- 14 Haziran 2019
- 2.219
- 7.561
- 158
Ooo hoşgeldiniz canımamigurumin de pek güzel olmuş ellerine sağlık
Benim oğlan çok cana yakın yageçen halı yıkamacıya cilveleniyordu bugün arkadaşım geldi ya maskeli ve mesafeli oturdu yanından ayrılmıyor tüm maharetler sergilendi. Tel sarıldı bay bay yapıldı alkışlandı öpücük atıldı arkadaşım da mest oldu bu ne tatlıymış yaaa öpemiyorum lanet korona diye diye gitti. Mizaçla alakalı olabilir bir de biz evde 4 kişiyiz onla ilgilenen kalabalığa alışkın ondan da olabilir
Maşallah goktuga ya bı de öğrendiklerini göstermişOoo hoşgeldiniz canımamigurumin de pek güzel olmuş ellerine sağlık
Benim oğlan çok cana yakın yageçen halı yıkamacıya cilveleniyordu bugün arkadaşım geldi ya maskeli ve mesafeli oturdu yanından ayrılmıyor tüm maharetler sergilendi. Tel sarıldı bay bay yapıldı alkışlandı öpücük atıldı arkadaşım da mest oldu bu ne tatlıymış yaaa öpemiyorum lanet korona diye diye gitti. Mizaçla alakalı olabilir bir de biz evde 4 kişiyiz onla ilgilenen kalabalığa alışkın ondan da olabilir
İnternete Ya atak haftası hesaplama diye canım seninki de atakta olabilir bu huysuzluk varsaNerde yazıyor acaba bu atak haftaları. 16 Nisan doğumlu 4 5 gündür uykular haram oldune gündüz ne gece hiç bu kadar bozulmamıştı öyle bir haftadamıyız acaba
Kocaları da gommezsek olmazIste cocukalr cogu seyi yutuyorlar..bu yuzden ben de korkarak adim atıyorum hep..cocuklar yeni dökülmüş beton gibi tuy düşse izi kaliyor..ama bazen de cok eglenceli oluyor..kendimi.melodili bir yolda hayal ediyorum bazen..bir adim keman sesi bir adim gitar bazen ney sesi.. bazen de bu atak gibi 37 gun davul sesiuzaktakine(koca kisisi) hos gelenden
Evet ben örmüştüm daha senoş yokken . Geçenlerde elime geçti , Sena’nın da hoşuna gitti kulaklarını kemiriyorSen mi ördün çok güzel olmuş
Teşekkür ederizGördük iç yakan fotoyu iyi tatiller dilerim
Hemen indiriyorumPrima destek kulübü diye bir uygulama var. İndiriyorsun telefona. Yüklediğin fiş ücreti kadar puan veriyor hergün uygulamaya girersen puan veriyor. Anketler oluyor bazen puan veriyor. Ama tabi epey bi puana veriyor hediyeleri. Yine de imkansız değil
Amniyotik bant vardı hamilelikte onun için ayrıntılı ultrasondan sonra bir perinotoloğa yönlendirdiler.Perinotolog da saolsun demediğini bırakmadı kafası küçük diye mikrosefali dedi alnında çıkıntı var zihinsel engelli doğacak(doğabilir olasılık var falan değil direk engelli doğacak) ensesinde şişlik var bedensel engelli olucak kemiklerinde bişey var iskelet sistemi bozuk olucak, sağ eli yok göremiyorum, plesenta da bozukluk var doğuramazsın dedi. Allaha havale ediyorum zaten tansiton hastasıyım tansiyonum yükselse de bebeğime bişey olsa vebalini nasıl öderdi bilmiyorumYa öyle mi dediler gerçekten de neye dayanarak ikili üçlü testler mi sadece sebep. Ne gördüler ki?
İndirim görünce dayanamadık800 mü maşşallah canım nereye stokladınız onları seneye yaza wc eğitimine başlarız artık o zamana kadar götürür sizi bence
Ya böyle teknolojik çağda bile nasıl böyle net konuşuluyor. Çok zor zamanlarmış evet. Şükür ki geçmiş. Üzüldüm yaşadığınız sıkıntılara. Geçmiş neyse kiAmniyotik bant vardı hamilelikte onun için ayrıntılı ultrasondan sonra bir perinotoloğa yönlendirdiler.Perinotolog da saolsun demediğini bırakmadı kafası küçük diye mikrosefali dedi alnında çıkıntı var zihinsel engelli doğacak(doğabilir olasılık var falan değil direk engelli doğacak) ensesinde şişlik var bedensel engelli olucak kemiklerinde bişey var iskelet sistemi bozuk olucak, sağ eli yok göremiyorum, plesenta da bozukluk var doğuramazsın dedi. Allaha havale ediyorum zaten tansiton hastasıyım tansiyonum yükselse de bebeğime bişey olsa vebalini nasıl öderdi bilmiyorum
Yok kargoda geliyor yada sistemde. Bazen hiç biri olmuyor müşteri hizmetlerini arıyorum bandrollü fişi mail atmalarını istiyorum o şekilde uygulamadan yüklüyorum. 2 3 güne fişiniz onaylandı yada onaylanmadı diye geri dönüş yapıyorlar.
Tüm hakkımı bezde kullandım ama800 mü maşşallah canım nereye stokladınız onları seneye yaza wc eğitimine başlarız artık o zamana kadar götürür sizi bence
E bebek faturasını attım şmdi bakalım kabul edeceklermiYok kargoda geliyor yada sistemde. Bazen hiç biri olmuyor müşteri hizmetlerini arıyorum bandrollü fişi mail atmalarını istiyorum o şekilde uygulamadan yüklüyorum. 2 3 güne fişiniz onaylandı yada onaylanmadı diye geri dönüş yapıyorlar.
Ya üzüldüm bahsetmediğime. Kusura bakmayın gerçekten hiç aklıma gelmedi. Denk gelmedim birazda prima kullanan arkadaşlara bez muhabbetlerinde falan. Affedin beniTüh yaa ben de bilmiyordum. Ben de en baştan beri prima kullanıyordum epey puan birikirdi. Halbuki uygulamada var ama hiç girmiyordum. Neyse artık bundan sonra kısmet. E bebekten ben de 250 tl lik aldım. Çok da stok yapmadım yeter uzun süre.
Hadi açılışı yaptın hayırlı olsun. Kusura bakmayın önceden bahsetmediğim için deE bebek faturasını attım şmdi bakalım kabul edeceklermi
Baktım da öyle gibi sanki evet. Bariz hissettim bu atağı. Hiç yaşamadık daha önce stabildi genel olarak düzensiz düzenliğimizİnternete Ya atak haftası hesaplama diye canım seninki de atakta olabilir bu huysuzluk varsa
Kız maHaydo kaydırak basamağı cikiyo bu gece de bunun için mi uyutmayacak
saol canım tşkr ederimCanım inşallah bu Pandemi de geçecektir. Beklerim her zaman. Sosyal mesafeyi korur otururuz. Mersin’e gelirseniz haberim olsun. Bahçemiz var orda ağırlarım sıkıntı olmaz. Ciğer kebabı da efsaneydi afiyet olsun
Damadın da kantarın topuzunu kaçırdı sevgili dünürüm. Az uyuyor. Gece uykuda ağlıyor. Normalde ağlamayan bir bebe olunca ağlaması bize garip geliyor. Burası narenciyenin vatanı. Ben de çok yerim portakal mandalina. Beraber yiyoruz hamdolsun. Rabbim yavrularımızı iyi insanlarla karşılaştırsın. Anneli babalı büyütüp meslek sahibi oldukları yuva kurup çoluğa çocuğa karıştığı günleri göstersin inşallah
Verene yaradana hamdolsun. Rabbim engelli yavrusu olan annelere de güç kuvvet versin.
Şükürüm özlettin. Bizim Ata da hacıyatmaz grubuna katıldı. Dişi hala çıkmadı. Ne bulsa ağzında. Bugün ben çalışırken bilgisayar kablosunu kemiriyordu. Geri geri gidiyor emekleme yok. Çekmece dolap açıp karıştırıyor çok tatlı görüntü ama çok da tehlikeli. Siz nasılsınız. Umut nasıl Güneş nasıl. Sevgiler gönderirim.
Kıyamam Rabbim gücünü arttırsın
Evet hayalcim öyleymiş. Ne yapalım canları saolsun da ne çok isteyerek dünyaya getirdik nasip oldu, hamdolsun sabır ederiz sağlıkla büyüsünler. Öperim Hamza’yı @minikbebegim9640 maaşallar Kadir’e. Ata da çok deli yatıyor. 360 derece dönüyor. Düşmesinler de döne döne yatsınlar.
Ah yerim gelsem de bana da yapsa ben öperim ama öpmeden mıncırmadan dönmemOoo hoşgeldiniz canımamigurumin de pek güzel olmuş ellerine sağlık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?