2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Benimkide tutup kalkıp kucağıma gelme çabasına giriyordu şimdilik şampuan veriyorum önüne onla oyalanıyor bakalım ne kadar gidecek
Oyuncakları var banyoda verdiğimiz onların yerine şampuan, krem falan vereyim bak iyi fikir
Devlet hastanesinde takılıyor sen randevu al adetin ilk 3-5 günü denk getir. Emzirdiğini söyle ultrasın ile kontrol ediyorlar hastane daha güvenli
Neredesin yavvv ebruyu Hızır gibi yetişmişsin yine
Bizde de aynısı var canım pilsanın. Bimden aldım ben epey oluyor hatta onun üstüne tekrar geldi 3 hafta önceydi sanırım. 89 TL ye aldım ben. E bebekten alacaksan şubat indirimleri başlıyor onları takip et 1 şubattan itibaren biz de memnunuz 1 haftadır tutup kalıyordu biraz ilerliyordu şimdi halıda çok güzel gidiyor yerde hızlanıp düşüyor biz yanındayız zaten çok hızlı gidemiyor. Yürümeyi cesaretlendirmesi açısından güzel bir şey
Doğru diyosun canım kovalar ya çok zeki ya çok deli olur derler benim hangi tarafta olduğumu soylememe gerek yok
Tabisiii çok zekiyiz canımm ben de senden yalnızca 1 gün büyükmüşüm
Geçmiş olsun yazık kıyamam mamanın adı neydi ki

Benim oğlan bugün hem tel sarıyor hem bay bay yapıyor teyzeleriikisini birden başladı. Akşam ablalara bay bay yapıp çıkıyorduk tabi ben yapıyordum bu akşam bay bay deyince Göktuğ da ellerini kıvırdı salladı ayyy gözlerim doldu yaaaa

roborock 5 s mi aldiniz canim 6 s mi? her odada halim var ama her taraf da kapalı değil. şöyle diyeyim 30 kusur metrekare salonda 4.5 metrekare hali var, sürekli de orada oturuyoruz. kalabalik olduğumuz için evin her tarafi kullanımda ve 3 uzun saçlı olarak dökülen saçlar fena. aslinda hergun süpürmek gerekiyor ama yetişemiyorum. yine iyi kötu yaparım ama cocuklarin zamanından çalıyorum. günlük dışarı çıksınlar istiyorum vs vs. esim almışken iyisi olsun diyor ama gelecek dönem maaş alamayacağım bu biraz düşündürüyor. sonradan pişman olmayacağım bir karar alirim insallah. çok teekkur ederim

Almışken iyisini al dilzar zaten o kadar para vereceksin hep bir üst modeli çıkıyor malum 5 sene üstlerde bir model olarak kalır en azından. Ben teknolojik aletlerle alırken mümkün olduğunda üst model alırım ki bir iki yıl sonra ölmesin yenileri çıktıkça. İznin de hayırlı olsun gelecek dönem de açılmayacak gibi okullar gerçi açılsa bence daha az yoruluruz ilk dönemden.

candır köy insani. gelen hastalarla bayılırdım muhabbettine
sağol canim arkodan alayım deniyeym
sağol canim. uzak olsun tüm bebeklerden. zor valla.
civan tam olarak böyle oldu. ne ağladım ya. ne yapacam ben. nasıl olacak diye. eşim de bi mutlu oldu. valla canim çıkıyor şu anda. kolay değil. iyi ki var iyi ki diyorum. inşallah şu rahatlık evresine de geçerim tez zamanda. spiral bende düşünüyorum ama yakın zamanda iki normal doğum korkuttu beni. hafif bi anestezi altında yaptiracam. bi de hormonsuz u dusub canin. hormonlu olanlar da risk var yani felc gecirme durumu bile var. cok uzak gibi geleblilr ama felcli hastlarla calistigimdan bilirim coo zor . ilacsiz olsun mutlaka.
ahh anladim canim bizde buyuk oğlanda öyle yapmıştık. ama şimdi olmuyor ağlasa abisi uyanıyor. bi de masallah ne sesi var apartmani inletir. insallah bir gun biz de oyle uyuruz.
sekerparem artırıyorum şimdi bi de ben de hastayimmmmm nasıl bi gece yaşadık anlatamam. arel uyuyamıyor hasta ben fena civan aramızda bi o bi o noldu ne yaptik uyuduk mu ay h8c bilmiyorum ve hala fenayim.
masallah baharim ne guzel dedin ya seviyorum senin hayata bakis açını
incia 'nın kremini kullanmıştım hiç olmamıştı bu sefer çatlak. gecmi s olsun bu arada çok fenadır acısı
misssim oyun oynamayı mi seviyor suyla. eğer öyleyse bi oyuncak cıkmış ya lavabo. pilli. suyla. tabağı felan da var. bi bak istersen.
Nasıl oldunuz ya biraz daha iyi misiniz
sağol canim. valla civandan baslim iki diş ucu belli. dün ısırdı canımı okudu. daha iyi o. kv deyiz ev kalabalık takılıyor o. arel hasta gece uyumadı tüm evi inlettik gündüz uykusu yine öyle. ve joker olarak bi de ben fenalık geçiriyorum. parol alıyorum kaynar içiyorum ama başım fena. hapşırmak dan bedenim yoruldu. ve artık gece fobisi oluştu acaba uyuyacaklar mi kaç kez kalkacaklar diye

açılmayacak gibi evet miss, ama uzaktan daha zorlandım ben. küçük kizim 1.sınıf, son zamanlar rahatladi ama baslarda harfleri birleştirmeye çalışırken çoook zordu. günlük 10 11 saat derse girdim onun dersleriyle birlikte. bir taraftan da Asim, egzamam hortladı, deli gibi kaşınıyorum. kafam, kollarim ayaklarim. stresten olduğunu düşünüyorum.

bakıcı da yok. eşimle baktık ama o da ders programını daha fazla ayarlayamayacagini söylüyor, gecen dönem herkes durumumuzu bildiği için çok yardımcı oldular. ama o da cok yoruldu. cumartesi günleri tüm gün dersi vardı. oyle böyle derken bir dönemi bitirdik, şimdi ikinci dönem için Rabbim saglik verir inşallah da daha rahat oluruz. gerçi evin taksitleri sebebiyle bu sefer de maddi biraz sikisacagiz ama hayırlısı.

niye bu kadar uzun yazdım bilmiyorum. çevreden hep uzaktan eğitim olacak zaten niye izin alıyorsun diyorlar da ondan galiba? yasadiklarimi hatırlayıp kendi kendime doğru yaptin diye telkin ediyor olabilirim.

en mantıklısı aslinda iyisini almak, sonradan pişman olmamak adına. iyice bir eşimle konuşup artisi eksisi karar verelim insallah. çok sağol, tesekkurler

Haydo az önce ablasının küçük petito cikolatasini almış elinde erite erite kenardan çıkarmış ve yemiş ne diyim afiyet olsun çikolata ile bu kadar erken tanışmasını ummuyordum

Helinim kıyamam sana gecen hafta ben de öyleydim.çok zor oluyor.çocuk hasta sen hasta Allah hepinize şifa versin cancağzım ⚘

Haydo az önce ablasının küçük petito cikolatasini almış elinde erite erite kenardan çıkarmış ve yemiş ne diyim afiyet olsun çikolata ile bu kadar erken tanışmasını ummuyordum
tam adına yakışır bir haydoluk
sağol canim. fenayiz dünür burnumu silmekten yaniyor artik. esimin büyük babasi akciger kanseri hastasi yani atlatti sukur ama ilaca devam. aklim cikiyor ona da.bulasacak diye. ayri odada durmaya çalışıyorum. arel iyice sasti ve enerjik yok. civanim uyuyor geldim onuj yanina dinlenmeye sagolsun kb zencefilli limon yapmis onu içiyorum simdi. kv allah razi olsun hic durmuyor ki manti yapiyor bid e gotireyim diye.
Helinim kıyamam sana gecen hafta ben de öyleydim.çok zor oluyor.çocuk hasta sen hasta Allah hepinize şifa versin cancağzım ⚘
amin canim sağolasın geçer inşallah. bu arada şekerparem kalp ertelenmez. bende de küçük bir durum var ama onun için bile doğum sonrası öncesi ilaç verilmişti. sen en yakın zamanda.git dra lütfen.

Arı markasi kotu bi marka degl diye biliyorm. 6+ dan snra verilir diye yaziyor uzernde denemelik verdik pişiriliyorms. Hatta koyu bi kivam aldi aradan 10 15 dk gectignde su gbi bi kıvam almisti hepsini yememisti pişen şey nasl geri oyle oldu anlamadm. Tarihi de vardi bozuk da degldi. Cok korktm ama zehirledk mi diye

Geçmiş olsuun iyi olcaksın canım zamanla kolaylaşıcak uykuları da daha iyiye gidecek yeter ki hastalıklar uzun surmesin inş hemencik gecsinn..
Anliyorum hem dinlenemiyorsun geceleri hem de kaygıların var kalkacaklar diye üzülme daha huyu suyu zamanla değişir sen stresini kenara koy canım bebeklerine çok iyi bakan bi annesin ağrının sebebi strestir başka kötü bir sebebi yoktur bence.

Kalppare kuzum bugün nasıldı Elif çiçegim.gunduz de huysuz mu gece mi huzursuzlaniyor? tüm atak bebeklerine sakinlik, analarına sabir versin Allahim.

ben atakta mi catakta mi onu da bilmiyorum. surekli beraber uyumak istiyor. gece hadi alıştım iyi kötu, gündüz de basladi. ne ana düşkünü herif oldun diye kiziyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…