2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
valla ben yetemedigimin cok farkindayim ama elimden daha fazlası da gelmiyor. arel bezden kurtulursa kendini kurtaracak kadar konuşursa 3 yaşını doldurunca yarım günlüğüne kreşe göndereyim istiyorum. cok hevesli. Kalppare daha iyi bilir ama araba çiziyor yüz çiziyor gözler ağız felan. 10a kadar saymaya başladık. renkler zaten vardı şimdi ingilizce de var. dil e çok meraklı. sanki çocuğa yetemiyorum gibi geliyor. kitap okuyoruz oyunlar oynuyoruz ama yetersiz gibi. bilmiyorum acele mi ediyorumki

Doğru diyosun canım kovalar ya çok zeki ya çok deli olur derler benim hangi tarafta olduğumu soylememe gerek yok
Ikisinden de var belli
Canım arı mama mı verdiniz? Ağır gelmış belli ki..canım Kadirin bünyesi biraz alerjiye meyilli..dikkat et..yeni bir gıda denerken önce 1 kasık ver gerekirse.domateste de böyle olmuştu.gecmis olsun ⚘
Bence en doğrusunu yaptın Dilzarım..seni destekliyorum ❤ 3 cocuk..biri ergen sayilir biri 1. Sınıf biri yeni yurumeye calisan bir bebek artı ev artı ilgi bekleyen öğrenciler kızın birinci sınıf olmasa belki bu kadar zorlanmazdın.ben seni anlıyorum.hakkınızda en güzeli en afiyetlisi en hayirlisi olsun inşAllah canım

Canım kahve içinde çarpması hastalık belirtisi mi ki ben rehabilitasyonda calisirken bir fizyocu arkadaşım nabzimi dinlemisti.tam 3 defa dinledi.bana aritmi var sende demisti 9 sene oluyor.bir defa acilde kalbime bakmislardı ekg normaldi.ama midem icin gitmistim kalbime bakmisti.bisey cikmamisti diye ben de doktor a gitmedim.madem bu yaz gideyim insAllah..bir de genelde gogus kafesimde bir sıkıntı var.nefes almada sıkıntı yok da sanki öküz oturuyor gibi ağırlık hissi ay ne çok konustum
kızlar e bebek indirimleri başlıyor. her gün farkli uirinlerde yizde 28nindirim olacak. bi bakın bence
Bunu bekliyorruuuuummm

Günduzun geceden farki kalmadi dilzar yaa..bugun oglumu babaannesi aldi.kiz huzursuz diye.inan yaka ignesi gibi hep kucagimdaydi agliyor surekli.hayir hastalik belirtisi de yok.ciglik atiyor yemiyor icmiyor..simdi uyudu bakalim 1 saat surer mi
Desene Asim da basladı..Allahim bir gecse su durum..
Kızıma ogluma dun babaannesi baktı.geldigimde kadin bana kizim sen bunlara nasil bakiyorsun cildiricaktim dedi hic durnuyor bu kiz diyor.zavalli kadin perisan olmusti

illa nefes sıkıntısı olmas misal bende bıçak batması gibi sızlar kıpırdayamam ama uzun sürmez

Canim masAllah cok güzel anlattıkların.ben de o hisse kapılıyorum..bu akşam esim soruyor kiz olmasa ne olurdu Aliyle neler yapardin diyor.dedim simdiye kitap okumaya baslamisti.ogretirdim.
Ama kardesin verdigi sicakligi veremezdim.okumayi elbette öğrenecek.bence cok da sıkmamak gerek.yoksa okulda ogrenecek bişeyleri kalmiyor sıkılıyorlar.ne guzel rakamlarla haşır nesır olmaya baslamis rakamllari tanimiyorsa yavas yavas 1 2 3 diye gösterin.eger biliyorsa da bana 2 kasik ver 1 elma ver diye sayi nesne iliskisi kurmasina yardimci olabilirsiniz canim

Helinnnnn sayı ve rakamlarla ilgili soyledigim etkinlikleri 10 a kadar ritmik saymayi tamamen öğrendiginde baslayin canim.erken olabilir.
Ama sekilleri renkelri ogretebilirsin.mesela bir otobusu dikdortgen cizip daire tekerlekler cizerek sekillere vurgu yapabilirsin.kare duvarlar ucgen cati gibi.

güneşli günler göreceğiz du bakalim, hele biraz daha sabredelim. yeni yeni huylar hatta duygular edinmeye başlıyor sanki Asım, Elif'te de var mi?

şöyle diyeyim eskiden gülücükler saçan ya da istedigi olmayınca ağlayan bir bebekti. simdi bir de öfke eklendi. istediği bir şey olmayınca böyle kendini sıka sıka bağırmaya başlıyor, söylene söylene ve istediği şeyin önünde bir engel varsa ki bu biz oluyoruz. saldırıyor, vuruyor, cirmakliyor ve hatta ısırıyor. ben bu yeni duygudan hic hoşlanmadım ama. insallah geçicidir. sinirli asabi bir herifcik olmasın benim tosbigim .

Valla helinn aklıma direk sen geldin zaten biliyo musun ama sen ne güzel ilgileniyosun ikisiyle de maşallah Civan biraz daha büyüyünce rahatlarsın eminim ki sağol bilgilendirmen için canım hormonlunun öyle etkisi var yani nolur nolmaz ben normal taktırayım o zaman. Cansın

Ayy işte Elifi tarif etmişsin..ya Hadi Asim yapınca şirin olur oooyy benim minik adamim dersin de ben Elif e ne diyim kız çocuğu ama erkek çocuğu gibi tuhafıma gidiyor elini pençe gibi yapıp koluyla beraber titretiyor aaaaa aaaahhh diye bağırıyor
Abisi gülme krizine giriyor hoşuna gidiyor diye bu sefer daha cok yapıyor

Helinnnnn bu mama sandalyelerinde cocugun ayagini dayamak icin bir yer olmasi sart mi?
Bizimkinde yok.bilerek oyle aldim.ama cocukların diz sagligi acisindan uygun degil diyorlar gecen okudum bir yerde
canim teori ile pratik tutmaz ya bazen hıh bu ondan. çünkü o aparat olunca gel de tut çocuğu yemek yedir ayaga kalkmaya calisiyor kolay değil. ama misal arele masa sandalye aldık ayağı havada kalıyor bunu istemem çünkü ayağın temas etmesi lazım. mama sandalyesinde ben kullanmiyorum aparati

Ayni iste ya, iki kolunu yanlara aciyor bizim ki de. elleri pence gibi sallaya sallaya sinirleniyor. bir de dudaklar dümdüz disler de sıkılmış. ayy tam deli ya. yok kiz kimseye yakışmaz bence kirmizi görmüş boğa gibi deli deli haller. bebeklikten cocukluga geçişi büyük bir urpertiyle izliyorum hayir bir de neye sasiyorsam sanki ilk cocuk .

aynen canim ilaçsız olsun. ilacliyi rahatlık olarak görüyorlar adet olunmuyor ya da çok hafif ama bence doğamıza aykırı bi de az bile olda emziriyorum dedin e ilaçlı yine olmaz

Helinnnnn Allah razı olsun onlardan. Aman büyükbabaya dikkat . İnşallah bulaşmaz . Ne güzel hep bir aradasınız . Kalabalık aileleri çok severim . Bizim de dün gece çok kötüydü . Bugun de pek farklı olmayacak gibi . 9 da uyudu şimdiye kadar 5 kere ağlama krizine girdi . Kucağa almadan sakinlemiyor . Hatta kucakta bile zaptedemiyorum , itiyor gözler kapalı ağlıyor öyle . Dişler çok yordu kuzumu .

Her çocukta ayrı şok yaşıyoruz dilzarım hepsi ayrı bir eğitimden geciriyor bizi sıpalar Asımi oylr düşündüm de tontirikim ne de tatlı olur masAllah
Ben yemek disinda mutfakta isim oldugunda da oturtuyorum da biraz uzun oturuyor olabilir insAllah sıkıntı olmaz.evet oteki türlü de ayaga kalkıyorlar ‍♀

D dilzar Kalppare sena da pek sinirli . Kendini sıkıyor ellerini sıkıyor gözler ini büyütüyor çok komik geliyor bana da bir de zaten beyaz , kızarıyor biraz da
Desene birer kabadayı yetiştiriyoruz grubun öfkeli kuslari ortaya çıkmaya başladı
Nisan bebeleri sinirli kuşlar yakındaa sinemalarda herkes yerini alsın

Eklentiler

• 20210130_233725.webp
    26,8 KB · Görüntüleme: 34
Disler mi atak mı bilmiyorum ama bu hafta zor oldu bebelerimize...Allah yardımcımız olsun canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…