2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Uygulama değil balım Google abiye sordumdu peki bugün kahve konuşup arkadaşlarımın bana hediye fincan takımı almasi nasıl bir tevafuk aman Yarabbi kalbimin temizliği her biseyime yansimiş canım kendim
Doğum günün ne zamanki dünürüm valla güzel denk geldi çok güzel takımım güle güle kahveler için dostlarınla

Aa bunu öğrendiğğm iyi oldu. Devlet hStNesinde takılıyor dimi bahar
Evet devlet hastanesinde takılıyor ama bu ay taktiramazsin. Biran evvel randevu alman lazım, once muane sonra takılması icin sana gun verirler. Önümüzdeki aya taktirabilirsin.

Aa bunu öğrendiğğm iyi oldu. Devlet hStNesinde takılıyor dimi bahar
Fiyattan dolayı ise heryerde fiyat değişiyor, ben 120 tl ye taktırdım. Hangi sehirdesin bilmiyorum, ama istanbulda secenek cok oldugu icin,fiyatta çok değişken. Vera en uygun fiyatı veren hastane. Mesela fatihte sağlık ocağında takiyorlar, burada takmıyorlar. Aile hekimi nide arayıp bir sor istersen.

Bal mumu koyuyordu kızlar sanki ya geçmiş olsun miss çekerek falan mı emdi benimki öyle emdi bi ara aklım gidiyordu emzirirken çok canım acıdı bi baktım ucu beyaz şişmiş

E karnı değiyor yere Bence olabilir canım

Teşekkür ederim canım keşke çok cana yakın bi bebek olsa ama anneye babaya yakın gerisine ağlamaklı hep

Benimkide tutup kalkıp kucağıma gelme çabasına giriyordu şimdilik şampuan veriyorum önüne onla oyalanıyor bakalım ne kadar gidecek

E bazı hanımlar mıncıklamayı seviyor gerçi hangi bebek sevmiyorsa Asya dan size selamlar blw anneleri
Minciklamak mii Canını okumus canını aferin kız kirlet ananın az işi vardı çünkü dünürcann kolay gelsin
Hahahha alemsin yaa gece gece güldürdün beni güle güle kullan canımm
Teşekkürler şekerparecimm
Ağlama demenin ne faydası var şarkısını sana armağan ediyorum atağa girmeyen bı kocan kaldı sen aglamayasin da kim ağlasın
Zeytinyagiiiiii hemen geçiriyor missim dene bakalım

Yuhhhh destuuur deseydin

Benim gözüm xioami nin vacum pro mop gibi bı ismi var onda alırsam onu alicam ins

Ben kakao yağı kullanmıştım bi arkadaşım tavsiye etmişti. Hiç çatlağım olmamıştı

Teşekkür ederim dünürüm doğum günüm 11 Şubat
Ooo senin kızkardeşler baya erken sürpriz yapmışlar ozamanmaşallah canım Rabbim birliğinizi beraberliğinizi bozmasın şimdiden sağlıkla mutlulukla dolu nice güzel yılların olsun inş

Bu akşam ağır misafirler var iyide dedim sessiz sakin kimse gelmiyor diye şimdide amcalar geliyor hazırlık büyük bende aldım ayşeyi çıktım yukarı uyutucam diye. poğaça börek işine girmem sen onları hallet bende akşam üzeri Bi kek salata yapıveririm dedim olur biter daha ne olsun

Ooo senin kızkardeşler baya erken sürpriz yapmışlar ozamanmaşallah canım Rabbim birliğinizi beraberliğinizi bozmasın şimdiden sağlıkla mutlulukla dolu nice güzel yılların olsun inş
Teşekkürler canım aynen baya erken oldu o yüzden beklemiyodum hiç tam sürpriz oldu

eveeet onu gördüm arkadas da tavsiye etti, bayağı güzel de benim bütçeden fazla. bir de acaba değer mi diye de düşünüyorum. ne kadar farklı diğerinden tam anlayamadım. eşim de onu daha çok beğendi.

ücretsiz izin dilekcemi verdim, taksit degil de peşin, gelen parayı vermek istiyorum. bakalim insallah memnun kalırım.
Ben xiaomi robot vacuum mop prodan memnunum canım
ikinci tavsiyede buydu. %100 şarjla kac saat supurebiliyor canim? eşim bunların 2 ay sonra sarjlari hemen biter deyip hevesimi kaçırıyor.
senin kayinvaliden de sizin odaya girmeyi aklina takmis zeyay, sesiniz geldi, yukarı çıktım gelmedi çıktım. her koşulda o odaya gelecek.

esin bir konuşsun belki vazgeçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…