2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
sevgi bence 2 yi doldursun öyle gebelik düşün doğana kadar 3 olur bu kadar sıkıntı olmaz. konuşur wc olayı halolur seni anlar.
Yaa ben de alıntımı yaptım 4 yaş tam idealdir yazacaktım ki D dilzar da yazmış okul 1.sınıf muhabbeti falan da iyi oluyor 4 yaşta. Hiç zorluk yaşamak biz büyüğüm kendi wc ye gitti, yemeğini yedi kalktı üzerini giyindi bunlar da çok önemli bebek küçükken özellikle.

masAllah paşamıza afiyet olsun kuzuma. Babaniz geldi demek..Allah ayırmasın canim..Allah hepimizin evlatlarını anali babali buyutmek nasip etsin insAllah
Boyalar var aslinda seffaf..esimle onlardan dusunuyoruz bakalkm yaz sil tahtaya donuyormus duvar evetya insan kıyamıyor büyümüş de resim cizermis..daha dun kendi kendine gaz atamiyordu bee sipa

Ooo bunu cok sevdim araştiracagim canım..cok sagol..Zeynep mi o miniklik hali mi

Çok isterim canım ama şu pandemi falan sizin için de risk oluşturmak istemem ama çok gelip gidiyoruz bir gün mutlaka geleceğim

Istemsiz diyor kadıncağız daa.. ama ben de haliyle kara kara düşünüyorum..amaan böyle zorluk herkese nasip olmaz hamd olsun Asyamin düzelmesine sevindim kankalar iyilesmeye basladi desene

Aman Baharım valla seni üzmek hic istemeyecegim birsey..zaten zorlukla mücadele halindeyiz bir de biz birbirimizi uzsek ne anladim bu isten..ben de uykuluydum sabahin 7si yazdım.evet biraz yanlış anlaşilma olmuş.ben de diyorum Bahar Duruyu ezdirecek kız degil ama nasil
Tamam simdi anlasildi.. ben de seni çooook çoook seviyorum..anneligine hayata bakisina hayranım..senin soyledigin sozleri cogu zaman icimden tekrar ediyorum..kimse icin uzulmeye degmez diyorsun ya..ailemiz icin mutlu olalim.diyorsun ya..heh iste bu dusuncelerin hep kafamda..sagolasin baharim

Ben de seni seviyorum dünürüm..meslek gereği biraz cocuk psikolojisi ile ilgiliyim diyelim.ama kendime yaramadigim da oluyor o ayrı..hersey kitaplara göre gitmiyor bazen..Annelik başli basına bir okul zaten.hergun yeni bir bilgi ogreniyoruz cocuklarimizdan
Gelinin eli masali hic sorma ezildim demissin ya..ben de cok ezildim çook üzüldüm zamanla...ama çocuklarımız öyle olmasın insAllah ezmesinler ezilmesinler..
Demek mandalin seviyorsunuz hıımm biz de portakalciyiz damadima afiyet bal seker olsun yakışıklım benim

Sizler de iyi ki varsınız ben de sizlerden çooook fazla sey öğrendim canım burayi da seni de o kadar seviyorum ki yakin arkadaslarımla bile bu ara bu kadar samimi degilim paso buraya yazıyorum
Bebek olayına sevindim..ne şanslısın ben de istiyorum örgü bişiler bakalım denk gelirse ..merak ettim resmini atabilir misin

Canlar ya bir kitap okuyorum ağır bedensel ve zihinsel engelli bir kızın yaşadıklarını anlatıyor aslında zihinsel engeli yok ama konuşamadığı için ifade edemiyor kendini içim burkuldu sanki mideme bir el girdi de kıvıra kıvıra kıvırdı. Halimize evlatlarımıza onları kusursuz yaratan Rabbime her daim şükretmeliyiz ne büyük nimet ki elleri ayakları şen şakrak kahkahaları çarpuk çurpuk söyledikleri kelimeleri yürümeye çalışan sağlıklı ayakları bir şeyleri çekip atmaya yetecek kuvvette elleri sağlıklı kullanabildikleri akılları fikirleri gören gözleri duyan kulakları tepki verebilen akıllarına kurban bin şükür Rabbim binlerce şükür

Sagol baharim buralardayim.
Okuyusam yazamiyorum yazsam okuamıyorum durumlarındayım.

Insallah iyisinizdir hep aklimda hatrimdasiniz.

Bebekleriniz nasil
Yorucu zor gunler eminim
Saglik olsun canlari sag olsun hasta olmasinlar da olsun gecer zor gunler insallah.

Karya hanim nasil. Kaka durumlari duzeldi mi
Eşinle aran iyi mi baharim.
Nasil geciyor gunler

Yok yanlış konuşmuşum. Umut'a kiyamadigimdan duruyu ezdirmiyorum.

Korumak adına elimden geleni yapıyorum inan bana. İlla biri eziliyorsa bilki o benim. Az uyku, sofrada yemek yiyememe, sürekli diken üstünde tetikte olma, onlarla oraya buraya kosturma. Onlar uyudugunda ya dukkana iş, yada ev işi yapma. 3 dakikadan fazla duş alamama, say say bitmez.
Ben duru'ya da kıyamıyorum ama oda çok yaramaz. Alıp baska odaya gidiyorum durmuyor. Sürekli umut'un peşinde, başedemedigim zamanlar oluyor ister istemez.

bağırmak uzun sure kusmek, bunları yapamıyorum demek istedim. Kıyamıyorsam o anlamda kıyamıyorum. Çok yılışık bir çocuk kus kalamiyirsun, gulene kadar üstüne geliyor, orada bende sıkıntı var çabuk yumsuyorum.

Havalar soguk olmasaydı dışarıda enerjisini atardı, eve tikildilar buda onları daha çok yaramaz yaptı. Senin soyledigin 2 dakika kuralini yapmaya calisicam.

Öyle ama işte bizimki pek anlamıyor. Erkkekkk yetiştiriyor. Neden öyle olduklarını bilemiyorum. Geçen anlattım titiz diye, o yuzden hepten ağırlık verdi çocuğa. Havalar isinsada sokağa atsam kendimi. Park cayir bayır daha iyi olurdu çocuklar için.

İnşallah canım benim.
Bende aslında biraz daha büyüdüklerinde, herseyin daha iyi olacağını düşünüyorum. Öyle umut ediyorum tabi inşallah

Bi yanlış anlasılma oldu desene güzel anne..ogluslar fena evet ama kizlar da başladı tırnak çıkarmaya..Ali daha dokunduguu anda Elif çıglik atıyorr cocuk vurmadi bile vurursa diye peşin peşin kiziyor

Aynen canim valla her aksam antreman yapmaya basladik esimle oturup karşılıklı yurutuyoruz ama daha cok ufak tutamiyor kendini zaten koltuk kenarinda flanda durmuyor cins biraz emeklese emekler hic caba yok bizi sasirtti adim atarak bakalim artik :) guzel dualarin icinde cok tesekkür ederiz.. butun bebislerin ayagina tas degmesin karsilarina kotu insanlar cikmasin, Rabbim dogru yoldan ayırmasın guzel guzel buyusunler insallah
Eş tarafı Adana da olunca canım böyle oluyor ama sorma 3-4. Kilo germiştim gitti emeklerim diyet kalmadı
Devam et canim 1 gunden birseycik olmaz :) ben herseyi yiyorum vallahi sadece seker hamur isi ve tatliyi kestim bakalim ne kadar vericem
Sagol teyzesiiEsim tekrar keselim diyor ama daha kesmeyecegim uzasin saclari kiza benzesin biraz:)
Binlerce kez şükür !
Su 2 - 3 gundur daha iyiyiz şükür sadece cok ilgi bekler oldu mutfaga gidip bir cay alamiyorum alsamda icemiyorum. Kaka hergun az az da olsa yapiyor cok sukur. Sabahları komposto ceviz flan veriyorum ise yariyor. Esimle de iyiyiz. Sadece evde olmak beni cok bunaltiyor ona da yapacak birsey yok bu donem boyle gececek yaza kadar boyleyiz malesef
Seninkiler napiyor. Gecen dua istemistin hayırdır onemli birsey yoktur umarim

N Nehir8077 ya canım okudum yazamadım bı turlu hani hep duyarız ya kişilik çocuklukta oluşur diye neye meyilli yetiştirilirse büyüyünce de normal gelir o hareketler. Simdi bu şekilde hırçın tavırlara bürünüyor ya eşine söylesen şiddeti normallestirme böyle davranma desen anlamaz mi seni umuta rol model olarak biraz daha sakin yetistirse ha şu da var kimi çocuk zaten hircin agresif vuran yapıda oluyo ama arkasında biri yapma evladım demeli hadi çocuğum vur demek farkli yani sadece vur demek değil de eşin hani sporcu diyosun ya çocuk bunu yanlış anlarsa diye sporu sakince yaptırabilir bence baya tutkuyla bağlı galiba spora iyi bişey bu ama öğretim tarzı yanlış bence ayrıca dayanıklı olması da iyi düşer ağlamaz diyosun ya tek iyi yanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…