2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Bak ya nasıl bütün boyalarla çözümler bulmuş ilerde yapınca yazarım sana ne çıkarıyordu diye
Ahh bi yerini çarptı mı elif kankim iz bizimkide duvara kafa attı Ayyy alışcam zaar böyle böyle babaanne yükünü almıyor mu hiç

Evet ayrılması benide sinirlendiriyor uyku bilmez misin diyorum ama benimki hepsinde ayılmıyor ona rağmen sinirleniyorum Rabbim güç versin sabır versin sana da elif kuzuma da uyku Ali bebişe de anlayış

Sen bizim evde olsan demekki canlı görsen umut'tan nefret edersin. Ama oyle olmuyor kıskandığı icin yapiyor kiz. Yazik onada nasıl birsey diyeyim sadece yapma diyorum konuşuyorum, baskada ne yapayım. 4 defa mama sandalyesinden attı. Kendide düştü. Sandalyenin bacaklarını kestim. Hep çare arıyorum baska yapacak birseyim yok. Uzerine kuma gelen kadın kadar uzulurmus, çocuğun kardeşi oldugunda oda uzulurmus.Öyle bir acıymış öyle derler. Bunu duydum aldatılsam nasıl acı cekerim diye. Çok üzüldüm. Oğlum şimdi öyle uzulurken ona kusemem. İkiside canım minimuma indirmeye çalışıyorum zarari. Yazı bekliyorum düzgün yürüyünce anlaşırlar belki

Vallahi iştah açıcı yiyor maşallah. Mandalina sevmeyeni aşka getirir. Ben pek meyva sevmem, asya için yedim. Biyerim şişmesin diye
Kız sen hiç bişey sevmez misin Aaa deli mi ne ye azcık ye tatlı meyve yenmez mi ben iştah vercem sana
Teşekkür ederiz teyzesi ne güzel ben asyayı sana göndereyim her gün meyve yersin tatlı yersin oooo afiyet olsun

Yalan yok eziyet görüyor her videoyu da paylaşmak istemiyorum. Bu kadın bakamiyor derlerde elimden alırlarsa
Kıyamam ya üzülme canım bir yerden sonra çok iyi iki kardeş dost arkadaş olurlar bende videoda o ağlamasına içim gitti ama dediğin gibi yapacak bir şey yok çare aramaya devam

Saol canım tşkrlrt dizin de daha iyi olmanıza sevindim iki bebe olunca zor cidden
şükür geçti sayılır canim sağolasın
Ihlamur kaynat helincim inşallah geçecek
sağol canim . kb iki gecedir zencefil limon yapıyor kv gündüz kaynar icirtiyor toparladim baya. sagolsunlar hasta geldik yarin sabah iyi donecez
ay ay ayyy yazik duruma. kiyamam nasil agliyor. sen haklisin dediklerinde. ama bahar aynı odada yalnız bırakma o zaman sen bi süre. yani ben güvenemezdim. bu kıskançlıkla Allah korusun çocuk akli zarar vermesin. sen kendine ne kusur buluyorsun masallah mis gibi bakıyorsun valla ben olsam dayanamaz parlardım umuta. yani eminim parlardım. inşallah tez zamanda geçer bu durumlar

Canımmm benim bu süreçler oluyor tabi ama destek almaktan çekinme bir pedegolog ile doğru yaklaşım nedir görüş bence Sen çok iyi bir annesin eminim ama ancak böyle rahat edebilirsin. Beklemek bir şeyler için geç kalmak olabiliyor

N Nehir8077
Canım baharım..umuta uzulmeni anlıyorum umutun acısını anlamani da anlıyorum.ama umutun canını yakan herkesten canını yakarak öc almasıni kolaylaştırıyor olabilirsin.ilerde birini her kiskandıgında onu şıddet kullanarak saf dışı bırakma eğiliminde olur.Duruyu ezdirme
Duruya zarar verdiginde Umuta duvar önünde 2 dk sabit bekleme cezası ver. 2 dk hic konuşma. Orada durmak inan ki onu çok üzecek.2 dk nın sonunda yanina çagır ve onun neden orada olduğunu sor neden ceza aldın de.kendinle hesaplassın.sonra Duruya zarar vermenin yanliş oldugunu senin ona boyle vursan ne hissedecegini sor.ve son cümlen her daim su olsun
Seni seviyorum ama bu hareketin beni üzüyor ve hoşlanmiyorum.bir daha böyle davranma.
Her cocuk yaşi kadar dk beklemeli duvar önünde.durmak istemese de zorla.yaninda bulun.başka odaya gitme.eğer çok aşıri hoplar ise ziplarsa durmamak icin tamam de.eeger bir daha zarar verirsen bu sefer burada 2 dk bekleyeceksin de.ve bir daha zarar verirse 2 dk orada durmali.Umutu taniyorsam bu 2 dk 2 yıl gibi geçecek ona.ve duvara dönük bekletme asla.yuzu size dönuk olmali.
Umutun kıskandiginda siddete basvurdugunda karsiliginda bir yaptirim uygulanacagini bilmesi lazim.annesinin kalbi kirilacagini kardesinjn cani yandigini uzulecegini bilmesi lazim.simdi bunları öğrendi öğrendi yoksa ileride çok zorlanırsin.ister miydin koca genç kız olduğunda Duru Umuttan sudan sebeplerle dayak yesin? Şimdiden bu cesareti verme canım.

Duru da pasif yetismesin..horlanmaktan dovülmekten hoslanir hale gelmesin.bunu oyun zannetmesin.yoksa hayati boyunca bu ezilmişligi yasar.ve bu ulkede ezilmis kadınlar cok fazla Duru cesaretli bir kadın olsun Umut da kardesine veya baska bir kadına saygi duyan koruyan bir erkek olsun inşAllah..
Çok konuştum affet ama senin Durunun heryeri yara bere icinde yazdiginu gorunce dayanamadım..nolur yanlış anlama sen danışmadan yazmış bulundum.seni seviyorum güzen anne merhametli yüregine kıyamam

Son düzenleme:
MasAllah Civelek Civanıma ohh afiyet olsun sifa olsunnn
Babaanne geliyor 2 gündür.evet bakiyor ediyor ama bana sürekli işin zor diyor.ay nasil dayaniyorsun diyor..bu kiz cadı bu oglan fena diye diye gidiyor..benim de nurtopu gibi bir bunalimım oluyor
Evet ayrılması benide sinirlendiriyor uyku bilmez misin diyorum ama benimki hepsinde ayılmıyor ona rağmen sinirleniyorum Rabbim güç versin sabır versin sana da elif kuzuma da uyku Ali bebişe de anlayış
Bu gece çok daha iyiydi..atak mıydı bilmem ama galiba üşümüş benim kuzum.bu hafta ekstra dikkat ettim.2 gecedir iyilesme var sankim bin şükür Rabbime

Canım benim sen de öyle hisli öyle güzel bir annesin ki eminim sende aynı tepkiyi verirsin ipekcim çok şanslı
İnşallah canım sağol çok tatlısın
E bebek indirimleri başladı ilk 15 günün indirimleri yayınlandı var mı gözünüze kestirdiğiniz mutkala almalıyım dedikleriniz
Bez ve korbel yedek poşet alıcam. Yürüme arkadaşını da aldığıma üzüldüm ama bir yandan da aman erkenden kullanmaya başladı dedim napiyim
Ben diğer günleri göremedim yalnız. Nerden bakılıyor? Bi de buhar makinası alabilirim. Bizimki hiç işe yaramıyor. Bi de kullanışlı değil. Sinbo var bizde
Nuk var bizde de. Memnunuz. Önceden çok geliyordu genzine kaçıyordu ben de bardakla içiriyorum uzun zamandır. Dün bi deneyeyim dedim içmeye başlamış. Gerçi bir yandan da bardağa güzel alıştı bozmasam mı diyorum.
Allah allah bizim kız da hızlı gider aslında ama onda ideal yürüyor. Aklıma şey geldi biraz tontiş ya sizinki güçlü itiyor olabilir. Bi de bizimki sağa çekiyor ama sanırım o da bizim kız solu daha güçlü itiyor ondan herhalde. Memnun musunuz diyenler bunu da belirteyim bizden mi kaynaklı kendisinden mi bilmiyorum.

Haklısın ama cok küçük. Ben birazda yanlış ifade ettim. Sürekli siddet halinde degililiz. Çoğu bilinçsiz oyun oynarken zarar veriyor. Ben umut kıskanıyor ona üzülüyorum demem yanlış anlaşıldı. Helinin nasıl sabrediyorsun sorusuna verdiğim cevapti. Tabiki kizida düşünüyorum, o yuzden ikisinide tek asla bırakmıyorum. Önerin icin teşekkür ederim güzel insan.
Canım benim uzun uzadıya anlatmışsın teşekkür ederim.

Ben umut zarar verdiginde, bunu her zaman bile isteye yapmiyor. Cogu zaman bunun oyun oldugunu sanıyor. Yüzünün yara beresi kendi yaptiklarida çok. Umut ittiginde veya onunla guresmeye yuvarlanma ya kalktığında. Konuşuyorum yapmamsini söylüyorum anlatiyorum. Anlamıyor sesimi yuksekterek tepki gösteriyorum, kusuyorum 10 dakika sonra tekrar ayni. Cok anladığını dusunmuyorum.

Canım ben seni yanlış anlarmiyim, hele bana yardımcı olmak isteyen birilerini. Sakın aklına oyle birşey getirme. Gece cok gec yattım, tam ayilamadim galiba. Ama yazini bir kez daha okuyacagim. Kendimi yanlış ifade etmek istemiyorum. Afifina sığınıyorum ben bir ayilayim. Seni seviyorum

Off yazık çocuğa hayat böyle sanacak. Mücadeleye erken yaşta başlamış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…