Aklıma ne geldi biliyo musun geçen akşam benim kız biraz fazla abur cubur yemişti yatmaya yakın tekrar çikolata istedi izin vermedim yatacaksin kızım yeme dedim baya üzüldü istiyorum dedi izin vermedim sonra bı ne çıktı karşıma. Sma hastası bı çocuğun annesi bı foto paylaşmış evladınin midesindeki hortumla beslenmesini altına yazmış ki keşke canın bir şeyler istese keşke sende normal çocuklar gibi yiyebilsen diyeCanlar ya bir kitap okuyorum ağır bedensel ve zihinsel engelli bir kızın yaşadıklarını anlatıyor aslında zihinsel engeli yok ama konuşamadığı için ifade edemiyor kendini içim burkuldu sanki mideme bir el girdi de kıvıra kıvıra kıvırdı. Halimize evlatlarımıza onları kusursuz yaratan Rabbime her daim şükretmeliyiz ne büyük nimet ki elleri ayakları şen şakrak kahkahaları çarpuk çurpuk söyledikleri kelimeleri yürümeye çalışan sağlıklı ayakları bir şeyleri çekip atmaya yetecek kuvvette elleri sağlıklı kullanabildikleri akılları fikirleri gören gözleri duyan kulakları tepki verebilen akıllarına kurban bin şükür Rabbim binlerce şükür
Jadesi jadem izmir de 5 siddetinde depremler oluyornus sürekli.evim saglam demistin ama insan korkar gene de..iyisinidir insAllah
Canım haklısın hepsinin farkındayım ama eşime bunu anlatamıyorum anlamak istemiyor. Sporun ne zararı olur diyor. Tm sporun zararı yok ama neden baska seyler yaptirmiyorsun, kum torbasiyla çalıştırıyor. Aksama kadar bana bile kaç kere vuruyor. Ve artık umut tokat atmıyor direk yumruk atıyor. Bunu oyun zannediyor esimle hicbir sıkıntımız yok ama, isin icine cocuklar gireli biraz bu ara limoniyiz özellikle ben.N Nehir8077 ya canım okudum yazamadım bı turlu hani hep duyarız ya kişilik çocuklukta oluşur diye neye meyilli yetiştirilirse büyüyünce de normal gelir o hareketler. Simdi bu şekilde hırçın tavırlara bürünüyor ya eşine söylesen şiddeti normallestirme böyle davranma desen anlamaz mi seni umuta rol model olarak biraz daha sakin yetistirse ha şu da var kimi çocuk zaten hircin agresif vuran yapıda oluyo ama arkasında biri yapma evladım demeli hadi çocuğum vur demek farkli yani sadece vur demek değil de eşin hani sporcu diyosun ya çocuk bunu yanlış anlarsa diye sporu sakince yaptırabilir bence baya tutkuyla bağlı galiba spora iyi bişey bu ama öğretim tarzı yanlış benceayrıca dayanıklı olması da iyi düşer ağlamaz diyosun ya tek iyi yanı
merak ettim acabaaa içimdeki müzik mi? Ben okumadım ama sağolsun kizim sayesinde okumuş kadar oldum. zaten duygusal, aglaya aglaya bir hal oldu. yeni kitaplarını hep esprili seçtik o yüzden.Canlar ya bir kitap okuyorum ağır bedensel ve zihinsel engelli bir kızın yaşadıklarını anlatıyor aslında zihinsel engeli yok ama konuşamadığı için ifade edemiyor kendini içim burkuldu sanki mideme bir el girdi de kıvıra kıvıra kıvırdı. Halimize evlatlarımıza onları kusursuz yaratan Rabbime her daim şükretmeliyiz ne büyük nimet ki elleri ayakları şen şakrak kahkahaları çarpuk çurpuk söyledikleri kelimeleri yürümeye çalışan sağlıklı ayakları bir şeyleri çekip atmaya yetecek kuvvette elleri sağlıklı kullanabildikleri akılları fikirleri gören gözleri duyan kulakları tepki verebilen akıllarına kurban bin şükür Rabbim binlerce şükür
masallah haydoma baktıkça benim küçük kizim aklima geliyor. masllah bayılırım hareketli bebelere.Haydo kaydırak basamağı cikiyo bu gece de bunun için mi uyutmayacak
yaa bende isterim 🖐Çok isterim canım ama şu pandemi falan sizin için de risk oluşturmak istemem ama çok gelip gidiyoruz bir gün mutlaka geleceğim
tabi eklerim simdiSizler de iyi ki varsınız ben de sizlerden çooook fazla sey öğrendim canımburayi da seni de o kadar seviyorum ki yakin arkadaslarımla bile bu ara bu kadar samimi degilim paso buraya yazıyorum
Bebek olayına sevindim..ne şanslısın ben de istiyorum örgü bişiler bakalım denk gelirse ..merak ettim resmini atabilir misin
ah özel cocuklar melekler bir tebessumlerine sebep olmak o kadar guzel ki ve o kadar saf temiz bir sevgi ki onlardaki. Allahim hem onlara hem de annelerine yardim etsinCanlar ya bir kitap okuyorum ağır bedensel ve zihinsel engelli bir kızın yaşadıklarını anlatıyor aslında zihinsel engeli yok ama konuşamadığı için ifade edemiyor kendini içim burkuldu sanki mideme bir el girdi de kıvıra kıvıra kıvırdı. Halimize evlatlarımıza onları kusursuz yaratan Rabbime her daim şükretmeliyiz ne büyük nimet ki elleri ayakları şen şakrak kahkahaları çarpuk çurpuk söyledikleri kelimeleri yürümeye çalışan sağlıklı ayakları bir şeyleri çekip atmaya yetecek kuvvette elleri sağlıklı kullanabildikleri akılları fikirleri gören gözleri duyan kulakları tepki verebilen akıllarına kurban bin şükür Rabbim binlerce şükür
sagol canim iyiyim şükür. karyanin sacina dokunmayin artik prenses oHelinnnnn cnm sen nasil oldun ?
Haydo kaydırak basamağı cikiyo bu gece de bunun için mi uyutmayacak
Yeşimcim oğlanların arasında 1 hafta var ama her bebekte atak haftası aynı sürede değil her bebeğin değişik sürelerde sona erdiğini yazıyor Harika Haftalar.Pandemi çocuğu bunlar adaşım bizimki de o kadar sokağa çıkmasına rağmen komşulara bile alıyoruz genelde
Kova burçları zekidir örnekAslihaydo örnek misskokulumm
Canım bir türlü yazamadım çok geçmiş olsun öpüyorum senide kuzuları da
HaydoMa laf yok. Afiyet şifa olsun
Canım gelinim biraz eli maşalı olsun bir şey olmaz kayınvalidesi çok çok ezilmiştir sessiz kalmıştır gelinim güçlü olsun öperim gelin Çiçeğimi
Ata hamzadan bir hafta sonra doğdu o zaman biz de atak haftası haftalarındayızUyku düzenimiz çok bozuk mesela daha da devam edecek diyorsun Allah yardımcımız olsun gece oturup oynuyoruz vallahi
Maşallah duruma
O Haydo’nun adımlarını severim
Kıyamam kusmuş rahatlamış çiçeğim. Hayvanları biliyorlar . Onlardan zarar gelmeyeceğini hissediyorlar sanırım
Saol teyzesi. Hepsinin yüzü herdaim gülsün inşallah.
Karya depara geçti desene. Her hareketleriyle mutlanıyoruz ne muazzam şey annelik
Sağ ol canım arkadaşım güzel görüşlerin bir gün Nisan anneleriyle hep beraber oturup kahve içmek çay içmek dileğiyle
Sizden sonra girdim ebe beye ama bizim numaramız kalmamıştı maalesef şimdi mağazasına gidip bakacağız
Bizimki alıştırma bardaklarını genelde üzerini yıkamakta kullanıyor hala minik solunda içmeyi seviyor bir de bardaktan veriyoruz
Sağ ol baharcım mutlu bebek onu öyle seviyorum hepsi mutlu olsun inşallah
Ne güzel depolamışsınız biz kaçırdık maalesef
Dünürüm mandalinayı soyuyorum dilim dilim veriyorum yiyor şükür
Afiyet şeker olsun kardeş canlara
Kaçırdık maalesef
Canım baharım birkaç sene sonra gerçekten can dost can arkadaş olacaklar az daha sabır sen yine çok iyi idare ediyorsun Allah’ım güç kuvvet versin bu arada televizyona da çok üzüldüm canları sağ olsun ne diyelim
Kuzum sen Adanada mısın şu an atlayın gelin misafirim olun bir saatlik yol Hanımağamı ağırlayayım
Dünürüm bilim Bilim insanı gibisin mübarek seviyorum seni
Hay maşallah ya benim cimcime çok zor içiyor bide oyun yapıyor yarısınıda püskürtüyorZeyay1420 ben wee nin pipetlisini aldım migrosta indirimdeydi her gün 2 kere dolduruyorum bitiriyor bardakla bu kadar içemiyordu kabızlığı da geçti çok içinceEki Görüntüle 2773695
Evet canım minik ZeynepcikOoo bunu cok sevdim araştiracagim canım..cok sagol..Zeynep mi ominiklik hali mi
Ben de doğumdan sonra bir dönem okumuştum buna benzer bir kitap canım Peteydi adı. Erkek bir beyin felci hastasının yaşamını anlatıyordu dediğin gibi herkes hem de zihinsel engelli sanıyordu ailesi de yurda bırakmıştı falan çok etkilenmiştim. Çok çok binlerce şükür hep dilimde her yeni yaptığı şeyle şükrümüz artıyor minnoşunCanlar ya bir kitap okuyorum ağır bedensel ve zihinsel engelli bir kızın yaşadıklarını anlatıyor aslında zihinsel engeli yok ama konuşamadığı için ifade edemiyor kendini içim burkuldu sanki mideme bir el girdi de kıvıra kıvıra kıvırdı. Halimize evlatlarımıza onları kusursuz yaratan Rabbime her daim şükretmeliyiz ne büyük nimet ki elleri ayakları şen şakrak kahkahaları çarpuk çurpuk söyledikleri kelimeleri yürümeye çalışan sağlıklı ayakları bir şeyleri çekip atmaya yetecek kuvvette elleri sağlıklı kullanabildikleri akılları fikirleri gören gözleri duyan kulakları tepki verebilen akıllarına kurban bin şükür Rabbim binlerce şükür
Benimki de sonradan alıştı canım önceleri çok içemiyordu şimdi çok daha iyi suluğunu kontrol etmeyi falan da öğrendi kendisi hallediyor işiniHay maşallah ya benim cimcime çok zor içiyor bide oyun yapıyor yarısınıda püskürtüyor
Evet canım minik Zeynepcik
Eğer iyi bir anne olmasan yetme çaban olmasa böyle hissetmezsin eskiler gibi sal çayıra mevlam kayıra enn güzelini en iyisini yapmaya çalışmak yoruyor bizleriİnan kız atakti, disti, kapristi derken bakmadığım zamanlar yetişemediğim zamanlar oluyor. Uykuları denk gelmez aynı anda yemek yemek istemezler. Biri mama derken biri oyun bekler. Biri uyku derken digeri kaka der. Ne bilim elim ayagima çok dolaşıyor. Elimden alırlar diye espiri yaptım, canımı veririm onlardan her ne olursa olsun ayrı olmak istemem. Allah'ta ayırmasın, insan yetemedigini kendi düşünmüyor cocuk düşündürüyor. Sen birsey yaparken o baska birsey istiyor o zaman ister istemez düşünüyorsun. Hatta bazen şartel atıyor, esimin arkasindan ona söylemiyorum. O da ayrı bir cins, yuzune soyledigimde ağlıyor. Allah'ım herkes hassas ama benim hicbirine hakkım yok. Dunya duruyor ben dutdugumda. O nu yaşatıyorlar bana
Senin yazilarinda beni hep gevşetiyor, cok dogalsin hep doğalsin
Aile dengesiz davranmış canım biraz. Çocukta davranış bozukluğuna sebep olmuş kaç yaş olursa olsun aralarında yine benzer sıkıntıları yaşarlardı onlar. Aradaki yaş farkıyla değil davranış bozukluğuyla alakası var bu durumun maalesef. Kıskanıyor diye küçüğü ihmal etmek ne demek yazık olmuş yavruya keşke bir pedegogdan yardım alsalarmışmisskokulumm D dilzar benim kuzenlerimiz arası 4 yaş ikisi de kız. Büyük olan küçüğü o kadar kıskanırdı ki. Küçük yerlerde büyüdü kucağa alındığını bilmem. 4 yaşında doğru düzgün konuşmaya başladı. Ağlama krizlerine girerdi yazık dikkat çekmek için. Büyük çook kıskanıyor diye böyle oldu. İlk çocukları 10 senede falan olmuştu o yüzden onda ilgi fazlaydı kardeşi kaldıramadı herhalde. Hala daha bişey olsa büyük olan kıskanır, beni seviyor musun anne, babam beni aramadı özlemiyor falan diye başlar o yüzden ben 4 yaştan da biraz korkarım.
Susam benimkilerin arasi tam 3 yaş.basta cok zorlandım..çünkü Alinin tuvalet egitimi bile duraksamıştı..ama simdi 4 bitecek..simdi olmuş olsaydi sanki daha rahat olurdu.o sıkıntı biraz aileden kaynakli olmuş.küçük kıskanmasın diye büyüğü, büyük kıskanmasın diye küçüğü görmezden gelmek yanlış.o da kucakta büyüdü bu da büyüyecek.ben gun içinde ikisini de kucaklıyorum.sarılıyoruz kıskanma minumuma insin diye.misskokulumm D dilzar benim kuzenlerimiz arası 4 yaş ikisi de kız. Büyük olan küçüğü o kadar kıskanırdı ki. Küçük yerlerde büyüdü kucağa alındığını bilmem. 4 yaşında doğru düzgün konuşmaya başladı. Ağlama krizlerine girerdi yazık dikkat çekmek için. Büyük çook kıskanıyor diye böyle oldu. İlk çocukları 10 senede falan olmuştu o yüzden onda ilgi fazlaydı kardeşi kaldıramadı herhalde. Hala daha bişey olsa büyük olan kıskanır, beni seviyor musun anne, babam beni aramadı özlemiyor falan diye başlar o yüzden ben 4 yaştan da biraz korkarım.
Canım inşallah bu Pandemi de geçecektir. Beklerim her zaman. Sosyal mesafeyi korur otururuz. Mersin’e gelirseniz haberim olsun. Bahçemiz var orda ağırlarım sıkıntı olmaz. Ciğer kebabı da efsaneydi afiyet olsunÇok isterim canım ama şu pandemi falan sizin için de risk oluşturmak istemem ama çok gelip gidiyoruz bir gün mutlaka geleceğim
Damadın da kantarın topuzunu kaçırdı sevgili dünürüm. Az uyuyor. Gece uykuda ağlıyor. Normalde ağlamayan bir bebe olunca ağlaması bize garip geliyor. Burası narenciyenin vatanı. Ben de çok yerim portakal mandalina. Beraber yiyoruz hamdolsun. Rabbim yavrularımızı iyi insanlarla karşılaştırsın. Anneli babalı büyütüp meslek sahibi oldukları yuva kurup çoluğa çocuğa karıştığı günleri göstersin inşallahBen de seni seviyorum dünürüm..meslek gereği biraz cocuk psikolojisi ile ilgiliyim diyelim.ama kendime yaramadigim da oluyor o ayrı..hersey kitaplara göre gitmiyor bazen..Annelik başli basına bir okul zaten.hergun yeni bir bilgi ogreniyoruz cocuklarimizdan
Gelinin eli masali hic sormaezildim demissin ya..ben de cok ezildim çook üzüldüm zamanla...ama çocuklarımız öyle olmasın insAllah ezmesinler ezilmesinler..
Demek mandalin seviyorsunuz hıımmbiz de portakalciyiz damadima afiyet bal seker olsun yakışıklım benim
Verene yaradana hamdolsun. Rabbim engelli yavrusu olan annelere de güç kuvvet versin.Canlar ya bir kitap okuyorum ağır bedensel ve zihinsel engelli bir kızın yaşadıklarını anlatıyor aslında zihinsel engeli yok ama konuşamadığı için ifade edemiyor kendini içim burkuldu sanki mideme bir el girdi de kıvıra kıvıra kıvırdı. Halimize evlatlarımıza onları kusursuz yaratan Rabbime her daim şükretmeliyiz ne büyük nimet ki elleri ayakları şen şakrak kahkahaları çarpuk çurpuk söyledikleri kelimeleri yürümeye çalışan sağlıklı ayakları bir şeyleri çekip atmaya yetecek kuvvette elleri sağlıklı kullanabildikleri akılları fikirleri gören gözleri duyan kulakları tepki verebilen akıllarına kurban bin şükür Rabbim binlerce şükür
Şükürüm özlettin. Bizim Ata da hacıyatmaz grubuna katıldı. Dişi hala çıkmadı. Ne bulsa ağzında. Bugün ben çalışırken bilgisayar kablosunu kemiriyordu. Geri geri gidiyor emekleme yok. Çekmece dolap açıp karıştırıyor çok tatlı görüntü ama çok da tehlikeli. Siz nasılsınız. Umut nasıl Güneş nasıl. Sevgiler gönderirim.Eé
Sagol baharim buralardayim.
Okuyusam yazamiyorum yazsam okuamıyorum durumlarındayım.
Insallah iyisinizdir hep aklimda hatrimdasiniz.
Bebekleriniz nasil
Yorucu zor gunler eminim
Saglik olsun canlari sag olsun hasta olmasinlar da olsun gecer zor gunler insallah.
Karya hanim nasil. Kaka durumlari duzeldi mi
Eşinle aran iyi mi baharim.
Nasil geciyor gunler
Kıyamam Rabbim gücünü arttırsınYok yanlış konuşmuşum. Umut'a kiyamadigimdan duruyu ezdirmiyorum.
Korumak adına elimden geleni yapıyorum inan bana. İlla biri eziliyorsa bilki o benim. Az uyku, sofrada yemek yiyememe, sürekli diken üstünde tetikte olma, onlarla oraya buraya kosturma. Onlar uyudugunda ya dukkana iş, yada ev işi yapma. 3 dakikadan fazla duş alamama, say say bitmez.
Ben duru'ya da kıyamıyorum ama oda çok yaramaz. Alıp baska odaya gidiyorum durmuyor. Sürekli umut'un peşinde, başedemedigim zamanlar oluyor ister istemez.
bağırmak uzun sure kusmek, bunları yapamıyorum demek istedim. Kıyamıyorsam o anlamda kıyamıyorum. Çok yılışık bir çocuk kus kalamiyirsun, gulene kadar üstüne geliyor, orada bende sıkıntı var çabuk yumsuyorum.
Havalar soguk olmasaydı dışarıda enerjisini atardı, eve tikildilar buda onları daha çok yaramaz yaptı. Senin soyledigin 2 dakika kuralini yapmaya calisicam.
Evet hayalcim öyleymiş. Ne yapalım canları saolsun da ne çok isteyerek dünyaya getirdik nasip oldu, hamdolsun sabır ederiz sağlıkla büyüsünler. Öperim Hamza’yıYeşimcim oğlanların arasında 1 hafta var ama her bebekte atak haftası aynı sürede değil her bebeğin değişik sürelerde sona erdiğini yazıyor Harika Haftalar.
Herhalde atak süresince bi miktar daha uykusuz geceler geciricez napalim tek çare sabır daha çok sabır...
Allah'ım insan ozluyo büyüyen kuzularimizin ilk zamanlarınimasallah haydoma baktıkça benim küçük kizim aklima geliyor. masllah bayılırım hareketli bebelere.
kurtluydu, ne sevimliydi. bir gün tırmanmak istediği yere tirmanamadi, benim elimde de zarf var, ihhh ihhh diye onu istedi, sonra üzerine basıp tırmanısti. videosu var hatta, ne gülmüştük ama zarflarin gücü adına diye.
Ah o videoyu geç çekmeye başladım baştaki halini cekebilseydim keşke basamaga çıktı ayakta durdu bir çığlık attı başardım uleyyynn der gibiyaa bende isterim 🖐pandemi olmayaydı keske
tabi eklerim simdi
ah özel cocuklar melekler bir tebessumlerine sebep olmak o kadar guzel ki ve o kadar saf temiz bir sevgi ki onlardaki. Allahim hem onlara hem de annelerine yardim etsin
sagol canim iyiyim şükür. karyanin sacina dokunmayin artik prenses o
masallah ta bi de nasıl emin kendinden.
Ay insallahBenimki de sonradan alıştı canım önceleri çok içemiyordu şimdi çok daha iyi suluğunu kontrol etmeyi falan da öğrendi kendisi hallediyor işini
Aslihaydo maşşallah haydomuz yakında cıvvv cıvvvv kayar ordan
Umudum- gözün aydın canım annen mi geldi sen mi gittin ses ver hele. Sena hanım pek bir kibar oturuyordu maşşallah
Yaa çok üzüldüm su an eniştemize kız ne dusunceliymis ya anne ben de istiyorum dememiş üzülmesin diye belli yufka yürekli ince düşünen biriymiş eşin canım maşallahSusam benimkilerin arasi tam 3 yaş.basta cok zorlandım..çünkü Alinin tuvalet egitimi bile duraksamıştı..ama simdi 4 bitecek..simdi olmuş olsaydi sanki daha rahat olurdu.o sıkıntı biraz aileden kaynakli olmuş.küçük kıskanmasın diye büyüğü, büyük kıskanmasın diye küçüğü görmezden gelmek yanlış.o da kucakta büyüdü bu da büyüyecek.ben gun içinde ikisini de kucaklıyorum.sarılıyoruz kıskanma minumuma insin diye.
Esim ve abisinden ornek vereyim misal...abisi hep yemek secermis anne üzülüyormuş.bu yuzden benim koca da annesi uzulmesin diye ne bulursa yermis.annesi de ee kucuk herseyi yiyor zaten deyip hep buyugun istediklerini yapmis veya büyüğe ozel sofra hazirlamis.kucuk olani umursamamış.buyuge sinitzel yapip kucuge sulu tavuk yemegi vermis.yahu ne var kucuge de yapsan..ama hep icinde kalmis ama bir kere bile bişey diyememiş.yillar sonra annesine soyledi..ayy kadın birden oyle uzuldu ki.dusunemedim deyip elini gogsune bir vurmasi var..pismanligini hissettim.ve 3 gun uyuyamadim ben dedi bana uzuntuyle.
Bizim de kimbilir ne hatalarımız oluyor ama farkina bile varmiyoruz.simdi boyle kucukleri savununca sanki buyugu dusunmuyor gibi oldu ama esit davranmak onemli onu demek istedim.ben evin buyuk cocuguyum.bizim evde kardeslerime ve bana ayni yemek konurdu esit miktarda.hic ayrim yapilmadi.ayni anda sevilir ayni anda uyurduk.hasta olan en kucugumuz biraz ilgiyi fazla alirdi ama kiyamazdik.zaten hasta derdik.
Ayyhh benim bugun çenem cok düşük..affedin
Amin canım amin ne güzel duaAynen canim valla her aksam antreman yapmaya basladik esimle oturup karşılıklı yurutuyoruz ama daha cok ufak tutamiyor kendini zaten koltuk kenarinda flanda durmuyor cins birazemeklese emekler hic caba yok bizi sasirtti adim atarak bakalim artik :) guzel dualarin icinde cok tesekkür ederiz.. butun bebislerin ayagina tas degmesin karsilarina kotu insanlar cikmasin, Rabbim dogru yoldan ayırmasın guzel guzel buyusunler insallah
Devam et canim 1 gunden birseycik olmaz :) ben herseyi yiyorum vallahi sadece seker hamur isi ve tatliyi kestim bakalim ne kadar vericem
Sagol teyzesiiEsim tekrar keselim diyor ama daha kesmeyecegim uzasin saclari kiza benzesin biraz:)
Binlerce kez şükür !
Su 2 - 3 gundur daha iyiyiz şükür sadece cok ilgi bekler oldu mutfaga gidip bir cay alamiyorum alsamda icemiyorum. Kaka hergun az az da olsa yapiyor cok sukur. Sabahları komposto ceviz flan veriyorum ise yariyor. Esimle de iyiyiz. Sadece evde olmak beni cok bunaltiyor ona da yapacak birsey yok bu donem boyle gececek yaza kadar boyleyiz malesef
Seninkiler napiyor. Gecen dua istemistin hayırdır onemli birsey yoktur umarim
Haydo kaydırak basamağı cikiyo bu gece de bunun için mi uyutmayacak
Anlıyorum seni evet cok erken başlamışCanım haklısın hepsinin farkındayım ama eşime bunu anlatamıyorum anlamak istemiyor. Sporun ne zararı olur diyor. Tm sporun zararı yok ama neden baska seyler yaptirmiyorsun, kum torbasiyla çalıştırıyor. Aksama kadar bana bile kaç kere vuruyor. Ve artık umut tokat atmıyor direk yumruk atıyor. Bunu oyun zannediyor esimle hicbir sıkıntımız yok ama, isin icine cocuklar gireli biraz bu ara limoniyiz özellikle ben.
Çocuk yanlış anladı zaten eşimin hedef milli yapmak,ama çocuk çok küçük. Onun ogrettiklerini ozellikle benim uzerimde uyguluyor. Koruyamaz sam kizda.
Evet sopra tutkuyla bağlı yasak gunde bile gidiyor, 3 kisi olarak salon açıyorlar. Artık hakkımızda hayırlısı akşam tekrar konuşacağım. Çocuklar uyuyorlar iken uyanıkken konuşmam mümkün değil.
Yaaa o kaar sirin kisekerparem
Oyy oyu gelinlerin balısi bu bu cimcimeeeHay maşallah ya benim cimcime çok zor içiyor bide oyun yapıyor yarısınıda püskürtüyor
Evet canım minik Zeynepcik
Gece yazcam takipte kalınızyandın Asli yandın ayakta durmak icin sabahi eden çocuk basamak için ne eder bilemedim isin esprisi bişi olmaz herhalde ya
Iste cocukalr cogu seyi yutuyorlar..bu yuzden ben de korkarak adim atıyorum hep..cocuklar yeni dökülmüş beton gibi tuy düşse izi kaliyor..ama bazen de cok eglenceli oluyor..kendimi.melodili bir yolda hayal ediyorum bazen..bir adim keman sesi bir adim gitar bazen ney sesi.. bazen de bu atak gibi 37 gun davul sesiAllah'ım insan ozluyo büyüyen kuzularimizin ilk zamanlarıniya Haydo tembeldi ne ara böyle açıldı hareketli oldu anlamadım kafasını bile Nisan bebelerinden en geç tutan şahısdı kendileri
Ah o videoyu geç çekmeye başladım baştaki halini cekebilseydim keşke basamaga çıktı ayakta durdu bir çığlık attı başardım uleyyynn der gibiama kayda alamadım kısa bir kısmı oldu
Ay insallahkazasız belasız kaysin az biraz tirsiyorum
Yaa çok üzüldüm su an eniştemize kız ne dusunceliymis ya anne ben de istiyorum dememiş üzülmesin diye belli yufka yürekli ince düşünen biriymiş eşin canım maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?