2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Aa bunu öğrendiğğm iyi oldu. Devlet hStNesinde takılıyor dimi bahar

Kızlar benim 10,5 ay sonra meme ucu çatladı ya çok acayip acıyor nereden çıktı hiç bilmiyorum bir gece acımaya başladı dün baktım baya ayrılmış zor emziriyorum o taraftan. Kantaron yağı sürüyorum sürekli başka ne iyi gelirdi buna? İlk zaman bile olmamıştı böyle bişey ya

Ben xiaomi robot vacuum mop prodan memnunum canım

Sağol teyzesi şeker teyzesi çay hep içilir kahve arada zaten

Geçmiş olsun canım ne acır o şimdi ayva çekirdeği jeli bire bir ayvanın çekirdeklerini ayır akşamdan üzerini geçecek kar su koy sabaha jel olur o onu sür

Bebek sallamaktan ayak parmaklarıma kramp girdi...babaya da gitmiyor..kızım ananı sabır timsali mi yapacan diyor babası
Ahhh canım çok üzülüyorum. Ayşe de iki gecedir öyle ama senden duyunca ilk gece ağladı baya da dün gece hemen gazını çıkarmaya çalıştımyapınca rahatladı ama çok ilginç niye gazları var ki yerde emekliyor ya acaba üşütüyor mu

Şaka gibi ya bu sabahta bu saat oldu sesiniz çıkmadı merak ettim diye geldi ya hemde kapı bile çalmadan@misskokulumm dün senin paylaşımında ki arkadaşın kv sinden sonra takılıyım neleri varmış demiştim ama galiba söylemek gerek

E bazı hanımlar mıncıklamayı seviyor gerçi hangi bebek sevmiyorsa Asya dan size selamlar blw anneleri
Valla bravo Asya'ya.
Maşallah ne cana yakın bir bebiş olmuş
Sizinkiler uyurken ortu tutuyorlr mi ustlernde ? Bu kiz 4 ayliktan beri ayaklariyla ortuyu atiyor
Örtmüyor yaz kış ayakları açık kalıyo ama uyuynca ben yine üzerine atıyorum
Şekerparem kahveye kalbim izin vermiyor demişsin hyırdır inşallah kalbinden ne şikayetin var, bi' ara kontrole git ihmal etme kendini lütfen
Eki Görüntüle 2772456

Ve ben uyuyabilirim yuppiii seviyirum sizi guzel annişler..bu resmi de forum da gördum..size atayim.dedim bakayım başarabilecek miyim
Kalpleri yakalaadıık Sevgimiz karşılıklı
Geçmiş olsun aklıma ilk gelen yöntem ayvanın çekirdeğinin suda beklemiş hâldeyken jöleli kısmı sür ikinci olarak yaralı yere uygun küçük bir parça fırın pişirme kağıdını kes ona az zeytinyağ damlat emzirme aralarında yeniden tekrarla.

Annaaa nasıl oluyor öyle, hadi çok merak etti geldi de çalmadan etmeden kapıyı açıp içeri girdi mi yaani pes doğrusu
Bu arada günaydınnngüzel bir gün mutlu bir haftasonu olsun inş
Günaydııın, güzel mutlu sabahlar sizlere de

Ayy kuzum benim ne kadarda masumlar.. Allah yuvanızı korusun Kadir mutlu büyüsün insallah canim

Jadesi o saclar baya uzamis seker kiz
Amin insallah herkesn yuvasina huzur bereket versn rabbim
Öyle diyorlar ama bakalım gelir annesi devamı diş belki kaşındığı için ses çıkarıyordur
Bizimki de yapıyor 2 3 gündür. Yeni dişler geliyor 3 tane 2 şimdi uç vermiş. Heralde kaşınıyor ondan yapıyor
Hic byle dusunmuyodm ya demek ki hepsi ayni seyi yaptigina gore yaknda diger disleri gorurum o zman bnde

Ya sorma ilk bebek zaten kolik oldu sonrasında da baya zorlandı hem de kv tepesinde baya sıkıntılı geçti. Sonra kadının kızı ikiz doğurdu da Allah büyük işte kurtuldu arkadaşım kendi derdine düştü ikizlere perişan oldular. Ayyy kızım çok zor gerçi senin kv anlayışlı kızımınki çok anlayışsız herşeye müdahale ediyor falan diyordu nasıl görüyorsa kendini
Çevrendekilere ne kız olursa ikisi bir büyür ilk sene zor olurdu ama sonrası rahatlık bence. Onun da avantajları var. Ama istemiyorsan tedbiri en sıkısından almak lazım anne hazır olmalı gerisi önemli değil. Devlet hastaneleri de takıyor spiral. Biraz ara kanama VS çok yapıyor bünye alışana kadar çevremde gördüğüm kadarıyla biliyorum ben de.
Geçmiş olsun canım ne acır o şimdi ayva çekirdeği jeli bire bir ayvanın çekirdeklerini ayır akşamdan üzerini geçecek kar su koy sabaha jel olur o onu sür
Yaa sorma canım acıyor emzirmeden önce sütle ıslatıyorum artık. Bak unutmuşum o ayva çekirdeğini hemen yapıyım ayvayı da doğrayıp az haşlayın uyanınca oğlanın eline veririm
Aaaa neden öyle yapıyor ki çok enteresan eşin söylesin canım. Biraz dinlenip kafa dağıtacaksınız asker gibi tepeye dikilmek de neymiş dan diye

hayalinizle teşekkür ederim canım senin yöntemi de uygulayım temizleme pamuğu koydum ama o yağı çekiyor fırın kağıdı mantıklıymış ne akıllı kadınlarımız var
Kalppare geçmiş olsun canım kalbini kontrolünü aksatma sakın hiç gitmedin mi kontrole doğumdan sonra
Kızlar bizim banyo maceraları zıvanadan çıktı küvete koyuyorum leğenini tutup kenarlardan kalkıyor sağı solu yalamaya çalışıyor, banyoya koyunca da hoplaya zıplaya heryeri su yapıyor azman gibi aynıkucağımda yıkadım bir kere korktu ağladı istemedi alışkın olmayınca. Banyoyu şimdi yaptırdım heryer su olmuş sil kurula baya uğraştık sonrasında napsam var mı bir önerisi olan kızlar sakince suya şıp şıp vururlardı bu ayaklarıyla tepiniyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…