2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ben de gttiğimde 12+0 olması gerekrken 13+0 çıkmştı. Doktr bilglerni güncelledi hatta ama ben hala eski tarhle devm edyrum. Benm kızm 38+2de gelmşti. 40 ı beklemz bu da muhtemelen

Önce 35.haftada gelmek istedi. 3gun hastanede yattım bebeğin ciğeri gelişmesi için ilaç dogumu engellemek için iğneler yapılınca buseferde inat etti 42ye kadar gelmek bilmedi

Ahahah ben eve ultrason makinası mi alsam diyorum bazen öyle hep görmek istiyorum

İyi fikir aslında. Çok fazla girmek zararlı demeseler ben her hafta giderdim hastaneye. Bu seferde doktor kabul etmezdi gerçi. Nerden tutsak elimizde kalıyor. Hayal etmekle yetiniyorum ancak

İyi fikir aslında. Çok fazla girmek zararlı demeseler ben her hafta giderdim hastaneye. Bu seferde doktor kabul etmezdi gerçi. Nerden tutsak elimizde kalıyor. Hayal etmekle yetiniyorum ancak
Ah ah gerçekten doğsalar da bizde rahatlasak onlarda ya heyecanlı anneler grubu resmen

Damar muhabbetini cok kisi soyledi basta kayinvalidem gicik olmustum ama arkasi erkek oldu 2.oglumda yok

Keşke yarın cumartesi olsaydı işe gtmek istemyrum. Uyumak istiyorum gerçi kızımla mümkün mü tabi ki hayrhergün 7de mesai başlıyo.

Progestan ben de ilk defa aldım ama prospektüsünde ağızdan alınır diyor. Eczacı ister ağızdan ister fitil olarak dedi böyle beyaz hap gibi birşey bunu vajinal fitil gibi mi kullanıyoruz

Bana da gelen raporda cinsiyeti yazmıyordu. Doktorum da önce rapor gelecek, bir gün sonra cinsiyeti öğreneceğiz demişti. Öyle de oldu rapor çıktıktan bir gün sonra cinsiyet söylendi.

Kızlar progestan kullananlar kaçıncı haftaya kadar kullandınız? Benim 1 ayı geçti kullanıyorum, 3 hafta sonraki randevuya kadar da devam edeceğim. Sonrasında da bıraktıracağa benzemiyor doktorum
Ben sırf tedbir olsun diye bir buçuk ay kullandım. Kanama alanım falan yokken düşün bi ufak kahverengi lekem gelmişti ki geldiği zaman zaten kullanıyodum ilacı oda yolculuktan oldu muhtemelen. 11. Haftamda bıraktım kullanmayı doktor kanama alanı görmezse sende de bırak diyecektir insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…