2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Yalan yok eziyet görüyor her videoyu da paylaşmak istemiyorum. Bu kadın bakamiyor derlerde elimden alırlarsa
Ne alakası var senin bakamamanla kuzum kardeş kıskançlığı her yerde var kavga etmeyen kardeşten ne bileyim ooo ben ne sopalar yedim ablamdan üstelik benden 2 yaş büyük umut daha büyük durudan

Bak ya bakımı zor kolay olur mu bari söyleme giderken yüzüme vurmayın dostlar
Ay inşallah daha da i olacaklar hafifledi gibi bizim kızda daha normale döndü normal dediğim de 10sa 7 olmuştur o 3 kere bile kar bana

Aynen canım onlarda olur birde ozalit baskı yapan yerler varsa oradan da büyük kağıtlar bulabilirsin Zeynebin yatağının başında vardı yapar dururduk ne güzel şimdide resmi ve hayal gücü çok iyi ama ilgilenemedim yavrumla

Eklentiler

• Screenshot_20210201_095301.webp
    35,5 KB · Görüntüleme: 42
Günaydın kızlar
Eşim geldi evde bayram havası oldu valla kızlar bile nasıl özlemiş Allah ayırmasın göktuğ zaten bir naz bir sevinç ne yapacağını şaşırdı Allah evlatlarımızı anneli babalı büyütmeyi nasip etsin inş hepimize.
Dün gece de fena değildi uyansa da geri uyudu şükür dinlemişim.
Kalppare ben mandalinayı soyup enlemesine ikiye kesiyorum sonra dilimliyorum bu şekilde önüne veriyorum ağzına basarak diyor1,5 tane yiyince sakinleşiyor genelde. Aynı büyük kızım ya bu kadar olur mu 3 yaşındaydı at çiftliğine gitmiştik atlara da havuç aldık yanımıza tabi atlara 1-2 verebildik kızım yemek istedi sonra hepsini yemişti. İştah da genetik kesinlikle. Bir de yeni çıkmış görmüşsündür belki asetat gibi bir materyal duvara yapıştırıyorsun baya büyük çizip çizip siliyor çocuk hem duvarı boyar gibi hem değil ben de duvarlarını silmezdim bir süre kızlarımın eseri diye severdim gidip gelip. İnsan anne olunca farklı bakıyor herşeye gerçekten

Kalppare ebru_can_ebru tekrar teşekkür ederim.

Sekercim umut inan o iki dakika veya baska cezaları inan anlaya bilecek durumda değil. Kötü birsey yaptinin farkinda degil. Çocuğa kötülük icin değil oyun oynuyor, onun yapabildiklerini yapmasını bekliyor. Biraz ondan kaynaklı.

Ebrucum pedegog demişsin, haklı olabilirsin ama pedegogtan once eşim bi gorunmesi lazım. Eşim spor hastası bir adam, oğlumu şöyle yetistircem böyle yetistircem derken, cok fazla hareketli yerinde durmayan bir cocuk haline getirdi. Bunu duru icinde yapıyor.

Sekercim benim koltuklarim bile kırık 3 sene oldu alalı. Yaza yenileyeceğim karışma diyor. Umutu bırak eşim dinlemiyor. Esya icin karistigimi dusunuyor.
Koltukları ortaya çeker, engeller kurar, atlatır kosturur çocukları bu bir örnek.3 lü koltuğun üzerine oturur umuta it der. Oğlumun beli agriyacak diye tartistigimida bilirim. Ama anlatmi arkamı donerim arkamdan is becerir.
Bütün evi sürünerek engellerden gecerek gezdirir. Şınav çektirir ne bilim bir çok şey. Simdi duru küçük onun yaptıklarını yapamıyor, umut simariyor kizada yap diyor cekistiriyor. Umut'un canı hiç az değil düşsün kalksın hiç aglamaz cok büyük birsey olmazsa. Ama duru biraz daha hassas, babası onada engeller kuruyor. Bi nevi Survivor bizim ev. Duru abisinin yapmasini istediği seyi yapmadığında bir anda vuruyor. Anlamıyoruz bile. Verilen tepkileride pek anlamıyor, belkide işine gelmiyor. Daha oncede anlattim babası bebek aldım çöpe attı. Kız oyuncakları aldırmıyor, senin söylediğini anlattım. Bu seferde tamam bebekte arabada yok ortak oyuncak kullanacaklar diyor. Çocukları ben tek başına büyütseydim inan daha sakin yetistirirdim diye düşünüyorum. Ama baba faktörü var babamız biraz hoyrat. Ve beni anlamıyor, sanırım anlamak istemiyor. Gün içinde umut duruya hic vurmuyor. Ama baba geldiyse o varken simariyor. Kendini gosterme çabasına giriyor. En sinir olduğum sozude erkekk o karışma sozu oluyor. Boylede bütün yükü eşime atıp sıyrılıyormuşum gibi hissediyorum, benimde hatalarım vardır tabikide. Bunlarida sizler soylediginizde farkediyorum bazen. O yuZden beni elestirmeniz, veya oneride bulunmanız beni üzmez. Aksine mutlu eder, çocuklarıma sizlerden öğrendiklerimle birseyler gostermek beni mutlu eder. Ama inan aralarinda 17 ay var, cok az bu fark. İkiz olsalardı inan bu kadar zorlanmazdım. Güçleri ve davranışları aynı olacaktı. Ama suan oyle degil, biri duz duvara tırmanirken digeri yurumeye çalışıyor. Elimden birsey gelmiyor, helin gibi bende Zaman zaman yetemedigjmi düşünüyorum. Ki öyle zaten ev iside oluyor yemekti oydu. Çoğu gece yapıyorum, yanlarindan ayrilamadigim için. Ozamanda uykusuz oluyorum. Ay ne cok konuştum hakkinizi helal edin.

Ne alakası var senin bakamamanla kuzum kardeş kıskançlığı her yerde var kavga etmeyen kardeşten ne bileyim ooo ben ne sopalar yedim ablamdan üstelik benden 2 yaş büyük umut daha büyük durudan
İnan kız atakti, disti, kapristi derken bakmadığım zamanlar yetişemediğim zamanlar oluyor. Uykuları denk gelmez aynı anda yemek yemek istemezler. Biri mama derken biri oyun bekler. Biri uyku derken digeri kaka der. Ne bilim elim ayagima çok dolaşıyor. Elimden alırlar diye espiri yaptım, canımı veririm onlardan her ne olursa olsun ayrı olmak istemem. Allah'ta ayırmasın, insan yetemedigini kendi düşünmüyor cocuk düşündürüyor. Sen birsey yaparken o baska birsey istiyor o zaman ister istemez düşünüyorsun. Hatta bazen şartel atıyor, esimin arkasindan ona söylemiyorum. O da ayrı bir cins, yuzune soyledigimde ağlıyor. Allah'ım herkes hassas ama benim hicbirine hakkım yok. Dunya duruyor ben dutdugumda. O nu yaşatıyorlar bana

Senin yazilarinda beni hep gevşetiyor, cok dogalsin hep doğalsin

Zeyay1420 ben wee nin pipetlisini aldım migrosta indirimdeydiher gün 2 kere dolduruyorum bitiriyor bardakla bu kadar içemiyordu kabızlığı da geçti çok içinceEki Görüntüle 2773695
Bende byle aldim wee baby nin ama içemiyo ya ısırıyo oyle agzina geliyo su dha. Pipetli yerini nasl iciyolar ki ben bu biberona alabilir miym uç olarak ayri sekilde

Eklentiler

• 20210201_115547.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 38
Çok üzüldüm umuta ya ama duruya da ayrı üzülüyorum yavrum ya ağlıyor başka bişey gelmiyor elinden kaç ay var aralarında bahar. Bende yakın düşünüyorum da en korktuğun şey yaşadıkların

iyi ki varsın ya. ne güzel aydınlatıyorsun. bahardan konu acildi ama benimkiler de 18 ay ara ya cok iyi oldu bu bilgiler. tesekkur ederim. yine diyecem sen hep yaz boyle uzun uzuuuuun

baharım canım senin is benimkinden de zor valla bi de eş faktörü varmış. bizim ev de survivor ama hani hem enerjisini atsin eğlensin hem de kas motor becerisi artsın diye güvenlikli. misal sol bacağı zayıf diye ona takıldı bu ara. erkek bebek alsanız ya. ben bi arkadaşım örüyordu ona bi civan bebek yaptırdım. arel bile ege diye gezdiriyor onu ( civan ege adı küçüğünün ) . bu kadar katı olmasa keşke eşin. ben renklere de oyuncaklara da açığım. şekerparem sağolsun güzel bilgiler vermiş bende yararlandım. sabir diliyorum bizlere. az kaldı ama kurtaracaklar kendilerini. öpüyorum boncuklari

sevgi bence 2 yi doldursun öyle gebelik düşün doğana kadar 3 olur bu kadar sıkıntı olmaz. konuşur wc olayı halolur seni anlar.

Teşekkür ederim canım keşke çok cana yakın bi bebek olsa ama anneye babaya yakın gerisine ağlamaklı hep
Pandemi çocuğu bunlar adaşım bizimki de o kadar sokağa çıkmasına rağmen komşulara bile alıyoruz genelde
Ahanda bir kova burcu daha misss ile burcdaş severimm severim neseli pratik insanlar vesselam
Kova burçları zekidir örnek Aslihaydo örnek misskokulumm
Canım bir türlü yazamadım çok geçmiş olsun öpüyorum senide kuzuları da
Haydo az önce ablasının küçük petito cikolatasini almış elinde erite erite kenardan çıkarmış ve yemiş ne diyim afiyet olsun çikolata ile bu kadar erken tanışmasını ummuyordum
HaydoMa laf yok. Afiyet şifa olsun
Canım gelinim biraz eli maşalı olsun bir şey olmaz kayınvalidesi çok çok ezilmiştir sessiz kalmıştır gelinim güçlü olsun öperim gelin Çiçeğimi
Desene birer kabadayı yetiştiriyoruz grubun öfkeli kuslari ortaya çıkmaya başladı
Nisan bebeleri sinirli kuşlar yakındaa sinemalarda herkes yerini alsın

Ata hamzadan bir hafta sonra doğdu o zaman biz de atak haftası haftalarındayızUyku düzenimiz çok bozuk mesela daha da devam edecek diyorsun Allah yardımcımız olsun gece oturup oynuyoruz vallahi
Maşallah duruma
O Haydo’nun adımlarını severim
Kıyamam kusmuş rahatlamış çiçeğim. Hayvanları biliyorlar . Onlardan zarar gelmeyeceğini hissediyorlar sanırım
Ata'nın şebekliklerine maşallah canım ya hep gülsün o güzel yüzü nzh99
Saol teyzesi. Hepsinin yüzü herdaim gülsün inşallah.
Karya depara geçti desene. Her hareketleriyle mutlanıyoruz ne muazzam şey annelik
Sağ ol canım arkadaşım güzel görüşlerin bir gün Nisan anneleriyle hep beraber oturup kahve içmek çay içmek dileğiyle
Bu arada prima kullanan varsa e bebekte sitede indirim başladı kızlar bilginiz olsun
Sizden sonra girdim ebe beye ama bizim numaramız kalmamıştı maalesef şimdi mağazasına gidip bakacağız
Bizimki alıştırma bardaklarını genelde üzerini yıkamakta kullanıyor hala minik solunda içmeyi seviyor bir de bardaktan veriyoruz
Sağ ol baharcım mutlu bebek onu öyle seviyorum hepsi mutlu olsun inşallah
Takipteyim evet e bebekten alacağım. Bugünde primaya indirim yapmışlardı. Fena gaza geldik 7 aylık depoladık heralde. Bayağı uygundu çünkü
Ne güzel depolamışsınız biz kaçırdık maalesef
Dünürüm mandalinayı soyuyorum dilim dilim veriyorum yiyor şükür
Afiyet şeker olsun kardeş canlara
Kızlar e bebek de prima indirimi var
Kaçırdık maalesef
Canım baharım birkaç sene sonra gerçekten can dost can arkadaş olacaklar az daha sabır sen yine çok iyi idare ediyorsun Allah’ım güç kuvvet versin bu arada televizyona da çok üzüldüm canları sağ olsun ne diyelim
Kuzum sen Adanada mısın şu an atlayın gelin misafirim olun bir saatlik yol Hanımağamı ağırlayayım
Dünürüm bilim Bilim insanı gibisin mübarek seviyorum seni

sevgi bence 2 yi doldursun öyle gebelik düşün doğana kadar 3 olur bu kadar sıkıntı olmaz. konuşur wc olayı halolur seni anlar.
görüyor ve arttırıyorum 4.

bence ideal yas aralığı, hem ilerde arkadaş olabiliyorlar hem büyük olan tuvaletine kendi gidiyor, temizligini yapiyor. bir tabak önüne bir sey koysan kendi yiyebiliyor. çok büyük nimet bunlar anne için.

yaş aralığı biraz daha açılınca bu sefer de oyun arkadasi olamıyorlar.

gerçi çocuktan cocuga da farkeder ama 4 yaş aralik candır. Sevgi22884550

17 ay var sen sen ol 3 sene araları olsun bence. İkisinede ayrı üzülürsün yetisemezsin. Tabiki senin bileceğin bir is ama ikiside ayrı hırpalanıyor. Tabi psndevinin katkısı cok. Butun gun ev sıkıldıkae

Ahh canım Baharim benim.. anlıyorum seni canım..biraz zaman gerekiyor sanırım..Duru biraz daha büyüdüğünde babasi da belki ayrımın farkına varır.her evin her anne ve babanın bir öyküsü var.. sen yine de izin verme çok horlamasına..evet vuruyorlar itiyorlar neler neler bizim oglan da öyle biliyorsun. Sen ben tepki veremiyorum dedigin icin yazmıştım ben öyle.acaba Umuta kiyamazken fark etmeden Duru eziliyor mudur diye düşündüğümden oldu yani.. 2 dk olayı en ofkeli cocugu bile yola getirir.sen guven bana.ilk birkac defa anlamaz ama sonra anlayip uzulur.enistemizin yaptıklarını da okuyunca ağzım acik kaliyor her sefer.3lu koltugu ittirmek mi bir insanin elinde bir guc varsa bu gucu kullanmayi ogrenmesi gerekir.simdiden bunu ogretmeye calisin madem canim.bedensel olarak kuvvettli bir cocuk olacak belli ki..ama bu gucu nerede kullanacagini da bilsin.yoksa okulda cok zorlanırsin bebeğim.
Iki minik yavru cok zor biliyorum canım..hele ki birisi 2 yas krizinde..Allahim sana her türlü destegi versin..gunlerjniz su gibi güzel geçsin insAllah

Hazırlıklar tamam misafir bekliyoruz nasıl nimetmiş özlemişiz. Kızlar bile mutlu çocuklarını getiremeyeceğin halde arkadaşım göktuğ un da uyuyası tuttu üst baş giydireceğim bekliyorum ki uyansın
N Nehir8077 bu eşler neden böyle ya bak eşim gitti oğlan vurmayı saç çekmeyi unuttu sabah kucağında saçımı çekmiyor hayret dedi bak sakın dedim tekrar yaptırma kızları ağlatıyor bırakmıyor saçlarını. Azcık sakin oynasınlar her zaman da survivor olmaz ki. Boyasınlar çizsinler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…