- 11 Şubat 2008
- 7.245
- 17.396
- 773
- 41
Yaa ben de alıntımı yaptım 4 yaş tam idealdir yazacaktım ki D dilzar da yazmışsevgi bence 2 yi doldursun öyle gebelik düşün doğana kadar 3 olur bu kadar sıkıntı olmaz. konuşur wc olayı halolur seni anlar.
Günaydın kızlar
Eşim geldi evde bayram havası oldu valla kızlar bile nasıl özlemiş Allah ayırmasıngöktuğ zaten bir naz bir sevinç ne yapacağını şaşırdı Allah evlatlarımızı anneli babalı büyütmeyi nasip etsin inş hepimize.
Dün gece de fena değildi uyansa da geri uyudu şükür dinlemişim.
Kalppare ben mandalinayı soyup enlemesine ikiye kesiyorum sonra dilimliyorum bu şekilde önüne veriyorum ağzına basarak diyor 1,5 tane yiyince sakinleşiyor genelde. Aynı büyük kızım ya bu kadar olur mu 3 yaşındaydı at çiftliğine gitmiştik atlara da havuç aldık yanımıza tabi atlara 1-2 verebildik kızım yemek istedi sonra hepsini yemişti. İştah da genetik kesinlikle. Bir de yeni çıkmış görmüşsündür belki asetat gibi bir materyal duvara yapıştırıyorsun baya büyük çizip çizip siliyor çocuk hem duvarı boyar gibi hem değil ben de duvarlarını silmezdim bir süre kızlarımın eseri diye severdim gidip gelip. İnsan anne olunca farklı bakıyor herşeye gerçekten
Ooo bunu cok sevdim araştiracagim canım..cok sagol..Zeynep mi o
Aynen canım onlarda olur birde ozalit baskı yapan yerler varsa oradan da büyük kağıtlar bulabilirsin Zeynebin yatağının başında vardı yapar dururduk ne güzel şimdide resmi ve hayal gücü çok iyi ama ilgilenemedim yavrumla
Çok isterim canım ama şu pandemi falan sizin için de risk oluşturmak istemem ama çok gelip gidiyoruz bir gün mutlaka geleceğimPandemi çocuğu bunlar adaşım bizimki de o kadar sokağa çıkmasına rağmen komşulara bile alıyoruz genelde
Kova burçları zekidir örnekAslihaydo örnek misskokulumm
Canım bir türlü yazamadım çok geçmiş olsun öpüyorum senide kuzuları da
HaydoMa laf yok. Afiyet şifa olsun
Canım gelinim biraz eli maşalı olsun bir şey olmaz kayınvalidesi çok çok ezilmiştir sessiz kalmıştır gelinim güçlü olsun öperim gelin Çiçeğimi
Ata hamzadan bir hafta sonra doğdu o zaman biz de atak haftası haftalarındayızUyku düzenimiz çok bozuk mesela daha da devam edecek diyorsun Allah yardımcımız olsun gece oturup oynuyoruz vallahi
Maşallah duruma
O Haydo’nun adımlarını severim
Kıyamam kusmuş rahatlamış çiçeğim. Hayvanları biliyorlar . Onlardan zarar gelmeyeceğini hissediyorlar sanırım
Saol teyzesi. Hepsinin yüzü herdaim gülsün inşallah.
Karya depara geçti desene. Her hareketleriyle mutlanıyoruz ne muazzam şey annelik
Sağ ol canım arkadaşım güzel görüşlerin bir gün Nisan anneleriyle hep beraber oturup kahve içmek çay içmek dileğiyle
Sizden sonra girdim ebe beye ama bizim numaramız kalmamıştı maalesef şimdi mağazasına gidip bakacağız
Bizimki alıştırma bardaklarını genelde üzerini yıkamakta kullanıyor hala minik solunda içmeyi seviyor bir de bardaktan veriyoruz
Sağ ol baharcım mutlu bebek onu öyle seviyorum hepsi mutlu olsun inşallah
Ne güzel depolamışsınız biz kaçırdık maalesef
Dünürüm mandalinayı soyuyorum dilim dilim veriyorum yiyor şükür
Afiyet şeker olsun kardeş canlara
Kaçırdık maalesef
Canım baharım birkaç sene sonra gerçekten can dost can arkadaş olacaklar az daha sabır sen yine çok iyi idare ediyorsun Allah’ım güç kuvvet versin bu arada televizyona da çok üzüldüm canları sağ olsun ne diyelim
Kuzum sen Adanada mısın şu an atlayın gelin misafirim olun bir saatlik yol Hanımağamı ağırlayayım
Dünürüm bilim Bilim insanı gibisin mübarek seviyorum seni
Istemsiz diyor kadıncağız daa.. ama ben de haliyle kara kara düşünüyorum..amaan böyle zorluk herkese nasip olmazBak ya bakımı zor kolay olur mu bari söyleme giderkenyüzüme vurmayın dostlar
Ay inşallah daha da i olacaklar hafifledi gibi bizim kızda daha normale döndü normal dediğim de 10sa 7 olmuştur o 3 kere bile kar bana
Aman Baharım valla seni üzmek hic istemeyecegim birsey..zaten zorlukla mücadele halindeyiz bir de biz birbirimizi uzsek ne anladim bu isten..ben de uykuluydum sabahin 7si yazdım.evet biraz yanlış anlaşilma olmuş.ben de diyorum Bahar Duruyu ezdirecek kız degil ama nasilHaklısın ama cok küçük. Ben birazda yanlış ifade ettim. Sürekli siddet halinde degililiz. Çoğu bilinçsiz oyun oynarken zarar veriyor. Ben umut kıskanıyor ona üzülüyorum demem yanlış anlaşıldı. Helinin nasıl sabrediyorsun sorusuna verdiğim cevapti. Tabiki kizida düşünüyorum, o yuzden ikisinide tek asla bırakmıyorum. Önerin icin teşekkür ederim güzel insan.
Canım benim uzun uzadıya anlatmışsın teşekkür ederim.
Ben umut zarar verdiginde, bunu her zaman bile isteye yapmiyor. Cogu zaman bunun oyun oldugunu sanıyor. Yüzünün yara beresi kendi yaptiklarida çok. Umut ittiginde veya onunla guresmeye yuvarlanma ya kalktığında. Konuşuyorum yapmamsini söylüyorum anlatiyorum. Anlamıyor sesimi yuksekterek tepki gösteriyorum, kusuyorum 10 dakika sonra tekrar ayni. Cok anladığını dusunmuyorum.
Canım ben seni yanlış anlarmiyim, hele bana yardımcı olmak isteyen birilerini. Sakın aklına oyle birşey getirme. Gece cok gec yattım, tam ayilamadim galiba. Ama yazini bir kez daha okuyacagim. Kendimi yanlış ifade etmek istemiyorum. Afifina sığınıyorum ben bir ayilayim. Seni seviyorum
Ben de seni seviyorum dünürüm..meslek gereği biraz cocuk psikolojisi ile ilgiliyim diyelim.ama kendime yaramadigim da oluyor o ayrı..hersey kitaplara göre gitmiyor bazen..Annelik başli basına bir okul zaten.hergun yeni bir bilgi ogreniyoruz cocuklarimizdanPandemi çocuğu bunlar adaşım bizimki de o kadar sokağa çıkmasına rağmen komşulara bile alıyoruz genelde
Kova burçları zekidir örnekAslihaydo örnek misskokulumm
Canım bir türlü yazamadım çok geçmiş olsun öpüyorum senide kuzuları da
HaydoMa laf yok. Afiyet şifa olsun
Canım gelinim biraz eli maşalı olsun bir şey olmaz kayınvalidesi çok çok ezilmiştir sessiz kalmıştır gelinim güçlü olsun öperim gelin Çiçeğimi
Ata hamzadan bir hafta sonra doğdu o zaman biz de atak haftası haftalarındayızUyku düzenimiz çok bozuk mesela daha da devam edecek diyorsun Allah yardımcımız olsun gece oturup oynuyoruz vallahi
Maşallah duruma
O Haydo’nun adımlarını severim
Kıyamam kusmuş rahatlamış çiçeğim. Hayvanları biliyorlar . Onlardan zarar gelmeyeceğini hissediyorlar sanırım
Saol teyzesi. Hepsinin yüzü herdaim gülsün inşallah.
Karya depara geçti desene. Her hareketleriyle mutlanıyoruz ne muazzam şey annelik
Sağ ol canım arkadaşım güzel görüşlerin bir gün Nisan anneleriyle hep beraber oturup kahve içmek çay içmek dileğiyle
Sizden sonra girdim ebe beye ama bizim numaramız kalmamıştı maalesef şimdi mağazasına gidip bakacağız
Bizimki alıştırma bardaklarını genelde üzerini yıkamakta kullanıyor hala minik solunda içmeyi seviyor bir de bardaktan veriyoruz
Sağ ol baharcım mutlu bebek onu öyle seviyorum hepsi mutlu olsun inşallah
Ne güzel depolamışsınız biz kaçırdık maalesef
Dünürüm mandalinayı soyuyorum dilim dilim veriyorum yiyor şükür
Afiyet şeker olsun kardeş canlara
Kaçırdık maalesef
Canım baharım birkaç sene sonra gerçekten can dost can arkadaş olacaklar az daha sabır sen yine çok iyi idare ediyorsun Allah’ım güç kuvvet versin bu arada televizyona da çok üzüldüm canları sağ olsun ne diyelim
Kuzum sen Adanada mısın şu an atlayın gelin misafirim olun bir saatlik yol Hanımağamı ağırlayayım
Dünürüm bilim Bilim insanı gibisin mübarek seviyorum seni
Sizler de iyi ki varsınız ben de sizlerden çooook fazla sey öğrendim canımiyi ki varsın ya. ne güzel aydınlatıyorsun. bahardan konu acildi ama benimkiler de 18 ay ara ya cok iyi oldu bu bilgiler. tesekkur ederim. yine diyecem sen hep yaz boyle uzun uzuuuuun
baharım canım senin is benimkinden de zor valla bi de eş faktörü varmış. bizim ev de survivor ama hani hem enerjisini atsin eğlensin hem de kas motor becerisi artsın diye güvenlikli. misal sol bacağı zayıf diye ona takıldı bu ara. erkek bebek alsanız ya. ben bi arkadaşım örüyordu ona bi civan bebek yaptırdım. arel bile ege diye gezdiriyor onu ( civan ege adı küçüğünün ) . bu kadar katı olmasa keşke eşin. ben renklere de oyuncaklara da açığım. şekerparem sağolsun güzel bilgiler vermiş bende yararlandım. sabir diliyorum bizlere. az kaldı ama kurtaracaklar kendilerini. öpüyorum boncuklari
Sagol baharim buralardayim.Bende bundan kullanıyorum ama benim kiz icince öksürüyor ya halen alisamadi
@misskokulum teskkr ederiz
@Susam_tanesi bizim yurume arkdsida sizinkinden ama kiz süremiyor cok hizli gidiyor bizim kiz hizli diyecegim ama oylede degil anlamadim
SonsuzUmut canimm o ne sofra ya öylee immmmm canim cekti kiz afiyet olsun
S Sonsuzsukurler canimnasilsin sesin cikmiyor ses ver hele
@nzh99 Ata cok tatli masallah kuzuyaa
Yok yanlış konuşmuşum. Umut'a kiyamadigimdan duruyu ezdirmiyorum.Ahh canım Baharim benim.. anlıyorum seni canım..biraz zaman gerekiyor sanırım..Duru biraz daha büyüdüğünde babasi da belki ayrımın farkına varır.her evin her anne ve babanın bir öyküsü var.. sen yine de izin verme çok horlamasına..evet vuruyorlar itiyorlar neler nelerbizim oglan da öyle biliyorsun. Sen ben tepki veremiyorum dedigin icin yazmıştım ben öyle.acaba Umuta kiyamazken fark etmeden Duru eziliyor mudur diye düşündüğümden oldu yani.. 2 dk olayı en ofkeli cocugu bile yola getirir.sen guven bana.ilk birkac defa anlamaz ama sonra anlayip uzulur.enistemizin yaptıklarını da okuyunca ağzım acik kaliyor her sefer.3lu koltugu ittirmek mi bir insanin elinde bir guc varsa bu gucu kullanmayi ogrenmesi gerekir.simdiden bunu ogretmeye calisin madem canim.bedensel olarak kuvvettli bir cocuk olacak belli ki..ama bu gucu nerede kullanacagini da bilsin.yoksa okulda cok zorlanırsin bebeğim.
Iki minik yavru cok zor biliyorum canım..hele ki birisi 2 yas krizinde..Allahim sana her türlü destegi versin..gunlerjniz su gibi güzel geçsin insAllah
Öyle ama işte bizimki pek anlamıyor. Erkkekkk yetiştiriyor. Neden öyle olduklarını bilemiyorum. Geçen anlattım titiz diye, o yuzden hepten ağırlık verdi çocuğa. Havalar isinsada sokağa atsam kendimi. Park cayir bayır daha iyi olurdu çocuklar için.Hazırlıklar tamam misafir bekliyoruz nasıl nimetmiş özlemişiz. Kızlar bile mutlu çocuklarını getiremeyeceğin halde arkadaşımgöktuğ un da uyuyası tuttu üst baş giydireceğim bekliyorum ki uyansın
N Nehir8077 bu eşler neden böyle ya bak eşim gitti oğlan vurmayı saç çekmeyi unuttu sabah kucağında saçımı çekmiyor hayret dedi bak sakın dedim tekrar yaptırma kızları ağlatıyor bırakmıyor saçlarını. Azcık sakin oynasınlar her zaman da survivor olmaz ki. Boyasınlar çizsinler
İnşallah canım benim.Canım baharım birkaç sene sonra gerçekten can dost can arkadaş olacaklar az daha sabır sen yine çok iyi idare ediyorsun Allah’ım güç kuvvet versin bu arada televizyona da çok üzüldüm canları sağ olsun ne diyelim
Bi yanlış anlasılma oldu desene güzel anne..ogluslar fena evet ama kizlar da başladı tırnak çıkarmaya..Ali daha dokunduguu anda Elif çıglik atıyorrYok yanlış konuşmuşum. Umut'a kiyamadigimdan duruyu ezdirmiyorum.
Korumak adına elimden geleni yapıyorum inan bana. İlla biri eziliyorsa bilki o benim. Az uyku, sofrada yemek yiyememe, sürekli diken üstünde tetikte olma, onlarla oraya buraya kosturma. Onlar uyudugunda ya dukkana iş, yada ev işi yapma. 3 dakikadan fazla duş alamama, say say bitmez.
Ben duru'ya da kıyamıyorum ama oda çok yaramaz. Alıp baska odaya gidiyorum durmuyor. Sürekli umut'un peşinde, başedemedigim zamanlar oluyor ister istemez.
bağırmak uzun sure kusmek, bunları yapamıyorum demek istedim. Kıyamıyorsam o anlamda kıyamıyorum. Çok yılışık bir çocuk kus kalamiyirsun, gulene kadar üstüne geliyor, orada bende sıkıntı var çabuk yumsuyorum.
Havalar soguk olmasaydı dışarıda enerjisini atardı, eve tikildilar buda onları daha çok yaramaz yaptı. Senin soyledigin 2 dakika kuralini yapmaya calisicam.
Aynen canim valla her aksam antreman yapmaya basladik esimle oturup karşılıklı yurutuyoruz ama daha cok ufak tutamiyor kendini zaten koltuk kenarinda flanda durmuyor cins birazBen sana demedim miayni Ali gibi önce adım attı ayy çok duygulandım şu an hep emeklemiyor diye dert ediyordun ama Karya size ters köşe yapti..güzel gözlüm hep hayirlarda yürü..Allah ayaklarıni da seni de doğru yoldan ayırmasın
Devam et canim 1 gunden birseycik olmaz :) ben herseyi yiyorum vallahi sadece seker hamur isi ve tatliyi kestim bakalim ne kadar vericemEş tarafı Adana da olunca canım böyle oluyor ama sorma 3-4. Kilo germiştim gitti emeklerim diyet kalmadı
Sagol teyzesii
Binlerce kez şükür !Canlar ya bir kitap okuyorum ağır bedensel ve zihinsel engelli bir kızın yaşadıklarını anlatıyor aslında zihinsel engeli yok ama konuşamadığı için ifade edemiyor kendini içim burkuldu sanki mideme bir el girdi de kıvıra kıvıra kıvırdı. Halimize evlatlarımıza onları kusursuz yaratan Rabbime her daim şükretmeliyiz ne büyük nimet ki elleri ayakları şen şakrak kahkahaları çarpuk çurpuk söyledikleri kelimeleri yürümeye çalışan sağlıklı ayakları bir şeyleri çekip atmaya yetecek kuvvette elleri sağlıklı kullanabildikleri akılları fikirleri gören gözleri duyan kulakları tepki verebilen akıllarına kurban bin şükür Rabbim binlerce şükür
Su 2 - 3 gundur daha iyiyiz şükür sadece cok ilgi bekler oldu mutfaga gidip bir cay alamiyorum alsamda icemiyorum. Kaka hergun az az da olsa yapiyor cok sukur. Sabahları komposto ceviz flan veriyorum ise yariyor. Esimle de iyiyiz. Sadece evde olmak beni cok bunaltiyor ona da yapacak birsey yok bu donem boyle gececek yaza kadar boyleyiz malesefEé
Sagol baharim buralardayim.
Okuyusam yazamiyorum yazsam okuamıyorum durumlarındayım.
Insallah iyisinizdir hep aklimda hatrimdasiniz.
Bebekleriniz nasil
Yorucu zor gunler eminim
Saglik olsun canlari sag olsun hasta olmasinlar da olsun gecer zor gunler insallah.
Karya hanim nasil. Kaka durumlari duzeldi mi
Eşinle aran iyi mi baharim.
Nasil geciyor gunler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?