2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Hani telefonlara falan da güncellemeler gece yükleniyor ya o mantık herhalde

Canım benim sen de öyle hisli öyle güzel bir annesin ki eminim sende aynı tepkiyi verirsin ipekcim çok şanslı

Ayşeye çok su içiremiyorum bardaktan veriyorum dişine tık tık yapıcam diye oyunla ancak içirebiliyorum var mı suluk önerileriniz aventin ve nuk un suluklarını çok övüyorlar ama kullanan var mı aramızda

Sağol canım.
N Nehir8077 geçmiş olsun yaa ansızın masraf çıkmış size
Sağol canım Çocuklu evde masraf bitermi. Onlar kıracak dökecek, bizler cekicez.
Duduyu hiç rahat bırakmıyor video cekemiyorum. Cekebilsem neler goreceksin.

Ekran koruyucu sunu bilmiyordum, keşke önce bilseydim. Kısmetten çıktı sanırım. Ama yaptirirsam kesinlikle taktırırım. Bence sende biran evvel önlemini al. Cana geleceğine mala gelsin gelsinde. Ne gerek var keşke o paraya onlara birşey alsaydık insan ona üzülüyor. Yoksa giden eşya olsun, yoksulluk görmüş insanım olmasa da olur benim için.

Daim olsun insallah canım ben de sevindim inanki
Ben kızım da avent kullandım memnundum diye başka bi markaya bakmadan tekrar avent aldım damlatmiyo ve ucu çok iyi sert değil yumuşacık da değil ben memnunum haydo arada pembe biberona kafayı taksa da bak canım benim kullandığım bu

Eklentiler

• IMG_20210131_232227.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 33
Duvaar boyamayan çocuk mu olur ya boyadım aman elbet halledilir çözümü var onlar mutlu olsunlar
Ben hic kızmam kizmadım da..hoşuma bile gidebiliyor ama o da asıriya kaçmıyor.zaten cocuklara bir sınır verip sadece bu duvar dedigin zaman mutlu mutlu boyuyorlar ve evin diger odalari kurtuluyor şapşik ressamin elinden ama koltugu boyadığı zaman biraz söylendim çıkmıyor diye uzuldugumu görünce o da bıraktı zaten.hala arda yapıyor ama yolunu buldum murekkepli kalem kolonya ile kursun kalem normal silgi ile çıkiyor.pastel boya sabunlu su ile.en zoru pastel boya hele halıya kırildıysa
İyi kuzum sağolasın kusunca rahatladı bi banyo yaptırdık kendine geldi hemen
Yaaa nasıl sevdi hemde anası kılıklı insanlar gelemez evimize ama hayvanlar gelebilir
Kıyamam yavruşuma ben kim bilir nasıl korktu o da olsun çok şükür böyle böyle geçecek..bugun de Elif bizim buyuk yemek masasinin kenarinda siralarken caaat diye yüzüstü kapanmış parkeye.cok agladı çok korktum üzüldüm..babaannesi buradaydi bu aksam..çok yoruldum

Bende bundan kullanıyorum ama benim kiz icince öksürüyor ya halen alisamadi
@misskokulum teskkr ederiz
S Susam_tanesi bizim yurume arkdsida sizinkinden ama kiz süremiyor cok hizli gidiyor bizim kiz hizli diyecegim ama oylede degil anlamadim
SonsuzUmut canimm o ne sofra ya öylee immmmm canim cekti kiz afiyet olsun
S Sonsuzsukurler canimnasilsin sesin cikmiyor ses ver hele
nzh99 Ata cok tatli masallah kuzuyaa

Hahaha civana bak sen tam yigidoodemek heeyyt diyor hahahha ay cok güldüm ya abisine benzerse o da annecik demeye başlar

Takipteyim evet e bebekten alacağım. Bugünde primaya indirim yapmışlardı. Fena gaza geldik 7 aylık depoladık heralde. Bayağı uygundu çünkü

@Helinnnnn bu mama sandalyelerinde cocugun ayagini dayamak icin bir yer olmasi sart mi?
Bizimkinde yok.bilerek oyle aldim.ama cocukların diz sagligi acisindan uygun degil diyorlar gecen okudum bir yerde
Evet bende duydum onu. Malesef benimkinde de yok ikeanın. Ayrı birşey yaptırsam olur mu diye düşünmekteyim

Umut nasıl duru ile uğraşıyor ya öyle. yavrum durucuk da ağlıyor sadece

Bugn yoktu gitti o kızarikliklar sukur migdesi de iyi kusma vs yok huzursuz da degl o mamagi aticam ya kaldıramadi yavrm heralde perişan oldu gece bile zor uyuttum 2 3 kere kalkti aglayarak dha dgrusu bağırarak
Sevindim canım..bir daha tekrar etmez insAllah.gecmis olsun
Ay hep ayılıyor mu ya uyanınca şekerpare
Evet jadee bu yuzden psikolojik olarak bayagi yıprandım
Maşallah iyi uyumuş elifim buna şükür dedigjn gibi
Niye gazlandi ki böyle inşallah azalır canım
Ne bileyim ben de anlamadım ki canım..rezeneye basladim bakalım belki üşümüştür toparlasin bakalım
Zeyay hani kraft kagidi derdik biz staja giderken..devasa kağıtlar alırdık sınıfa duvara yapistirirdim.2 metreye 1 metre ollurdu..bulamiyorum burda onlardan ya. Ben de buyuk fon kartonu yapistiriyorum.ama bu boyama sayfasiydi onu istedi

Ben sana demedim mi ayni Ali gibi önce adım attı ayy çok duygulandım şu an hep emeklemiyor diye dert ediyordun ama Karya size ters köşe yapti..güzel gözlüm hep hayirlarda yürü..Allah ayaklarıni da seni de doğru yoldan ayırmasın

Ben aventin kullanıyorum. Biberon tutmayan benim ki bi onu içiyor. Oda eh işte keyfi gelince. Ama gayet memnunum. Akıtmıyordu başlarda ama akıtıyor az da olsa. Bardak olarak oioi nin bardakları var. Onlardan öneririm kullanışlılar. Biraz da ondan veriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…