Ama bu kalpler oynuyorduEki Görüntüle 2772456
Ve ben uyuyabilirim yuppiii seviyirum sizi guzel annişler..bu resmi de forum da gördum..size atayim.dedim bakayım başarabilecek miyim
Ahhaah o da iyiymişBen yaşasam da anlamam zaten normalde de düzenli adet olmuyorum çocuk büyür öyle farkederim
Çok azzEmziriyormusun
Aa bunu öğrendiğğm iyi oldu. Devlet hStNesinde takılıyor dimi baharPazartesi taktira bilirsin 5. Gününe denk geliyor. Ben 4 gün oluyorum o yuzden sordum. Doktor bana emziriyormusun diye sordu, bende evet dedim. Hormonsuzu taktı. Hatta şöyle birşey dedi, hormonlu ya gerek yok boşa kilo alma dedi. 10 yıl koruyor taktigim demişti.
Ben xiaomi robot vacuum mop prodan memnunum canımiyi gecelerrrr, gece gece nereden aklina düştü demeyin sakin...size bir sorum var. simdi bir yerden para gelecekti, ve geldi ben de taaa önceden gelirse robot süpürge alacağım demiştim amma velakin biiirrr fiyatlar uçmuş gitmiş ikiiii çok çeşit var ve benim hiiic bir fikrim yok. kullanan arkadaşlar 3500 gibi bir bütçeyle ne alınır, hangi modelden memnunsunuz? fikir verirseniz çoook mutlu olurum.
Sağol teyzesi şeker teyzesiAsyaaam bal bocegimmasAllahh yavrumm saçlara baaakkk masAllah tu tu tü
Kadir masAllah sana minik kuzuubiz de dağınık uyumaya başladık
Açmaz olur mu hiç
Ahahahacok dogru dedin jadee
Ben de ictim cay kahve yakahve arada sırada ama çay heepp
Geçmiş olsun canım ne acır o şimdi ayva çekirdeği jeli bire bir ayvanın çekirdeklerini ayır akşamdan üzerini geçecek kar su koy sabaha jel olur o onu sürKızlar benim 10,5 ay sonra meme ucu çatladı ya çok acayip acıyor nereden çıktı hiç bilmiyorum bir gece acımaya başladı dün baktım baya ayrılmış zor emziriyorum o taraftan. Kantaron yağı sürüyorum sürekli başka ne iyi gelirdi buna? İlk zaman bile olmamıştı böyle bişey ya
Ahhh canım çok üzülüyorum. Ayşe de iki gecedir öyle ama senden duyunca ilk gece ağladı baya da dün gece hemen gazını çıkarmaya çalıştımBebek sallamaktan ayak parmaklarıma kramp girdi...babaya da gitmiyor..kızım ananı sabır timsali mi yapacan diyor babası
Valla bravo Asya'ya.E bazı hanımlar mıncıklamayı seviyorgerçi hangi bebek sevmiyorsa Asya dan size selamlar blw anneleri
Örtmüyor yaz kış ayakları açık kalıyo ama uyuynca ben yine üzerine atıyorumSizinkiler uyurken ortu tutuyorlr mi ustlernde ? Bu kiz 4 ayliktan beri ayaklariyla ortuyu atiyor
Şekerparem kahveye kalbim izin vermiyor demişsin hyırdır inşallah kalbinden ne şikayetin var, bi' ara kontrole git ihmal etme kendini lütfenHangi uygulamayı kullanıyorsun canım?
Canım patavatsızlık olmakla birlikte kötü niyet yoktur ya..benim annemle kv de yapıyordu..kapıyı açıp dan diye girmemis bereketöylesi de var
Kahve minormalde Türk kahveciyim ama senin süslü kahvene de nayır demem höpurt höpurt içerim eskiden Türk kahvesi bana çarpıntı yapardı.icemezdim.ama artık içebiliyorum ve başka kahveler keyif vermemeye başladı ama günde 1 i gecemiyorum kalbim izin vermiyor.bir ara gidip şu kalbime baktıricam.
Hahahahahben icemezdim bir ara.eltim de tam bir kahve hastası..günde kac fincan sayısı belli degilmis.o zamanlar kahve bana dokunuyordu.kadina ne zaman gitsem kahve yapiyor içiyordum aliyor beni bir çarpıntı.bazen de ya yeni ictim diyordum.bozuluyordu kadın.sanimi de olamadık ki koy bir çay diyeyim bana çay samimi geliyor koy bir demlik cay saatlerce muhabbet edelim der gibi ama kahve kalk git der gibi ne bileyim ama kahveyi de cok severim.ama misafirime önce cay sonra kahve ikram ederim cay içene nemrut degil cano denir canooo
Bu gece rezene verdim yine sallıyorumyaramadı...cocuklarıma bi haller oluyor Ali sanki 2 yas gibi davranıyor hep inat..kız da geceleri canıma okuyor analarına kastları var
Kiyamam kiz biz de minnak.kalmisiz baksana
Kalpleri yakalaadııkEki Görüntüle 2772456
Ve ben uyuyabilirim yuppiii seviyirum sizi guzel annişler..bu resmi de forum da gördum..size atayim.dedim bakayım başarabilecek miyim
Geçmiş olsun aklıma ilk gelen yöntem ayvanın çekirdeğinin suda beklemiş hâldeyken jöleli kısmı sür ikinci olarak yaralı yere uygun küçük bir parça fırın pişirme kağıdını kes ona az zeytinyağ damlat emzirme aralarında yeniden tekrarla.Kızlar benim 10,5 ay sonra meme ucu çatladı ya çok acayip acıyor nereden çıktı hiç bilmiyorum bir gece acımaya başladı dün baktım baya ayrılmış zor emziriyorum o taraftan. Kantaron yağı sürüyorum sürekli başka ne iyi gelirdi buna? İlk zaman bile olmamıştı böyle bişey ya
Annaaa nasıl oluyor öyle, hadi çok merak etti geldi de çalmadan etmeden kapıyı açıp içeri girdi mi yaani pes doğrusuŞaka gibi ya bu sabahta bu saat oldu sesiniz çıkmadı merak ettim diye geldi ya hemde kapı bile çalmadan@misskokulumm dün senin paylaşımında ki arkadaşın kv sinden sonra takılıyım neleri varmış demiştim ama galiba söylemek gerek
Günaydııın, güzel mutlu sabahlar sizlere deBu arada günaydınnngüzel bir gün mutlu bir haftasonu olsun inş
Amin insallah herkesn yuvasina huzur bereket versn rabbimAyy kuzum benim ne kadarda masumlar.. Allah yuvanızı korusun Kadir mutlu büyüsün insallah canim
Jadesi o saclar baya uzamis seker kiz
Öyle diyorlar ama bakalımgelir annesi devamı diş belki kaşındığı için ses çıkarıyordur
Hic byle dusunmuyodm ya demek ki hepsi ayni seyi yaptigina gore yaknda diger disleri gorurum o zman bndeBizimki de yapıyor 2 3 gündür. Yeni dişler geliyor 3 tane 2 şimdi uç vermiş. Heralde kaşınıyor ondan yapıyor
Ya sorma ilk bebek zaten kolik oldu sonrasında da baya zorlandı hem de kv tepesinde baya sıkıntılı geçti. Sonra kadının kızı ikiz doğurdu da Allah büyük işte kurtuldu arkadaşımKız bu nasıl bir kv aman Allahım. Yok koynuma alacak kadar sabırlı degilim heralde. Yemek muhabbeti geldiğimden beri aynı, huylu huyundan vaz geçer mi. Onla uğrasirsam stres oldugumla kalırım.
Hala ben senin konuya kitlendim ne kadar yardımsever bir kadın. Ay o kızı düşünemiyorum zaten doğum sonrası sıkıntı. Banyoydu uykuydu, Allahım sana geliyorum derdim herhalde kaçacak yer bulamazdım
Çevrendekilere ne kız olursa ikisi bir büyür ilk sene zor olurdu ama sonrası rahatlık bence. Onun da avantajları var. Ama istemiyorsan tedbiri en sıkısından almak lazım anne hazır olmalı gerisi önemli değil. Devlet hastaneleri de takıyor spiral. Biraz ara kanama VS çok yapıyor bünye alışana kadar çevremde gördüğüm kadarıyla biliyorum ben de.Size kaç gündür yaşadığım stresi anlatmak istedim. Deniz 2 aylık olduğundan beri düzenli adet görüyordum bu ay 3-4 gün gecikti hemen panik oldum bel ve kasık ağrım var ama gelmiyordu bi türlü.. Erken gebelik testi yaptım negatif çıktı ama sonra sanki bi çizgi belirdi gibi ve ben hayır olamaz diyorum ağlama krizlerine falan girdimo gece hiç uyumadım naparım ben deniz daha çok küçük, çevremdekilere nasıl anlatacam vs diye diye eşimi de uyutmadım sonra dün kan verdim negatif çıktı ve sonra da adet oldum adetim biter bitmez yapacağım ilk iş spiral taktırmak olacak galiba bu korkuyu tekrar yaşamak istemiyorum ya yaşlandım resmen 3 günde
Yaa sorma canım acıyor emzirmeden önce sütle ıslatıyorum artık. Bak unutmuşum o ayva çekirdeğini hemen yapıyımGeçmiş olsun canım ne acır o şimdi ayva çekirdeği jeli bire bir ayvanın çekirdeklerini ayır akşamdan üzerini geçecek kar su koy sabaha jel olur o onu sür
Aaaa neden öyle yapıyor ki çok enteresan eşin söylesin canım. Biraz dinlenip kafa dağıtacaksınız asker gibi tepeye dikilmek de neymiş dan diyeŞaka gibi ya bu sabahta bu saat oldu sesiniz çıkmadı merak ettim diye geldi ya hemde kapı bile çalmadan@misskokulumm dün senin paylaşımında ki arkadaşın kv sinden sonra takılıyım neleri varmış demiştim ama galiba söylemek gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?