Doğum günün ne zamanki dünürümUygulama değil balım Google abiye sordumdupeki bugün kahve konuşup arkadaşlarımın bana hediye fincan takımı almasi nasıl bir tevafuk aman Yarabbi kalbimin temizliği her biseyime yansimiş canım kendim
Aman fark var mı şuan hayatınızdaAglamıycam ki
Evet devlet hastanesinde takılıyor ama bu ay taktiramazsin. Biran evvel randevu alman lazım, once muane sonra takılması icin sana gun verirler. Önümüzdeki aya taktirabilirsin.Aa bunu öğrendiğğm iyi oldu. Devlet hStNesinde takılıyor dimi bahar
Fiyattan dolayı ise heryerde fiyat değişiyor, ben 120 tl ye taktırdım. Hangi sehirdesin bilmiyorum, ama istanbulda secenek cok oldugu icin,fiyatta çok değişken. Vera en uygun fiyatı veren hastane. Mesela fatihte sağlık ocağında takiyorlar, burada takmıyorlar. Aile hekimi nide arayıp bir sor istersen.Aa bunu öğrendiğğm iyi oldu. Devlet hStNesinde takılıyor dimi bahar
Bal mumu koyuyordu kızlar sanki ya geçmiş olsun miss çekerek falan mı emdi benimki öyle emdi bi ara aklım gidiyordu emzirirken çok canım acıdı bi baktım ucu beyaz şişmişKızlar benim 10,5 ay sonra meme ucu çatladı ya çok acayip acıyor nereden çıktı hiç bilmiyorum bir gece acımaya başladı dün baktım baya ayrılmış zor emziriyorum o taraftan. Kantaron yağı sürüyorum sürekli başka ne iyi gelirdi buna? İlk zaman bile olmamıştı böyle bişey ya
E karnı değiyor yere Bence olabilir canımAhhh canım çok üzülüyorum. Ayşe de iki gecedir öyle ama senden duyunca ilk gece ağladı baya da dün gece hemen gazını çıkarmaya çalıştımyapınca rahatladı ama çok ilginç niye gazları var ki yerde emekliyor ya acaba üşütüyor mu
Teşekkür ederim canım keşke çok cana yakın bi bebek olsa ama anneye babaya yakınValla bravo Asya'ya.
Maşallah ne cana yakın bir bebiş olmuş
Örtmüyor yaz kış ayakları açık kalıyo ama uyuynca ben yine üzerine atıyorum
Şekerparem kahveye kalbim izin vermiyor demişsin hyırdır inşallah kalbinden ne şikayetin var, bi' ara kontrole git ihmal etme kendini lütfen
Kalpleri yakalaadııkSevgimiz karşılıklı
Geçmiş olsun aklıma ilk gelen yöntem ayvanın çekirdeğinin suda beklemiş hâldeyken jöleli kısmı sür ikinci olarak yaralı yere uygun küçük bir parça fırın pişirme kağıdını kes ona az zeytinyağ damlat emzirme aralarında yeniden tekrarla.
Benimkide tutup kalkıp kucağıma gelme çabasına giriyordu şimdilik şampuan veriyorum önüne onla oyalanıyor bakalım ne kadar gidecek@hayalinizle teşekkür ederim canım senin yöntemi de uygulayım temizleme pamuğu koydum ama o yağı çekiyor fırın kağıdı mantıklıymış ne akıllı kadınlarımız var
@sekerpare5939 geçmiş olsun canım kalbini kontrolünü aksatma sakın hiç gitmedin mi kontrole doğumdan sonraKızlar bizim banyo maceraları zıvanadan çıktı küvete koyuyorum leğenini tutup kenarlardan kalkıyor sağı solu yalamaya çalışıyor, banyoya koyunca da hoplaya zıplaya heryeri su yapıyor azman gibi aynı kucağımda yıkadım bir kere korktu ağladı istemedi alışkın olmayınca. Banyoyu şimdi yaptırdım heryer su olmuş sil kurula baya uğraştık sonrasında napsam var mı bir önerisi olan kızlar sakince suya şıp şıp vururlardı bu ayaklarıyla tepiniyor
Minciklamak mii Canını okumus canınıE bazı hanımlar mıncıklamayı seviyorgerçi hangi bebek sevmiyorsa Asya dan size selamlar blw anneleri
Teşekkürler şekerparecimmHahahha alemsin yaagece gece güldürdün beni güle güle kullan canımm
Ağlama demenin ne faydası var şarkısını sana armağan ediyorumAglamıycam ki
Zeytinyagiiiiii hemen geçiriyor missim dene bakalımKızlar benim 10,5 ay sonra meme ucu çatladı ya çok acayip acıyor nereden çıktı hiç bilmiyorum bir gece acımaya başladı dün baktım baya ayrılmış zor emziriyorum o taraftan. Kantaron yağı sürüyorum sürekli başka ne iyi gelirdi buna? İlk zaman bile olmamıştı böyle bişey ya
Teşekkür ederim dünürüm doğum günüm 11 ŞubatDoğum günün ne zamanki dünürümvalla güzel denk geldi çok güzel takımım güle güle kahveler için dostlarınla
Yuhhhh destuuur deseydinŞaka gibi ya bu sabahta bu saat oldu sesiniz çıkmadı merak ettim diye geldi ya hemde kapı bile çalmadan@misskokulumm dün senin paylaşımında ki arkadaşın kv sinden sonra takılıyım neleri varmış demiştim ama galiba söylemek gerek
Benim gözüm xioami nin vacum pro mop gibi bı ismi var onda alırsam onu alicam insiyi gecelerrrr, gece gece nereden aklina düştü demeyin sakin...size bir sorum var. simdi bir yerden para gelecekti, ve geldi ben de taaa önceden gelirse robot süpürge alacağım demiştim amma velakin biiirrr fiyatlar uçmuş gitmiş ikiiii çok çeşit var ve benim hiiic bir fikrim yok. kullanan arkadaşlar 3500 gibi bir bütçeyle ne alınır, hangi modelden memnunsunuz? fikir verirseniz çoook mutlu olurum.
Ben kakao yağı kullanmıştım bi arkadaşım tavsiye etmişti. Hiç çatlağım olmamıştıKızlar benim 10,5 ay sonra meme ucu çatladı ya çok acayip acıyor nereden çıktı hiç bilmiyorum bir gece acımaya başladı dün baktım baya ayrılmış zor emziriyorum o taraftan. Kantaron yağı sürüyorum sürekli başka ne iyi gelirdi buna? İlk zaman bile olmamıştı böyle bişey ya
Bizim de son aylarda öyleSizinkiler uyurken ortu tutuyorlr mi ustlernde ? Bu kiz 4 ayliktan beri ayaklariyla ortuyu atiyor
Ooo senin kızkardeşler baya erken sürpriz yapmışlar ozamanTeşekkür ederim dünürüm doğum günüm 11 Şubat
Teşekkürler canım aynen baya erken oldu o yüzden beklemiyodum hiç tam sürpriz olduOoo senin kızkardeşler baya erken sürpriz yapmışlar ozamanmaşallah canım Rabbim birliğinizi beraberliğinizi bozmasın şimdiden sağlıkla mutlulukla dolu nice güzel yılların olsun inş
eveeet onu gördüm arkadas da tavsiye etti, bayağı güzel de benim bütçeden fazla. bir de acaba değer mi diye de düşünüyorum. ne kadar farklı diğerinden tam anlayamadım. eşim de onu daha çok beğendi.
ikinci tavsiyede buydu. %100 şarjla kac saat supurebiliyor canim? eşim bunların 2 ay sonra sarjlari hemen biter deyip hevesimi kaçırıyor.Ben xiaomi robot vacuum mop prodan memnunum canım
senin kayinvaliden de sizin odaya girmeyi aklina takmis zeyay, sesiniz geldi, yukarı çıktım gelmedi çıktım. her koşulda o odaya gelecek.Şaka gibi ya bu sabahta bu saat oldu sesiniz çıkmadı merak ettim diye geldi ya hemde kapı bile çalmadan@misskokulumm dün senin paylaşımında ki arkadaşın kv sinden sonra takılıyım neleri varmış demiştim ama galiba söylemek gerek
evet, en çok satılan ürünlerden biriymiş. paraciklarim da ona yetiyor. ya onu ya roborock s5 alacağım ama sonuncusu için açık veriyorumBenim gözüm xioami nin vacum pro mop gibi bı ismi var onda alırsam onu alicam ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?