Takılan sey tabiki aynı. Bizde özel ilgi için özele gittik. Yoksa tabiki devlete gidilebilir. Aynı odada birden fazla hasta olmak istemediğim için.Hmm anladm sasirdm bi an ya oraya para verene kdar devlete gitmek en mantiklisi takilan sey ayni sonucta
Oyuncakları var banyoda verdiğimiz onların yerine şampuan, krem falan vereyim bak iyi fikirBenimkide tutup kalkıp kucağıma gelme çabasına giriyordu şimdilik şampuan veriyorum önüne onla oyalanıyor bakalım ne kadar gidecek
Neredesin yavvv ebruyu Hızır gibi yetişmişsin yineDevlet hastanesinde takılıyor sen randevu al adetin ilk 3-5 günü denk getir. Emzirdiğini söyle ultrasın ile kontrol ediyorlar hastane daha güvenli
Bizde de aynısı var canım pilsanın. Bimden aldım ben epey oluyor hatta onun üstüne tekrar geldi 3 hafta önceydi sanırım. 89 TL ye aldım ben. E bebekten alacaksan şubat indirimleri başlıyor onları takip et 1 şubattan itibarenBenim de alasım var yürüme arkadaşı da çarpmalar düşmeler çok oluyor falan dedi bir arkadaş da biraz uzaklaştım. Ama alacağım sanırım. Koridorum çok uzun tam onun için109 TL e bebek te ondan mı senin ki. Tekerleri nasıl çok hızlı mı acaba.
Tabisiii çok zekiyiz canımm ben de senden yalnızca 1 gün büyükmüşümDoğru diyosun canımkovalar ya çok zeki ya çok deli olur derler benim hangi tarafta olduğumu soylememe gerek yok
Geçmiş olsun yazık kıyamam mamanın adı neydi kiYaaq benm oglan uyumadi nyse dedm oyun oynatiyodk az bisey kustu demek o rahatsz ediyoms dedm rahatlar dedm onun ustune baya oynadk snra yine az bsey kustu ve en son dha fena cok kustu ust bas kalmadi hali malı heryer kusmuk oldu ve fena kokuyodu kusmugu. Nyse dedk banyoya goturelm yikayalm silinecek gbi degildi cnku. Karın kısminda benek benek kirmiziliklar olmus bir suru hemde. Babasi yeni mama almisti kutu mamalardam keçi sutlu illa yap dedi kesin ondan oldu ya ondan once bseycigi yoktu oglumun cnku
roborock 5 s mi aldiniz canim 6 s mi? her odada halim var ama her taraf da kapalı değil. şöyle diyeyim 30 kusur metrekare salonda 4.5 metrekare hali var, sürekli de orada oturuyoruz. kalabalik olduğumuz için evin her tarafi kullanımda ve 3 uzun saçlı olarak dökülen saçlar fena.@dilzar
Biraz pahalı insan kullanmazmis gibi geliyor bundan aldık 2 yıl önce alırken dedkki silen iyi değildir birazda pahalı geldi smdi başımıza vuruyoruz .çok memnun kaldık sarji bool bool yetiyor zaten akıllı yetmezse yerine gider , odaları ayrı secebiliyorsun nereyi tam supurdu görebiliyorsun biyer eksik kaldıysa seçip özellikle yolluyorsun.
Eğer evinde çok halı varsa sileni mantıklı degil ama bizde çok halı yok ve bebisfr sürekli yerde oyzuden bunu sattık roborock aldık yaklaşık 1 aydır kullanıyoruz harika birşey hergun sildirince bezi kirlenmiyor halı yerleri işaretli halı islanmiyor birkaç farklı silme modu var ağır leke olmadığı sürece leke kalmadı smdi çok başımıza vuruyoruz niye eskiden almamız diye
Almışken iyisini al dilzar zaten o kadar para vereceksin hep bir üst modeli çıkıyor malum 5 sene üstlerde bir model olarak kalır en azından. Ben teknolojik aletlerle alırken mümkün olduğunda üst model alırım ki bir iki yıl sonra ölmesin yenileri çıktıkça. İznin de hayırlı olsun gelecek dönem de açılmayacak gibi okullar gerçi açılsa bence daha az yoruluruz ilk dönemden.roborock 5 s mi aldiniz canim 6 s mi? her odada halim var ama her taraf da kapalı değil. şöyle diyeyim 30 kusur metrekare salonda 4.5 metrekare hali var, sürekli de orada oturuyoruz. kalabalik olduğumuz için evin her tarafi kullanımda ve 3 uzun saçlı olarak dökülen saçlar fena.aslinda hergun süpürmek gerekiyor ama yetişemiyorum. yine iyi kötu yaparım ama cocuklarin zamanından çalıyorum. günlük dışarı çıksınlar istiyorum vs vs. almışken iyisi olsun diyor ama gelecek dönem maaş alamayacağım bu biraz düşündürüyor. sonradan pişman olmayacağım bir karar alirim insallah. çok teekkur ederim
candır köy insani. gelen hastalarla bayılırdım muhabbettineMisafirlerimiz vardı bugün gerçi hala varlarda ben ayşeyi uyutucam diye aldım çıktım yukarı saolsun eşimin akrabaları geldiğimizi duyunca küçük çocukla çıkamazlar diye toplanıp gelmişler severimde kendilerini. Bahçelerinde evlerinde ne varsa da getirmişler yumurta, süt, ceviz, ıspanak,kabak, yufka, serada marul maydanoz, yeşillik, turşu seviyorum köy yerinin samimiyetini
sağol canim arkodan alayım deniyeymHelinnnnn gecmis olsun canim ya ben sudocrem kullaniyorum diger turlu cok pisik oluyor ve gecmiyor. Arkonun yesil tupude cok iyi geliyor. Hatta Karya nin cenesinin altinda kuruluklar olmusti egzama gibi 2 hafta surdu arko surdum surekli gecti.
misskokulumm afiyet olsunnn
sağol canim. uzak olsun tüm bebeklerden. zor valla.Helinnnnn ya yeğenini merak etmiştim sorayım diyordum abiler haklıymış endişe etmekte normalde zaten zor bir durum hele ki öyle bir geçmiş varsa Rabbim esirgesin bununla geçmiş olsun tekrarı olmasın inş
civan tam olarak böyle oldu. ne ağladım ya. ne yapacam ben. nasıl olacak diye. eşim de bi mutlu oldu. valla canim çıkıyor şu anda. kolay değil. iyi ki var iyi ki diyorum. inşallah şu rahatlık evresine de geçerim tez zamanda. spiral bende düşünüyorum ama yakın zamanda iki normal doğum korkuttu beni. hafif bi anestezi altında yaptiracam. bi de hormonsuz u dusub canin. hormonlu olanlar da risk var yani felc gecirme durumu bile var. cok uzak gibi geleblilr ama felcli hastlarla calistigimdan bilirim coo zor . ilacsiz olsun mutlaka.Size kaç gündür yaşadığım stresi anlatmak istedim. Deniz 2 aylık olduğundan beri düzenli adet görüyordum bu ay 3-4 gün gecikti hemen panik oldum bel ve kasık ağrım var ama gelmiyordu bi türlü.. Erken gebelik testi yaptım negatif çıktı ama sonra sanki bi çizgi belirdi gibi ve ben hayır olamaz diyorum ağlama krizlerine falan girdimo gece hiç uyumadım naparım ben deniz daha çok küçük, çevremdekilere nasıl anlatacam vs diye diye eşimi de uyutmadım sonra dün kan verdim negatif çıktı ve sonra da adet oldum adetim biter bitmez yapacağım ilk iş spiral taktırmak olacak galiba bu korkuyu tekrar yaşamak istemiyorum ya yaşlandım resmen 3 günde
ahh anladim canim bizde buyuk oğlanda öyle yapmıştık. ama şimdi olmuyor ağlasa abisi uyanıyor. bi de masallah ne sesi var apartmani inletir. insallah bir gun biz de oyle uyuruz.Helincim biz de geceleri rahat uyuyamıyorduk memeyi mecburen gece azlatmayı kafaya koydum.
Gece 22:30-23:00 arası rüya öğünleri yaptım uyandırmadan emzirdim. Daha sonra ondan da vazgeçtik. Eşim kalktı su verip yatırmaya başladı. Her gece önceden az 4, en çok sayısını bilmediğim kez kalkıyordu. Şimdi 2 bilemedin 3 kez kalkıyor. Tek sorun cabuk dalamıyor. 1 saat 20 dk. sonra uykuya geçebiliyor.
Slinda ben de hiç düşünmüyodum da benim kv söyledi. Gece emmek alışkanlığı olmuştur dedi. Kendisinin 5 çocuğu var o cesaretlendirdi beni. En başta alışkanlığı kazandırma sürecinde ağladı sızladı. Çok çok zor uykuya daldı ama benim kucağımda sakince konuştum. Kararlı durmaya çalıştım. Ağladığında kucağımda hafif yaylanarak yürüdüm. Şimdi diş dönemi yine avazı çıktığı kadar ağlıyor ama bisekilde teskin ediyoruz.
sekerparem artırıyorum şimdi bi de ben de hastayimmmmmBen olsam hoşlanmıyorum derim açıkça..kibirli derse de buna kibir denmez de çık işin içinden.ona tabak doldurma kendine doldur.elini soktugunu da ona uzat bu senin olsun de.bi de niye sizli konuşuyorsun? Sen desene.o zaman kendini daha rahat ifade edersin?
Güzel düşünmüşsünüz canım..guzel bir haftasonu olsun insAllah
Hep vardi gazimiz ama 10 gündür cok fazlacivan iyi demissin sevindim ama Arel kötü demissin üzüldüm
Hic sorma kendimi zor tutuyorum hayir pare kalkma gitme mutfagaafiyet olsun canımmmm
masallah baharim ne guzel dedin ya seviyorum senin hayata bakis açınıBenim oyle anlatmama bakma, ben konuşuyorum bunları üzüldüğüm için anlatmıyorum. Sohbet olsun diye anlatıyorum,
iyi veya kötü hayatımın bir parçası yaşananlar, bende arada hayatımdan kesitler sunuyorum sizlere.
Ağzımın yarası çocukların stresi yada vitaminsizlik tir. Ben ona veya yaptıklarına üzülmem. Ne olur en fazla yemeklerini yemem, hoş zaten çok sevmem yemeklerini çok yağlı yapar. Açta kalmıyorum bebeğim 40 yaşındayım, genelde tok giderim, o nasıl tok karşılıyorsa. Veya kalkar sonradan peynir çıkarır koyarım yerim. Ben öyle herşeyi duymam. O kadar değersiz değilim, bir dengesiz yüzüne kendimi uzeyim. Benim 2 tane pırlantam var, çok sevdiğim eşim var. Ben kimse için üzülüp, yuvamın tadını kaçırmam.
Oda öyle mutlu demekki, oda kendi çapında eylensin benden birşey eksilmiyor.
incia 'nın kremini kullanmıştım hiç olmamıştı bu sefer çatlak. gecmi s olsun bu arada çok fenadır acısıKızlar benim 10,5 ay sonra meme ucu çatladı ya çok acayip acıyor nereden çıktı hiç bilmiyorum bir gece acımaya başladı dün baktım baya ayrılmış zor emziriyorum o taraftan. Kantaron yağı sürüyorum sürekli başka ne iyi gelirdi buna? İlk zaman bile olmamıştı böyle bişey ya
misssim oyun oynamayı mi seviyor suyla. eğer öyleyse bi oyuncak cıkmış ya lavabo. pilli. suyla. tabağı felan da var. bi bak istersen.hayalinizle teşekkür ederim canım senin yöntemi de uygulayım temizleme pamuğu koydum ama o yağı çekiyor fırın kağıdı mantıklıymış ne akıllı kadınlarımız var
Kalppare geçmiş olsun canım kalbini kontrolünü aksatma sakın hiç gitmedin mi kontrole doğumdan sonra
Kızlar bizim banyo maceraları zıvanadan çıktıküvete koyuyorum leğenini tutup kenarlardan kalkıyor sağı solu yalamaya çalışıyor, banyoya koyunca da hoplaya zıplaya heryeri su yapıyor azman gibi aynı kucağımda yıkadım bir kere korktu ağladı istemedi alışkın olmayınca. Banyoyu şimdi yaptırdım heryer su olmuş sil kurula baya uğraştık sonrasında napsam var mı bir önerisi olan kızlar sakince suya şıp şıp vururlardı bu ayaklarıyla tepiniyor
sağol canim. valla civandan baslim iki diş ucu belli. dün ısırdı canımı okudu. daha iyi o. kv deyiz ev kalabalık takılıyor o. arel hasta gece uyumadı tüm evi inlettik gündüz uykusu yine öyle. ve joker olarak bi de ben fenalık geçiriyorum. parol alıyorum kaynar içiyorum ama başım fena. hapşırmak dan bedenim yoruldu. ve artık gece fobisi oluştu acaba uyuyacaklar mi kaç kez kalkacaklar diyeNasıl oldunuz ya biraz daha iyi misiniz
açılmayacak gibi evet miss, ama uzaktan daha zorlandım ben. küçük kizim 1.sınıf, son zamanlar rahatladi ama baslarda harfleri birleştirmeye çalışırken çoook zordu. günlük 10 11 saat derse girdim onun dersleriyle birlikte. bir taraftan da Asim, egzamam hortladı, deli gibi kaşınıyorum. kafam, kollarim ayaklarim. stresten olduğunu düşünüyorum.Almışken iyisini al dilzar zaten o kadar para vereceksin hep bir üst modeli çıkıyor malum 5 sene üstlerde bir model olarak kalır en azından. Ben teknolojik aletlerle alırken mümkün olduğunda üst model alırım ki bir iki yıl sonra ölmesin yenileri çıktıkça. İznin de hayırlı olsun gelecek dönem de açılmayacak gibi okullar gerçi açılsa bence daha az yoruluruz ilk dönemden.
Yaa 10 şubat yani nasıl hesapladım ama çünkü zekilikTabisiii çok zekiyiz canımm ben de senden yalnızca 1 gün büyükmüşüm
Helinim kıyamam sanacandır köy insani. gelen hastalarla bayılırdım muhabbettine
sağol canim arkodan alayım deniyeym
sağol canim. uzak olsun tüm bebeklerden. zor valla.
civan tam olarak böyle oldu. ne ağladım ya. ne yapacam ben. nasıl olacak diye. eşim de bi mutlu oldu. valla canim çıkıyor şu anda. kolay değil. iyi ki var iyi ki diyorum. inşallah şu rahatlık evresine de geçerim tez zamanda. spiral bende düşünüyorum ama yakın zamanda iki normal doğum korkuttu beni. hafif bi anestezi altında yaptiracam. bi de hormonsuz u dusub canin. hormonlu olanlar da risk var yani felc gecirme durumu bile var. cok uzak gibi geleblilr ama felcli hastlarla calistigimdan bilirim coo zor . ilacsiz olsun mutlaka.
ahh anladim canim bizde buyuk oğlanda öyle yapmıştık. ama şimdi olmuyor ağlasa abisi uyanıyor. bi de masallah ne sesi var apartmani inletir. insallah bir gun biz de oyle uyuruz.
sekerparem artırıyorum şimdi bi de ben de hastayimmmmmnasıl bi gece yaşadık anlatamam. arel uyuyamıyor hasta ben fena civan aramızda bi o bi o noldu ne yaptik uyuduk mu ay h8c bilmiyorum ve hala fenayim.
masallah baharim ne guzel dedin ya seviyorum senin hayata bakis açını
incia 'nın kremini kullanmıştım hiç olmamıştı bu sefer çatlak. gecmi s olsun bu arada çok fenadır acısı
misssim oyun oynamayı mi seviyor suyla. eğer öyleyse bi oyuncak cıkmış ya lavabo. pilli. suyla. tabağı felan da var. bi bak istersen.
sağol canim. valla civandan baslim iki diş ucu belli. dün ısırdı canımı okudu. daha iyi o. kv deyiz ev kalabalık takılıyor o. arel hasta gece uyumadı tüm evi inlettik gündüz uykusu yine öyle. ve joker olarak bi de ben fenalık geçiriyorum. parol alıyorum kaynar içiyorum ama başım fena. hapşırmak dan bedenim yoruldu. ve artık gece fobisi oluştu acaba uyuyacaklar mi kaç kez kalkacaklar diye
Yaa bskalaryla ayni anda mi yakiliyo bu yaaTakılan sey tabiki aynı. Bizde özel ilgi için özele gittik. Yoksa tabiki devlete gidilebilir. Aynı odada birden fazla hasta olmak istemediğim için.
tam adına yakışır bir haydolukHaydo az önce ablasının küçük petito cikolatasini almış elinde erite erite kenardan çıkarmış ve yemiş ne diyim afiyet olsunçikolata ile bu kadar erken tanışmasını ummuyordum
sağol canim. fenayiz dünürHelinnnnn nasıl oldu senin brolar, inşallah iyilerdir .
Yazmışım bir türlü atamamışım . Sen yazmışsın zaten . Hepinize geçmiş olsun , hep birlikte nasıl hasta oldunuz öyle . Allah gücünü kuvvetini artırsın. Kv de olmanız iyi olmuş yardımı dokunur
amin canim sağolasın geçer inşallah. bu arada şekerparem kalp ertelenmez. bende de küçük bir durum var ama onun için bile doğum sonrası öncesi ilaç verilmişti. sen en yakın zamanda.git dra lütfen.Helinim kıyamam sanagecen hafta ben de öyleydim.çok zor oluyor.çocuk hasta sen hasta Allah hepinize şifa versin cancağzım ⚘
sağol canim çok teşekkürlerHelinnnnn canim çok gecmis olsun hepinize. hastalık zor da beraber tutulunca daha da zor. insallah çabucak geçer
Arı markasi kotu bi marka degl diye biliyorm. 6+ dan snra verilir diye yaziyor uzernde denemelik verdik pişiriliyorms. Hatta koyu bi kivam aldi aradan 10 15 dk gectignde su gbi bi kıvam almisti hepsini yememisti pişen şey nasl geri oyle oldu anlamadm. Tarihi de vardi bozuk da degldi. Cok korktm ama zehirledk mi diyeOyuncakları var banyoda verdiğimiz onların yerine şampuan, krem falan vereyim bak iyi fikir
Neredesin yavvv ebruyu Hızır gibi yetişmişsin yine
Bizde de aynısı var canım pilsanın. Bimden aldım ben epey oluyor hatta onun üstüne tekrar geldi 3 hafta önceydi sanırım. 89 TL ye aldım ben. E bebekten alacaksan şubat indirimleri başlıyor onları takip et 1 şubattan itibarenbiz de memnunuz 1 haftadır tutup kalıyordu biraz ilerliyordu şimdi halıda çok güzel gidiyor yerde hızlanıp düşüyor biz yanındayız zaten çok hızlı gidemiyor. Yürümeyi cesaretlendirmesi açısından güzel bir şey
Tabisiii çok zekiyiz canımm ben de senden yalnızca 1 gün büyükmüşüm
Geçmiş olsun yazık kıyamam mamanın adı neydi ki
Geçmiş olsuun iyi olcaksın canım zamanla kolaylaşıcak uykuları da daha iyiye gidecek yeter ki hastalıklar uzun surmesin inş hemencik gecsinn..candır köy insani. gelen hastalarla bayılırdım muhabbettine
sağol canim arkodan alayım deniyeym
sağol canim. uzak olsun tüm bebeklerden. zor valla.
civan tam olarak böyle oldu. ne ağladım ya. ne yapacam ben. nasıl olacak diye. eşim de bi mutlu oldu. valla canim çıkıyor şu anda. kolay değil. iyi ki var iyi ki diyorum. inşallah şu rahatlık evresine de geçerim tez zamanda. spiral bende düşünüyorum ama yakın zamanda iki normal doğum korkuttu beni. hafif bi anestezi altında yaptiracam. bi de hormonsuz u dusub canin. hormonlu olanlar da risk var yani felc gecirme durumu bile var. cok uzak gibi geleblilr ama felcli hastlarla calistigimdan bilirim coo zor . ilacsiz olsun mutlaka.
ahh anladim canim bizde buyuk oğlanda öyle yapmıştık. ama şimdi olmuyor ağlasa abisi uyanıyor. bi de masallah ne sesi var apartmani inletir. insallah bir gun biz de oyle uyuruz.
sekerparem artırıyorum şimdi bi de ben de hastayimmmmmnasıl bi gece yaşadık anlatamam. arel uyuyamıyor hasta ben fena civan aramızda bi o bi o noldu ne yaptik uyuduk mu ay h8c bilmiyorum ve hala fenayim.
masallah baharim ne guzel dedin ya seviyorum senin hayata bakis açını
incia 'nın kremini kullanmıştım hiç olmamıştı bu sefer çatlak. gecmi s olsun bu arada çok fenadır acısı
misssim oyun oynamayı mi seviyor suyla. eğer öyleyse bi oyuncak cıkmış ya lavabo. pilli. suyla. tabağı felan da var. bi bak istersen.
sağol canim. valla civandan baslim iki diş ucu belli. dün ısırdı canımı okudu. daha iyi o. kv deyiz ev kalabalık takılıyor o. arel hasta gece uyumadı tüm evi inlettik gündüz uykusu yine öyle. ve joker olarak bi de ben fenalık geçiriyorum. parol alıyorum kaynar içiyorum ama başım fena. hapşırmak dan bedenim yoruldu. ve artık gece fobisi oluştu acaba uyuyacaklar mi kaç kez kalkacaklar diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?