2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
ben delik olduğunu farketmemisim sadece görüntü bozuk zannettim. bizimkinde öyleydi. o zaman tavsiyemi geri alıyorum hemmmeen.

Bende çok seviyorum kedimi de bu yüzden almıştım ama nasip olmadı çok küçükte buluştular ama Asya anlamıyordu o zamanda ben

Ne güzel hep böyle sürprizli mutlu devam eder umarım

Zeyay1420 kızının kalpleri çok tatlı gerçekten bir amaç için çizdiğinde ne diyebilirsin ki hem de anneye özlem böyle bir durum için en mantıklısını yapmışsın. İnşallah bizler de benzer tepkiler verebiliriz. Öyle durumlarda öğrendiklerimle değil de yaşadıklarımla cevap veririm diye korkuyorum. Sonuçta bizim annelerimiz hep kızarlardı..

N Nehir8077 aa gecmisbolsun ya ekranlar tvden pahali vallahi üzüldüm
Jadesi minikbebegim9640 size de gecmis olsun iyiki kusmuslarda rahatlamslar
Aslihaydo oooo masallah yasina girmeden yurur bu tatliss :)

Kizlar benim kizi ayakta tuttuğumuzda 3 5 adim gidiyor ma tabi bizimkinde tutunup kalkma vs yok ne zaman yurur artik bilmiyorum bu bile o kadar mutlu ettiki bizi

Maşallah karya prensese

İyi yapmış hadi yirtmissin annesi gilden
He valla nasl rahatladm anlatamam bugn 2 sefer farkli zamnlarda annesigili aradi gruntulu baktm iste 2 saat once yine arayacakti cok aradn zaten başa sarmayalm istersen dedm. Hergn aramiyorm ya ondan araym dedim dedi, aradn zaten 3unceye gerk yok artk bence deyince ttm dedi aramadi. Valla bu evden gtmem oyle işe yaradi ki anlatamam

Yemek serbest tabi dediğim gibi
Çok şükür canım aynen öyle oldu kustu rahatladı ya sorma susam teyzesi köpek severmiş de bişey büyümüşte

Kızlar okuyorum gün içinde onu da yazıyım bunu da yazıyım diyorum ama hiçç fırsatım olmuyor ya kusurumuz kalmayalım birbirimizin
Jadesi öyle geçmiş olsun canım ya boşluğuna gelmiş neyse ki kusmuş da rahatlamış yavrum. Kediciğinle nasip olmadı tanışmaları Asya nın. Baharda bol bol yürüyüşlere kedi köpek seversiniz artık güzel bir aktivite olur benimki de kuşlara çıldırıyor o kadar seviyor ki babasının kanaryalar var balkonda kapı açılınca çığlık kıyamet emeklemeye başlıyor.Dışarıda da kuş sesi duyunca hemen duruyor ohhhh diyor sıpa nereden biliyorsa mandalina yiyişi de çok kibar maşşallah benimki avuç içiyle basıyor ağzına

N Nehir8077 yazık ya kuzum duduma neler ediyor umutcum ama az kaldı dur dudu ona neler edecek şimdi komando eğitimi alıyor yakında o bastırır umut u TV ye de ayrı üzüldüm ne kötü olmuş. Bizimkini de duvara takacaz gelip gidip pat küt vuruyor hayır dedikçe gözümüze bakıp ıhhh diyor. Aklında bulunsun tvler için koruyucu camlar var yapıştırıyorsun yüzeye görüntü kalitesini de bozmuyor aynı telefonlara taktırdııpımız koruyucu camlar gibi. Bizimki de atmayı huy edinirse yaptıracaz.

Kalppare geçen sormuştun doğumdan sonra şart değil canım kalp muayenesi sen çarpıntı var dedin diye dedim ben kontrole gitsen iyi olur diye. Yoktur inşallah canım bir şey.
Bir de bugün demişsin ya Elifi yemek yemese bile koyuyorum mama sandalyesine diye mutfakta. Ben koyamıyorum oğlan sandalyeye oturunca Pavlovun köpeği gibi şartlanıyor hemen ağlamaya başlıyor yemek istiyor yemekten kalksa bile bunu yapıyor. Havuç VS veriyorum eline bir iki uğraşıyor yiyemeyince daha da sinirlenip ağlıyor biraz otursa oyalansa istiyorum ben de oyuncak falan koyuyorum yok durmuyor.

BKGK maşşallah karta ya adımlamaya başlamış fotoğraflarınız da pek bir güzel Allah bozmasın canım
nzh99 Ata kuzusu ne mutlu maşşallah canım siz de çok güzelsiniz ne samimi, doğalsınız ekrandan geçiyor samimiyet
O ogretmen61 karizmatik oğlumuz da farklı bir yorum getirmiş yürüme arkadaşına maşşallah ona

Yarın bir arkadaşım gelecek kızlar geçen ay korona geçirmişti antikorum geçmeden geleyim göreyim dedi zaten bir yere çıkmıyoruz maskeyle de olsa bir geleyim oğlan 1 yaşına girecek göremedim deyince tamam dedim ben de heyecanlandım 1 senedir görüşmüyoruz sanırım yakın arkadaşım bir de asosyal olduk iyice

Yürüme arkadaşları ayık olsun lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…