2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Olabilir belki de arı marka olarak gzel hani bi de muhallebi tarzi bu tur mamadan bska cesit yedigi icin verdm tabi baska markalardan bilindk olanlardan vermistm sorun olmamisti. Keçi sütlu agr oldu galiba. Ama neden byle kötu koku yapti anlamadm kustugu dha once oyle olmamisti hic. Domates te agzinda yara cikmisti. Bu karın blgesinde benek benek kızarklk yapti alerji odugnda olmustu yine bi kere dha. Yarina etkisi gecer umarm ya cok sagl.

Disler mi atak mı bilmiyorum ama bu hafta zor oldu bebelerimize...Allah yardımcımız olsun canim
Hangisini tercih etsem bilemedim . Aman tek diş olsun diyeceğim ama bir dişle bitmiyor . Atak olsun tek diyeceğim onda da biz de 4. gündeymişiz daha bitmesine çok var alışkanlık olmasın tek geçici olsun hepsi inşallah . Allah hepimizin yardımcısı olsun .

Ne güzel dua güzelcecik gecsin alışkanlık olmasın

InsAllah gecer canim..takip et bakalim kırmizi beneklerde sönme olacak mi?

Helinnnnn geçmiş olsun en kosa zamanda hepiniz iyileşir uykularınız düzene girer ve dinlenirsiniz inşallah
D dilzar sana nasıl rahat gelecekse aile içi dinamikleriniz nasıl uygunsa onu yap kimsenin ne yorum yaptığına ne dediğine falan hiç kulak asma. Ne güzel imkanınız var istediğin kadar kullan

Desene birer kabadayı yetiştiriyoruz grubun öfkeli kuslari ortaya çıkmaya başladı
Nisan bebeleri sinirli kuşlar yakındaa sinemalarda herkes yerini alsın

Hiç sorma benimki bugün bi halt yemiş, tabi umut doğru söylüyorsa. Tv mi kırmış henüz 2 taksit ödedim, 8 taksiti duruyor. Ben demiştim eşime, bizim bebeler akıllanmadan akıllı TV neyimize.
Eşim akillanmistir artık buda birşey

İçeğimE bazı hanımlar mıncıklamayı seviyor gerçi hangi bebek sevmiyorsa Asya dan size selamlar blw anneleri
Oy çiçeğim biblommm. Verene kurban . Saçını başını sevdiğim.
Fdilzarım benim yok. Ev 3 katlı her odaya merdivenle çıkılıyor. Bize olmaz ama eşime dedim robot süpürge mi alsak diye. Dedi:”benden iyi robot süpürge mi olur”
Benimki i de hiç sıkıştırma aman öyle sert sevme ağlar hemen. Öyle yapınca diyorum ki seni boşuna mı doğurdum gel çabuk buraya biblo musun sen iyi koyum kenara dur o zaman
Biblo Asyammm
Bu arada günaydınnngüzel bir gün mutlu bir haftasonu olsun inş
Sabah alıntıladım şimdi bitiriyorum iyi geceler olsun kuzum

Geçmiş olsun canım Bir an evvel iyileşir siniz inşallah

Nasıl kırmış neresini kırmış.bence bir ortagı var bas harfi U
Ah bebelerimiz büyüdü de zarar yapıyorlar..aman kendilerine zarar vermesinler de

Haydo az önce ablasının küçük petito cikolatasini almış elinde erite erite kenardan çıkarmış ve yemiş ne diyim afiyet olsun çikolata ile bu kadar erken tanışmasını ummuyordum
Haketmiş yiğidim yesin tabi
kızlar e bebek indirimleri başlıyor. her gün farkli uirinlerde yizde 28nindirim olacak. bi bakın bence
Yaa dün broşürler çıkmış indirimlerin. Geçen yıl alışverişi bu ay yapmıştım indirim kovalamak ne eğlenceliydi uyku tutmayınca geceleri yapıyordum alışverişi bir de. Lüx e bak uyku tutmamaması
D dilzar insanları boşver bence en iyisini yapmışsın benim 10 saat dersim vardı bu dönem sınıf birleştirdim çünkü o bile eşimle çakışınca perişan olduk annemi çağırdım yarım saatlik ders için. Seni taktir ediyorum hem 1.sınıf çocuğu hem asım hem dersler yine iyi idare ettin. Ben küçük kızım 1. Sınıftayken bir akşam oturup zırıl zırıl ağladığımı bilirimgerçekten çok zor bir dönem hele ki uzaktan eğitimi düşünemiyorum bile

Canım geçmiş olsun bop bol vitamin alin kuzum
Yetememek deme buna bence maşallah yine iyisin biz de robot degiliz bir gün olur hiç ilgilenemezsin bir gün olur full etkinlik hangi yöne meyilli olduğunu da biliyomussun bak ufak ufak ya kasmadan yapmak lazım çok yuklenirsen de sıkılır zaten
Ikisinden de var belli
Hahshahhah

Eyvahhhh Hemi de yepisyeni

Nasıl kırmış neresini kırmış.bence bir ortagı var bas harfi U
Ah bebelerimiz büyüdü de zarar yapıyorlar..aman kendilerine zarar vermesinler de
Ben mutfakta yemek hazırlıyordum, eşim cocuklarla oturuyordu. Esim lavobaya gitmiş, pat diye ses duydum hemen iceri girdim. Umutun yalancısıyım dudu attı dedi, koltuğun üstünde eşimin telefonu var. Umutta duruda koltuğun ustundeydi, TV duvara asılı. Umut teli eline aldı, dudu bam bam yaptı diye gösterdi. Çok inanasim gelmiyor. Bence teli TV'ye umut attı gibi geliyor. Teli duruya verdim gördü diye bence, oda TV'ye vuruyor. Gerçi farketmiyor sonuç ekrarn kırık. Servisi aradım 24 saat çalışıyormuş, 3 bin ile 4 bin arası ekranın değişmesi lazım dedi. Servis karşılamıyor Muş.
Pazartesi gelip tam fiyat verecekler. Sadece ekranmi kırık icerden sorun varmı diye bakacaklar. Yaptırmam kalsınlar tvsiz. 6 bin lira borcu duruyor 4 bin nasıl vereyim. Yaza kadar yok tv, zaten cocuklar izlemiyor. Esimde cocuk odasında küçük var oradan izlesin yapacak birsey yok.
Eyvahhhh Hemi de yepisyeni
Valla oyle kırılmayan bi o kaldıydi simdi tam oldu.

Herkes atak yazınca ben de bi bakayım dedim. Bizim kız bu aralar çok iyi maşallah gün içinde huysuz değil. Yemesi uykusu iyi. Meğer biz atağa yeni girecekmişiz
Size maşallah yemesi uykusu iyiyse süper

Ağlamayla kalkıp uyuyana kadar acayip herşeye mızıklanıyor.
Hamza'nın bu ara yürüme isteği o kadar fazlalaştı ki altını almak için yere yatırmaya çalışınca poposunun yere değdiği an başlıyor tepinmeye bi baktım susamcığım ne zamandır ataktaymış 19 gun sonra bitiyormuş of ki ne off
Gun içinde mızmızdı son 2 haftadır.
Bizde anneannesi kalıyordu. O da diyor ki bu çocuğun dişi ağrıyor.
Evet aynen hem diş sıkıntıları var hem de atakta huzurlu bi gün geçmiyor.
İki haftadır böyle. Atak birebir tutuyor 15 gündür fırtınası devam ediyodu bakalim 19 gun sonra bitecek mi

Allahım hepimizin evlatlarına kolaylık göster. Sağlıkla büyüsün cancağızlar.

Herkes atak yazınca ben de bi bakayım dedim. Bizim kız bu aralar çok iyi maşallah gün içinde huysuz değil. Yemesi uykusu iyi. Meğer biz atağa yeni girecekmişiz
Benim kızda bu ara çok iyi. Gerçek dogum tarihi ilede doğması gereken tarih ilede bakıyorum. İkisindede atakta çıkıyor. Kurban olurum böyle atağa, böyle devam eder inşallah. Allah'ım bunu yazdığıma pişman olmiyim. Ne zaman guzel yiyor desem, yemez. Uyuyor desem uyumaz oluyor. Şom ağızlı mıyım ne. Ozaman ipek' êde duruyada kocaman bir maşallah.

Oh ne güzel Allah'a şükür baharcım, atak size uğramadan gitsin.
Tv için geçmiş olsun bundan iyisi can sağlığınızaa bişi olmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…