ben delik olduğunu farketmemisim sadece görüntü bozuk zannettim. bizimkinde öyleydi. o zaman tavsiyemi geri alıyorum hemmmeen.İkiside koltuğun üstündeydi benim fikrim Ümut yaptı. Olan herşeyi duru'nun üstüne atma huyu var.
Öyle canım yapacak birsey yok olan oldu Sağlık olsun. Umut'ta gram korku yok, içeri girdim ne yaptın dedim. Dudu atti dedi. Benim teli istiyor oda atacak miş. Benim TV ile pek işim yoktu zaten,umutta seyretmiyor. Durunun dikkatini cekiyordu ama gene azdan coktan gosteriyor. Ama ekran gittikçe yayılıyor.
Ekranda delik var cam dağılır diye çekinmiyor değilim aslında. Eşime okutayim o denesin. Kalırsa onun elinde kalsın. Eki Görüntüle 2773286
Aynen canım gitti yere kadar bakalım birşey olmaz. Eskiden TV mi vardı, hem vakitte yok izlemeye zaten
Sağol canım oyle vallahi.
Küçük ama delik var.goruntude hepten yayıldı.resimde belli olmuyordur belki.ben delik olduğunu farketmemisim sadece görüntü bozuk zannettim. bizimkinde öyleydi. o zaman tavsiyemi geri alıyorum hemmmeen.
Bende çok seviyorum kedimi de bu yüzden almıştım ama nasip olmadıay kıyamam ya nisan bebeleri bu hafta çok yoruldu da yordu da. kalabalık iyidir canim. arada kaçar dinlenir yine karışırız kalabaliga
bende oturtuyorum canim nolacak artık istesek de çok durmuyorlar zaten birşey olmaz
biz bizzzz arel ali gibi annecik der civan eyyyyt diyor
inşallah canim sağolasın. masallah ipeğe de güzel güzel yemeye uyumaya devam ❤
sağol kuzum
sağol canim. evde olunca aslında sıkılmasın diye yoksa dışarı çıksa bu kadar düşünmezdim ama pandemi bebeleri farklı bir nesil olacak
ya isyanının dilini seveyim ne tatlısınhaydo ya da masallah hızlı çıktı
hayvan sevgisi ne guzel ya bayılıyorum çocukların onlarla haşirnesir olmasinaa❤
bin şükür varlıklarınaAllah isteyen herkese nasip etsin
sağolsunlar sürekli sen yat dinlen diyorlar çocuklarla da ilgililer atlattık sayılır bugün daha iyiyiz
aman baharım çocuklara birşey olmasın da gerisi kader kısmetgeçmiş olsun
ben yavaşlım o zaman
Ne güzel hep böyle sürprizli mutlu devam eder umarımAksam 9 buckta kalkalm deyp durdu esim banane yaticam flan dedm sabah bi baktm onun alrm caliyo 9 bucukta oglan da sesine uyandi uyumadi ama benm aşırı uykm vardi. Snra kalk hadi hazirlan dedi niye dedim sylemedi de oglana ust bas vs aldm cantasina kuzdmi goturdu ona sruyorm o da blmiyorm dedi sinir oldm sabah sabah baktiydm babamlarla dün haberleşmiş kahvaltiya oraya gittk 1 saat oldu geleli de. Ama bi an aklima da annesigle mi goturuyo acaba diye de gelmedi degl
Maşallah karya prenseseN Nehir8077 aa gecmisbolsun ya ekranlar tvden pahali vallahi üzüldüm
Jadesi minikbebegim9640 size de gecmis olsun iyiki kusmuslarda rahatlamslar
Aslihaydo oooo masallah yasina girmeden yurur bu tatliss :)
Kizlar benim kizi ayakta tuttuğumuzda 3 5 adim gidiyorma tabi bizimkinde tutunup kalkma vs yok ne zaman yurur artik bilmiyorum bu bile o kadar mutlu ettiki bizi
He valla nasl rahatladm anlatamamİyi yapmış hadi yirtmissin annesi gilden
Yemek serbest tabi dediğim gibiYaa ben bu fotoyu görmüştüm bişey yazıcam yazıcam unutuyorum. O yemeklerini yesin biz de onuu
Ben de herkes yazınca merak ettim bizde mi var nir tuhaflık diye bi baktım daha yeni girecekmişiz. Güzel günler bizi bekliyor
Zor valla zor ayaklandılar iyice zorlaştı. Yemek yedirmesi alt alması uyutması hepsi zorlaştı.
Bravo haydoya annesini boşuna üzmez akıllı oğlan
Geçmiş olsun canım kusmuş atmış zaten sıkma canını. Köpüşü mü seviyormuş asya kuş. Kendinin kuş olduğunun farkında değil
O özellik bizimkinde de var halı işaretleyip burayı silme diyebiliyorsun. Ama o halıyı süpürmüyor da aynı zamanda onu nasıl ayarlayacağız acaba???
BKGK maşşallah karta ya adımlamaya başlamış fotoğraflarınız da pek bir güzel Allah bozmasın canım
nzh99 Ata kuzusu ne mutlu maşşallah canım siz de çok güzelsiniz ne samimi, doğalsınız ekrandan geçiyor samimiyet
O ogretmen61 karizmatik oğlumuz da farklı bir yorum getirmiş yürüme arkadaşınamaşşallah ona
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?