2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Jadesi biz de özel bişey yapmadık benim kız da insan seviyor. Eve gelen tamircilere falan çok heyecanlanıyordu. Erkeklerden biraz çekiniyor bazen ama o da hepsi değil. Kpeder den korkuyor ağlıyor o da sıkıntı bir insan zaten çok taktı kafasına neden böyle yapıyor bana diye. Ses tonundan bence çok pes kalın kalıyor. Ama onjn dışında özellikle yanında ben varsam herkese gider

Maşallah goktuga ya bı de öğrendiklerini göstermiş bizimki de kalabalıkta buyuyo konu komşu coluk çocuk derken güleç Kendini sevdiriyo ama gel gör ki sadece uzaktan kesinlikle başka kucağa gitmez sosyal mesafe direk genlerde var

Kocaları da gommezsek olmaz ne güzel demişsin balım ya dili şeker kendi şeker

Hemen indiriyorum

Ya öyle mi dediler gerçekten de neye dayanarak ikili üçlü testler mi sadece sebep. Ne gördüler ki?
Amniyotik bant vardı hamilelikte onun için ayrıntılı ultrasondan sonra bir perinotoloğa yönlendirdiler.Perinotolog da saolsun demediğini bırakmadı kafası küçük diye mikrosefali dedi alnında çıkıntı var zihinsel engelli doğacak(doğabilir olasılık var falan değil direk engelli doğacak) ensesinde şişlik var bedensel engelli olucak kemiklerinde bişey var iskelet sistemi bozuk olucak, sağ eli yok göremiyorum, plesenta da bozukluk var doğuramazsın dedi. Allaha havale ediyorum zaten tansiton hastasıyım tansiyonum yükselse de bebeğime bişey olsa vebalini nasıl öderdi bilmiyorum

Ya böyle teknolojik çağda bile nasıl böyle net konuşuluyor. Çok zor zamanlarmış evet. Şükür ki geçmiş. Üzüldüm yaşadığınız sıkıntılara. Geçmiş neyse ki

E bebekten aldığım bezlerin fişini nasıl yükleyecem peki canım geç mi kaldım Sevgi22884550
Yok kargoda geliyor yada sistemde. Bazen hiç biri olmuyor müşteri hizmetlerini arıyorum bandrollü fişi mail atmalarını istiyorum o şekilde uygulamadan yüklüyorum. 2 3 güne fişiniz onaylandı yada onaylanmadı diye geri dönüş yapıyorlar.

800 mü maşşallah canım nereye stokladınız onları seneye yaza wc eğitimine başlarız artık o zamana kadar götürür sizi bence
Tüm hakkımı bezde kullandım ama iki üç bi eksik daha vardı nasıl yapsak diye düşünmekteyim bisiklet yürüme arkadaşı Falanda alacaktım her Şubat aynı şey

E bebek faturasını attım şmdi bakalım kabul edeceklermi

Ya üzüldüm bahsetmediğime. Kusura bakmayın gerçekten hiç aklıma gelmedi. Denk gelmedim birazda prima kullanan arkadaşlara bez muhabbetlerinde falan. Affedin beni olsun bundan sonra yükleyin. Eşimde de bar bende de. Eskiden haftada bir fiş yükleyebiliyordun. O yüzden iki taraflı yükledik. Henüz bişey alamadık alan arkadaşım var ama verdikleri bezlerde çok değil zaten 44 adet falan 1000 puana. Yani 1000 TL yüklediğin de.

İnternete Ya atak haftası hesaplama diye canım seninki de atakta olabilir bu huysuzluk varsa
Baktım da öyle gibi sanki evet. Bariz hissettim bu atağı. Hiç yaşamadık daha önce stabildi genel olarak düzensiz düzenliğimiz ama bu 3 4 gündür var bişeyler dedirttti. Hayırlısı geçer inşallah tez vakitte

Haydo kaydırak basamağı cikiyo bu gece de bunun için mi uyutmayacak
Kız ma
saol canım tşkr ederim

Ah yerim gelsem de bana da yapsa ben öperim ama öpmeden mıncırmadan dönmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…