perte çıktım.hepinizde olduğuna göre geçici bir durum demek ki belki bagirsaklari gelisiyordur
Dünürüm yakın olsak gönder bana sen al işlem vakit geçir ben ikisine bakarım diyeceğim ama çok uzaktasın çok
Ahh kıyamam ne tatlı dünür bu yaaa iyi bari dünürlerden yana şanslıyım
Gece uyku uyumadiklarinda gercekten cok zor biz kac gecedir cok fenaydk dun gece biraz iyiydi sanki ama yine uyandi insllah hepimizin bebeleri geceleri guzel güzel uyurlar
InsAllah Baharım insAllah.. gecici bir durumdur belki

Gec gelen dis dha iyi diyolar neden bilmiyorm artk blki gec gekince dha iyi olur minik icin ama bna dedikleri sey hep 4 cikti ya snra devam eder gekir yavas yavas hepsi de ara vermez dediler o yzden kfam karisti acikcasi. Baya oldu cikali cnku
Öyle diyorlar ama bakalım gelir annesi devamı diş belki kaşındığı için ses çıkarıyordur

Gec gelen dis dha iyi diyolar neden bilmiyorm artk blki gec gekince dha iyi olur minik icin ama bna dedikleri sey hep 4 cikti ya snra devam eder gekir yavas yavas hepsi de ara vermez dediler o yzden kfam karisti acikcasi. Baya oldu cikali cnku
Bizimki de yapıyor 2 3 gündür. Yeni dişler geliyor 3 tane 2 şimdi uç vermiş. Heralde kaşınıyor ondan yapıyor

Çay kahve dövültüremem ikisinde benim bebeklerim
Geceleri canımıza okumayan bizden değildir

Ben olsam hoşlanmıyorum derim açıkça..kibirli derse de buna kibir denmez de çık işin içinden.ona tabak doldurma kendine doldur.elini soktugunu da ona uzat bu senin olsun de.bi de niye sizli konuşuyorsun? Sen desene.o zaman kendini daha rahat ifade edersin?
Güzel düşünmüşsünüz canım..guzel bir haftasonu olsun insAllah
ben gaz cikarmiyorum artik hic ama gce milyon kez uyaniyor sanki. arel 1 kez fiks kalkıyor su icip uyur ama beni gormesi lazim. civan bilmiyorum ya neden cok kalkıyorum onun için.
Hep vardi gazimiz ama 10 gündür cok fazla civan iyi demissin sevindim ama Arel kötü demissin üzüldüm
Kahve kahve dediniz canımı çektirdiniz Göktuğ uyanmadan son yurdumu aldım neyse ki ben de severim günde 1 Türk kahvem vardır
Hic sorma kendimi zor tutuyorum hayir pare kalkma gitme mutfaga afiyet olsun canımmmm

Ahahha ben unutmuşum bile düşün o kadar içtim ki bişeyler bende hamileyken Türk kahvesi içiyordum sadece arada kaçamak vardı doktor sezeryan dan sonra kahve iç bol bol deyince ne sevinmiştim

Sağol kuzum tabiki mıncıtmak bana göre serbest o azcık itiraz edecek ama dinleme sen onu o sıra bende duruyu alırım bi köşeye dişlerim azcık olmaz mı
Tamam dinlemem az sıkıştırayım.
Olur neden olmasın. Benim kız itirazda etmez, hatta sert sev çok hoşlanır. Goysunu ve özellikle ust bacaklarını isirirsan kahkalar atar. Kendinden geçer en sevdiğimiz şey.

iyi gecelerrrr, gece gece nereden aklina düştü demeyin sakin... size bir sorum var. simdi bir yerden para gelecekti, ve geldi ben de taaa önceden gelirse robot süpürge alacağım demiştim amma velakin biiirrr fiyatlar uçmuş gitmiş ikiiii çok çeşit var ve benim hiiic bir fikrim yok. kullanan arkadaşlar 3500 gibi bir bütçeyle ne alınır, hangi modelden memnunsunuz? fikir verirseniz çoook mutlu olurum.

E bazı hanımlar mıncıklamayı seviyor gerçi hangi bebek sevmiyorsa Asya dan size selamlar blw anneleri
Asyaaam bal bocegim masAllahh yavrumm saçlara baaakkk masAllah tu tu tü
Dunden beri farkli sekillerde uyuyoruz bakalim yarn nasil uyuyacak bugn kırmızılı resmdeki smdiki halimiz, kolu da disarda sallaniyo
Kadir masAllah sana minik kuzuu biz de dağınık uyumaya başladık
Sizinkiler uyurken ortu tutuyorlr mi ustlernde ? Bu kiz 4 ayliktan beri ayaklariyla ortuyu atiyor
Açmaz olur mu hiç
Çay kahve dövültüremem ikisinde benim bebeklerim
Geceleri canımıza okumayan bizden değildir
Ahahaha cok dogru dedin jadee

Ahahha ben unutmuşum bile düşün o kadar içtim ki bişeyler bende hamileyken Türk kahvesi içiyordum sadece arada kaçamak vardı doktor sezeryan dan sonra kahve iç bol bol deyince ne sevinmiştim
Ben de ictim cay kahve ya kahve arada sırada ama çay heepp

Haklısın canım ama ben onla uğraşamam. Hoşlanmadığım insanlarla çok fazla konuşmam. Genel anlamda sakin biriyim.

Doğruyu yanlışı ayırt edebiliyor, yemedigimdede anlıyor zaten, ozellikle böyle boyle yapıyorsun o yuzden yemiyorum dememe gerek yok. 3 yıl oldu Herşeyin farkında sabrımı sınıyor, zaten bu onun oyunlarından bir tanesi. Ve ben onunla oynamak istemiyorum. İster kibirli bilsin ister kötü. Bu benim hayatımda, ve ailemde hiçbir sey değiştirmez. Kendi çapinda uğraşsın.
Hep vardi gazimiz ama 10 gündür cok fazla civan iyi demissin sevindim ama Arel kötü demissin üzüldüm
Kendin metsilin çigneme tableti kullansan iyi gelir bence.

Aa bak bunu dusunemmsitim..esime diyim de alsin bakalim canim..sagolaisn..

Senin kv de benim.elti gibi..neyden hoslanmiyorsam inadina yapıyor.bazi insanlar damara basmayı pek seviyor..aman canım boyle rahatsan sıkıntı yok..ama yok eger seni üzüyorsa gerektiginde cevabını ver.nazikçe cevapla kavgaya gerek yok.hoslanmiyorum de direkt..gerci ne anlatıyorsam kac gündür yaziyorsun..kadinin huyu bu.kapat kulaklarjni bak isine.takilma..ben ne zaman eltim tarafindan uzulsem senin sözlerini hatirliyorum..ben de seni rahatlatmak isterdim ama sevdigim insanlar uzulunce ben de bir kitlenme olabiliyor..o yuzden telkin edemiyorum.su an biraz sinirlendim kv ne.
Boşver gecen üzüldün de ne oldu gene sana oldu olan.agzin yara oldu.simdi bunlari unut.güzel bir uyku cek.iyi geceler

Benim oyle anlatmama bakma, ben konuşuyorum bunları üzüldüğüm için anlatmıyorum. Sohbet olsun diye anlatıyorum,
iyi veya kötü hayatımın bir parçası yaşananlar, bende arada hayatımdan kesitler sunuyorum sizlere.

Ağzımın yarası çocukların stresi yada vitaminsizlik tir. Ben ona veya yaptıklarına üzülmem. Ne olur en fazla yemeklerini yemem, hoş zaten çok sevmem yemeklerini çok yağlı yapar. Açta kalmıyorum bebeğim 40 yaşındayım, genelde tok giderim, o nasıl tok karşılıyorsa. Veya kalkar sonradan peynir çıkarır koyarım yerim. Ben öyle herşeyi duymam. O kadar değersiz değilim, bir dengesiz yüzüne kendimi uzeyim. Benim 2 tane pırlantam var, çok sevdiğim eşim var. Ben kimse için üzülüp, yuvamın tadını kaçırmam.
Oda öyle mutlu demekki, oda kendi çapında eylensin benden birşey eksilmiyor.

Ohh ne güzel dedin... seni örnek alıyorum kendime idolümsun bebegim

Benimki i de hiç sıkıştırma aman öyle sert sevme ağlar hemen. Öyle yapınca diyorum ki seni boşuna mı doğurdum gel çabuk buraya biblo musun sen iyi koyum kenara dur o zaman

Uygulama değil balım Google abiye sordumdu peki bugün kahve konuşup arkadaşlarımın bana hediye fincan takımı almasi nasıl bir tevafuk aman Yarabbi kalbimin temizliği her biseyime yansimiş canım kendim

Uygulama değil balım Google abiye sordumdu peki bugün kahve konuşup arkadaşlarımın bana hediye fincan takımı almasi nasıl bir tevafuk aman Yarabbi kalbimin temizliği her biseyime yansimiş canım kendim
Hahahha alemsin yaa gece gece güldürdün beni güle güle kullan canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…