2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Nasl yani adi neydi ya dilimn ucunda gelmedi alet deym nyse onu taktirmak parayla miyms

Lanolin lansinoh canım gecmiş olsun
Ben de seni dinleyip omzumda tuttuum gece.daha rahat atti gazıni..yani gazıni attırmaya çalışmak yerine omzumda uyuttum.gece her uyanişta 1 saat uyuyamadi.3 defa uyandı desek 3 saat 10.30 yatti desek 23.30 da kalkti.uyudu uyandı süreli.beni bırakmadı.3te beni bırakti beşige gecti.4te kalktı.5.30 da uyumusuz bir daha.
Hasta mi diye bile düşünüyorum ama atak haftası yazıyor nette de
Ya kalbimde görünen bir sıkıntı yok aslında.ama kahveyi fazla icince cok carpıyor.bazen sıkışıyor ama üstüne düsmedim esasen.bir de ameliyatta kalbime bisiler olmustu igne yapmislardı hemen.sonra o igneyi vurmalariyla kusma istegi gelmisti ve ameliyattaydim.elim kolum.bagli sonra bir igne daha yaptilar gectiydi.
Miss doğum sonrası kalp doktoruna mu gitmek gerekiyor ki? Genel bisey mi yani? Anlamadim.gidicem ama bana sıra gelmiyor ki ameliyatta da kalbine biseyler oluyor deyip kalp ignesi falan yaptılar..dudaklarım.morarmış oyle deyip koşuştuydu bir kadın.
Aman fark var mı şuan hayatınızda bende baktım sizden sonra 12 gündür ataktaymış ee benim kız hep deli ki anlamadım ben neyse belki düzelir kalmış 23
8 gündür atakta diyor Jade gercekten 8 gündür beni de kendini de mahfetti

4 yaşı dolduran erkek çocukların testestoron hormonu artışa geçiyormuş.vucut buna uyum saglamaya calisirken asabi sinirli ve inatci oluyormuş erkek çocuklar.yandim ben 6 yasa kadar gidiyormuş.diyorum size naiflik falan bitti oyy oyy çok gerginim yaa..ne yapsam ne yapsam hamakta mi sallansam kurtulur muyum bunalimdan hamakta sallansam

Esim de sinirli uyuyamadigi icin atak dersen o da ataklı çataklı

En sıkı tedbirleri almalıyım miss giderim devlete pazartesi inşallah

O şekilde denemedim canım ben genelde oda oda süpürtüyorum

Ahanda bir kova burcu daha misss ile burcdaş severimm severim neseli pratik insanlar vesselam
Evet kovayim çok anlamam sekerparem burç takip etmem ama belirgin özelliklerini taşıyorum galiba
Aslıı sen siverekte miydin ya benim ilk atandığım yer 2 yıl kaldım orda fotoğrafında siverek görünce bi değişik oldum Aslihaydo
Aaa evet canım 5 senedir burdayım 2.şark yapıyor eşim su an şafak 3 yıl

Doğru diyorsun hiç o açıdan düşünmemiştim. ben de gelene hemen daha gelmeden çay demlerim ki geldikten sonra uzun sürmesin diye. yine kahve içse de çayda koyarım mutlaka. herhalde kendim sevdiğimden öyle yapıyorum ama tabi kahveye çağıran arkadaşlar çay pek yapmıyorlar haklı olarak onlara da bir şey diyemiyorum yani

Sana da geçmiş olsun canım hala karnın ağrısı geçmemiş. kız desen ayrı ataklı oğlan desen ayrı ataklı. oğlan tam erkek olma yolunda ilerliyor desene
Geçmiş olsun canım lanolin falan iyi geliyordu diye hatırlıyorum
S Susam_tanesi ipek ilk adım arabası ebebekte ki mi memnun musun
EBebek’teki canım güzelmiş beğendim ben oyuncaklarıyla da çok ilgilendi bizimki

D dilzar eğer silme istemiyorsan vacum mop pro ya gerek yok daha uyguna sadece süpürenler var. Silme işi biraz zahmetli oluyor ya halıları kaldıracaksın ya da uygulamadan halıların olduğu yere set çekeceksin. ama uygulamayı kullanmak zaten çok verimsiz. sürekli bir donuyor uygulamayı kullanırken çok verim alamıyorum. bir odayı zar zor seçip süpürttürüyorum onda da bazen yanlış yere gidiyor falan.. bilmiyorum ben çok memnun kalmadım ama benimkinde mi bir hata var arıza var bilmiyorum.

Kulağının içinden bile brokoli çıktı düşün

Nasıl oldunuz ya biraz daha iyi misiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…