2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Mandalinayi nasil veriyorsun misss ? Ben direkt dilim vermedim hıç.portakali karpuz gibi dilimleyip veriyorum.
Mama sandalyesine koyunca en fazla 20 25 dk duruyor canim o da sakinse.o da yemek istiyor.eline ne versem atıyor.oyle pek keyifle durmuyor yani..bizimki de sartlanmis hemen mamma mammam basliyir

Eş tarafı Adana da olunca canım böyle oluyor ama sorma 3-4. Kilo germiştim gitti emeklerim diyet kalmadı

Bendeki de aynısı moru sadece ama ben çok memnun değilim çekince çok gidiyor boğazında kalıyor

Ya masallahhh emeklemeden yürümüş aferin onaaa
Bende bundan kullanıyorum ama benim kiz icince öksürüyor ya halen alisamadi

Bendeki de aynısı moru sadece ama ben çok memnun değilim çekince çok gidiyor boğazında kalıyor
Haydonun boğazı geniş zaar lök lök iciyo

şükür canim iyiyiz. erkencisin bugün. umarım bal yanak da güzelce uyur da dinlenirsin
arel de nuk civanda avent var pipetli. ikisi de iyi ama avent kapaklı olduğu için daha rahat içim.
Hahaha civana bak sen tam yigidoodemek heeyyt diyor hahahha ay cok güldüm ya abisine benzerse o da annecik demeye başlar
hadi inşallah . bugün tam sebekti ya. video atsam da goremeyecen masaya oturttular köfte yedirouorlar ama gormen lazim her lokmaya iki göbek attı civelek

Umut nasıl duru ile uğraşıyor ya öyle. yavrum durucuk da ağlıyor sadece
İlk videoda 3 aylıktı. 2. Videodada artık canı çıkmış dermanı kalmamisti. Onun önunden baya hırpaladı, O yuzden tek yapabildiği ağlamak oldu. Kaçmaya bile hali yoktu kuzumun. Kız bıktı artık hiçbir yerde rahat yok.

Aldın oğlışunu uyusun hey Allahım ya
Evet kuzum sildikçe geçer geçmezse de canı sağolsun napalım güzel anı kalmış yüzüne tebessüm kızsan daha kötü olur dediğin gibi hem neden kızmasın ya olsun eşya değil mi
Sağol kuzum geçti gitti şükür keyfi yerinde mandalina canavarının coklata coklata yemeye devam

Sen hiç öyle yapmazsın merak etme çok güzel bir annesin

Teşekkür ederim kuzum
Ay bak sen karya hanıma bizimkilerden önce davranır belki belli olmaz maşallah kuzuma benşm gün geçtikçe artar adım sayısı

Kız o video inan hiçbir şey değil. Genelde çekemiyorum çünkü kurtarmak zorundayim. Yüzü gözü hep yara bere morluk, videoda belli olmuyor. Kıza hiç rahat vermiyor. Bıktı artık umut uyuduğu zaman o kadar mutluki.

Vallahi iştah açıcı yiyor maşallah. Mandalina sevmeyeni aşka getirir. Ben pek meyva sevmem, asya için yedim. Biyerim şişmesin diye

Evet canım boşluğuna geldi ders oldu bana
Baharda hastalık bitsin lütfen Allahım çok amin hepimiz iç açıcı fotolar atalım buraya normale dönelim
Ya ben senin kuş sevmeni yerim sen kuşsun de benim yerime kuzuma birde kocaman öp
Mandalina pek kibar yer ama bebe büskivisi vereyim hepsini tepiyor ağzına boğulmak istercesine

ay bahar nasıl sakin kalabiliyorsun. tamam o da çocuk ama ne bilim. bugün arel civanı itti. o da tak arkaya düştü hali var ama bi ağladı ay nasil bozuldum arele anlatamam. kızmadım ama uzak kalmaya çalıştım. babası gitti anlattı kardeşe vurulmaz itilmez öpülür sarılır diye. neyse ilk ve son olur umarim dedim ses etmedim.

Saol canım tşkrlrt dizin de daha iyi olmanıza sevindim iki bebe olunca zor cidden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…