- 22 Kasım 2019
- 3.169
- 4.553
- 63
Olabilir belki de arı marka olarak gzel hani bi de muhallebi tarzi bu tur mamadan bska cesit yedigi icin verdm tabi baska markalardan bilindk olanlardan vermistm sorun olmamisti. Keçi sütlu agr oldu galiba. Ama neden byle kötu koku yapti anlamadm kustugu dha once oyle olmamisti hic. Domates te agzinda yara cikmisti. Bu karın blgesinde benek benek kızarklk yapti alerji odugnda olmustu yine bi kere dha. Yarina etkisi gecer umarm yaIkisinden de var belli
Canım arı mama mı verdiniz? Ağır gelmış belli ki..canım Kadirin bünyesi biraz alerjiye meyilli..dikkat et..yeni bir gıda denerken önce 1 kasık ver gerekirse.domateste de böyle olmuştu.gecmis olsun ⚘
Bence en doğrusunu yaptın Dilzarım..seni destekliyorum❤ ❤ 3 cocuk..biri ergen sayilir biri 1. Sınıf biri yeni yurumeye calisan bir bebek artı ev artı ilgi bekleyen öğrenciler kızın birinci sınıf olmasa belki bu kadar zorlanmazdın.ben seni anlıyorum.hakkınızda en güzeli en afiyetlisi en hayirlisi olsun inşAllah canım ❤
Canım kahve içinde çarpması hastalık belirtisi mi kiben rehabilitasyonda calisirken bir fizyocu arkadaşım nabzimi dinlemisti.tam 3 defa dinledi.bana aritmi var sende demisti 9 sene oluyor.bir defa acilde kalbime bakmislardı ekg normaldi.ama midem icin gitmistim kalbime bakmisti.bisey cikmamisti diye ben de doktor a gitmedim.madem bu yaz gideyim insAllah..bir de genelde gogus kafesimde bir sıkıntı var.nefes almada sıkıntı yok da sanki öküz oturuyor gibi ağırlık hissi ay ne çok konustum
Bunu bekliyorruuuuummm
Hangisini tercih etsem bilemedim . Aman tek diş olsun diyeceğim ama bir dişle bitmiyor . Atak olsun tek diyeceğim onda da biz de 4. gündeymişizDisler mi atak mı bilmiyorum ama bu hafta zor oldu bebelerimize...Allah yardımcımız olsun canim
Ne güzel duaHangisini tercih etsem bilemedim . Aman tek diş olsun diyeceğim ama bir dişle bitmiyor . Atak olsun tek diyeceğim onda da biz de 4. gündeymişizdaha bitmesine çok var alışkanlık olmasın tek geçici olsun hepsi inşallah . Allah hepimizin yardımcısı olsun .
InsAllah gecer canim..takip et bakalim kırmizi beneklerde sönme olacak mi?Olabilir belki de arı marka olarak gzel hani bi de muhallebi tarzi bu tur mamadan bska cesit yedigi icin verdm tabi baska markalardan bilindk olanlardan vermistm sorun olmamisti. Keçi sütlu agr oldu galiba. Ama neden byle kötu koku yapti anlamadm kustugu dha once oyle olmamisti hic. Domates te agzinda yara cikmisti. Bu karın blgesinde benek benek kızarklk yapti alerji odugnda olmustu yine bi kere dha. Yarina etkisi gecer umarm yacok sagl.
Off bizde az önce ağlama krizine girdi ne oluyor bu bebelere allahımUyandık
Hiç sorma benimki bugün bi halt yemiş, tabi umut doğru söylüyorsa. Tv mi kırmış henüz 2 taksit ödedim, 8 taksiti duruyor. Ben demiştim eşime, bizim bebeler akıllanmadan akıllı TV neyimize.Desene birer kabadayı yetiştiriyoruzgrubun öfkeli kuslari ortaya çıkmaya başladı
Nisan bebeleri sinirli kuşlar yakındaa sinemalardaherkes yerini alsın
Oy çiçeğim biblommm. Verene kurban . Saçını başını sevdiğim.İçeğimE bazı hanımlar mıncıklamayı seviyorgerçi hangi bebek sevmiyorsa Asya dan size selamlar blw anneleri
Fdilzarım benim yok. Ev 3 katlı her odaya merdivenle çıkılıyor. Bize olmaz ama eşime dedim robot süpürge mi alsak diye. Dedi:”benden iyi robot süpürge mi olur”iyi gecelerrrr, gece gece nereden aklina düştü demeyin sakin...size bir sorum var. simdi bir yerden para gelecekti, ve geldi ben de taaa önceden gelirse robot süpürge alacağım demiştim amma velakin biiirrr fiyatlar uçmuş gitmiş ikiiii çok çeşit var ve benim hiiic bir fikrim yok. kullanan arkadaşlar 3500 gibi bir bütçeyle ne alınır, hangi modelden memnunsunuz? fikir verirseniz çoook mutlu olurum.
Biblo AsyammmBenimki i de hiç sıkıştırma aman öyle sert sevme ağlar hemen. Öyle yapınca diyorum ki seni boşuna mı doğurdum gel çabuk buraya biblo musun sen iyi koyum kenara dur o zaman
Sabah alıntıladım şimdi bitiriyorum iyi geceler olsun kuzumBu arada günaydınnngüzel bir gün mutlu bir haftasonu olsun inş
Geçmiş olsun canım Bir an evvel iyileşir siniz inşallahyalnız kızlar gece arel ağlıyor civan ağlıyor. hepimiz bi odada bunlar karşılıklı birbirne bakıp ağlıyor artık sinir kalmadı bizde eşimle gülüyoruzhayır civanin da bi uykusu var ki normalde öyle olmaz ay allahım ne gece
Nasıl kırmış neresini kırmış.bence bir ortagı var bas harfi UHiç sorma benimki bugün bi halt yemiş, tabi umut doğru söylüyorsa. Tv mi kırmış henüz 2 taksit ödedim, 8 taksiti duruyor. Ben demiştim eşime, bizim bebeler akıllanmadan akıllı TV neyimize.
Eşim akillanmistir artık buda birşey
Haketmiş yiğidim yesin tabiHaydo az önce ablasının küçük petito cikolatasini almış elinde erite erite kenardan çıkarmış ve yemiş ne diyim afiyet olsunçikolata ile bu kadar erken tanışmasını ummuyordum
Yaa dün broşürler çıkmış indirimlerin. Geçen yıl alışverişi bu ay yapmıştım indirim kovalamak ne eğlenceliydikızlar e bebek indirimleri başlıyor. her gün farkli uirinlerde yizde 28nindirim olacak. bi bakın bence
Teşekkür ettimaynen canim ilaçsız olsun. ilacliyi rahatlık olarak görüyorlar adet olunmuyor ya da çok hafif ama bence doğamıza aykırı bi de az bile olda emziriyorum dedin e ilaçlı yine olmaz
Canım geçmiş olsun bop bol vitamin alin kuzumtam adına yakışır bir haydoluk
sağol canim. fenayiz dünürburnumu silmekten yaniyor artik. esimin büyük babasi akciger kanseri hastasi yani atlatti sukur ama ilaca devam. aklim cikiyor ona da.bulasacak diye. ayri odada durmaya çalışıyorum. arel iyice sasti ve enerjik yok. civanim uyuyor geldim onuj yanina dinlenmeye sagolsun kb zencefilli limon yapmis onu içiyorum simdi. kv allah razi olsun hic durmuyor ki manti yapiyor bid e gotireyim diye.
amin canim sağolasın geçer inşallah. bu arada şekerparem kalp ertelenmez. bende de küçük bir durum var ama onun için bile doğum sonrası öncesi ilaç verilmişti. sen en yakın zamanda.git dra lütfen.
Yetememek deme buna bence maşallah yine iyisin biz de robot degiliz bir gün olur hiç ilgilenemezsin bir gün olur full etkinlik hangi yöne meyilli olduğunu da biliyomussun bak ufak ufak ya kasmadan yapmak lazım çok yuklenirsen de sıkılır zatenvalla ben yetemedigimin cok farkindayim ama elimden daha fazlası da gelmiyor. arel bezden kurtulursa kendini kurtaracak kadar konuşursa 3 yaşını doldurunca yarım günlüğüne kreşe göndereyim istiyorum. cok hevesli.Kalppare daha iyi bilir ama araba çiziyor yüz çiziyor gözler ağız felan. 10a kadar saymaya başladık. renkler zaten vardı şimdi ingilizce de var. dil e çok meraklı. sanki çocuğa yetemiyorum gibi geliyor. kitap okuyoruz oyunlar oynuyoruz ama yetersiz gibi. bilmiyorum acele mi ediyorumki
HahshahhahIkisinden de var belli
EyvahhhhHiç sorma benimki bugün bi halt yemiş, tabi umut doğru söylüyorsa. Tv mi kırmış henüz 2 taksit ödedim, 8 taksiti duruyor. Ben demiştim eşime, bizim bebeler akıllanmadan akıllı TV neyimize.
Eşim akillanmistir artık buda birşey
Ben mutfakta yemek hazırlıyordum, eşim cocuklarla oturuyordu. Esim lavobaya gitmiş, pat diye ses duydum hemen iceri girdim. Umutun yalancısıyım dudu attı dedi, koltuğun üstünde eşimin telefonu var. Umutta duruda koltuğun ustundeydi, TV duvara asılı. Umut teli eline aldı, dudu bam bam yaptı diye gösterdi. Çok inanasim gelmiyor. Bence teli TV'ye umut attı gibi geliyor. Teli duruya verdim gördü diye bence, oda TV'ye vuruyor. Gerçi farketmiyor sonuç ekrarn kırık. Servisi aradım 24 saat çalışıyormuş, 3 bin ile 4 bin arası ekranın değişmesi lazım dedi. Servis karşılamıyor Muş.Nasıl kırmış neresini kırmış.bence bir ortagı var bas harfi U
Ah bebelerimiz büyüdü de zarar yapıyorlar..aman kendilerine zarar vermesinler de
Valla oyle kırılmayan bi o kaldıydi simdi tam oldu.EyvahhhhHemi de yepisyeni
Herkes atak yazınca ben de bi bakayım dedim. Bizim kız bu aralar çok iyi maşallahgün içinde huysuz değil. Yemesi uykusu iyi. Meğer biz atağa yeni girecekmişiz
Benim kızda bu ara çok iyi. Gerçek dogum tarihi ilede doğması gereken tarih ilede bakıyorum. İkisindede atakta çıkıyor. Kurban olurum böyle atağa, böyle devam eder inşallah. Allah'ım bunu yazdığıma pişman olmiyim. Ne zaman guzel yiyor desem, yemez. Uyuyor desem uyumaz oluyor.Herkes atak yazınca ben de bi bakayım dedim. Bizim kız bu aralar çok iyi maşallahgün içinde huysuz değil. Yemesi uykusu iyi. Meğer biz atağa yeni girecekmişiz
Oh ne güzel Allah'a şükür baharcım, atak size uğramadan gitsin.Benim kızda bu ara çok iyi. Gerçek dogum tarihi ilede doğması gereken tarih ilede bakıyorum. İkisindede atakta çıkıyor. Kurban olurum böyle atağa, böyle devam eder inşallah. Allah'ım bunu yazdığıma pişman olmiyim. Ne zaman guzel yiyor desem, yemez. Uyuyor desem uyumaz oluyor.Şom ağızlı mıyım ne. Ozaman ipek' êde duruyada kocaman bir maşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?