Merhaba, size de sağlıklı bir hamilelik süreci dilerim. Sağlıkla kucağınıza alın inşallahMerhaba arkadaşlar hepinize sağlıklı hamilelikler, sağlıklı doğumlar bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin Allahım.
Ben de gttiğimde 12+0 olması gerekrken 13+0 çıkmştı. Doktr bilglerni güncelledi hatta ama ben hala eski tarhle devm edyrum. Benm kızm 38+2de gelmşti. 40 ı beklemz bu da muhtemelentahmini doğum tarihini öne çekme gibi birşey olmadı ama geçen kontrolde 12+2 olması gerekirken 12+5 ti. hatta ikili teste de 12+5 yazdılar.
benim kızlar 40 i bitirince doğuyorlar o yüzden hiç erken beklemiyorum. gerçi 38 de doğuranlara cook özeniyorum. son günler zoe geçiyor hakikaten
Önce 35.haftada gelmek istedi. 3gun hastanede yattım bebeğin ciğeri gelişmesi için ilaç dogumu engellemek için iğneler yapılınca buseferde inat etti 42ye kadar gelmek bilmedi42 zormus gerçekten. küçük beyin çıkmaya hiç niyeti yokmuş
38 bittikten sonra bana bir daralma geliyor. hele de 39 bitip 40 doğru günler geçtikçe. Allahım sağlıkla doğsunlar diye ne dualar ediyorum ne egzersizler ne sıcak duşlar. önemli olan sağlıklı olmaları ama ben bunalıyorum işte
Ahahah ben eve ultrason makinası mi alsam diyorum bazen öyle hep görmek istiyorum
Kız benceEki Görüntüle 2541912 hadi bir tahmin de ben alayim kızlar
Ah ah gerçekten doğsalar da bizde rahatlasak onlarda yaİyi fikir aslında. Çok fazla girmek zararlı demeseler ben her hafta giderdim hastaneye. Bu seferde doktor kabul etmezdi gerçi. Nerden tutsak elimizde kalıyor. Hayal etmekle yetiniyorum ancak
Yaaa sağlıklı olması önceliğim tabi ama çok isterim bir kızım olmasınıKız bence
Damar muhabbetini cok kisi soyledi basta kayinvalidemBenim de oğlumu kız zannediyorlar ama kaş arasında burunla alın bağlantısında mor ince damarı görünüyor U şeklinde. İki türk tanımadığım kadın birbirinden ayrı zamanlarda ve yerlerde o damarı gösterip arkası oğlan demişlerdi. Bebek o zaman ve zaten kendi zor oldu ben hiç ihtimal vermiyorum tabii ikinci olacak da bi de oğlan olacak ta. Eşim ikinci kadına tanık oldu ve çok şaşırmıştı. Nereye bakıp söylediniz filan dedi, kadın anlattı, yok böyle damar görünürse alna yakın filan.
Kız gibiEki Görüntüle 2541912 hadi bir tahmin de ben alayim kızlar
Olsun bir şey olmaz. Ama çok geçe kalma uyuyamazsın sonraÇok güzel fikirmiş. Biraz geç girince geç gördüm tabii akşam oturmasına yaparım ben artık
Progestan ben de ilk defa aldım ama prospektüsünde ağızdan alınır diyor. Eczacı ister ağızdan ister fitil olarak dedi böyle beyaz hap gibi birşey bunu vajinal fitil gibi mi kullanıyoruzBenim kanamam olmuştu yoğun şekilde adet gibi. 8.haftada olmuştu. 5 adet iğne oldum. Sabah akşam da fitil kullandım progestan. Kanama iki günde durdu. Fitil de Bugün bitti. Bugün randevum vardı gittim. Kanama bölgesi düzelmiş sıkıntı yok dedi. 1 kutu fitil kullandım ben.
Bana da gelen raporda cinsiyeti yazmıyordu. Doktorum da önce rapor gelecek, bir gün sonra cinsiyeti öğreneceğiz demişti. Öyle de oldu rapor çıktıktan bir gün sonra cinsiyet söylendi.Hepsi güvenilir, içiniz rahat olsun. Yalnızca "nifty" marka genetik testte cinsiyet bilgisini veremeyiz demişler testin yetkilileri telefon ile. Belki doktorun söylemesi gerekiyordur. O karışıklığı bilemiyorum. Gerekçe olarak da yasal kürtaj süresi dolduğunda verebiliyoruz bu bilgiyi demişler. Çünkü erkek olmadığını öğrenen aileler aldirma yoluna gidiyormuş Doğu'da. Devlet böyle bir kısıtlama getirmiş. Ben halen T.C topraklarında yaşanan cehalete şaşırıyorum. Nifty yaptiran arkadaşlarımız varsa durum böyle mi merak etmiştim...
Umarım güzel haberler alırsın sendeYarın ben de ikili test sonucu için gidecem inşallah güzel şeyler duyarım
Ben sırf tedbir olsun diye bir buçuk ay kullandım. Kanama alanım falan yokken düşün bi ufak kahverengi lekem gelmişti ki geldiği zaman zaten kullanıyodum ilacı oda yolculuktan oldu muhtemelen. 11. Haftamda bıraktım kullanmayı doktor kanama alanı görmezse sende de bırak diyecektir insallahKızlar progestan kullananlar kaçıncı haftaya kadar kullandınız? Benim 1 ayı geçti kullanıyorum, 3 hafta sonraki randevuya kadar da devam edeceğim. Sonrasında da bıraktıracağa benzemiyor doktorum
Amin inşallah hep beraber güzel hamilelikler ve doğumlar yasayalimMerhaba arkadaşlar hepinize sağlıklı hamilelikler, sağlıklı doğumlar bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin Allahım.
Ya nerden anlıyorsunuz masallahKız gibi
Sadece his diyelimYa nerden anlıyorsunuz masallahdoktor bi tahminim var deyip söylemedi sağlıklı olsun inşallah sagol canim tahmin için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?