- 25 Mart 2017
- 7.178
- 12.648
- 248
Devlet hastanesinde takılıyor sen randevu al adetin ilk 3-5 günü denk getir. Emzirdiğini söyle ultrasın ile kontrol ediyorlar hastane daha güvenliAa bunu öğrendiğğm iyi oldu. Devlet hStNesinde takılıyor dimi bahar
Hmm anladm sasirdm bi an ya oraya para verene kdar devlete gitmek en mantiklisi takilan sey ayni sonuctaSpiral dan bahsediyoruz. Özel hastanede ney parasız. Burnunu silmezler ücretsiz. Sağlık ocaklarında ücretsiz, birde devlet hastanelerinde.
Benim de alasım var yürüme arkadaşı da çarpmalar düşmeler çok oluyor falan dedi bir arkadaş da biraz uzaklaştım. Ama alacağım sanırım. Koridorum çok uzun tam onun içinDoğru diyorsun hiç o açıdan düşünmemiştim. ben de gelene hemen daha gelmeden çay demlerim ki geldikten sonra uzun sürmesin diye. yine kahve içse de çayda koyarım mutlaka. herhalde kendim sevdiğimden öyle yapıyorum ama tabi kahveye çağıran arkadaşlar çay pek yapmıyorlar haklı olarak onlara da bir şey diyemiyorum yani
Sana da geçmiş olsun canım hala karnın ağrısı geçmemiş. kız desen ayrı ataklı oğlan desen ayrı ataklı. oğlan tam erkek olma yolunda ilerliyor desene
Geçmiş olsun canım lanolin falan iyi geliyordu diye hatırlıyorum
EBebek’teki canım güzelmiş beğendim ben oyuncaklarıyla da çok ilgilendi bizimki
Yok canim ya aşk olsun ne ayıp olacakTamam kazıyım aklıma dur senunutmayalım ayıp olur
3 yıl daha mı ordasınızEvet kovayimçok anlamam sekerparem burç takip etmem ama belirgin özelliklerini taşıyorum galiba
Aaa evet canım 5 senedir burdayım 2.şark yapıyor eşim su an şafak 3 yıl
Bı komple soy üstünü başını canım bişey rahatsız etmişse diye eğer öyle değilse sancı olabilirYaa oglm birden bire huzursuz olmaya basladi acayp agladi kendini sıktı flan. Smdi ayagmda sallamaya calisiyorm arada fena sekilde bagirarak agliyo snra sakinlesiyo snra yine ayni sekilde aglamaya basladi sıkıyo aglaynca kendini. Gaz mi ki acaba yaa
Yok canım ben de burc takip etmemEvet kovayimçok anlamam sekerparem burç takip etmem ama belirgin özelliklerini taşıyorum galiba
Aaa evet canım 5 senedir burdayım 2.şark yapıyor eşim su an şafak 3 yıl
Tesekkur ederim canim..hic sorma bugunlerde cok gerildimDoğru diyorsun hiç o açıdan düşünmemiştim. ben de gelene hemen daha gelmeden çay demlerim ki geldikten sonra uzun sürmesin diye. yine kahve içse de çayda koyarım mutlaka. herhalde kendim sevdiğimden öyle yapıyorum ama tabi kahveye çağıran arkadaşlar çay pek yapmıyorlar haklı olarak onlara da bir şey diyemiyorum yani
Sana da geçmiş olsun canım hala karnın ağrısı geçmemiş. kız desen ayrı ataklı oğlan desen ayrı ataklı. oğlan tam erkek olma yolunda ilerliyor desene
Geçmiş olsun canım lanolin falan iyi geliyordu diye hatırlıyorum
EBebek’teki canım güzelmiş beğendim ben oyuncaklarıyla da çok ilgilendi bizimki
Bu ay için baktım ama taa şubat 15e randevu verebiliuor bir de özeldeki doktorumu arayıp fiyat soracağmDevlet hastanesinde takılıyor sen randevu al adetin ilk 3-5 günü denk getir. Emzirdiğini söyle ultrasın ile kontrol ediyorlar hastane daha güvenli
Dünya küçük dedikleri3 yıl daha mı ordasınızben 2015te gittim 2017 de döndüm aynı tarihlerde ordaymışız ne tesadüf
Degistrdim ustunu rahat seyler giydirdim zaten oyle sıkacak hic bsey yoktu ki ustunde ya. Anlamadim birden oldu smdi yatirdm besige yine uyandi salliyorm tekrar fon makinasi sesi de açık ustune okudum ayetl kursi ve diger surelerden hep.Bı komple soy üstünü başını canım bişey rahatsız etmişse diye eğer öyle değilse sancı olabilir
Doğru diyosun canımYok canım ben de burc takip etmemgaybı sadece Allah bilir.❤ ❤ sadece genel karaktere bazi etkileri oluyor ya ondan dedim.ama ayni burctan iki kisi bile birbirinden farklı burclar da yalan
Tesekkur ederim canim..hic sorma bugunlerde cok gerildim
Aaa bende ordaydımDünya küçük dedikleriayvanati biliyo musun orda oturuyodum şimdi orda değilim ama vay bee belki de karşılaştık bilemeyiz
Biliyorum o siteyi deAaa bende ordaydımilk yıl hakim savcıların olduğu bi site vardı ordaydım 2. Yılımda başka eve geçmiştğm
Evet ordan aldım. Çok hızlı değil yumuşak değil çünkü fazla. Çok yavaş değil takılmıyor iyi yani. Videodan da anlaşılıyordur zaten.Benim de alasım var yürüme arkadaşı da çarpmalar düşmeler çok oluyor falan dedi bir arkadaş da biraz uzaklaştım. Ama alacağım sanırım. Koridorum çok uzun tam onun için109 TL e bebek te ondan mı senin ki. Tekerleri nasıl çok hızlı mı acaba.
AmiinBiliyorum o siteyi dekeşke burda olsaydiin ne güzel olurdu Yaşam kent sitesindeydim bende senin burda olduğun dönemde sen gitmişsin hayırlısıyla darısı bize
Iyhh bna kv gili hatirlattn yaAyyy ne sinirler ya misafir varken vermediğimi bile bile masadan bişeyler veriyorlar sonra da olsun yesin yesin deyip gülüyorlarçok sinirlendim Çok zaten gelen büyük amcaları da sevmiyorum
Biraz pahalı insan kullanmazmis gibi geliyor bundan aldık 2 yıl önce alırken dedkki silen iyi değildir birazda pahalı geldi smdi başımıza vuruyoruz .çok memnun kaldık sarji bool bool yetiyor zaten akıllı yetmezse yerine gider , odaları ayrı secebiliyorsun nereyi tam supurdu görebiliyorsun biyer eksik kaldıysa seçip özellikle yolluyorsun.evet, en çok satılan ürünlerden biriymiş. paraciklarim da ona yetiyor. ya onu ya roborock s5 alacağım ama sonuncusu için açık veriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?