Evet gündüz uykusuna yatıyor mesela çok korktum bırakacak diye gece de öyle böyle büyüyoruz işteIstemsiz diyor kadıncağız daa.. ama ben de haliyle kara kara düşünüyorum..amaan böyle zorluk herkese nasip olmazhamd olsun Asyamin düzelmesine sevindim kankalar iyilesmeye basladi desene
Kız nerelerdesinEé
Sagol baharim buralardayim.
Okuyusam yazamiyorum yazsam okuamıyorum durumlarındayım.
Insallah iyisinizdir hep aklimda hatrimdasiniz.
Bebekleriniz nasil
Yorucu zor gunler eminim
Saglik olsun canlari sag olsun hasta olmasinlar da olsun gecer zor gunler insallah.
Karya hanim nasil. Kaka durumlari duzeldi mi
Eşinle aran iyi mi baharim.
Nasil geciyor gunler
Ya gerçekten mi. Puan veriyor o puanlarla bedava bez alabiliyorsun. Yada başka şeyler. Bana da bi arkadaşım dedi ama epeydir kullanıyorum. Tüh üzüldüm. Neyse bundan sonra yükleyin fişleri. Ben bez değil başka birşey alacağım ona saklıyorum puanlarıO neebenim hBerim yok ondan
Bence de artık kaç bölüm dizi izlerim Allah bilirAslihaydo haydo bu gece de uyutmayacak seni bu gece belli maşallah ona Uykusuzluklarımız böyle olsun napalım. Biz de bir iyiyiz bir kötü. Akşam yatırıyorum ben yatana kadar uyanmazsa sabaha kadar 3-4 kere uyanıyor. Yatana kadar uyanırsa sanaha kadar bir kaç kere. Herhalde derin uykuyu nerde uyuduğu durumu değiştiriyor.
@bharkk senin kız emeklemeden yürüyenler kategorisinde olacak herhalde. Hepimiz bunu bekliyorduk. Karya atak yaptı
Google'dan atak haftası hesaplamadan baktım ben canım 12 Nisan doğumlu bizimki de fırtınalı gunlerdeyiz ve baya uzun sürecek diye gösteriyoduNerde yazıyor acaba bu atak haftaları. 16 Nisan doğumlu 4 5 gündür uykular haram oldune gündüz ne gece hiç bu kadar bozulmamıştı öyle bir haftadamıyız acaba
Sen mi ördün çok güzel olmuşBu da benim eserim
Ya öyle mi dediler gerçekten de neye dayanarak ikili üçlü testler mi sadece sebep. Ne gördüler ki?Evet canım ya o kitap banada çok güzel diye bir öğrencim hediye etmişti ama aklım fikrim hep kitapta ayşeyi uyutup ya okuyayım diye fırsat kolluyorum
Evet canım ya melek onlar eğitim sistemimiz daha yeni yeni güzel imkanlar sunmaya başladı inş bundan sonra kendilerini keşfedecek leri güzel ortamları olur
Kitap okumayı çok seviyorum da Bi de etkisinde kalmasam
Evet canım geçen yıl bizede ayrıntılı ultrasonda bedensel ve zihinsel engelli doğacak kas sisteminde sıkıntı var yürüyemecek vs.. vs neler demediler ki Allah tan gelen başımız üstüne demiştik ama çok büyük bir sorumluluk imtihan çok şükür sağlıkla kucağımıza aldık
Geç gördüm yine yaJadesi jadem izmir de 5 siddetinde depremler oluyornus sürekli.evim saglam demistin ama insan korkar gene de..iyisinidir insAllah
O uyumayıp ertesi gün yeni bir özellik yüklüyor kendine merak etme onu gündüz ayakta yüklemiş bünyeyeHaydo kaydırak basamağı cikiyo bu gece de bunun için mi uyutmayacak
E bebek mi yapıyor bunu nerde nasıllYa gerçekten mi. Puan veriyor o puanlarla bedava bez alabiliyorsun. Yada başka şeyler. Bana da bi arkadaşım dedi ama epeydir kullanıyorum. Tüh üzüldüm. Neyse bundan sonra yükleyin fişleri. Ben bez değil başka birşey alacağım ona saklıyorum puanları
Hissetmedim dünürüm bin şükür
Prima destek kulübü diye bir uygulama var. İndiriyorsun telefona. Yüklediğin fiş ücreti kadar puan veriyor hergün uygulamaya girersen puan veriyor. Anketler oluyor bazen puan veriyor. Ama tabi epey bi puana veriyor hediyeleri. Yine de imkansız değilE bebek mi yapıyor bunu nerde nasıll
Ooo hoşgeldiniz canımmisskokulumm çok şükür kutsal topraklara adım attım anneme geldik , eşim bıraktı , onu Ankara’ya gönderdim
Benim oğlan çok cana yakın yaEvet ya pandemi bebeleri insan sevmiyor mu ne seven varsa naptınız kızlar nasıl alıltırdınız
Tüh yaa ben de bilmiyordum. Ben de en baştan beri prima kullanıyordum epey puan birikirdi. Halbuki uygulamada var ama hiç girmiyordum. Neyse artık bundan sonra kısmet. E bebekten ben de 250 tl lik aldım. Çok da stok yapmadım yeter uzun süre.Ya gerçekten mi. Puan veriyor o puanlarla bedava bez alabiliyorsun. Yada başka şeyler. Bana da bi arkadaşım dedi ama epeydir kullanıyorum. Tüh üzüldüm. Neyse bundan sonra yükleyin fişleri. Ben bez değil başka birşey alacağım ona saklıyorum puanları
Bak şimdi bı umutlandim güncellemeyi gündüz yapmış doğruO uyumayıp ertesi gün yeni bir özellik yüklüyor kendine merak etme onu gündüz ayakta yüklemiş bünyeyemaşallah da adıma gördüm ya benim kız düşmeden ayakta duramıyor hala atıveriyor kendini bi yana
Oh çok şükür dunurcan insan hissetmeyince deprem olmamış sayiyoHissetmedim dünürüm bin şükür
Ay o ne güzel betimle hayran kaldımIste cocukalr cogu seyi yutuyorlar..bu yuzden ben de korkarak adim atıyorum hep..cocuklar yeni dökülmüş beton gibi tuy düşse izi kaliyor..ama bazen de cok eglenceli oluyor..kendimi.melodili bir yolda hayal ediyorum bazen..bir adim keman sesi bir adim gitar bazen ney sesi.. bazen de bu atak gibi 37 gun davul sesiuzaktakine(koca kisisi) hos gelenden
Ya çok sevindim. İyi yapmışsın. Güzel indirimdi gerçekten de. Bizim 800 TL tuttubol bol yapsınlar inşallah prima uygulamasını biliyorsun değilmi fişleri yüklüyorsun puan veriyorlar falan
Gördük iç yakan fotoyu iyi tatiller dilerimmisskokulumm çok şükür kutsal topraklara adım attım anneme geldik , eşim bıraktı , onu Ankara’ya gönderdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?