Mandalinayi nasil veriyorsun misss ? Ben direkt dilim vermedim hıç.portakali karpuz gibi dilimleyip veriyorum.Kızlar okuyorum gün içinde onu da yazıyım bunu da yazıyım diyorum ama hiçç fırsatım olmuyor ya kusurumuz kalmayalım birbirimizin
Jadesi öyle geçmiş olsun canım ya boşluğuna gelmiş neyse ki kusmuş da rahatlamış yavrum. Kediciğinle nasip olmadı tanışmaları Asya nın. Baharda bol bol yürüyüşlere kedi köpek seversiniz artık güzel bir aktivite olur benimki de kuşlara çıldırıyor o kadar seviyor ki babasının kanaryalar var balkonda kapı açılınca çığlık kıyamet emeklemeye başlıyor. Dışarıda da kuş sesi duyunca hemen duruyor ohhhh diyor sıpa nereden biliyorsa mandalina yiyişi de çok kibar maşşallah benimki avuç içiyle basıyor ağzına
Mama sandalyesine koyunca en fazla 20 25 dk duruyor canim o da sakinse.o da yemek istiyor.eline ne versem atıyor.oyle pek keyifle durmuyor yani..bizimki de sartlanmis hemen mamma mammam basliyirKalppare geçen sormuştun doğumdan sonra şart değil canım kalp muayenesi sen çarpıntı var dedin diye dedim ben kontrole gitsen iyi olur diye. Yoktur inşallah canım bir şey.
Bir de bugün demişsin ya Elifi yemek yemese bile koyuyorum mama sandalyesine diye mutfakta. Ben koyamıyorum oğlan sandalyeye oturunca Pavlovun köpeği gibi şartlanıyor hemen ağlamaya başlıyor yemek istiyoryemekten kalksa bile bunu yapıyor. Havuç VS veriyorum eline bir iki uğraşıyor yiyemeyince daha da sinirlenip ağlıyor biraz otursa oyalansa istiyorum ben de oyuncak falan koyuyorum yok durmuyor.
Ben 2 paket aldım 116lı olanlardan ya yeter bi süreŞubat her sene batırıyor bizigüzel indirim yapıyorlar ama. Durduramadık kendimizi Bayağı stokladık
Eş tarafı Adana da olunca canım böyle oluyor ama sorma 3-4. Kilo germiştim gitti emeklerim diyet kalmadıBende bundan kullanıyorum ama benim kiz icince öksürüyor ya halen alisamadi
@misskokulum teskkr ederiz
@Susam_tanesi bizim yurume arkdsida sizinkinden ama kiz süremiyor cok hizli gidiyor bizim kiz hizli diyecegim ama oylede degil anlamadim
SonsuzUmut canimm o ne sofra ya öylee immmmm canim cekti kiz afiyet olsun
@Sonsuzsukurler canimnasilsin sesin cikmiyor ses ver hele
nzh99 Ata cok tatli masallah kuzuyaa
Bendeki de aynısı moru sadece ama ben çok memnun değilim çekince çok gidiyor boğazında kalıyorDaim olsun insallah canım ben de sevindim inanki
Ben kızım da avent kullandım memnundum diye başka bi markaya bakmadan tekrar avent aldım damlatmiyo ve ucu çok iyi sert değil yumuşacık da değil ben memnunum haydo arada pembe biberona kafayı taksa dabak canım benim kullandığım bu
Yine verirsin olsun öyle bi sofrada da yemeden durulmazmış yani. Afiyet olsunEş tarafı Adana da olunca canım böyle oluyor ama sorma 3-4. Kilo germiştim gitti emeklerim diyet kalmadı
Öyle canım tşkr ederimYine verirsin olsun öyle bi sofrada da yemeden durulmazmış yani. Afiyet olsun
Ya masallahhh emeklemeden yürümüş aferin onaaaN Nehir8077 aa gecmisbolsun ya ekranlar tvden pahali vallahi üzüldüm
Jadesi @minikbebegim9640 size de gecmis olsun iyiki kusmuslarda rahatlamslar
Aslihaydo oooo masallah yasina girmeden yurur bu tatliss :)
Kizlar benim kizi ayakta tuttuğumuzda 3 5 adim gidiyorma tabi bizimkinde tutunup kalkma vs yok ne zaman yurur artik bilmiyorum bu bile o kadar mutlu ettiki bizi
Bende bundan kullanıyorum ama benim kiz icince öksürüyor ya halen alisamadi
Haydonun boğazı geniş zaar lök lök iciyoBendeki de aynısı moru sadece ama ben çok memnun değilim çekince çok gidiyor boğazında kalıyor
şükür canim iyiyiz. erkencisin bugün. umarım bal yanak da güzelce uyur da dinlenirsinHelinnnnn nasıl oldunuz canım?
arel de nuk civanda avent var pipetli. ikisi de iyi ama avent kapaklı olduğu için daha rahat içim.Ayşeye çok su içiremiyorum bardaktan veriyorum dişine tık tık yapıcam diye oyunla ancak içirebiliyorum var mı suluk önerileriniz aventin ve nuk un suluklarını çok övüyorlar ama kullanan var mı aramızda
hadi inşallah . bugün tam sebekti ya. video atsam da goremeyecenHahaha civana bak sen tam yigidoodemek heeyyt diyor hahahha ay cok güldüm ya abisine benzerse o da annecik demeye başlar
İlk videoda 3 aylıktı. 2. Videodada artık canı çıkmış dermanı kalmamisti. Onun önunden baya hırpaladı, O yuzden tek yapabildiği ağlamak oldu. Kaçmaya bile hali yoktu kuzumun. Kız bıktı artık hiçbir yerde rahat yok.Umut nasıl duru ile uğraşıyor ya öyle. yavrum durucuk da ağlıyor sadece
Aldın oğlışunu uyusunŞekerim parem al büyük resim kağıtlarına yapıştır yan yana bu duvar senin resim köşen diye uygun bir dille anlat gitsin gelsin sanatını icra etsin yavrucum
İnş bakalım rezene fayda eder bakalım mama içip yatınca gece birikim yapıyor nasıl kıvranarak uyanıyor yavrum
Yaa hiç sorma canım pek kıymetlidir oğlu iyi de ben ayrı gayrı kalmayalım diye istedim çatıyı neyse bir geceden bişeycik olmaz
O zaman sosyal medyada paylaşmıştım bu fotoları sonra herkes sormuştu silmesi mi kızmadın mı nasıl sabretti diye dedim şaşırmayın ben onu beni özlediği için kızsam o çocuk bana özlemini sevgisini göstermeye çekinmez mi sonra. Ne oldu kapılar halılar silindikçe örtüler yıkandıkça çıktı koltukşardakinde hala izleri duruyor
Kuzum yaa ben atlamışım sanırım yeni fark ediyorum çok çok geçmiş olsun Asya kuşuma ya kıyamam Allah tan çıkartmışta temizlenmiş içi yavrumun. Bugün keyfi yerinde maşallah o parmaklar tam ısırmalık
Biz çok zorlandık bu yıl canım eee ben bunları biliyorum okula gitmeme gerek yok diyor derslerden sıkılıyor haliyle eşim bin pişman şimdi keşke öğretmeyi ilgisini başka yöne kaydırsaydık diyor ama şansız bir zamana geldi pandemş başladı okullar kapandı spora gidiyordu birden eve kapandı mecbur onlarla vakit geçirdi
Büyüdü artık iki gün sonra ondada oturmayacak merak etme. Boşuna yaptırma bence.Evet bende duydum onu. Malesef benimkinde de yok ikeanın. Ayrı birşey yaptırsam olur mu diye düşünmekteyim
Sen hiç öyle yapmazsın merak etme çok güzel bir annesin@Zeyay1420 kızının kalpleri çok tatlı gerçekten bir amaç için çizdiğinde ne diyebilirsin ki hem de anneye özlemböyle bir durum için en mantıklısını yapmışsın. İnşallah bizler de benzer tepkiler verebiliriz. Öyle durumlarda öğrendiklerimle değil de yaşadıklarımla cevap veririm diye korkuyorum. Sonuçta bizim annelerimiz hep kızarlardı..
Teşekkür ederim kuzumN Nehir8077 aa gecmisbolsun ya ekranlar tvden pahali vallahi üzüldüm
Jadesi @minikbebegim9640 size de gecmis olsun iyiki kusmuslarda rahatlamslar
Aslihaydo oooo masallah yasina girmeden yurur bu tatliss :)
Kizlar benim kizi ayakta tuttuğumuzda 3 5 adim gidiyorma tabi bizimkinde tutunup kalkma vs yok ne zaman yurur artik bilmiyorum bu bile o kadar mutlu ettiki bizi
Kız o video inan hiçbir şey değil. Genelde çekemiyorum çünkü kurtarmak zorundayim. Yüzü gözü hep yara bere morluk, videoda belli olmuyor. Kıza hiç rahat vermiyor. Bıktı artık umut uyuduğu zaman o kadar mutluki.SonsuzUmut ohhh yarasın valla
BKGK yaaa karya adım mi attı masallah ona. öperim prensesi
nzh99 atacım güneşin tadını çıkarmış ne de mutlu nasıl huzurlu. Masallah size
N Nehir8077 kıyamam duruya o nasıl abilik öylevalla izlerken icim gitti kıyılır mi. ah nolacak bu kucuklerin hali
Vallahi iştah açıcı yiyor maşallah. Mandalina sevmeyeni aşka getirir. Ben pek meyva sevmem, asya için yedim. Biyerim şişmesin diyeAldın oğlışunu uyusunhey Allahım ya
Evet kuzum sildikçe geçer geçmezse de canı sağolsun napalım güzel anı kalmış yüzüne tebessüm kızsan daha kötü olur dediğin gibi hem neden kızmasın ya olsun eşya değil mi
Sağol kuzum geçti gitti şükür keyfi yerinde mandalina canavarınıncoklata coklata yemeye devam
Evet canım boşluğuna geldi ders oldu banaKızlar okuyorum gün içinde onu da yazıyım bunu da yazıyım diyorum ama hiçç fırsatım olmuyor ya kusurumuz kalmayalım birbirimizin
Jadesi öyle geçmiş olsun canım ya boşluğuna gelmiş neyse ki kusmuş da rahatlamış yavrum. Kediciğinle nasip olmadı tanışmaları Asya nın. Baharda bol bol yürüyüşlere kedi köpek seversiniz artık güzel bir aktivite olur benimki de kuşlara çıldırıyor o kadar seviyor ki babasının kanaryalar var balkonda kapı açılınca çığlık kıyamet emeklemeye başlıyor. Dışarıda da kuş sesi duyunca hemen duruyor ohhhh diyor sıpa nereden biliyorsa mandalina yiyişi de çok kibar maşşallah benimki avuç içiyle basıyor ağzına
ay bahar nasıl sakin kalabiliyorsun. tamam o da çocuk ama ne bilim. bugün arel civanı itti. o da tak arkaya düştü hali var ama bi ağladı ay nasil bozuldum arele anlatamam. kızmadım ama uzak kalmaya çalıştım. babası gitti anlattı kardeşe vurulmaz itilmez öpülür sarılır diye. neyse ilk ve son olur umarim dedim ses etmedim.Kız o video inan hiçbir şey değil. Genelde çekemiyorum çünkü kurtarmak zorundayim. Yüzü gözü hep yara bere morluk, videoda belli olmuyor. Kıza hiç rahat vermiyor. Bıktı artık umut uyuduğu zaman o kadar mutluki.
Saol canım tşkrlrt dizin de daha iyi olmanıza sevindim iki bebe olunca zor ciddenSonsuzUmut ohhh yarasın valla
BKGK yaaa karya adım mi attı masallah ona. öperim prensesi
nzh99 atacım güneşin tadını çıkarmış ne de mutlu nasıl huzurlu. Masallah size
N Nehir8077 kıyamam duruya o nasıl abilik öylevalla izlerken icim gitti kıyılır mi. ah nolacak bu kucuklerin hali
Tabi herkesin tarzı var deniz bey öyle istemişYürüme arkadaşları ayık olsun lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?