2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Aklıma ne geldi biliyo musun geçen akşam benim kız biraz fazla abur cubur yemişti yatmaya yakın tekrar çikolata istedi izin vermedim yatacaksin kızım yeme dedim baya üzüldü istiyorum dedi izin vermedim sonra bı ne çıktı karşıma. Sma hastası bı çocuğun annesi bı foto paylaşmış evladınin midesindeki hortumla beslenmesini altına yazmış ki keşke canın bir şeyler istese keşke sende normal çocuklar gibi yiyebilsen diye o kadar kötü oldum ki sarıldım çocuğuma git istediğini al ye dedim içimden de o anneye dua kendi halime de şükrettim bilmiyoruz en ufak şeye bile sukretmemiz lazım

Jadesi jadem izmir de 5 siddetinde depremler oluyornus sürekli.evim saglam demistin ama insan korkar gene de..iyisinidir insAllah

Canım haklısın hepsinin farkındayım ama eşime bunu anlatamıyorum anlamak istemiyor. Sporun ne zararı olur diyor. Tm sporun zararı yok ama neden baska seyler yaptirmiyorsun, kum torbasiyla çalıştırıyor. Aksama kadar bana bile kaç kere vuruyor. Ve artık umut tokat atmıyor direk yumruk atıyor. Bunu oyun zannediyor esimle hicbir sıkıntımız yok ama, isin icine cocuklar gireli biraz bu ara limoniyiz özellikle ben.

Çocuk yanlış anladı zaten eşimin hedef milli yapmak,ama çocuk çok küçük. Onun ogrettiklerini ozellikle benim uzerimde uyguluyor. Koruyamaz sam kizda.
Evet sopra tutkuyla bağlı yasak gunde bile gidiyor, 3 kisi olarak salon açıyorlar. Artık hakkımızda hayırlısı akşam tekrar konuşacağım. Çocuklar uyuyorlar iken uyanıkken konuşmam mümkün değil.

merak ettim acabaaa içimdeki müzik mi? Ben okumadım ama sağolsun kizim sayesinde okumuş kadar oldum. zaten duygusal, aglaya aglaya bir hal oldu. yeni kitaplarını hep esprili seçtik o yüzden.

Haydo kaydırak basamağı cikiyo bu gece de bunun için mi uyutmayacak
masallah haydoma baktıkça benim küçük kizim aklima geliyor. masllah bayılırım hareketli bebelere.

kurtluydu, ne sevimliydi. bir gün tırmanmak istediği yere tirmanamadi, benim elimde de zarf var, ihhh ihhh diye onu istedi, sonra üzerine basıp tırmanısti. videosu var hatta, ne gülmüştük ama zarflarin gücü adına diye.

Çok isterim canım ama şu pandemi falan sizin için de risk oluşturmak istemem ama çok gelip gidiyoruz bir gün mutlaka geleceğim
yaa bende isterim 🖐 pandemi olmayaydı keske
tabi eklerim simdi
ah özel cocuklar melekler bir tebessumlerine sebep olmak o kadar guzel ki ve o kadar saf temiz bir sevgi ki onlardaki. Allahim hem onlara hem de annelerine yardim etsin
sagol canim iyiyim şükür. karyanin sacina dokunmayin artik prenses o
masallah ta bi de nasıl emin kendinden.

Yeşimcim oğlanların arasında 1 hafta var ama her bebekte atak haftası aynı sürede değil her bebeğin değişik sürelerde sona erdiğini yazıyor Harika Haftalar.
Herhalde atak süresince bi miktar daha uykusuz geceler geciricez napalim tek çare sabır daha çok sabır...

Ben de doğumdan sonra bir dönem okumuştum buna benzer bir kitap canım Peteydi adı. Erkek bir beyin felci hastasının yaşamını anlatıyordu dediğin gibi herkes hem de zihinsel engelli sanıyordu ailesi de yurda bırakmıştı falan çok etkilenmiştim. Çok çok binlerce şükür hep dilimde her yeni yaptığı şeyle şükrümüz artıyor minnoşun

Hay maşallah ya benim cimcime çok zor içiyor bide oyun yapıyor yarısınıda püskürtüyor

Evet canım minik Zeynepcik
Benimki de sonradan alıştı canım önceleri çok içemiyordu şimdi çok daha iyi suluğunu kontrol etmeyi falan da öğrendi kendisi hallediyor işini
Aslihaydo maşşallah haydomuz yakında cıvvv cıvvvv kayar ordan
Umudum- gözün aydın canım annen mi geldi sen mi gittin ses ver hele. Sena hanım pek bir kibar oturuyordu maşşallah

Eğer iyi bir anne olmasan yetme çaban olmasa böyle hissetmezsin eskiler gibi sal çayıra mevlam kayıra enn güzelini en iyisini yapmaya çalışmak yoruyor bizleri umutta haklı duruda kıyamam ikisine de kıyamıyor insan anneler durursa dünya durur bu böyle yuvanın temel direği anne o yüzden sen kendini hiç suçlama ben çok şey öğreniyorum senden
İçine su serpiyorsa yazdıklarım ne mutlu bana bende sizlerden çok güç alıyorum

misskokulumm D dilzar benim kuzenlerimiz arası 4 yaş ikisi de kız. Büyük olan küçüğü o kadar kıskanırdı ki. Küçük yerlerde büyüdü kucağa alındığını bilmem. 4 yaşında doğru düzgün konuşmaya başladı. Ağlama krizlerine girerdi yazık dikkat çekmek için. Büyük çook kıskanıyor diye böyle oldu. İlk çocukları 10 senede falan olmuştu o yüzden onda ilgi fazlaydı kardeşi kaldıramadı herhalde. Hala daha bişey olsa büyük olan kıskanır, beni seviyor musun anne, babam beni aramadı özlemiyor falan diye başlar o yüzden ben 4 yaştan da biraz korkarım.

Aile dengesiz davranmış canım biraz. Çocukta davranış bozukluğuna sebep olmuş kaç yaş olursa olsun aralarında yine benzer sıkıntıları yaşarlardı onlar. Aradaki yaş farkıyla değil davranış bozukluğuyla alakası var bu durumun maalesef. Kıskanıyor diye küçüğü ihmal etmek ne demek yazık olmuş yavruya keşke bir pedegogdan yardım alsalarmış

Susam benimkilerin arasi tam 3 yaş.basta cok zorlandım..çünkü Alinin tuvalet egitimi bile duraksamıştı..ama simdi 4 bitecek..simdi olmuş olsaydi sanki daha rahat olurdu.o sıkıntı biraz aileden kaynakli olmuş.küçük kıskanmasın diye büyüğü, büyük kıskanmasın diye küçüğü görmezden gelmek yanlış.o da kucakta büyüdü bu da büyüyecek.ben gun içinde ikisini de kucaklıyorum.sarılıyoruz kıskanma minumuma insin diye.
Esim ve abisinden ornek vereyim misal...abisi hep yemek secermis anne üzülüyormuş.bu yuzden benim koca da annesi uzulmesin diye ne bulursa yermis.annesi de ee kucuk herseyi yiyor zaten deyip hep buyugun istediklerini yapmis veya büyüğe ozel sofra hazirlamis.kucuk olani umursamamış.buyuge sinitzel yapip kucuge sulu tavuk yemegi vermis.yahu ne var kucuge de yapsan..ama hep icinde kalmis ama bir kere bile bişey diyememiş.yillar sonra annesine soyledi..ayy kadın birden oyle uzuldu ki.dusunemedim deyip elini gogsune bir vurmasi var..pismanligini hissettim.ve 3 gun uyuyamadim ben dedi bana uzuntuyle.
Bizim de kimbilir ne hatalarımız oluyor ama farkina bile varmiyoruz.simdi boyle kucukleri savununca sanki buyugu dusunmuyor gibi oldu ama esit davranmak onemli onu demek istedim.ben evin buyuk cocuguyum.bizim evde kardeslerime ve bana ayni yemek konurdu esit miktarda.hic ayrim yapilmadi.ayni anda sevilir ayni anda uyurduk.hasta olan en kucugumuz biraz ilgiyi fazla alirdi ama kiyamazdik.zaten hasta derdik.

Ayyhh benim bugun çenem cok düşük..affedin

Çok isterim canım ama şu pandemi falan sizin için de risk oluşturmak istemem ama çok gelip gidiyoruz bir gün mutlaka geleceğim
Canım inşallah bu Pandemi de geçecektir. Beklerim her zaman. Sosyal mesafeyi korur otururuz. Mersin’e gelirseniz haberim olsun. Bahçemiz var orda ağırlarım sıkıntı olmaz. Ciğer kebabı da efsaneydi afiyet olsun
Damadın da kantarın topuzunu kaçırdı sevgili dünürüm. Az uyuyor. Gece uykuda ağlıyor. Normalde ağlamayan bir bebe olunca ağlaması bize garip geliyor. Burası narenciyenin vatanı. Ben de çok yerim portakal mandalina. Beraber yiyoruz hamdolsun. Rabbim yavrularımızı iyi insanlarla karşılaştırsın. Anneli babalı büyütüp meslek sahibi oldukları yuva kurup çoluğa çocuğa karıştığı günleri göstersin inşallah
Verene yaradana hamdolsun. Rabbim engelli yavrusu olan annelere de güç kuvvet versin.
Şükürüm özlettin. Bizim Ata da hacıyatmaz grubuna katıldı. Dişi hala çıkmadı. Ne bulsa ağzında. Bugün ben çalışırken bilgisayar kablosunu kemiriyordu. Geri geri gidiyor emekleme yok. Çekmece dolap açıp karıştırıyor çok tatlı görüntü ama çok da tehlikeli. Siz nasılsınız. Umut nasıl Güneş nasıl. Sevgiler gönderirim.
Kıyamam Rabbim gücünü arttırsın
Evet hayalcim öyleymiş. Ne yapalım canları saolsun da ne çok isteyerek dünyaya getirdik nasip oldu, hamdolsun sabır ederiz sağlıkla büyüsünler. Öperim Hamza’yı minikbebegim9640 maaşallar Kadir’e. Ata da çok deli yatıyor. 360 derece dönüyor. Düşmesinler de döne döne yatsınlar.

Allah'ım insan ozluyo büyüyen kuzularimizin ilk zamanlarıni ya Haydo tembeldi ne ara böyle açıldı hareketli oldu anlamadım kafasını bile Nisan bebelerinden en geç tutan şahısdı kendileri
Ah o videoyu geç çekmeye başladım baştaki halini cekebilseydim keşke basamaga çıktı ayakta durdu bir çığlık attı başardım uleyyynn der gibi ama kayda alamadım kısa bir kısmı oldu
Ay insallah kazasız belasız kaysin az biraz tirsiyorum
Yaa çok üzüldüm su an eniştemize kız ne dusunceliymis ya anne ben de istiyorum dememiş üzülmesin diye belli yufka yürekli ince düşünen biriymiş eşin canım maşallah

Amin canım amin ne güzel dua
yandın Asli yandın ayakta durmak icin sabahi eden çocuk basamak için ne eder bilemedim isin esprisi bişi olmaz herhalde ya
Anlıyorum seni evet cok erken başlamış insAllah milli bir sporcu olur ama boks olmasa olmaz mı hem boksçular pek sağlıklı olmayabiliyor ilerleyen yaslarda bu gidisle Duru da savunma sporlarında kendini gelistirecek gibime geliyor bahar ne dersin Allah korusun yavrularınızı görünür görünmez tüm kazalardan insAllah canım
Yaaa o kaar sirin ki Aliye gosterdim aaa benim sapkali bebegime benziyor dedi.Elif e gosterdim ayyh o gözleri görmeliydin Helin yaaa resmen kalp kalp oldular..kisildi gozler acildi agiz..agiz dolusu gülüyor.evdeki bebeklerine boyle tepki vermemisti ben bulursam alayim bari tesekkur ederim canim..gule gule oynasin kuzucuklar
Hay maşallah ya benim cimcime çok zor içiyor bide oyun yapıyor yarısınıda püskürtüyor

Evet canım minik Zeynepcik
Oyy oyu gelinlerin balısi bu bu cimcimeee masAllah kızima

Iste cocukalr cogu seyi yutuyorlar..bu yuzden ben de korkarak adim atıyorum hep..cocuklar yeni dökülmüş beton gibi tuy düşse izi kaliyor..ama bazen de cok eglenceli oluyor..kendimi.melodili bir yolda hayal ediyorum bazen..bir adim keman sesi bir adim gitar bazen ney sesi.. bazen de bu atak gibi 37 gun davul sesi uzaktakine(koca kisisi) hos gelenden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…