- 25 Mart 2017
- 7.178
- 12.648
- 248
Bak ya nasıl bütün boyalarla çözümler bulmuşBen hic kızmam kizmadım da..hoşuma bile gidebiliyor ama o da asıriya kaçmıyor.zaten cocuklara bir sınır verip sadece bu duvar dedigin zaman mutlu mutlu boyuyorlar ve evin diger odalari kurtuluyor şapşik ressamin elindenama koltugu boyadığı zaman biraz söylendim çıkmıyor diye uzuldugumu görünce o da bıraktı zaten.hala arda yapıyor ama yolunu buldum murekkepli kalem kolonya ile kursun kalem normal silgi ile çıkiyor.pastel boya sabunlu su ile.en zoru pastel boya hele halıya kırildıysa
Kıyamam yavruşuma ben kim bilir nasıl korktu o daolsun çok şükür böyle böyle geçecek..bugun de Elif bizim buyuk yemek masasinin kenarinda siralarken caaat diye yüzüstü kapanmış parkeye.cok agladı çok korktum üzüldüm..babaannesi buradaydi bu aksam..çok yoruldum
Evet ayrılması benide sinirlendiriyor uyku bilmez misin diyorumSevindim canım..bir daha tekrar etmez insAllah.gecmis olsun
Evet jadeebu yuzden psikolojik olarak bayagi yıprandım
Ne bileyim ben de anlamadım ki canım..rezeneye basladim bakalım belki üşümüştürtoparlasin bakalım
Zeyay hani kraft kagidi derdik biz staja giderken..devasa kağıtlar alırdık sınıfa duvara yapistirirdim.2 metreye 1 metre ollurdu..bulamiyorum burda onlardan ya. Ben de buyuk fon kartonu yapistiriyorum.ama bu boyama sayfasiydi onu istedi
Batmak değil ki uygun fiyattan yatırım diyelimŞubat her sene batırıyor bizigüzel indirim yapıyorlar ama. Durduramadık kendimizi Bayağı stokladık
Sen bizim evde olsan demekki canlı görsen umut'tan nefret edersin. Ama oyle olmuyor kıskandığı icin yapiyor kiz. Yazik onada nasıl birsey diyeyim sadece yapma diyorum konuşuyorum, baskada ne yapayım. 4 defa mama sandalyesinden attı. Kendide düştü. Sandalyenin bacaklarını kestim. Hep çare arıyorum baska yapacak birseyim yok. Uzerine kuma gelen kadın kadar uzulurmus, çocuğun kardeşi oldugunda oda uzulurmus.Öyle bir acıymış öyle derler. Bunu duydum aldatılsam nasıl acı cekerim diye. Çok üzüldüm. Oğlum şimdi öyle uzulurken ona kusemem. İkiside canım minimuma indirmeye çalışıyorum zarari. Yazı bekliyorum düzgün yürüyünce anlaşırlar belkiay bahar nasıl sakin kalabiliyorsun. tamam o da çocuk ama ne bilim. bugün arel civanı itti. o da tak arkaya düştü hali var ama bi ağladı ay nasil bozuldum arele anlatamam. kızmadım ama uzak kalmaya çalıştım. babası gitti anlattı kardeşe vurulmaz itilmez öpülür sarılır diye. neyse ilk ve son olur umarim dedim ses etmedim.
Ah bende boncuk duruma kıyamam pek eziyet ediyor umut beyKız o video inan hiçbir şey değil. Genelde çekemiyorum çünkü kurtarmak zorundayim. Yüzü gözü hep yara bere morluk, videoda belli olmuyor. Kıza hiç rahat vermiyor. Bıktı artık umut uyuduğu zaman o kadar mutluki.
Kız sen hiç bişey sevmez misinVallahi iştah açıcı yiyor maşallah. Mandalina sevmeyeni aşka getirir. Ben pek meyva sevmem, asya için yedim. Biyerim şişmesin diye
Yalan yok eziyet görüyor her videoyu da paylaşmak istemiyorum. Bu kadın bakamiyor derlerde elimden alırlarsaAh bende boncuk duruma kıyamam pek eziyet ediyor umut bey
Kıyamam ya üzülme canım bir yerden sonra çok iyi iki kardeş dost arkadaş olurlar bende videoda o ağlamasına içim gitti ama dediğin gibi yapacak bir şey yok çare aramaya devamYalan yok eziyet görüyor her videoyu da paylaşmak istemiyorum. Bu kadın bakamiyor derlerde elimden alırlarsa
şükür geçti sayılır canim sağolasınSaol canım tşkrlrt dizin de daha iyi olmanıza sevindim iki bebe olunca zor cidden
sağol canim . kb iki gecedir zencefil limon yapıyor kv gündüz kaynar icirtiyor toparladim baya. sagolsunlar hasta geldik yarin sabah iyi donecezIhlamur kaynat helincim inşallah geçecek
ay ay ayyy yazik duruma. kiyamam nasil agliyor. sen haklisin dediklerinde. ama bahar aynı odada yalnız bırakma o zaman sen bi süre. yani ben güvenemezdim. bu kıskançlıkla Allah korusun çocuk akli zarar vermesin. sen kendine ne kusur buluyorsun masallah mis gibi bakıyorsun valla ben olsam dayanamaz parlardım umuta. yani eminim parlardım. inşallah tez zamanda geçer bu durumlarSen bizim evde olsan demekki canlı görsen umut'tan nefret edersin. Ama oyle olmuyor kıskandığı icin yapiyor kiz. Yazik onada nasıl birsey diyeyim sadece yapma diyorum konuşuyorum, baskada ne yapayım. 4 defa mama sandalyesinden attı. Kendide düştü. Sandalyenin bacaklarını kestim. Hep çare arıyorum baska yapacak birseyim yok. Uzerine kuma gelen kadın kadar uzulurmus, çocuğun kardeşi oldugunda oda uzulurmus.Öyle bir acıymış öyle derler. Bunu duydum aldatılsam nasıl acı cekerim diye. Çok üzüldüm. Oğlum şimdi öyle uzulurken ona kusemem. İkiside canım minimuma indirmeye çalışıyorum zarari. Yazı bekliyorum düzgün yürüyünce anlaşırlar belki
Canımmm benim bu süreçler oluyor tabi ama destek almaktan çekinme bir pedegolog ile doğru yaklaşım nedir görüş benceSen bizim evde olsan demekki canlı görsen umut'tan nefret edersin. Ama oyle olmuyor kıskandığı icin yapiyor kiz. Yazik onada nasıl birsey diyeyim sadece yapma diyorum konuşuyorum, baskada ne yapayım. 4 defa mama sandalyesinden attı. Kendide düştü. Sandalyenin bacaklarını kestim. Hep çare arıyorum baska yapacak birseyim yok. Uzerine kuma gelen kadın kadar uzulurmus, çocuğun kardeşi oldugunda oda uzulurmus.Öyle bir acıymış öyle derler. Bunu duydum aldatılsam nasıl acı cekerim diye. Çok üzüldüm. Oğlum şimdi öyle uzulurken ona kusemem. İkiside canım minimuma indirmeye çalışıyorum zarari. Yazı bekliyorum düzgün yürüyünce anlaşırlar belki
MasAllah Civelek Civanımaşükür canim iyiyiz. erkencisin bugün. umarım bal yanak da güzelce uyur da dinlenirsin
arel de nuk civanda avent var pipetli. ikisi de iyi ama avent kapaklı olduğu için daha rahat içim.
hadi inşallah . bugün tam sebekti ya. video atsam da goremeyecenmasaya oturttular köfte yedirouorlar ama gormen lazim her lokmaya iki göbek attı civelek
Babaanne geliyor 2 gündür.evet bakiyor ediyor ama bana sürekli işin zor diyor.ay nasil dayaniyorsun diyor..bu kiz cadı bu oglan fena diye diye gidiyor..benim de nurtopu gibi bir bunalimım oluyorBak ya nasıl bütün boyalarla çözümler bulmuşilerde yapınca yazarım sana ne çıkarıyordu diye
Ahh bi yerini çarptı mı elif kankim iz bizimkide duvara kafa attıAyyy alışcam zaar böyle böyle babaanne yükünü almıyor mu hiç
Bu gece çok daha iyiydi..atak mıydı bilmem ama galiba üşümüş benim kuzum.bu hafta ekstra dikkat ettim.2 gecedir iyilesme var sankimEvet ayrılması benide sinirlendiriyor uyku bilmez misin diyorumama benimki hepsinde ayılmıyor ona rağmen sinirleniyorum Rabbim güç versin sabır versin sana da elif kuzuma da uyku Ali bebişe de anlayış
İnşallah canım sağol çok tatlısınCanım benim sen de öyle hisli öyle güzel bir annesin ki eminim sende aynı tepkiyi verirsin ipekcim çok şanslı
Bez ve korbel yedek poşet alıcam. Yürüme arkadaşını da aldığıma üzüldüm ama bir yandan da aman erkenden kullanmaya başladı dedim napiyimE bebek indirimleri başladı ilk 15 günün indirimleri yayınlandı var mı gözünüze kestirdiğiniz mutkala almalıyım dedikleriniz
Nuk var bizde de. Memnunuz. Önceden çok geliyordu genzine kaçıyordu ben de bardakla içiriyorum uzun zamandır. Dün bi deneyeyim dedim içmeye başlamış. Gerçi bir yandan da bardağa güzel alıştı bozmasam mı diyorum.Ayşeye çok su içiremiyorum bardaktan veriyorum dişine tık tık yapıcam diye oyunla ancak içirebiliyorum var mı suluk önerileriniz aventin ve nuk un suluklarını çok övüyorlar ama kullanan var mı aramızda
Allah allah bizim kız da hızlı gider aslında ama onda ideal yürüyor. Aklıma şey geldi biraz tontiş ya sizinki güçlü itiyor olabilir. Bi de bizimki sağa çekiyor ama sanırım o da bizim kız solu daha güçlü itiyor ondan herhalde. Memnun musunuz diyenler bunu da belirteyim bizden mi kaynaklı kendisinden mi bilmiyorum.Bende bundan kullanıyorum ama benim kiz icince öksürüyor ya halen alisamadi
@misskokulum teskkr ederiz
S Susam_tanesi bizim yurume arkdsida sizinkinden ama kiz süremiyor cok hizli gidiyor bizim kiz hizli diyecegim ama oylede degil anlamadim
SonsuzUmut canimm o ne sofra ya öylee immmmm canim cekti kiz afiyet olsun
@Sonsuzsukurler canimnasilsin sesin cikmiyor ses ver hele
nzh99 Ata cok tatli masallah kuzuyaa
Haklısın ama cok küçük. Ben birazda yanlış ifade ettim. Sürekli siddet halinde degililiz. Çoğu bilinçsiz oyun oynarken zarar veriyor. Ben umut kıskanıyor ona üzülüyorum demem yanlış anlaşıldı. Helinin nasıl sabrediyorsun sorusuna verdiğim cevapti. Tabiki kizida düşünüyorum, o yuzden ikisinide tek asla bırakmıyorum. Önerin icin teşekkür ederim güzel insan.Canımmm benim bu süreçler oluyor tabi ama destek almaktan çekinme bir pedegolog ile doğru yaklaşım nedir görüş benceSen çok iyi bir annesin eminim ama ancak böyle rahat edebilirsin. Beklemek bir şeyler için geç kalmak olabiliyor
Canım benim uzun uzadıya anlatmışsın teşekkür ederim.N Nehir8077
Canım baharım..umuta uzulmeni anlıyorum umutun acısını anlamani da anlıyorum.ama umutun canını yakan herkesten canını yakarak öc almasıni kolaylaştırıyor olabilirsin.ilerde birini her kiskandıgında onu şıddet kullanarak saf dışı bırakma eğiliminde olur.Duruyu ezdirme
Duruya zarar verdiginde Umuta duvar önünde 2 dk sabit bekleme cezası ver. 2 dk hic konuşma. Orada durmak inan ki onu çok üzecek.2 dk nın sonunda yanina çagır ve onun neden orada olduğunu sor neden ceza aldın de.kendinle hesaplassın.sonra Duruya zarar vermenin yanliş oldugunu senin ona boyle vursan ne hissedecegini sor.ve son cümlen her daim su olsun
Seni seviyorum ama bu hareketin beni üzüyor ve hoşlanmiyorum.bir daha böyle davranma.
Her cocuk yaşi kadar dk beklemeli duvar önünde.durmak istemese de zorla.yaninda bulun.başka odaya gitme.eğer çok aşıri hoplar ise ziplarsa durmamak icin tamam de.eeger bir daha zarar verirsen bu sefer burada 2 dk bekleyeceksin de.ve bir daha zarar verirse 2 dk orada durmali.Umutu taniyorsam bu 2 dk 2 yıl gibi geçecek ona.ve duvara dönük bekletme asla.yuzu size dönuk olmali.
Umutun kıskandiginda siddete basvurdugunda karsiliginda bir yaptirim uygulanacagini bilmesi lazim.annesinin kalbi kirilacagini kardesinjn cani yandigini uzulecegini bilmesi lazim.simdi bunları öğrendi öğrendi yoksa ileride çok zorlanırsin.ister miydin koca genç kız olduğunda Duru Umuttan sudan sebeplerle dayak yesin? Şimdiden bu cesareti verme canım.
Duru da pasif yetismesin..horlanmaktan dovülmekten hoslanir hale gelmesin.bunu oyun zannetmesin.yoksa hayati boyunca bu ezilmişligi yasar.ve bu ulkede ezilmis kadınlar cok fazlaDuru cesaretli bir kadın olsun Umut da kardesine veya baska bir kadına saygi duyan koruyan bir erkek olsun inşAllah..
Çok konuştum affetama senin Durunun heryeri yara bere icinde yazdiginu gorunce dayanamadım..nolur yanlış anlama sen danışmadan yazmış bulundum.seni seviyorum güzen anne merhametli yüregine kıyamam
Canim ben inan kendimi yanlış ifade ettim. Bana bir sanş daha verirmisin?Tamam büyük üzülmesin ama ya küçüğün psikolojisi o ne olacak onu da düşünmek lazım. Hayat onlara da çok zor
Off yazık çocuğa hayat böyle sanacak. Mücadeleye erken yaşta başlamışİlk videoda 3 aylıktı. 2. Videodada artık canı çıkmış dermanı kalmamisti. Onun önunden baya hırpaladı, O yuzden tek yapabildiği ağlamak oldu. Kaçmaya bile hali yoktu kuzumun. Kız bıktı artık hiçbir yerde rahat yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?