Aaa resmen kadının derdi oğluymuş gönder de yatsın bari annesiyleHooyy hoyy Hooyy ben geldim Ayşe kızı uyuttum ancak sayfaları bölük pörçük okudum akşam misafirler gidince Zeynebim normalde geldiğimizde beri halasıyla yatıyordu çok sever halasını dün dedi annecim senle uyumak istorum hep Ayşeyle uyuyorsun diye geldi yattı yanıma ee haliyle yatağa sığamayınca babayı aşağıya yolladık kızlarımla mis gibi uyudukpek uyuduk denmez ama sağına döndüm şükrettim soluma döndüm şükrettim Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın. Eşim bey aşağıda yatınca da kv rahata erdiki çıkmadı bu sabah odaya
Aynen buna şükür deyip çocuklar büyüyünce ye kadar devam edin kıyamam ya sanaBen eşime demiştim umut'un kırması nin dokmesinin oldugunu biliyordu. Sağlık olsun boyle idare etsinler, az çok gösteriyor. Borç bitince Allah Kerim..Eki Görüntüle 2773188 Eki Görüntüle 2773189
Aaa buna kızılor mı kaldın ne güzel anısı var boşver gelen görsün gülün geçinBununla geçmiş olsun canları saolsun ne yapalım da insan üzülüyor tabi hele de borcu bitmemişse. Benim de hiç aram yok televizyonla eşim maç hastası alengirli bir TV aldırdı kv ve görümce e ev hediyesi diye gözü gibi bakıyor Zeynep büyük anlar hadi de bakalım Ayşe ne yapacak çocuğun varsa herşeye hazırlıklı olucaksın.zeyneo 4 yaşında falandı hafta sonuna veli toplantısı koymuşlar baya da uzun sürmüştü eve Bi geldim ki koltuklar kapılar halılar bizim yatağın örtüsü kapılar ve duvarlara hep kalp çizmiş beni çok özlediği için kıyamadım kızamadıkta çıkartmadıkda sonra zamanla gitti silindi ama salon koltukları hala kalp izli eşim diyor bu yaza değiştirelim onları dur dedim Bi de Ayşe cik geçsin üstünden bakalım o neler yapacak
Valla sendeki enerjik ve güzel anlatım yok bendeYohh canım edebiyatcimiz sensin anlatım senden sorulurBana da öyle geliyo bakalım ne zaman tam cesareti bulacak yurumeye
Yaa ne diyosunnn kıyamam kuzuma neyse ki kusmus atmış canım geçmiş olsunhayvansever gelinim benim
Kv sinir bozucu ama sen anlatınca gülüyorum değişik yabari bugün de gelseydi dikkat cekmezdi
Evet artık daha dikkat ederim kesinlikleAyy kıyamam asyama ya geçmiş olsun iyi ki kusmuş rahatlatmış miğdesini bügün biraz daha çorba falan içir dikkat etmek gerek her. Şeye böyle böyle öğrenecez işte analık zor işte
Ya ne güzel maşşalah Asya’ya Köpeklerde çok dost canlısı çoçukları severler Asya’ya farklılık olmultur şimdiden hayvanları sevmesi de çok güzel onları tanıması bizde geçen tavuklarla karşılaştık ama ne tavuklar ne Zara birbirlerine pas vermediler
Duvaar boyamayan çocuk mu olur ya boyadım amanOyy kıyamammm ben Zeynomaagüzel gelinim pek romantik
Benim ki kalp cizmiyor garaliyorarkada korsan gemisi cizmiş ben de A4 koydum duvara ne edem araba resmi boyasın diye
Neyseki kuzum ya kıyamam burnu saçları falan nasıl fenaydıoyyyy kuzuma masallah. niye bu güncellemeler hep gece gelir ki, gündüz gözüylen güncellenseler ya bu bebeler.
geçmiş olsun kuzuma. brokoli de bozulmamış haliyle de koktuğu icin. neyse ki kusmuş kuzucuk
bahar televizyonun yan çıtalarina elinizle bastırsaniza. bir sey yerinden cikar da takarsın ya onun gibi aşağıdan yukarı bir bastırın bakalim belki düzelir. aynısını yasadik da bizimki oyle düzeldiydi az buçuk. iki kara çizgisi kaldi sadece. arada yine böyle oluyor, kenarlara bastırınca düzeliyor.
sagolasin canim öyle yapacağım artik. cooook teşekkür ederim.
cook sagolasin
fikirler iyi geldi, yoksa o ne bu ne farkı ne diye kaybolduydum.
galiba s5 alacağız, büyük kizim daha almadan isim koyma derdinde. heycanli sanki evi o süpüruyor şaşkın
İyi kuzum sağolasın kusunca rahatladı bi banyo yaptırdık kendine geldi hemenKıyamam gecmiş olsun canım..iyi mi şimdi Asya kuş
Demek köpüşü sevdi haasevgi dolu kızçem benimm
yaa ne güzel degil ki şükrediyor insan sürekli Rabbimize binler şükürler olsun son cümlene çok güldüm
Bu gece 22.00 da yattı 00.00 da kalkti. 2 de yattı 6 da kalktı.7.30 da yatti 10 da kalktı canım.yani 2 dwfa uyandi birinde 2 saat birinde 1 bucuk saat sallattı.gene de diger gecelere nazarann sukrediyorum halime.4 saat uyudu diye
Rezene veriyorum artık ve gece mamasını iyice azalttım.gaz olayi azalir insAllah
ay kıyamam ya nisan bebeleri bu hafta çok yoruldu da yordu da. kalabalık iyidir canim. arada kaçar dinlenir yine karışırız kalabaligaHelinnnnn Allah razı olsun onlardan. Aman büyükbabaya dikkat . İnşallah bulaşmaz . Ne güzel hep bir aradasınız . Kalabalık aileleri çok severim . Bizim de dün gece çok kötüydü . Bugun de pek farklı olmayacak gibi . 9 da uyudu şimdiye kadar 5 kere ağlama krizine girdi . Kucağa almadan sakinlemiyor . Hatta kucakta bile zaptedemiyorum , itiyor gözler kapalı ağlıyor öyle . Dişler çok yordu kuzumu .
bende oturtuyorum canim nolacak artık istesek de çok durmuyorlar zaten birşey olmazHer çocukta ayrı şok yaşıyoruz dilzarımhepsi ayrı bir eğitimden geciriyor bizi sıpalar Asımi oylr düşündüm de tontirikim ne de tatlı olur masAllah
Ben yemek disinda mutfakta isim oldugunda da oturtuyorum dabiraz uzun oturuyor olabilir insAllah sıkıntı olmaz.evet oteki türlü de ayaga kalkıyorlar ♀
biz bizzzz arel ali gibi annecik der civan eyyyyt diyorDesene birer kabadayı yetiştiriyoruzgrubun öfkeli kuslari ortaya çıkmaya başladı
Nisan bebeleri sinirli kuşlar yakındaa sinemalardaherkes yerini alsın
inşallah canim sağolasın. masallah ipeğe de güzel güzel yemeye uyumaya devam ❤
sağol kuzumGeçmiş olsun canım Bir an evvel iyileşir siniz inşallah
sağol canim. evde olunca aslında sıkılmasın diye yoksa dışarı çıksa bu kadar düşünmezdim ama pandemi bebeleri farklı bir nesil olacakCanım geçmiş olsun bop bol vitamin alin kuzum
Yetememek deme buna bence maşallah yine iyisin biz de robot degiliz bir gün olur hiç ilgilenemezsin bir gün olur full etkinlik hangi yöne meyilli olduğunu da biliyomussun bak ufak ufak ya kasmadan yapmak lazım çok yuklenirsen de sıkılır zaten
Hahshahhah
ya isyanının dilini seveyim ne tatlısınBen bu gece nerdeyse hiç uyumadım ya berbat bı geceydi artık saat 6 civarı midem bulaniyodu uykusuzluktan böyle olunca illa ki bişey öğrenmiştir denir ya içimden dedim hele bı kayda değer bişey ogrenmemis ol ağzını yüzünü minciririm vee sonuç ellerini bırakıp ayakta duruyo adım atmaya calisiyo birinci adımda denge bozulup popo üstüne dusuyotamam hadi bence iyi bişey uğruna uyutmamis affettim insanlık için küçük bizim için büyük bir adım
hayvan sevgisi ne guzel ya bayılıyorum çocukların onlarla haşirnesir olmasinaa❤Kızlar bize de dün arkadaşlarım geldi uzun aylar sonrayemek yedik asyaya 2 günlük haşlanmış sebzeden yoğurda karıştırıp verdim bi kokulu geldi burnuma ama brokoli falan hep kokar ya o sandım meğer sebze bozulmuş dışarda diye ben soğukta bişey olmaz sandım biz otururken kız uyudu bi ara uyandı eşim bi gitti beni çağırdı Ayy Asya öyle kusmuş ki ağzı saçı burnu çarşaflar her yer kusmuk içinde hemen yıkadık ettik sonra aklıma geldi sebze bi baktım dibindekiler baya kötü kokmuş ay beni aldı bi vicdan azabı kızın midesini bozdum diye üzüldüm ki öyle anlatamam
Arkadaşımın köpeği var onu getirmiş ay bizimki bi sevdi köpeğe bi sesler bi heyecan sen ne biliyorsun o sevilecek birşeymisafirlere ağlamadı bile köpeğin hatrna
bin şükür varlıklarınaHooyy hoyy Hooyy ben geldim Ayşe kızı uyuttum ancak sayfaları bölük pörçük okudum akşam misafirler gidince Zeynebim normalde geldiğimizde beri halasıyla yatıyordu çok sever halasını dün dedi annecim senle uyumak istorum hep Ayşeyle uyuyorsun diye geldi yattı yanıma ee haliyle yatağa sığamayınca babayı aşağıya yolladık kızlarımla mis gibi uyudukpek uyuduk denmez ama sağına döndüm şükrettim soluma döndüm şükrettim Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın. Eşim bey aşağıda yatınca da kv rahata erdiki çıkmadı bu sabah odaya
sağolsunlar sürekli sen yat dinlen diyorlar çocuklarla da ilgililer atlattık sayılır bugün daha iyiyizElifcik bu gece nasıldı canım bende hemen omzuma alıyorum karnına baskı yapınca gazında rahat çıkıyor uykuya da rahat dalıyor tekrar dün gecede ne zaman uyandıysa öyle yaptım
Evet bakmıştım bende bizim koridor çok uzun iyi olur orada kullanır önündeki oyuncakları güzele benziyor hem şubat kampanyasında indirime girmiş perşembeyi galiba alayım bari
Ahh canım ya ne oldunuz böyle maaile yavrular hasta olmasın ama anneler hiç olmasın
Hay Allahım ya neyseki kvlerin yanında olman iyi olmuş gün içinde yardım ederler evle yemekle temizlikte uğraşmasın en azından
aman baharım çocuklara birşey olmasın da gerisi kader kısmetBen eşime demiştim umut'un kırması nin dokmesinin oldugunu biliyordu. Sağlık olsun boyle idare etsinler, az çok gösteriyor. Borç bitince Allah Kerim..Eki Görüntüle 2773188 Eki Görüntüle 2773189
ben yavaşlım o zamanOyyy kuzum en ufak öğrendikleri şey nasıl mutlu ediyor bizleri Ayşe de kırmızı balık yapıyor teyzesi öğretmişti burdakilerin de çok hoşuna gitti habire yaptırıyorlar kırmızı deyince başlıyor elini sallamaya
Başkalarının ne dediğini bırak canım yaşadığın zorluğu sen bilirsin bence de doğru bir karar okullar açılsa belki bukadar yorulmazdık uzaktan eğitim zor bir süreç biz bunun hem veli hem öğretmen boyutunu aynı anda yaşadığımız için ekstra zor hele ki 1.sınıf velisi olmak tam çıldırma sebebi birde küçük bir bebeyle beraber bence doğru yapmışsın umarım kolaylıkla geçer 2.dönem
Robot süpürge içinde maddi olarak seni çok zorlamayacaksa üst modelini al teknoloji öyle hızlı ilerliyor ki iki gün son sonra o bile düşük kalıyor ben iki yıl önce çok güzel bir süpürge aldım maraton serisinden çokta memnunum ama hergğn açmak çok yorucu robota hergün süpürüp diğeriyle hafta da bir iki süpürsem Ohh miss olur
Yakışır herşey haydomakeşke çekebilseydin o halini
Çok şükür Rabbim geçen yıl Ayşe için yaptığım alışverişi bu yıl giydirmek nasip oluyor bu yılda aşkla bekliyordum indirimleri takipteyim bakalım
Canım Zeynep te öyle çok hevesliydi herşeyi öğrenmek istiyordu etkinlikler yetmiyordu sonuç 1.sınıfta herşeyi bildiği için sıkılan okumaktan yazmantan saymaktan nefret eden anne babayı çıldırtan mutsuz bir çocuğa dönüştü
Ben ben ben
Bugn yoktu gitti o kızarikliklar sukur migdesi de iyi kusma vs yok huzursuz da deglInsAllah gecer canim..takip et bakalim kırmizi beneklerde sönme olacak mi?
Yaa ben bu fotoyu görmüştüm bişey yazıcam yazıcam unutuyorum. O yemeklerini yesin biz de onuuE bazı hanımlar mıncıklamayı seviyorgerçi hangi bebek sevmiyorsa Asya dan size selamlar blw anneleri
Ben de herkes yazınca merak ettim bizde mi var nir tuhaflık diye bi baktım daha yeni girecekmişiz. Güzel günler bizi bekliyorSize maşallah yemesi uykusu iyiyse süper
Ağlamayla kalkıp uyuyana kadar acayip herşeye mızıklanıyor.
Hamza'nın bu ara yürüme isteği o kadar fazlalaştı ki altını almak için yere yatırmaya çalışınca poposunun yere değdiği an başlıyor tepinmeyebi baktım susamcığım ne zamandır ataktaymış 19 gun sonra bitiyormuş of ki ne off
Gun içinde mızmızdı son 2 haftadır.
Bizde anneannesi kalıyordu. O da diyor ki bu çocuğun dişi ağrıyor.
Evet aynen hem diş sıkıntıları var hem de atakta huzurlu bi gün geçmiyor.
İki haftadır böyle. Atak birebir tutuyor 15 gündür fırtınası devam ediyodu bakalim 19 gun sonra bitecek mi
Allahım hepimizin evlatlarına kolaylık göster. Sağlıkla büyüsün cancağızlar.
Bravo haydoya annesini boşuna üzmez akıllı oğlanBen bu gece nerdeyse hiç uyumadım ya berbat bı geceydi artık saat 6 civarı midem bulaniyodu uykusuzluktan böyle olunca illa ki bişey öğrenmiştir denir ya içimden dedim hele bı kayda değer bişey ogrenmemis ol ağzını yüzünü minciririm vee sonuç ellerini bırakıp ayakta duruyo adım atmaya calisiyo birinci adımda denge bozulup popo üstüne dusuyotamam hadi bence iyi bişey uğruna uyutmamis affettim insanlık için küçük bizim için büyük bir adım
Geçmiş olsun canım kusmuş atmış zaten sıkma canını. Köpüşü mü seviyormuş asya kuş. Kendinin kuş olduğunun farkında değilKızlar bize de dün arkadaşlarım geldi uzun aylar sonrayemek yedik asyaya 2 günlük haşlanmış sebzeden yoğurda karıştırıp verdim bi kokulu geldi burnuma ama brokoli falan hep kokar ya o sandım meğer sebze bozulmuş dışarda diye ben soğukta bişey olmaz sandım biz otururken kız uyudu bi ara uyandı eşim bi gitti beni çağırdı Ayy Asya öyle kusmuş ki ağzı saçı burnu çarşaflar her yer kusmuk içinde hemen yıkadık ettik sonra aklıma geldi sebze bi baktım dibindekiler baya kötü kokmuş ay beni aldı bi vicdan azabı kızın midesini bozdum diye üzüldüm ki öyle anlatamam
Arkadaşımın köpeği var onu getirmiş ay bizimki bi sevdi köpeğe bi sesler bi heyecan sen ne biliyorsun o sevilecek birşeymisafirlere ağlamadı bile köpeğin hatrna
O özellik bizimkinde de var halı işaretleyip burayı silme diyebiliyorsun. Ama o halıyı süpürmüyor da aynı zamanda onu nasıl ayarlayacağız acaba???Birkere alınıyor biz diğerini sattık ama keşke ilkinde bunu alsaydık diye şuan hayiflaniyoruz .
güncellemeler ile S5 ile s6 aynı özellikte .
Vmax6 yapay zekalı önündeki cismi fln algılıyor kameralı o farklı ama okadarina gerek yok dedik.
Halı bölgesini seçip gerisini sildirebiliyorsun :) biz ara ve mutfağı hergun silip süpürüyoruz bazen her yemek sonrasi oluyor (Blw yapıyorum) halısını yere sirkeyio kaldırıyorum daha kolayına geliyor ama salonda halı bolgesi seçili.
Diğerlerin silme özelliği nasıl bilmiyorum ama bununki baya iyi yerlerinde çok ıslak bırakmıyor.
Lüks gibi geliyor insana ama aslında çamaşır makinesi gibi ihtiyaç listesinde artık.
Uygulamasında güzel ama ben biraz xiomi hayranıyımlambası dış fircasi kamerası telefonu herşeyi var
İkiside koltuğun üstündeydi benim fikrim Ümut yaptı. Olan herşeyi duru'nun üstüne atma huyu var.Canımm bence o is Umutun işi..Duru tv yi kıracak kadar sert atamaz bence ya.epey güç gerektirir.sen kızını daha iyi bilirsin de..Umutun da sırf büyük diye günahını almak istemiyorum.gittiginde Duru yerde miydi? Eğer koltukta ise bu iş Umutun isi Duru saniyeler icinde tırmanamaz diye düşünüyorumahh Umut ahh..bizim Ali de ne halt yese Elif yaptı diyor .neyse olan olmuş..üzüldüm yaa ama yapacak bisey yok..onlara bisey olmasın.sağlik olsun ne diyelim.
Öyle canım yapacak birsey yok olan oldu Sağlık olsun. Umut'ta gram korku yok, içeri girdim ne yaptın dedim. Dudu atti dedi. Benim teli istiyor oda atacak miş. Benim TV ile pek işim yoktu zaten,umutta seyretmiyor. Durunun dikkatini cekiyordu ama gene azdan coktan gosteriyor. Ama ekran gittikçe yayılıyor.Yazık olmuş ya canının sağolsun yapacak bir şey yok çoöuklı bir ev öyle duru çok anlamaz da umut korkmuştur şimdi hatasını biliyordur çoçuklara tv iyi değil zaten izlemesinler daha iyi eşinde telefon küçük tv idare etçek işte biz analarının tvye bile zamanı yok sana çok fark eden bir şey olmaz
Ekranda delik var cam dağılır diye çekinmiyor değilim aslında. Eşime okutayim o denesin. Kalırsa onun elinde kalsın. Eki Görüntüle 2773286bahar televizyonun yan çıtalarina elinizle bastırsaniza. bir sey yerinden cikar da takarsın ya onun gibi aşağıdan yukarı bir bastırın bakalim belki düzelir. aynısını yasadik da bizimki oyle düzeldiydi az buçuk. iki kara çizgisi kaldi sadece. arada yine böyle oluyor, kenarlara bastırınca düzeliyor.
Aynen canım gitti yere kadar bakalım birşey olmaz. Eskiden TV mi vardı, hem vakitte yok izlemeye zatenAynen buna şükür deyip çocuklar büyüyünce ye kadar devam edin kıyamam ya sana
Sağol canım oyle vallahi.aman baharım çocuklara birşey olmasın da gerisi kader kısmetgeçmiş olsun
Ay hep ayılıyor mu ya uyanınca şekerpareKıyamam gecmiş olsun canım..iyi mi şimdi Asya kuş
yaa ne güzel degil ki şükrediyor insan sürekli Rabbimize binler şükürler olsun son cümlene çok güldüm
Bu gece 22.00 da yattı 00.00 da kalkti. 2 de yattı 6 da kalktı.7.30 da yatti 10 da kalktı canım.yani 2 dwfa uyandi birinde 2 saat birinde 1 bucuk saat sallattı.gene de diger gecelere nazarann sukrediyorum halime.4 saat uyudu diye
Rezene veriyorum artık ve gece mamasını iyice azalttım.gaz olayi azalir insAllah
Evet ya neden geceoyyyy kuzuma masallah. niye bu güncellemeler hep gece gelir ki, gündüz gözüylen güncellenseler ya bu bebeler.
Deme öyle sende de varr oValla sendeki enerjik ve güzel anlatım yok bende
Ay sorma valla nasıl üzüldümçok şükür attı bünyeden
Evet hayvanları çok seviyor ya uzaktan görse Ayyy diyor iç çekerek gülüyor
Sen de çok tatlısın helinimya isyanının dilini seveyim ne tatlısınhaydo ya da masallah hızlı çıktı
Ayakta olan yatakta olmaz ne güzel dedinÇok yorgunum ve halen pijamalıyımbenim bu oğlan bir bay bay yaptı diye mi uyumadı acaba gece milletin bebesi yürüyor (bknz: Aslihaydo ) diye uyumuyor üstelik biz atakta da değiliz yatakta da gece uyanıp 1-2 saat uyuyamıyor ya dönüyor dönüyor oturuyor sonra salladım kaç kere sabah da 7 buçukta dikildik şükür ayağa maazallah bir gün de geç kalkarız falan Allah etmesin mızz mızzz mızzz kafamızı şişirdi tam işimi gücümü bitirdim annem geldi azcık erken geleydi ne vardı
Eşim bu akşam biniyormuş umarım iyi dinlemiştim kafasını bunun acısını Göktuğ iyi çıkaracak ondan
Maşallah iyi uyumuş elifim buna şükür dedigjn gibiBu gece 22.00 da yattı 00.00 da kalkti. 2 de yattı 6 da kalktı.7.30 da yatti 10 da kalktı canım.yani 2 dwfa uyandi birinde 2 saat birinde 1 bucuk saat sallattı.gene de diger gecelere nazarann sukrediyorum halime.4 saat uyudu diye
İyi yapmış hadi yirtmissin annesi gildenAksam 9 buckta kalkalm deyp durdu esim banane yaticam flan dedm sabah bi baktm onun alrm caliyo 9 bucukta oglan da sesine uyandi uyumadi ama benm aşırı uykm vardi. Snra kalk hadi hazirlan dedi niye dedim sylemedi de oglana ust bas vs aldm cantasina kuzdmi goturdu ona sruyorm o da blmiyorm dedi sinir oldm sabah sabah baktiydm babamlarla dün haberleşmiş kahvaltiya oraya gittk 1 saat oldu geleli de. Ama bi an aklima da annesigle mi goturuyo acaba diye de gelmedi degl
Şekerim parem al büyük resim kağıtlarına yapıştır yan yana bu duvar senin resim köşen diye uygun bir dille anlat gitsin gelsin sanatını icra etsin yavrucumOyy kıyamammm ben Zeynomaagüzel gelinim pek romantik
Benim ki kalp cizmiyor garaliyorarkada korsan gemisi cizmiş ben de A4 koydum duvara ne edem araba resmi boyasın diye
İnş bakalım rezene fayda eder bakalım mama içip yatınca gece birikim yapıyor nasıl kıvranarak uyanıyor yavrumKıyamam gecmiş olsun canım..iyi mi şimdi Asya kuş
Yaa hiç sorma canım pek kıymetlidir oğlu iyi de ben ayrı gayrı kalmayalım diye istedim çatıyı neyse bir geceden bişeycik olmazAaa resmen kadının derdi oğluymuş gönder de yatsın bari annesiyle
Ya sizin beraber yatışınızı severim
O zaman sosyal medyada paylaşmıştım bu fotoları sonra herkes sormuştu silmesi mi kızmadın mı nasıl sabretti diye dedim şaşırmayın ben onu beni özlediği için kızsam o çocuk bana özlemini sevgisini göstermeye çekinmez mi sonra. Ne oldu kapılar halılar silindikçe örtüler yıkandıkça çıktı koltukşardakinde hala izleri duruyorAaa buna kızılor mı kaldın ne güzel anısı var boşver gelen görsün gülün geçinbakalım bizi neler bekliypr
Kuzum yaa ben atlamışım sanırım yeni fark ediyorum çok çok geçmiş olsun Asya kuşuma ya kıyamam Allah tan çıkartmışta temizlenmiş içi yavrumun. Bugün keyfi yerinde maşallah o parmaklar tam ısırmalıkNeyseki kuzum ya kıyamam burnu saçları falan nasıl fenaydı
Biz çok zorlandık bu yıl canım eee ben bunları biliyorum okula gitmeme gerek yok diyor derslerden sıkılıyor haliyle eşim bin pişman şimdi keşke öğretmeyi ilgisini başka yöne kaydırsaydık diyor ama şansız bir zamana geldi pandemş başladı okullar kapandı spora gidiyordu birden eve kapandı mecbur onlarla vakit geçirdiay kıyamam ya nisan bebeleri bu hafta çok yoruldu da yordu da. kalabalık iyidir canim. arada kaçar dinlenir yine karışırız kalabaliga
bende oturtuyorum canim nolacak artık istesek de çok durmuyorlar zaten birşey olmaz
biz bizzzz arel ali gibi annecik der civan eyyyyt diyor
inşallah canim sağolasın. masallah ipeğe de güzel güzel yemeye uyumaya devam ❤
sağol kuzum
sağol canim. evde olunca aslında sıkılmasın diye yoksa dışarı çıksa bu kadar düşünmezdim ama pandemi bebeleri farklı bir nesil olacak
ya isyanının dilini seveyim ne tatlısınhaydo ya da masallah hızlı çıktı
hayvan sevgisi ne guzel ya bayılıyorum çocukların onlarla haşirnesir olmasinaa❤
bin şükür varlıklarınaAllah isteyen herkese nasip etsin
sağolsunlar sürekli sen yat dinlen diyorlar çocuklarla da ilgililer atlattık sayılır bugün daha iyiyiz
aman baharım çocuklara birşey olmasın da gerisi kader kısmetgeçmiş olsun
ben yavaşlım o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?