2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ben bu gece nerdeyse hiç uyumadım ya berbat bı geceydi artık saat 6 civarı midem bulaniyodu uykusuzluktan böyle olunca illa ki bişey öğrenmiştir denir ya içimden dedim hele bı kayda değer bişey ogrenmemis ol ağzını yüzünü minciririm vee sonuç ellerini bırakıp ayakta duruyo adım atmaya calisiyo birinci adımda denge bozulup popo üstüne dusuyo tamam hadi bence iyi bişey uğruna uyutmamis affettim insanlık için küçük bizim için büyük bir adım

Herkes atak yazınca ben de bi bakayım dedim. Bizim kız bu aralar çok iyi maşallah gün içinde huysuz değil. Yemesi uykusu iyi. Meğer biz atağa yeni girecekmişiz

O zaman ipek kızımizaa ve duru kızımiza kocaman masallahh hep böyle olsunlar amin

ahh ahh Ahhh yazık olmuş ya kıyamam ama dediğin gibi çocuk büyümeden alınmasaydı keşke yaptırma dursun şimdilik yine aynısı olmasın

Ya senin şu anlatımın yiycem aferin damat zaten korkusuzca bulaşık makinası boşaltmasından belli yakındır yürümesi

Kızlar bize de dün arkadaşlarım geldi uzun aylar sonra yemek yedik asyaya 2 günlük haşlanmış sebzeden yoğurda karıştırıp verdim bi kokulu geldi burnuma ama brokoli falan hep kokar ya o sandım meğer sebze bozulmuş dışarda diye ben soğukta bişey olmaz sandım biz otururken kız uyudu bi ara uyandı eşim bi gitti beni çağırdı Ayy Asya öyle kusmuş ki ağzı saçı burnu çarşaflar her yer kusmuk içinde hemen yıkadık ettik sonra aklıma geldi sebze bi baktım dibindekiler baya kötü kokmuş ay beni aldı bi vicdan azabı kızın midesini bozdum diye üzüldüm ki öyle anlatamam
Arkadaşımın köpeği var onu getirmiş ay bizimki bi sevdi köpeğe bi sesler bi heyecan sen ne biliyorsun o sevilecek birşey misafirlere ağlamadı bile köpeğin hatrna

Hooyy hoyy Hooyy ben geldim Ayşe kızı uyuttum ancak sayfaları bölük pörçük okudum akşam misafirler gidince Zeynebim normalde geldiğimizde beri halasıyla yatıyordu çok sever halasını dün dedi annecim senle uyumak istorum hep Ayşeyle uyuyorsun diye geldi yattı yanıma ee haliyle yatağa sığamayınca babayı aşağıya yolladık kızlarımla mis gibi uyudukpek uyuduk denmez ama sağına döndüm şükrettim soluma döndüm şükrettim Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın. Eşim bey aşağıda yatınca da kv rahata erdiki çıkmadı bu sabah odaya

Elifcik bu gece nasıldı canım bende hemen omzuma alıyorum karnına baskı yapınca gazında rahat çıkıyor uykuya da rahat dalıyor tekrar dün gecede ne zaman uyandıysa öyle yaptım
Evet bakmıştım bende bizim koridor çok uzun iyi olur orada kullanır önündeki oyuncakları güzele benziyor hem şubat kampanyasında indirime girmiş perşembeyi galiba alayım bari
Ahh canım ya ne oldunuz böyle maaile yavrular hasta olmasın ama anneler hiç olmasın
Hay Allahım ya neyseki kvlerin yanında olman iyi olmuş gün içinde yardım ederler evle yemekle temizlikte uğraşmasın en azından

ahh ahh Ahhh yazık olmuş ya kıyamam ama dediğin gibi çocuk büyümeden alınmasaydı keşke yaptırma dursun şimdilik yine aynısı olmasın
Ben eşime demiştim umut'un kırması nin dokmesinin oldugunu biliyordu. Sağlık olsun boyle idare etsinler, az çok gösteriyor. Borç bitince Allah Kerim..

Oyyy kuzum en ufak öğrendikleri şey nasıl mutlu ediyor bizleri Ayşe de kırmızı balık yapıyor teyzesi öğretmişti burdakilerin de çok hoşuna gitti habire yaptırıyorlar kırmızı deyince başlıyor elini sallamaya
Başkalarının ne dediğini bırak canım yaşadığın zorluğu sen bilirsin bence de doğru bir karar okullar açılsa belki bukadar yorulmazdık uzaktan eğitim zor bir süreç biz bunun hem veli hem öğretmen boyutunu aynı anda yaşadığımız için ekstra zor hele ki 1.sınıf velisi olmak tam çıldırma sebebi birde küçük bir bebeyle beraber bence doğru yapmışsın umarım kolaylıkla geçer 2.dönem
Robot süpürge içinde maddi olarak seni çok zorlamayacaksa üst modelini al teknoloji öyle hızlı ilerliyor ki iki gün son sonra o bile düşük kalıyor ben iki yıl önce çok güzel bir süpürge aldım maraton serisinden çokta memnunum ama hergğn açmak çok yorucu robota hergün süpürüp diğeriyle hafta da bir iki süpürsem Ohh miss olur
Haydo az önce ablasının küçük petito cikolatasini almış elinde erite erite kenardan çıkarmış ve yemiş ne diyim afiyet olsun çikolata ile bu kadar erken tanışmasını ummuyordum
Yakışır herşey haydomakeşke çekebilseydin o halini
kızlar e bebek indirimleri başlıyor. her gün farkli uirinlerde yizde 28nindirim olacak. bi bakın bence
Çok şükür Rabbim geçen yıl Ayşe için yaptığım alışverişi bu yıl giydirmek nasip oluyor bu yılda aşkla bekliyordum indirimleri takipteyim bakalım
Canım Zeynep te öyle çok hevesliydi herşeyi öğrenmek istiyordu etkinlikler yetmiyordu sonuç 1.sınıfta herşeyi bildiği için sıkılan okumaktan yazmantan saymaktan nefret eden anne babayı çıldırtan mutsuz bir çocuğa dönüştü
yürüme arkadaşından kim bahsediyordu 109a almasın da bekleeeee 3 subatta 79a al
Ben ben ben

Bununla geçmiş olsun canları saolsun ne yapalım da insan üzülüyor tabi hele de borcu bitmemişse. Benim de hiç aram yok televizyonla eşim maç hastası alengirli bir TV aldırdı kv ve görümce e ev hediyesi diye gözü gibi bakıyor Zeynep büyük anlar hadi de bakalım Ayşe ne yapacak çocuğun varsa herşeye hazırlıklı olucaksın.zeyneo 4 yaşında falandı hafta sonuna veli toplantısı koymuşlar baya da uzun sürmüştü eve Bi geldim ki koltuklar kapılar halılar bizim yatağın örtüsü kapılar ve duvarlara hep kalp çizmiş beni çok özlediği için kıyamadım kızamadıkta çıkartmadıkda sonra zamanla gitti silindi ama salon koltukları hala kalp izli eşim diyor bu yaza değiştirelim onları dur dedim Bi de Ayşe cik geçsin üstünden bakalım o neler yapacak

Eklentiler

• Screenshot_20210131_133135.webp
    27,5 KB · Görüntüleme: 36
Son düzenleme:
Birkere alınıyor biz diğerini sattık ama keşke ilkinde bunu alsaydık diye şuan hayiflaniyoruz .
güncellemeler ile S5 ile s6 aynı özellikte .
Vmax6 yapay zekalı önündeki cismi fln algılıyor kameralı o farklı ama okadarina gerek yok dedik.
Halı bölgesini seçip gerisini sildirebiliyorsun :) biz ara ve mutfağı hergun silip süpürüyoruz bazen her yemek sonrasi oluyor (Blw yapıyorum ) halısını yere sirkeyio kaldırıyorum daha kolayına geliyor ama salonda halı bolgesi seçili.
Diğerlerin silme özelliği nasıl bilmiyorum ama bununki baya iyi yerlerinde çok ıslak bırakmıyor.
Lüks gibi geliyor insana ama aslında çamaşır makinesi gibi ihtiyaç listesinde artık.
Uygulamasında güzel ama ben biraz xiomi hayranıyım lambası dış fircasi kamerası telefonu herşeyi var

Ya senin şu anlatımın yiycem aferin damat zaten korkusuzca bulaşık makinası boşaltmasından belli yakındır yürümesi
Yohh canım edebiyatcimiz sensin anlatım senden sorulur Bana da öyle geliyo bakalım ne zaman tam cesareti bulacak yurumeye
Yaa ne diyosunnn kıyamam kuzuma neyse ki kusmus atmış canım geçmiş olsun hayvansever gelinim benim
Kv sinir bozucu ama sen anlatınca gülüyorum değişik ya bari bugün de gelseydi dikkat cekmezdi

Canımm bence o is Umutun işi..Duru tv yi kıracak kadar sert atamaz bence ya.epey güç gerektirir.sen kızını daha iyi bilirsin de..Umutun da sırf büyük diye günahını almak istemiyorum.gittiginde Duru yerde miydi? Eğer koltukta ise bu iş Umutun isi Duru saniyeler icinde tırmanamaz diye düşünüyorum ahh Umut ahh..bizim Ali de ne halt yese Elif yaptı diyor .neyse olan olmuş..üzüldüm yaa ama yapacak bisey yok..onlara bisey olmasın.sağlik olsun ne diyelim.

Masallahh kuzularaaaa masAllaahh

Ayy kıyamam asyama ya geçmiş olsun iyi ki kusmuş rahatlatmış miğdesini bügün biraz daha çorba falan içir dikkat etmek gerek her. Şeye böyle böyle öğrenecez işte analık zor işte
Ya ne güzel maşşalah Asya’ya Köpeklerde çok dost canlısı çoçukları severler Asya’ya farklılık olmultur şimdiden hayvanları sevmesi de çok güzel onları tanıması bizde geçen tavuklarla karşılaştık ama ne tavuklar ne Zara birbirlerine pas vermediler

Son düzenleme:
Oyy kıyamammm ben Zeynomaa güzel gelinim pek romantik
Benim ki kalp cizmiyor garaliyor arkada korsan gemisi cizmiş ben de A4 koydum duvara ne edem araba resmi boyasın diye

Eklentiler

• 20210124_155337.webp
    56,4 KB · Görüntüleme: 38
Yazık olmuş ya canının sağolsun yapacak bir şey yok çoöuklı bir ev öyle duru çok anlamaz da umut korkmuştur şimdi hatasını biliyordur çoçuklara tv iyi değil zaten izlemesinler daha iyi eşinde telefon küçük tv idare etçek işte biz analarının tvye bile zamanı yok sana çok fark eden bir şey olmaz

oyyyy kuzuma masallah. niye bu güncellemeler hep gece gelir ki, gündüz gözüylen güncellenseler ya bu bebeler.
geçmiş olsun kuzuma. brokoli de bozulmamış haliyle de koktuğu icin. neyse ki kusmuş kuzucuk
Ben eşime demiştim umut'un kırması nin dokmesinin oldugunu biliyordu. Sağlık olsun boyle idare etsinler, az çok gösteriyor. Borç bitince Allah Kerim..Eki Görüntüle 2773188 Eki Görüntüle 2773189
bahar televizyonun yan çıtalarina elinizle bastırsaniza. bir sey yerinden cikar da takarsın ya onun gibi aşağıdan yukarı bir bastırın bakalim belki düzelir. aynısını yasadik da bizimki oyle düzeldiydi az buçuk. iki kara çizgisi kaldi sadece. arada yine böyle oluyor, kenarlara bastırınca düzeliyor.
sagolasin canim öyle yapacağım artik. cooook teşekkür ederim.
cook sagolasin
fikirler iyi geldi, yoksa o ne bu ne farkı ne diye kaybolduydum.
galiba s5 alacağız, büyük kizim daha almadan isim koyma derdinde. heycanli sanki evi o süpüruyor şaşkın

Kıyamam gecmiş olsun canım..iyi mi şimdi Asya kuş
Demek köpüşü sevdi haa sevgi dolu kızçem benimm
yaa ne güzel degil ki şükrediyor insan sürekli Rabbimize binler şükürler olsun son cümlene çok güldüm
Bu gece 22.00 da yattı 00.00 da kalkti. 2 de yattı 6 da kalktı.7.30 da yatti 10 da kalktı canım.yani 2 dwfa uyandi birinde 2 saat birinde 1 bucuk saat sallattı.gene de diger gecelere nazarann sukrediyorum halime.4 saat uyudu diye
Rezene veriyorum artık ve gece mamasını iyice azalttım.gaz olayi azalir insAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…