- 14 Haziran 2019
- 2.219
- 7.561
- 158
Hani telefonlara falan da güncellemeler gece yükleniyor ya o mantık herhaldeEvet ya neden gecehayır uykusuz kalıp güncellemeyi farketmemiz uzun suruyor
Deme öyle sende de varr oAsyaaa Aşırı tatlı aşırı masallahhhh
Sen de çok tatlısın helinim
Ayakta olan yatakta olmaz ne güzel dedinbay bayi neden kucumsuyon miss bay bay kelimelerini anla o eli kaldır salla offf ne kral hareket lütfen istirham ediciim Goktuguma laf ettirmem
Canım benim sen de öyle hisli öyle güzel bir annesin ki eminim sende aynı tepkiyi verirsin ipekcim çok şanslıZeyay1420 kızının kalpleri çok tatlı gerçekten bir amaç için çizdiğinde ne diyebilirsin ki hem de anneye özlem böyle bir durum için en mantıklısını yapmışsın. İnşallah bizler de benzer tepkiler verebiliriz. Öyle durumlarda öğrendiklerimle değil de yaşadıklarımla cevap veririm diye korkuyorum. Sonuçta bizim annelerimiz hep kızarlardı..
Sağol canım.N Nehir8077 aa gecmisbolsun ya ekranlar tvden pahali vallahi üzüldüm
@Jadesi @minikbebegim9640 size de gecmis olsun iyiki kusmuslarda rahatlamslar
Aslihaydo oooo masallah yasina girmeden yurur bu tatliss :)
Kizlar benim kizi ayakta tuttuğumuzda 3 5 adim gidiyorma tabi bizimkinde tutunup kalkma vs yok ne zaman yurur artik bilmiyorum bu bile o kadar mutlu ettiki bizi
Sağol canım Çocuklu evde masraf bitermi. Onlar kıracak dökecek, bizler cekicez.
Duduyu hiç rahat bırakmıyor video cekemiyorum. Cekebilsem neler goreceksin.N Nehir8077 yazık ya kuzum duduma neler ediyor umutcumama az kaldı dur dudu ona neler edecek şimdi komando eğitimi alıyor yakında o bastırır umut u TV ye de ayrı üzüldüm ne kötü olmuş. Bizimkini de duvara takacaz gelip gidip pat küt vuruyor hayır dedikçe gözümüze bakıp ıhhh diyor. Aklında bulunsun tvler için koruyucu camlar var yapıştırıyorsun yüzeye görüntü kalitesini de bozmuyor aynı telefonlara taktırdııpımız koruyucu camlar gibi. Bizimki de atmayı huy edinirse yaptıracaz.
Bez aldım ben şimdiE bebek indirimleri başladı ilk 15 günün indirimleri yayınlandı var mı gözünüze kestirdiğiniz mutkala almalıyım dedikleriniz
4 şubatBez aldım ben şimdibide korbellin çöp poşetinden alacam 4eylülde. İnşallah oyuncak furyasına düşmem amin
Daim olsun insallah canım ben de sevindim inankiHe valla nasl rahatladm anlatamambugn 2 sefer farkli zamnlarda annesigili aradi gruntulu baktm iste 2 saat once yine arayacakti cok aradn zaten başa sarmayalm istersen dedm. Hergn aramiyorm ya ondan araym dedim dedi, aradn zaten 3unceye gerk yok artk bence deyince ttm dedi aramadi. Valla bu evden gtmem oyle işe yaradi ki anlatamam
Ben kızım da avent kullandım memnundum diye başka bi markaya bakmadan tekrar avent aldım damlatmiyo ve ucu çok iyi sert değil yumuşacık da değil ben memnunum haydo arada pembe biberona kafayı taksa daAyşeye çok su içiremiyorum bardaktan veriyorum dişine tık tık yapıcam diye oyunla ancak içirebiliyorum var mı suluk önerileriniz aventin ve nuk un suluklarını çok övüyorlar ama kullanan var mı aramızda
Hani telefonlara falan da güncellemeler gece yükleniyor ya o mantık herhalde
Hemen bakıyorum illa bulurum bişeyE bebek indirimleri başladı ilk 15 günün indirimleri yayınlandı var mı gözünüze kestirdiğiniz mutkala almalıyım dedikleriniz
Ben hic kızmam kizmadım da..hoşuma bile gidebiliyor ama o da asıriya kaçmıyor.zaten cocuklara bir sınır verip sadece bu duvar dedigin zaman mutlu mutlu boyuyorlar ve evin diger odalari kurtuluyor şapşik ressamin elindenDuvaar boyamayan çocuk mu olur ya boyadım amanelbet halledilir çözümü var onlar mutlu olsunlar
Kıyamam yavruşuma ben kim bilir nasıl korktu o daİyi kuzum sağolasın kusunca rahatladı bi banyo yaptırdık kendine geldi hemen
Yaaa nasıl sevdi hemde anası kılıklıinsanlar gelemez evimize ama hayvanlar gelebilir
Bende bundan kullanıyorum ama benim kiz icince öksürüyor ya halen alisamadiDaim olsun insallah canım ben de sevindim inanki
Ben kızım da avent kullandım memnundum diye başka bi markaya bakmadan tekrar avent aldım damlatmiyo ve ucu çok iyi sert değil yumuşacık da değil ben memnunum haydo arada pembe biberona kafayı taksa dabak canım benim kullandığım bu
Hahaha civana bak sen tam yigidooay kıyamam ya nisan bebeleri bu hafta çok yoruldu da yordu da. kalabalık iyidir canim. arada kaçar dinlenir yine karışırız kalabaliga
bende oturtuyorum canim nolacak artık istesek de çok durmuyorlar zaten birşey olmaz
biz bizzzz arel ali gibi annecik der civan eyyyyt diyor
inşallah canim sağolasın. masallah ipeğe de güzel güzel yemeye uyumaya devam ❤
sağol kuzum
sağol canim. evde olunca aslında sıkılmasın diye yoksa dışarı çıksa bu kadar düşünmezdim ama pandemi bebeleri farklı bir nesil olacak
ya isyanının dilini seveyim ne tatlısınhaydo ya da masallah hızlı çıktı
hayvan sevgisi ne guzel ya bayılıyorum çocukların onlarla haşirnesir olmasinaa❤
bin şükür varlıklarınaAllah isteyen herkese nasip etsin
sağolsunlar sürekli sen yat dinlen diyorlar çocuklarla da ilgililer atlattık sayılır bugün daha iyiyiz
aman baharım çocuklara birşey olmasın da gerisi kader kısmetgeçmiş olsun
ben yavaşlım o zaman
Takipteyim evet e bebekten alacağım. Bugünde primaya indirim yapmışlardı. Fena gaza geldikOyuncakları var banyoda verdiğimiz onların yerine şampuan, krem falan vereyim bak iyi fikir
Neredesin yavvv ebruyu Hızır gibi yetişmişsin yine
Bizde de aynısı var canım pilsanın. Bimden aldım ben epey oluyor hatta onun üstüne tekrar geldi 3 hafta önceydi sanırım. 89 TL ye aldım ben. E bebekten alacaksan şubat indirimleri başlıyor onları takip et 1 şubattan itibarenbiz de memnunuz 1 haftadır tutup kalıyordu biraz ilerliyordu şimdi halıda çok güzel gidiyor yerde hızlanıp düşüyor biz yanındayız zaten çok hızlı gidemiyor. Yürümeyi cesaretlendirmesi açısından güzel bir şey
Tabisiii çok zekiyiz canımm ben de senden yalnızca 1 gün büyükmüşüm
Geçmiş olsun yazık kıyamam mamanın adı neydi ki
Evet bende duydum onu. Malesef benimkinde de yok ikeanın. Ayrı birşey yaptırsam olur mu diye düşünmekteyim@Helinnnnn bu mama sandalyelerinde cocugun ayagini dayamak icin bir yer olmasi sart mi?
Bizimkinde yok.bilerek oyle aldim.ama cocukların diz sagligi acisindan uygun degil diyorlar gecen okudum bir yerde
Umut nasıl duru ile uğraşıyor ya öyle. yavrum durucuk da ağlıyor sadeceHiç sorma benimki bugün bi halt yemiş, tabi umut doğru söylüyorsa. Tv mi kırmış henüz 2 taksit ödedim, 8 taksiti duruyor. Ben demiştim eşime, bizim bebeler akıllanmadan akıllı TV neyimize.
Eşim akillanmistir artık buda birşey
Sevindim canım..bir daha tekrar etmez insAllah.gecmis olsunBugn yoktu gitti o kızarikliklar sukur migdesi de iyi kusma vs yok huzursuz da deglo mamagi aticam ya kaldıramadi yavrm heralde perişan oldu gece bile zor uyuttum 2 3 kere kalkti aglayarak dha dgrusu bağırarak
Evet jadeeAy hep ayılıyor mu ya uyanınca şekerpare
Ne bileyim ben de anlamadım ki canım..rezeneye basladim bakalım belki üşümüştürMaşallah iyi uyumuş elifim buna şükür dedigjn gibi
Niye gazlandi ki böyle inşallah azalır canım
Zeyay hani kraft kagidi derdik biz staja giderken..devasa kağıtlar alırdık sınıfa duvara yapistirirdim.2 metreye 1 metre ollurdu..bulamiyorum burda onlardan ya. Ben de buyuk fon kartonu yapistiriyorum.ama bu boyama sayfasiydi onu istediŞekerim parem al büyük resim kağıtlarına yapıştır yan yana bu duvar senin resim köşen diye uygun bir dille anlat gitsin gelsin sanatını icra etsin yavrucum
İnş bakalım rezene fayda eder bakalım mama içip yatınca gece birikim yapıyor nasıl kıvranarak uyanıyor yavrum
Yaa hiç sorma canım pek kıymetlidir oğlu iyi de ben ayrı gayrı kalmayalım diye istedim çatıyı neyse bir geceden bişeycik olmaz
O zaman sosyal medyada paylaşmıştım bu fotoları sonra herkes sormuştu silmesi mi kızmadın mı nasıl sabretti diye dedim şaşırmayın ben onu beni özlediği için kızsam o çocuk bana özlemini sevgisini göstermeye çekinmez mi sonra. Ne oldu kapılar halılar silindikçe örtüler yıkandıkça çıktı koltukşardakinde hala izleri duruyor
Kuzum yaa ben atlamışım sanırım yeni fark ediyorum çok çok geçmiş olsun Asya kuşuma ya kıyamam Allah tan çıkartmışta temizlenmiş içi yavrumun. Bugün keyfi yerinde maşallah o parmaklar tam ısırmalık
Biz çok zorlandık bu yıl canım eee ben bunları biliyorum okula gitmeme gerek yok diyor derslerden sıkılıyor haliyle eşim bin pişman şimdi keşke öğretmeyi ilgisini başka yöne kaydırsaydık diyor ama şansız bir zamana geldi pandemş başladı okullar kapandı spora gidiyordu birden eve kapandı mecbur onlarla vakit geçirdi
Ben sana demedim miN Nehir8077 aa gecmisbolsun ya ekranlar tvden pahali vallahi üzüldüm
@Jadesi @minikbebegim9640 size de gecmis olsun iyiki kusmuslarda rahatlamslar
Aslihaydo oooo masallah yasina girmeden yurur bu tatliss :)
Kizlar benim kizi ayakta tuttuğumuzda 3 5 adim gidiyorma tabi bizimkinde tutunup kalkma vs yok ne zaman yurur artik bilmiyorum bu bile o kadar mutlu ettiki bizi
Şubat her sene batırıyor biziBu arada prima kullanan varsa e bebekte sitede indirim başladı kızlar bilginiz olsun
Ben aventin kullanıyorum. Biberon tutmayan benim ki bi onu içiyor. Oda eh işte keyfi gelince. Ama gayet memnunum. Akıtmıyordu başlarda ama akıtıyor az da olsa. Bardak olarak oioi nin bardakları var. Onlardan öneririm kullanışlılar. Biraz da ondan veriyorumAyşeye çok su içiremiyorum bardaktan veriyorum dişine tık tık yapıcam diye oyunla ancak içirebiliyorum var mı suluk önerileriniz aventin ve nuk un suluklarını çok övüyorlar ama kullanan var mı aramızda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?