2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Yaa oglm birden bire huzursuz olmaya basladi acayp agladi kendini sıktı flan. Smdi ayagmda sallamaya calisiyorm arada fena sekilde bagirarak agliyo snra sakinlesiyo snra yine ayni sekilde aglamaya basladi sıkıyo aglaynca kendini. Gaz mi ki acaba yaa

Benim de alasım var yürüme arkadaşı da çarpmalar düşmeler çok oluyor falan dedi bir arkadaş da biraz uzaklaştım. Ama alacağım sanırım. Koridorum çok uzun tam onun için 109 TL e bebek te ondan mı senin ki. Tekerleri nasıl çok hızlı mı acaba.

Evet kovayim çok anlamam sekerparem burç takip etmem ama belirgin özelliklerini taşıyorum galiba

Aaa evet canım 5 senedir burdayım 2.şark yapıyor eşim su an şafak 3 yıl
3 yıl daha mı ordasınız ben 2015te gittim 2017 de döndüm aynı tarihlerde ordaymışız ne tesadüf

Bı komple soy üstünü başını canım bişey rahatsız etmişse diye eğer öyle değilse sancı olabilir

Evet kovayim çok anlamam sekerparem burç takip etmem ama belirgin özelliklerini taşıyorum galiba

Aaa evet canım 5 senedir burdayım 2.şark yapıyor eşim su an şafak 3 yıl
Yok canım ben de burc takip etmem gaybı sadece Allah bilir.❤ sadece genel karaktere bazi etkileri oluyor ya ondan dedim.ama ayni burctan iki kisi bile birbirinden farklı burclar da yalan
Tesekkur ederim canim..hic sorma bugunlerde cok gerildim

Bı komple soy üstünü başını canım bişey rahatsız etmişse diye eğer öyle değilse sancı olabilir
Degistrdim ustunu rahat seyler giydirdim zaten oyle sıkacak hic bsey yoktu ki ustunde ya. Anlamadim birden oldu smdi yatirdm besige yine uyandi salliyorm tekrar fon makinasi sesi de açık ustune okudum ayetl kursi ve diger surelerden hep.

Doğru diyosun canım kovalar ya çok zeki ya çok deli olur derler benim hangi tarafta olduğumu soylememe gerek yok

Aaa bende ordaydım ilk yıl hakim savcıların olduğu bi site vardı ordaydım 2. Yılımda başka eve geçmiştğm
Biliyorum o siteyi de keşke burda olsaydiin ne güzel olurdu Yaşam kent sitesindeydim bende senin burda olduğun dönemde sen gitmişsin hayırlısıyla darısı bize

Evet ordan aldım. Çok hızlı değil yumuşak değil çünkü fazla. Çok yavaş değil takılmıyor iyi yani. Videodan da anlaşılıyordur zaten.

Yaaq benm oglan uyumadi nyse dedm oyun oynatiyodk az bisey kustu demek o rahatsz ediyoms dedm rahatlar dedm onun ustune baya oynadk snra yine az bsey kustu ve en son dha fena cok kustu ust bas kalmadi hali malı heryer kusmuk oldu ve fena kokuyodu kusmugu. Nyse dedk banyoya goturelm yikayalm silinecek gbi degildi cnku. Karın kısminda benek benek kirmiziliklar olmus bir suru hemde. Babasi yeni mama almisti kutu mamalardam keçi sutlu illa yap dedi kesin ondan oldu ya ondan once bseycigi yoktu oglumun cnku

@dilzar
evet, en çok satılan ürünlerden biriymiş. paraciklarim da ona yetiyor. ya onu ya roborock s5 alacağım ama sonuncusu için açık veriyorum
Biraz pahalı insan kullanmazmis gibi geliyor bundan aldık 2 yıl önce alırken dedkki silen iyi değildir birazda pahalı geldi smdi başımıza vuruyoruz .çok memnun kaldık sarji bool bool yetiyor zaten akıllı yetmezse yerine gider , odaları ayrı secebiliyorsun nereyi tam supurdu görebiliyorsun biyer eksik kaldıysa seçip özellikle yolluyorsun.
Eğer evinde çok halı varsa sileni mantıklı degil ama bizde çok halı yok ve bebisfr sürekli yerde oyzuden bunu sattık roborock aldık yaklaşık 1 aydır kullanıyoruz harika birşey hergun sildirince bezi kirlenmiyor halı yerleri işaretli halı islanmiyor birkaç farklı silme modu var ağır leke olmadığı sürece leke kalmadı smdi çok başımıza vuruyoruz niye eskiden almamız diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…