2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Kızlar progestan kullananlar kaçıncı haftaya kadar kullandınız? Benim 1 ayı geçti kullanıyorum, 3 hafta sonraki randevuya kadar da devam edeceğim. Sonrasında da bıraktıracağa benzemiyor doktorum
İlk hamileliğimde 12 hafta bitinceye kadar kullanmıştım.

Kızlar progestan kullananlar kaçıncı haftaya kadar kullandınız? Benim 1 ayı geçti kullanıyorum, 3 hafta sonraki randevuya kadar da devam edeceğim. Sonrasında da bıraktıracağa benzemiyor doktorum
Ben varım ama benim durum farklı tabi tüp bebek, bu yüzden transferden 4 gün önce bir başladım 12. Haftaya kadar da kullandım bu haftadan sonra hem şuan ki doktorum hem de tüp bebek doktorum bırakmamı istedi.

Benim kanamam olmuştu yoğun şekilde adet gibi. 8.haftada olmuştu. 5 adet iğne oldum. Sabah akşam da fitil kullandım progestan. Kanama iki günde durdu. Fitil de Bugün bitti. Bugün randevum vardı gittim. Kanama bölgesi düzelmiş sıkıntı yok dedi. 1 kutu fitil kullandım ben.

Ben progestanı fitil olarak kullandım dünkü kontrolde bırak dedi doktor 12+5 ti ilk defa ultrasonda 3 gün ilerde çıktı bebiş

Kızlar benim genetim tarama testi sonucumu doktor bana watsaptan attı cinsiyet kısmı boştu yasal olarak söylenmiyormuş evet ama doktor tel açıp ayrıca söyledi, ona ayrı bir rapor daha gidiyormuş. kesin öğreniyolar yani ama sizle paylaşıp paylaşmaması doktora kalmış bi şey. Benimki tüp bebek ve ilk çocuk heralde cinsiyeti beğenmeme lüksüm yok diye düşündü dr

Açıkçası güvenilirliğini hiç sorgulamadım doktorum söyleyince. İnşallah iyi bir firmadır. Sizin anneler sorun yaşadı dediğiniz konu neydi? Cinsiyeti mi yanlış söylemişler.
Hepsi güvenilir, içiniz rahat olsun. Yalnızca "nifty" marka genetik testte cinsiyet bilgisini veremeyiz demişler testin yetkilileri telefon ile. Belki doktorun söylemesi gerekiyordur. O karışıklığı bilemiyorum. Gerekçe olarak da yasal kürtaj süresi dolduğunda verebiliyoruz bu bilgiyi demişler. Çünkü erkek olmadığını öğrenen aileler aldirma yoluna gidiyormuş Doğu'da. Devlet böyle bir kısıtlama getirmiş. Ben halen T.C topraklarında yaşanan cehalete şaşırıyorum. Nifty yaptiran arkadaşlarımız varsa durum böyle mi merak etmiştim...

Çok sevindim, sağlıkla kucağınıza alın inşallah Cinsiyeti ogrenmenize de sevindim...

Kontrollerinizde tahmini doğum tarihi öne çekilen var mı acaba? Benim SAT 1 Temmuz. Son kontrolde özellikle tahmini doğum tarihi 4 Nisan dedi. Otomatik hesaplamada ki 6 Nisan'ı 2 gün öne çekti yani. Burada çok onemliymis gibi önce onu hesaplayip söylüyorlar. Önemlidir belki de benim ilki 15gun önce geldiği için çok da şeyapmiyorum.

İlkinde uzun süre kullanmıştım canım, sıkın dişinizi. Umarım en kısa zamanda bıraktıracak rutine girersiniz

Slm bence şehir efsanesi bu çünkü test zaten 10. Hafta da yapılıyor yasal süre de dolmuş oluyor sırf cinsiyet yüzünden bebeklerini aldıranları allah ıslah etsin ne diyeyim bu günde çöpte yine bebek bulmuşlar tam ölmek üzereyken bulunmuş içim eridi gitti çok üzüldüm

Ama soylememisler bir arkadaşa, bakın yeni yazdı buraya. Doktoru açıklama yapmış. Zarf doktora da gidiyor, anne adayına verilen açıklamada cinsiyet kısmı boşmuş. Ben yaptirdigim sene hem bana gelen zarfta hem de Dr a giden zarfta yazıyordu cinsiyet.
Diğer konuda da, her okudugum bu tip haberde çok etkileniyorum ve gün boyu kendime gelemiyorum maalesef. Nasıl hayatlar, her tür insan var

tahmini doğum tarihini öne çekme gibi birşey olmadı ama geçen kontrolde 12+2 olması gerekirken 12+5 ti. hatta ikili teste de 12+5 yazdılar.

benim kızlar 40 i bitirince doğuyorlar o yüzden hiç erken beklemiyorum. gerçi 38 de doğuranlara cook özeniyorum. son günler zoe geçiyor hakikaten

İçerde rahatlari iyiymiş annesi demek ki
Allah anneye de bebeğe de sağlık versin de doğru ve uygun zamanda gelsinler
Bana verdiği tarihi (erken dogururum ki ben hissiyle önemsemedim ama) sevdim aslında 04/04/2020 simetrik

Ben ilk oğlumu 42de doğurdum
İkinciyi 37de doğurdum ikiside sezeryan

Ben ilk oğlumu 42de doğurdum
İkinciyi 37de doğurdum ikiside sezeryan
42 zormus gerçekten. küçük beyin çıkmaya hiç niyeti yokmuş
38 bittikten sonra bana bir daralma geliyor. hele de 39 bitip 40 doğru günler geçtikçe. Allahım sağlıkla doğsunlar diye ne dualar ediyorum ne egzersizler ne sıcak duşlar. önemli olan sağlıklı olmaları ama ben bunalıyorum işte

12. Haftaya kadar kullandım ben canım benim sadece 5. Haftada kanama alanı görünmüştü ondan sonra bişe olmadı çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…