2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Aaa resmen kadının derdi oğluymuş gönder de yatsın bari annesiyle
Ya sizin beraber yatışınızı severim

Aaa buna kızılor mı kaldın ne güzel anısı var boşver gelen görsün gülün geçin bakalım bizi neler bekliypr

Valla sendeki enerjik ve güzel anlatım yok bende
Ay sorma valla nasıl üzüldüm çok şükür attı bünyeden
Evet hayvanları çok seviyor ya uzaktan görse Ayyy diyor iç çekerek gülüyor

Evet artık daha dikkat ederim kesinlikle çok şükür kuzum attı içinden aslında her gün taze haşlıyorum genelde ama bu sefer böyle oldu
Bizimki tepki veriyor artık hayvanlara pencereden kuş görünce bile seviniyor annemlere kedi vardı onu sevdi gidince kedi miyavlıyı benimki miyavlar gibi ses çıkarıyor çok güldüm ona

Neyseki kuzum ya kıyamam burnu saçları falan nasıl fenaydı

İyi kuzum sağolasın kusunca rahatladı bi banyo yaptırdık kendine geldi hemen
Yaaa nasıl sevdi hemde anası kılıklı insanlar gelemez evimize ama hayvanlar gelebilir

ay kıyamam ya nisan bebeleri bu hafta çok yoruldu da yordu da. kalabalık iyidir canim. arada kaçar dinlenir yine karışırız kalabaliga
bende oturtuyorum canim nolacak artık istesek de çok durmuyorlar zaten birşey olmaz
Desene birer kabadayı yetiştiriyoruz grubun öfkeli kuslari ortaya çıkmaya başladı
Nisan bebeleri sinirli kuşlar yakındaa sinemalarda herkes yerini alsın

biz bizzzz arel ali gibi annecik der civan eyyyyt diyor
inşallah canim sağolasın. masallah ipeğe de güzel güzel yemeye uyumaya devam ❤
Geçmiş olsun canım Bir an evvel iyileşir siniz inşallah
sağol kuzum
sağol canim. evde olunca aslında sıkılmasın diye yoksa dışarı çıksa bu kadar düşünmezdim ama pandemi bebeleri farklı bir nesil olacak
ya isyanının dilini seveyim ne tatlısın haydo ya da masallah hızlı çıktı
hayvan sevgisi ne guzel ya bayılıyorum çocukların onlarla haşirnesir olmasinaa❤
bin şükür varlıklarına Allah isteyen herkese nasip etsin
sağolsunlar sürekli sen yat dinlen diyorlar çocuklarla da ilgililer atlattık sayılır bugün daha iyiyiz
Ben eşime demiştim umut'un kırması nin dokmesinin oldugunu biliyordu. Sağlık olsun boyle idare etsinler, az çok gösteriyor. Borç bitince Allah Kerim..Eki Görüntüle 2773188 Eki Görüntüle 2773189
aman baharım çocuklara birşey olmasın da gerisi kader kısmet geçmiş olsun
ben yavaşlım o zaman

InsAllah gecer canim..takip et bakalim kırmizi beneklerde sönme olacak mi?
Bugn yoktu gitti o kızarikliklar sukur migdesi de iyi kusma vs yok huzursuz da degl o mamagi aticam ya kaldıramadi yavrm heralde perişan oldu gece bile zor uyuttum 2 3 kere kalkti aglayarak dha dgrusu bağırarak

Aksam 9 buckta kalkalm deyp durdu esim banane yaticam flan dedm sabah bi baktm onun alrm caliyo 9 bucukta oglan da sesine uyandi uyumadi ama benm aşırı uykm vardi. Snra kalk hadi hazirlan dedi niye dedim sylemedi de oglana ust bas vs aldm cantasina kuzdmi goturdu ona sruyorm o da blmiyorm dedi sinir oldm sabah sabah baktiydm babamlarla dün haberleşmiş kahvaltiya oraya gittk 1 saat oldu geleli de. Ama bi an aklima da annesigle mi goturuyo acaba diye de gelmedi degl

Çok yorgunum ve halen pijamalıyım benim bu oğlan bir bay bay yaptı diye mi uyumadı acaba gece milletin bebesi yürüyor (bknz: Aslihaydo ) diye uyumuyor üstelik biz atakta da değiliz yatakta da gece uyanıp 1-2 saat uyuyamıyor ya dönüyor dönüyor oturuyor sonra salladım kaç kere sabah da 7 buçukta dikildik şükür ayağa maazallah bir gün de geç kalkarız falan Allah etmesin mızz mızzz mızzz kafamızı şişirdi tam işimi gücümü bitirdim annem geldi azcık erken geleydi ne vardı
Eşim bu akşam biniyormuş umarım iyi dinlemiştim kafasını bunun acısını Göktuğ iyi çıkaracak ondan

E bazı hanımlar mıncıklamayı seviyor gerçi hangi bebek sevmiyorsa Asya dan size selamlar blw anneleri
Yaa ben bu fotoyu görmüştüm bişey yazıcam yazıcam unutuyorum. O yemeklerini yesin biz de onuu

Ben de herkes yazınca merak ettim bizde mi var nir tuhaflık diye bi baktım daha yeni girecekmişiz. Güzel günler bizi bekliyor
Zor valla zor ayaklandılar iyice zorlaştı. Yemek yedirmesi alt alması uyutması hepsi zorlaştı.
Bravo haydoya annesini boşuna üzmez akıllı oğlan

Geçmiş olsun canım kusmuş atmış zaten sıkma canını. Köpüşü mü seviyormuş asya kuş. Kendinin kuş olduğunun farkında değil
O özellik bizimkinde de var halı işaretleyip burayı silme diyebiliyorsun. Ama o halıyı süpürmüyor da aynı zamanda onu nasıl ayarlayacağız acaba???

İkiside koltuğun üstündeydi benim fikrim Ümut yaptı. Olan herşeyi duru'nun üstüne atma huyu var.
Öyle canım yapacak birsey yok olan oldu Sağlık olsun. Umut'ta gram korku yok, içeri girdim ne yaptın dedim. Dudu atti dedi. Benim teli istiyor oda atacak miş. Benim TV ile pek işim yoktu zaten,umutta seyretmiyor. Durunun dikkatini cekiyordu ama gene azdan coktan gosteriyor. Ama ekran gittikçe yayılıyor.
Ekranda delik var cam dağılır diye çekinmiyor değilim aslında. Eşime okutayim o denesin. Kalırsa onun elinde kalsın. Eki Görüntüle 2773286
Aynen buna şükür deyip çocuklar büyüyünce ye kadar devam edin kıyamam ya sana
Aynen canım gitti yere kadar bakalım birşey olmaz. Eskiden TV mi vardı, hem vakitte yok izlemeye zaten
aman baharım çocuklara birşey olmasın da gerisi kader kısmet geçmiş olsun
Sağol canım oyle vallahi.

Ay hep ayılıyor mu ya uyanınca şekerpare

oyyyy kuzuma masallah. niye bu güncellemeler hep gece gelir ki, gündüz gözüylen güncellenseler ya bu bebeler.
Evet ya neden gece hayır uykusuz kalıp güncellemeyi farketmemiz uzun suruyor
Valla sendeki enerjik ve güzel anlatım yok bende
Ay sorma valla nasıl üzüldüm çok şükür attı bünyeden
Evet hayvanları çok seviyor ya uzaktan görse Ayyy diyor iç çekerek gülüyor
Deme öyle sende de varr o Asyaaa Aşırı tatlı aşırı masallahhhh
ya isyanının dilini seveyim ne tatlısın haydo ya da masallah hızlı çıktı
Sen de çok tatlısın helinim
Ayakta olan yatakta olmaz ne güzel dedin bay bayi neden kucumsuyon miss bay bay kelimelerini anla o eli kaldır salla offf ne kral hareket lütfen istirham ediciim Goktuguma laf ettirmem

Maşallah iyi uyumuş elifim buna şükür dedigjn gibi
Niye gazlandi ki böyle inşallah azalır canım

İyi yapmış hadi yirtmissin annesi gilden

Oyy kıyamammm ben Zeynomaa güzel gelinim pek romantik
Benim ki kalp cizmiyor garaliyor arkada korsan gemisi cizmiş ben de A4 koydum duvara ne edem araba resmi boyasın diye
Şekerim parem al büyük resim kağıtlarına yapıştır yan yana bu duvar senin resim köşen diye uygun bir dille anlat gitsin gelsin sanatını icra etsin yavrucum
İnş bakalım rezene fayda eder bakalım mama içip yatınca gece birikim yapıyor nasıl kıvranarak uyanıyor yavrum
Aaa resmen kadının derdi oğluymuş gönder de yatsın bari annesiyle
Ya sizin beraber yatışınızı severim
Yaa hiç sorma canım pek kıymetlidir oğlu iyi de ben ayrı gayrı kalmayalım diye istedim çatıyı neyse bir geceden bişeycik olmaz
Aaa buna kızılor mı kaldın ne güzel anısı var boşver gelen görsün gülün geçin bakalım bizi neler bekliypr
O zaman sosyal medyada paylaşmıştım bu fotoları sonra herkes sormuştu silmesi mi kızmadın mı nasıl sabretti diye dedim şaşırmayın ben onu beni özlediği için kızsam o çocuk bana özlemini sevgisini göstermeye çekinmez mi sonra. Ne oldu kapılar halılar silindikçe örtüler yıkandıkça çıktı koltukşardakinde hala izleri duruyor
Neyseki kuzum ya kıyamam burnu saçları falan nasıl fenaydı
Kuzum yaa ben atlamışım sanırım yeni fark ediyorum çok çok geçmiş olsun Asya kuşuma ya kıyamam Allah tan çıkartmışta temizlenmiş içi yavrumun. Bugün keyfi yerinde maşallah o parmaklar tam ısırmalık
Biz çok zorlandık bu yıl canım eee ben bunları biliyorum okula gitmeme gerek yok diyor derslerden sıkılıyor haliyle eşim bin pişman şimdi keşke öğretmeyi ilgisini başka yöne kaydırsaydık diyor ama şansız bir zamana geldi pandemş başladı okullar kapandı spora gidiyordu birden eve kapandı mecbur onlarla vakit geçirdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…