2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Yok canım estafurullah senin verdiğin bilgiler çok kıymetli. Katılıyorum ama hep düşünüyorum bebekle uğraşırken şimdi bi tane daha oyun yemek ilgi bekleyen bir çocuk daha olsa napardım diye. Tabi ki küçük bebek olduğu için bazı şeylere daha çok ihtiyacı oluyor bu arada büyükler ihmal edilir mi? Ne kadar anlatsak da o bebek desek de içi bilir derler ya içten içe hisseder mi farkı? Bilmiyorum şu an için bana çok zor geliyor. İdeal bir yaş farkı var mı emin değilim. İyice büyümeden anlar olmadan zor geliyor o zaman da rahata alışmış oluyorsun tekrar başa dönmek zor. İkisinin kardeş gibi oynaması vakit geçirmesi zor.

Açıkçası benim hem 2 yaş küçük hem de 13 yaş küçük 2 kız kardeşim var. İki türlüsünü de bildiğim için korkuyorum. Özellikle 2 yaş olan kardeşimle arkadaş gibiyiz çok şükür varlığına ama ben üniye gidene kadar hep sürtüşmelerimiz olurdu. Ben hiç kardeşsiz olduğumu bilmem kendimi bildim bileli hep o vardı. Diğer yandan hep arkadaştık oynardık. Büyüdük sırdaş olduk ama kıskançlıklar kavgalar annemin arada kalmaları ne biliyim zor geliyor bana.

Dünürüm az daha sabir ne kaldi şunun şurasinda bu ataga 46. Hafta atagi deniyormus.herhalde anneleri 46 lik eden atak bu

Kızlar ipek de ayakta dururken ileri gitmek isterse hep yere çömelip emekliyordu. Bugün artık adım atmaya çalışıyor ama denge yok henüz hemen yere iniyor. Ama deniyor belli, az kaldı sanırım. İlk adımlar yakındır Biz görmeden yürüyecek diye akşamları uğraşıyoruz, görelim diye başından ayrılmaz olduk

Büyüğün gönlünü hos tutmak boynumuzun borcu..kıskanıyor tabi ki..üzülüyor da..ama bunlar insana has duygular..şimdi tatmasa ilerde tadacak ve belki bas edemeyecek..simdi bas etmeyi ögrenirse daha tatli atlatır.hem cogunu unutur da.nasil matematik ogrenirken mantıgi hic unutmayiz ama o mantigi bize ogreten problemleri hatirlamayiz.ayni iste.haa bilinc alti coğunu tutar..o nedenle cocuk unutur deyip yanlis davranmamak lazım.cocukların olayları hatirlama yaşi 3tür.3ten oncesini genelde unuturlar.
Esim en kucuk ben ise en buyuk kardesim.. ikimiz de birbirimizi uyariyoruz.o bana kucuk boyle hisseder diyor ben ona büyük boyle hisseder diyorum.bazen Elif abisine vuruyor.ona da aa Elif yapma abiye vurma hadi cici yapalim diyorum.Alinin bi hosuna gidiyor ki sorma gerim gerim geriliyor
Küçüğü koruyalim derken büyüğü incitnemek gerek..büyüğü kırnayalim derken buyuğu horlatmamak lazim.arasini bulmali iste.

canim arkadaşım örüp satıyor zaten. instagramda sayfası da var da sen kullanmıyorsun. bende kendim araştırdım böyle böyle olsun dedim yaptı sağolsun. tombik yaptırdım bilerek. işin ilginci arel ege diye alıyor seviyor ama civan egeye vermiyor sevdiler yani istersen numarasını atarım sana da yapar. instagramda da sayfasının adı pembenekamigurimi

Bize huni cok yakisiyor dünürüm devaaaam

Oyy yavrularima kıyamam
Baktirim sayfasina canım..kiz kardesim bakar.ama onun da çevresinde yapanlar var.muhtemelen onlardan isteriz.sagol yine de

Aslihaydo haydo bu gece de uyutmayacak seni bu gece belli maşallah ona Uykusuzluklarımız böyle olsun napalım. Biz de bir iyiyiz bir kötü. Akşam yatırıyorum ben yatana kadar uyanmazsa sabaha kadar 3-4 kere uyanıyor. Yatana kadar uyanırsa sanaha kadar bir kaç kere. Herhalde derin uykuyu nerde uyuduğu durumu değiştiriyor.

BKGK senin kız emeklemeden yürüyenler kategorisinde olacak herhalde. Hepimiz bunu bekliyorduk. Karya atak yaptı

misskokulumm çok şükür kutsal topraklara adım attım anneme geldik , eşim bıraktı , onu Ankara’ya gönderdim
Oh dinlen keyfini çıkar. Eşini de Allah kavuştursun.
İnşallah siz evdeyken yürür. İlklere tanık olmak çok güzel ve önemli. Zaten gayretli İpek kozam maaşallah. misskokulumm gözün aydın canım eşin gelmiş.

Nerde yazıyor acaba bu atak haftaları. 16 Nisan doğumlu 4 5 gündür uykular haram oldu ne gündüz ne gece hiç bu kadar bozulmamıştı öyle bir haftadamıyız acaba

Ya çok sevindim. İyi yapmışsın. Güzel indirimdi gerçekten de. Bizim 800 TL tuttu bol bol yapsınlar inşallah prima uygulamasını biliyorsun değilmi fişleri yüklüyorsun puan veriyorlar falan

Arasını bulmalı işte. En güzel özetleyen cümle sanırım. Zor olmalı ama oldurulur oldururuz inşallah

canim o çocuğun tiynetinde varmış kıskançlık. yas aralari bir olsa da kıskanırdı, 10 olsa da kıskanırdı.

Evet ya pandemi bebeleri insan sevmiyor mu ne seven varsa naptınız kızlar nasıl alıltırdınız

merak ettim acabaaa içimdeki müzik mi? Ben okumadım ama sağolsun kizim sayesinde okumuş kadar oldum. zaten duygusal, aglaya aglaya bir hal oldu. yeni kitaplarını hep esprili seçtik o yüzden.
Evet canım ya o kitap banada çok güzel diye bir öğrencim hediye etmişti ama aklım fikrim hep kitapta ayşeyi uyutup ya okuyayım diye fırsat kolluyorum
Evet canım ya melek onlar eğitim sistemimiz daha yeni yeni güzel imkanlar sunmaya başladı inş bundan sonra kendilerini keşfedecek leri güzel ortamları olur

Kitap okumayı çok seviyorum da Bi de etkisinde kalmasam
Evet canım geçen yıl bizede ayrıntılı ultrasonda bedensel ve zihinsel engelli doğacak kas sisteminde sıkıntı var yürüyemecek vs.. vs neler demediler ki Allah tan gelen başımız üstüne demiştik ama çok büyük bir sorumluluk imtihan çok şükür sağlıkla kucağımıza aldık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…