2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Istemsiz diyor kadıncağız daa.. ama ben de haliyle kara kara düşünüyorum..amaan böyle zorluk herkese nasip olmaz hamd olsun Asyamin düzelmesine sevindim kankalar iyilesmeye basladi desene
Evet gündüz uykusuna yatıyor mesela çok korktum bırakacak diye gece de öyle böyle büyüyoruz işte kankiler anlaşmış mı ne

Kız nerelerdesin yaz sen vaktin olunca özletme

O nee benim hBerim yok ondan
Ya gerçekten mi. Puan veriyor o puanlarla bedava bez alabiliyorsun. Yada başka şeyler. Bana da bi arkadaşım dedi ama epeydir kullanıyorum. Tüh üzüldüm. Neyse bundan sonra yükleyin fişleri. Ben bez değil başka birşey alacağım ona saklıyorum puanları

Bence de artık kaç bölüm dizi izlerim Allah bilir
Nerde yazıyor acaba bu atak haftaları. 16 Nisan doğumlu 4 5 gündür uykular haram oldu ne gündüz ne gece hiç bu kadar bozulmamıştı öyle bir haftadamıyız acaba
Google'dan atak haftası hesaplamadan baktım ben canım 12 Nisan doğumlu bizimki de fırtınalı gunlerdeyiz ve baya uzun sürecek diye gösteriyodu

Ya öyle mi dediler gerçekten de neye dayanarak ikili üçlü testler mi sadece sebep. Ne gördüler ki?

Jadesi jadem izmir de 5 siddetinde depremler oluyornus sürekli.evim saglam demistin ama insan korkar gene de..iyisinidir insAllah
Geç gördüm yine ya sabah gezmelere gittik ben bu sefer hissetmedim hiçbirini çok şükür 4 büyük deprem olmuş ama ayakta haraket halindeyim lavabodaydım derken hissetmedim

E bebek mi yapıyor bunu nerde nasıll

E bebek mi yapıyor bunu nerde nasıll
Prima destek kulübü diye bir uygulama var. İndiriyorsun telefona. Yüklediğin fiş ücreti kadar puan veriyor hergün uygulamaya girersen puan veriyor. Anketler oluyor bazen puan veriyor. Ama tabi epey bi puana veriyor hediyeleri. Yine de imkansız değil

misskokulumm çok şükür kutsal topraklara adım attım anneme geldik , eşim bıraktı , onu Ankara’ya gönderdim
Ooo hoşgeldiniz canım amigurumin de pek güzel olmuş ellerine sağlık
Evet ya pandemi bebeleri insan sevmiyor mu ne seven varsa naptınız kızlar nasıl alıltırdınız
Benim oğlan çok cana yakın ya geçen halı yıkamacıya cilveleniyordu bugün arkadaşım geldi ya maskeli ve mesafeli oturdu yanından ayrılmıyor tüm maharetler sergilendi. Tel sarıldı bay bay yapıldı alkışlandı öpücük atıldıarkadaşım da mest oldu bu ne tatlıymış yaaa öpemiyorum lanet korona diye diye gitti. Mizaçla alakalı olabilir bir de biz evde 4 kişiyiz onla ilgilenen kalabalığa alışkın ondan da olabilir

Tüh yaa ben de bilmiyordum. Ben de en baştan beri prima kullanıyordum epey puan birikirdi. Halbuki uygulamada var ama hiç girmiyordum. Neyse artık bundan sonra kısmet. E bebekten ben de 250 tl lik aldım. Çok da stok yapmadım yeter uzun süre.

nzh99 teşekkürler canım
Baston bebek arabası sormuşsun chicco liteway a bakın canım herkes çok memnun. İndirime girecek arabalar da kaçırmayın madem almayı düşünüyorsanız.

Bak şimdi bı umutlandim güncellemeyi gündüz yapmış doğru
Hissetmedim dünürüm bin şükür
Oh çok şükür dunurcan insan hissetmeyince deprem olmamış sayiyo

Ay o ne güzel betimle hayran kaldım seni alkışlıyorum

Ya çok sevindim. İyi yapmışsın. Güzel indirimdi gerçekten de. Bizim 800 TL tuttu bol bol yapsınlar inşallah prima uygulamasını biliyorsun değilmi fişleri yüklüyorsun puan veriyorlar falan
800 mü maşşallah canım nereye stokladınız onları seneye yaza wc eğitimine başlarız artık o zamana kadar götürür sizi bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…