- 22 Kasım 2019
- 3.169
- 4.553
- 63
Nasl yani adi neydi ya dilimn ucunda gelmediFiyattan dolayı ise heryerde fiyat değişiyor, ben 120 tl ye taktırdım. Hangi sehirdesin bilmiyorum, ama istanbulda secenek cok oldugu icin,fiyatta çok değişken. Vera en uygun fiyatı veren hastane. Mesela fatihte sağlık ocağında takiyorlar, burada takmıyorlar. Aile hekimi nide arayıp bir sor istersen.
Spiral dan bahsediyoruz. Özel hastanede ney parasız. Burnunu silmezler ücretsiz. Sağlık ocaklarında ücretsiz, birde devlet hastanelerinde.Nasl yani adi neydi ya dilimn ucunda gelmedialet deym nyse onu taktirmak parayla miyms
Lanolin lansinoh canımKızlar benim 10,5 ay sonra meme ucu çatladı ya çok acayip acıyor nereden çıktı hiç bilmiyorum bir gece acımaya başladı dün baktım baya ayrılmış zor emziriyorum o taraftan. Kantaron yağı sürüyorum sürekli başka ne iyi gelirdi buna? İlk zaman bile olmamıştı böyle bişey ya
Ben de seni dinleyip omzumda tuttuum gece.daha rahat atti gazıni..yani gazıni attırmaya çalışmak yerine omzumda uyuttum.gece her uyanişta 1 saat uyuyamadi.3 defa uyandı desek 3 saatAhhh canım çok üzülüyorum. Ayşe de iki gecedir öyle ama senden duyunca ilk gece ağladı baya da dün gece hemen gazını çıkarmaya çalıştımyapınca rahatladı ama çok ilginç niye gazları var ki yerde emekliyor ya acaba üşütüyor mu
Ya kalbimde görünen bir sıkıntı yok aslında.ama kahveyi fazla icince cok carpıyor.bazen sıkışıyor ama üstüne düsmedim esasen.bir de ameliyatta kalbime bisiler olmustu igne yapmislardı hemen.sonra o igneyi vurmalariyla kusma istegi gelmisti ve ameliyattaydim.elim kolum.bagli sonra bir igne daha yaptilar gectiydi.Maşallah ne cana yakın bir bebiş olmuş
Örtmüyor yaz kış ayakları açık kalıyo ama uyuynca ben yine üzerine atıyorum
Şekerparem kahveye kalbim izin vermiyor demişsin hyırdır inşallah kalbinden ne şikayetin var, bi' ara kontrole git ihmal etme kendini lütfen
Kalpleri yakalaadııkSevgimiz karşılıklı
Geçmiş olsun aklıma ilk gelen yöntem ayvanın çekirdeğinin suda beklemiş hâldeyken jöleli kısmı sür ikinci olarak yaralı yere uygun küçük bir parça fırın pişirme kağıdını kes ona az zeytinyağ damlat emzirme aralarında yeniden tekrarla.
Miss doğum sonrası kalp doktoruna mu gitmek gerekiyor ki? Genel bisey mi yani? Anlamadim.gidicem ama bana sıra gelmiyor ki@hayalinizle teşekkür ederim canım senin yöntemi de uygulayım temizleme pamuğu koydum ama o yağı çekiyor fırın kağıdı mantıklıymış ne akıllı kadınlarımız var
Kalppare geçmiş olsun canım kalbini kontrolünü aksatma sakın hiç gitmedin mi kontrole doğumdan sonra
Kızlar bizim banyo maceraları zıvanadan çıktıküvete koyuyorum leğenini tutup kenarlardan kalkıyor sağı solu yalamaya çalışıyor, banyoya koyunca da hoplaya zıplaya heryeri su yapıyor azman gibi aynı kucağımda yıkadım bir kere korktu ağladı istemedi alışkın olmayınca. Banyoyu şimdi yaptırdım heryer su olmuş sil kurula baya uğraştık sonrasında napsam var mı bir önerisi olan kızlar sakince suya şıp şıp vururlardı bu ayaklarıyla tepiniyor
8 gündür atakta diyor Jade gercekten 8 gündür beni de kendini de mahfettiAman fark var mı şuan hayatınızdabende baktım sizden sonra 12 gündür ataktaymış ee benim kız hep deli ki anlamadım ben neyse belki düzelir kalmış 23
4 yaşı dolduran erkek çocukların testestoron hormonu artışa geçiyormuş.vucut buna uyum saglamaya calisirken asabi sinirli ve inatci oluyormuş erkek çocuklar.yandim ben 6 yasa kadar gidiyormuş.diyorum size naiflik falan bitti oyy oyyMinciklamak mii Canını okumus canınıaferin kız kirlet ananın az işi vardı çünkü dünürcann kolay gelsin
Teşekkürler şekerparecimm
Ağlama demenin ne faydası var şarkısını sana armağan ediyorumatağa girmeyen bı kocan kaldı sen aglamayasin da kim ağlasın
Zeytinyagiiiiii hemen geçiriyor missim dene bakalım
Ahanda bir kova burcu dahaTeşekkür ederim dünürüm doğum günüm 11 Şubat
En sıkı tedbirleri almalıyım miss giderim devlete pazartesi inşallahYa sorma ilk bebek zaten kolik oldu sonrasında da baya zorlandı hem de kv tepesinde baya sıkıntılı geçti. Sonra kadının kızı ikiz doğurdu da Allah büyük işte kurtuldu arkadaşımkendi derdine düştü ikizlere perişan oldular. Ayyy kızım çok zor gerçi senin kv anlayışlı kızımınki çok anlayışsız herşeye müdahale ediyor falan diyordu nasıl görüyorsa kendini
Çevrendekilere ne kız olursa ikisi bir büyür ilk sene zor olurdu ama sonrası rahatlık bence. Onun da avantajları var. Ama istemiyorsan tedbiri en sıkısından almak lazım anne hazır olmalı gerisi önemli değil. Devlet hastaneleri de takıyor spiral. Biraz ara kanama VS çok yapıyor bünye alışana kadar çevremde gördüğüm kadarıyla biliyorum ben de.
Yaa sorma canım acıyor emzirmeden önce sütle ıslatıyorum artık. Bak unutmuşum o ayva çekirdeğini hemen yapıyımayvayı da doğrayıp az haşlayın uyanınca oğlanın eline veririm
Aaaa neden öyle yapıyor ki çok enteresan eşin söylesin canım. Biraz dinlenip kafa dağıtacaksınız asker gibi tepeye dikilmek de neymiş dan diye
Aa o zaman hemen randevu bakayım gittiğim gün takmıyor mu yaniEvet devlet hastanesinde takılıyor ama bu ay taktiramazsin. Biran evvel randevu alman lazım, once muane sonra takılması icin sana gun verirler. Önümüzdeki aya taktirabilirsin.
O şekilde denemedim canım ben genelde oda oda süpürtüyorumeveeet onu gördüm arkadas da tavsiye etti, bayağı güzel de benim bütçeden fazla. bir de acaba değer mi diye de düşünüyorum. ne kadar farklı diğerinden tam anlayamadım. eşim de onu daha çok beğendi.
ücretsiz izin dilekcemi verdim, taksit degil de peşin, gelen parayı vermek istiyorum. bakalim insallah memnun kalırım.
ikinci tavsiyede buydu. %100 şarjla kac saat supurebiliyor canim? eşim bunların 2 ay sonra sarjlari hemen biter deyip hevesimi kaçırıyor.
senin kayinvaliden de sizin odaya girmeyi aklina takmis zeyay, sesiniz geldi, yukarı çıktım gelmedi çıktım. her koşulda o odaya gelecek.
esin bir konuşsun belki vazgeçer
Devlet hastanesine hemen randevu alabilcekmisin. Alabiliyorsan gittiğin gün takarAa o zaman hemen randevu bakayım gittiğim gün takmıyor mu yani
Bence sağlık ocaginida bir ara sor, birçok sağlık ocağıda takıyorAa o zaman hemen randevu bakayım gittiğim gün takmıyor mu yani
Estağfurullah bebeğim seviyorum seni.Ohh ne güzel dedin... seni örnek alıyorum kendimeidolümsun bebegim
Tamam pazartesi soracam teşekkür ederimBence sağlık ocaginida bir ara sor, birçok sağlık ocağıda takıyor
Ben deee senii seviyorummm cansin canEstağfurullah bebeğim seviyorum seni.
Evet kovayimAhanda bir kova burcu dahamisss ile burcdaş severimm severim neseli pratik insanlar vesselam
Aaa evet canım 5 senedir burdayım 2.şark yapıyor eşim su an şafak 3 yılAslıı sen siverekte miydin ya benim ilk atandığım yer 2 yıl kaldım orda fotoğrafında siverek görünce bi değişik oldumAslihaydo
Doğru diyorsun hiç o açıdan düşünmemiştim. ben de gelene hemen daha gelmeden çay demlerim ki geldikten sonra uzun sürmesin diye. yine kahve içse de çayda koyarım mutlaka. herhalde kendim sevdiğimden öyle yapıyorum ama tabi kahveye çağıran arkadaşlar çay pek yapmıyorlar haklı olarak onlara da bir şey diyemiyorum yaniHangi uygulamayı kullanıyorsun canım?
Canım patavatsızlık olmakla birlikte kötü niyet yoktur ya..benim annemle kv de yapıyordu..kapıyı açıp dan diye girmemis bereketöylesi de var
Kahve minormalde Türk kahveciyim ama senin süslü kahvene de nayır demem höpurt höpurt içerim eskiden Türk kahvesi bana çarpıntı yapardı.icemezdim.ama artık içebiliyorum ve başka kahveler keyif vermemeye başladı ama günde 1 i gecemiyorum kalbim izin vermiyor.bir ara gidip şu kalbime baktıricam.
Hahahahahben icemezdim bir ara.eltim de tam bir kahve hastası..günde kac fincan sayısı belli degilmis.o zamanlar kahve bana dokunuyordu.kadina ne zaman gitsem kahve yapiyor içiyordum aliyor beni bir çarpıntı.bazen de ya yeni ictim diyordum.bozuluyordu kadın.sanimi de olamadık ki koy bir çay diyeyim bana çay samimi geliyor koy bir demlik cay saatlerce muhabbet edelim der gibi ama kahve kalk git der gibi ne bileyim ama kahveyi de cok severim.ama misafirime önce cay sonra kahve ikram ederim cay içene nemrut degil cano denir canooo
Bu gece rezene verdim yine sallıyorumyaramadı...cocuklarıma bi haller oluyor Ali sanki 2 yas gibi davranıyor hep inat..kız da geceleri canıma okuyor analarına kastları var
Kiyamam kiz biz de minnak.kalmisiz baksana
Geçmiş olsun canım lanolin falan iyi geliyordu diye hatırlıyorumKızlar benim 10,5 ay sonra meme ucu çatladı ya çok acayip acıyor nereden çıktı hiç bilmiyorum bir gece acımaya başladı dün baktım baya ayrılmış zor emziriyorum o taraftan. Kantaron yağı sürüyorum sürekli başka ne iyi gelirdi buna? İlk zaman bile olmamıştı böyle bişey ya
EBebek’teki canım güzelmiş beğendim ben oyuncaklarıyla da çok ilgilendi bizimkiS Susam_tanesi ipek ilk adım arabası ebebekte ki mi memnun musun
Kulağının içinden bile brokoli çıktıMinciklamak mii Canını okumus canınıaferin kız kirlet ananın az işi vardı çünkü dünürcann kolay gelsin
Teşekkürler şekerparecimm
Ağlama demenin ne faydası var şarkısını sana armağan ediyorumatağa girmeyen bı kocan kaldı sen aglamayasin da kim ağlasın
Zeytinyagiiiiii hemen geçiriyor missim dene bakalım
Tamam kazıyım aklıma dur senTeşekkür ederim dünürüm doğum günüm 11 Şubat
Nasıl oldunuz ya biraz daha iyi misinizbirden zayıfladı gibi dr geliyor gözüme yaeşimin halası gelmiş tarsusa geçecez yarın pazartesi dönecez. inşallah huzursuz olmaz ya. herkes de çok özledi. sans ya böyle oldu. bakayım umarım toparlarız. daha kötü olursak gidemeyedebiliriz.
@Zeyay1420 yaaaa ne güzel bir yerdesin. bayıldım resimlere. bizim burda bi yayla evi var. daha bu yaz yapıldı böyle orman uçsuz bucaksız yeşillik. yazın kaldigimda hafızana kazı derdim şimdi kartpostal gibi zihnimde canlanır. soba olsa giderdik belki ama henüz olmadi seneye artık. sen tadını çıkar. çok iyi g3lecektir size maaile. bize de resim atmaya devam et. valla o bile iyi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?