Teşekkür ederim canımsınEğer iyi bir anne olmasan yetme çaban olmasa böyle hissetmezsin eskiler gibi sal çayıra mevlam kayıra enn güzelini en iyisini yapmaya çalışmak yoruyor bizleriumutta haklı duruda kıyamam ikisine de kıyamıyor insan anneler durursa dünya durur bu böyle yuvanın temel direği anne o yüzden sen kendini hiç suçlama ben çok şey öğreniyorum senden
İçine su serpiyorsa yazdıklarım ne mutlu bana bende sizlerden çok güç alıyorum
Ah bende hiç sevmem anneye yapışık gezen bebe benimki öyle kimsenin kucağına gitmiyor falan varsa yoksa biz uykusu var canı sıkkınsa babaya bile gitmiyorJadesi biz de özel bişey yapmadık benim kız da insan seviyor. Eve gelen tamircilere falan çok heyecanlanıyordu. Erkeklerden biraz çekiniyor bazen ama o da hepsi değil. Kpeder den korkuyor ağlıyor o da sıkıntı bir insan zaten çok taktı kafasına neden böyle yapıyor bana diye. Ses tonundan bence çok pes kalın kalıyor. Ama onjn dışında özellikle yanında ben varsam herkese gider
Ay onun yerine hademe falan mı oturmuş acaba bu nasıl emin konulmak çok örnek duydum böyle denip sapasağlam doğan bebekleri Rabbim size sağlıkla verdi Ayşe kuzumu bin şükür öyle de devam etsin inşallahAmniyotik bant vardı hamilelikte onun için ayrıntılı ultrasondan sonra bir perinotoloğa yönlendirdiler.Perinotolog da saolsun demediğini bırakmadı kafası küçük diye mikrosefali dedi alnında çıkıntı var zihinsel engelli doğacak(doğabilir olasılık var falan değil direk engelli doğacak) ensesinde şişlik var bedensel engelli olucak kemiklerinde bişey var iskelet sistemi bozuk olucak, sağ eli yok göremiyorum, plesenta da bozukluk var doğuramazsın dedi. Allaha havale ediyorum zaten tansiton hastasıyım tansiyonum yükselse de bebeğime bişey olsa vebalini nasıl öderdi bilmiyorum
İnşallah canım uyuyan yiyen sağlıklı bebekler olsunlarBaktım da öyle gibi sanki evet. Bariz hissettim bu atağı. Hiç yaşamadık daha önce stabildi genel olarak düzensiz düzenliğimizama bu 3 4 gündür var bişeyler dedirttti. Hayırlısı geçer inşallah tez vakitte
Canım bende benzerlerini yaşadım şekerden kaynaklı ama benim hamilelik planladığımda gittiğim doktorum çok iyi ve çok tecrübeliydi o rahatlattık bizi biraz hoş perinatologa da o yönlendirdi ikili test 1:52 yüksek riskti bizde de down sendromlu olma ihtimali var burun kemiği gözükmüyor vs12-13. Haftalardaydık sonra nipty(fetal DNA)testi yaptırdık yurtdışına kan yolladık 1,500 TL ki bizim ki uygundu çok şükür temiz çıktı sonra ayrıntılı ultrasona takıldık orada da mide cebi yok yemek bırusu olmadan doğabilir bu tür vakalarda su fazlalığı özellikle ilerki haftalarda var vs benim suyum üst sınırdaydı ne araştırmalar ne doktorlara gittim hamileyken bir haftada 4 kilo verdim resmen şimdi diyorum her tür kabulüm olan bir bebek için nednen bunca saçma sapan testleri yaptırdın bir daha olursam bu testleri yaptırmayacağım bunca korku çok kötü birde benim kzo 40+3 doğdu hafta olarak da geriletseydi hep çok korktuk ama çok şükür sağlıklılar ya yeter her türlü korku işkence umrumda değil allah kimseyi evladıyla sınamasın çok zor cidddenAmniyotik bant vardı hamilelikte onun için ayrıntılı ultrasondan sonra bir perinotoloğa yönlendirdiler.Perinotolog da saolsun demediğini bırakmadı kafası küçük diye mikrosefali dedi alnında çıkıntı var zihinsel engelli doğacak(doğabilir olasılık var falan değil direk engelli doğacak) ensesinde şişlik var bedensel engelli olucak kemiklerinde bişey var iskelet sistemi bozuk olucak, sağ eli yok göremiyorum, plesenta da bozukluk var doğuramazsın dedi. Allaha havale ediyorum zaten tansiton hastasıyım tansiyonum yükselse de bebeğime bişey olsa vebalini nasıl öderdi bilmiyorum
Kime satasayim kimeeKocaları da gommezsek olmazne güzel demişsin balım ya dili şeker kendi şeker
Hayal gücum fazla yüksek galiba hahahaAy o ne güzel betimle hayran kaldımseni alkışlıyorum
Iyi olmuş hissetmemissin..insAllah olmasin bir daha canimGeç gördüm yine yasabah gezmelere gittik ben bu sefer hissetmedim hiçbirini çok şükür 4 büyük deprem olmuş ama ayakta haraket halindeyim lavabodaydım derken hissetmedim
Uyusunlar da büyüsünler diye ninni soyleyip duruyoruz uyusunlar büyüsünler bizi üzmesinlerEvet gündüz uykusuna yatıyor mesela çok korktum bırakacak diye gece de öyle böyle büyüyoruz iştekankiler anlaşmış mı ne
Aynen canım..basaracağız insAllahArasını bulmalı işte. En güzel özetleyen cümle sanırım. Zor olmalı ama oldurulur oldururuz inşallah
Ya evet çok zor zamanlardı hiç o kadar ağladığımı hatırlamıyorum 2 gün sonra yalvar yakar ist bir perinatoloktan randevu aldık yaşadıklarımızı anlatmamız müsaade etmedi etki altında kalmadan kendim değerlendirmek istiyorum dedi 1 saat muayene etti ve gayet sağlıklı bir bebek bu deyince hüngür hüngür ağladık eşimle sadece yapısal bir küçüklük var plesantada sıkıntı var normal doğum yapamazsın ve dinlemelisin dedi doğum iznimi beklemeden 2.dönem hiç başlamadım okula dinlendim sürekli tansiyon takibin yapıldı ve haftalık takiplerle çok şükür 37 haftaya kadar dayandı minik meleğim sağlıkla doğdu ama ban da dokuz doğurttuYa böyle teknolojik çağda bile nasıl böyle net konuşuluyor. Çok zor zamanlarmış evet. Şükür ki geçmiş. Üzüldüm yaşadığınız sıkıntılara. Geçmiş neyse ki
Ah canım adamı bir görsen mendeburun tekiydi ama alanında çok iyi diye gittik aman bilgisi diploması olsa ne olur iletişim sıfır karşında yüksek tansiyon hastası hamile biri var böyle şeyler dangul dungul söylenir miAy onun yerine hademe falan mı oturmuş acaba bu nasıl emin konulmak çok örnek duydum böyle denip sapasağlam doğan bebekleri Rabbim size sağlıkla verdi Ayşe kuzumu bin şükür öyle de devam etsin inşallah
Tahmin edebiliyorum yaşadığın sıkıntıları bizede nipty önerdiler sizin fiyat çok uygunmuş bize baya yüksek bir fiyat söylemişlerdi ama sonucu öğrensekte yapacak bişey yoktu anne karnında tedavisi yok 9 ayı endişeli geçirmeyelim diye istemedi eşim neyse geçmiş gitmiş olsun çok şükür sağlıkla kucağımızda prensesler Rabbim evlatla sınamasın kimseyi. Hayırlı iyi insan olsunlar iyilerle karşılaşsınlar inşCanım bende benzerlerini yaşadım şekerden kaynaklı ama benim hamilelik planladığımda gittiğim doktorum çok iyi ve çok tecrübeliydi o rahatlattık bizi biraz hoş perinatologa da o yönlendirdi ikili test 1:52 yüksek riskti bizde de down sendromlu olma ihtimali var burun kemiği gözükmüyor vs12-13. Haftalardaydık sonra nipty(fetal DNA)testi yaptırdık yurtdışına kan yolladık 1,500 TL ki bizim ki uygundu çok şükür temiz çıktı sonra ayrıntılı ultrasona takıldık orada da mide cebi yok yemek bırusu olmadan doğabilir bu tür vakalarda su fazlalığı özellikle ilerki haftalarda var vs benim suyum üst sınırdaydı ne araştırmalar ne doktorlara gittim hamileyken bir haftada 4 kilo verdim resmen şimdi diyorum her tür kabulüm olan bir bebek için nednen bunca saçma sapan testleri yaptırdın bir daha olursam bu testleri yaptırmayacağım bunca korku çok kötü birde benim kzo 40+3 doğdu hafta olarak da geriletseydi hep çok korktuk ama çok şükür sağlıklılar ya yeter her türlü korku işkence umrumda değil allah kimseyi evladıyla sınamasın çok zor ciddden
Amin canım çok şükür gerçekten ahh ahh prenses bazen cadı bazen şebek çok çok seviyorum anne olduktan sonra ayrı bir seviyorum çoçuklarıTahmin edebiliyorum yaşadığın sıkıntıları bizede nipty önerdiler sizin fiyat çok uygunmuş bize baya yüksek bir fiyat söylemişlerdi ama sonucu öğrensekte yapacak bişey yoktu anne karnında tedavisi yok 9 ayı endişeli geçirmeyelim diye istemedi eşim neyse geçmiş gitmiş olsun çok şükür sağlıkla kucağımızda prensesler Rabbim evlatla sınamasın kimseyi. Hayırlı iyi insan olsunlar iyilerle karşılaşsınlar inş
Ben de 4 paketbez aldım . 90 liraya geldi. Uygulamayı bilmiyordum indireceğim. Çok teşekkür ederimYa çok sevindim. İyi yapmışsın. Güzel indirimdi gerçekten de. Bizim 800 TL tuttubol bol yapsınlar inşallah prima uygulamasını biliyorsun değilmi fişleri yüklüyorsun puan veriyorlar falan
Ata da bahçede bir sürü çocukla büyüyor geceye kadar yağmur yoksa herkes dışardadır birkaç komşuya çok ağlıyor kucağa da gitmiyor. Ortama birisi gelip hemen onu sevmeye kalkarsa da izin vermiyor ağlıyor ilgilenmeyip biraz zaman geçince ağlamadan gidiyorEvet ya pandemi bebeleri insan sevmiyor mu ne seven varsa naptınız kızlar nasıl alıltırdınız
Saol canım travel ağır diyor pratik değil diyor alacağız o elinin altında olursa bagajda da yer kaplamaz .nzh99 teşekkürler canım
Baston bebek arabası sormuşsun chicco liteway a bakın canım herkes çok memnun. İndirime girecek arabalar da kaçırmayın madem almayı düşünüyorsanız.
Aaaa olur mu harika anlatmışsın ekran görüntüsü aldımHayal gücum fazla yüksek galiba hahahasenden bunu duymak onur verici ama hocaam puanin cok yüksek benim gibi bir ogrenciye bu puan ve alkış fazla
Biz yakalaşıl 1 haftadır ninni dinlemiyor ve söylemiyoruz asla istemiyor sen benim şarkılarımsın şarkısında uyuyor sadecee genç kız olmuş artık öyle dedi ninni istemiyorUyusunlar da büyüsünler diye ninni soyleyip duruyoruz uyusunlar büyüsünler bizi üzmesinler
Diplomanın veremediği çok şey var işteYa evet çok zor zamanlardı hiç o kadar ağladığımı hatırlamıyorum 2 gün sonra yalvar yakar ist bir perinatoloktan randevu aldık yaşadıklarımızı anlatmamız müsaade etmedi etki altında kalmadan kendim değerlendirmek istiyorum dedi 1 saat muayene etti ve gayet sağlıklı bir bebek bu deyince hüngür hüngür ağladık eşimle sadece yapısal bir küçüklük var plesantada sıkıntı var normal doğum yapamazsın ve dinlemelisin dedi doğum iznimi beklemeden 2.dönem hiç başlamadım okula dinlendim sürekli tansiyon takibin yapıldı ve haftalık takiplerle çok şükür 37 haftaya kadar dayandı minik meleğim sağlıkla doğdu ama ban da dokuz doğurttu
Ah canım adamı bir görsen mendeburun tekiydi ama alanında çok iyi diye gittik aman bilgisi diploması olsa ne olur iletişim sıfır karşında yüksek tansiyon hastası hamile biri var böyle şeyler dangul dungul söylenir mi
Ahahhah ben bazen yatrırken 10 tane ninni çoçuk şarkısı söylüyorum bazen hzımı alamıyorum netten bakıyorum sözlere saçma sapan melodiler uydurup söylüyorum ve aklıma hep koz kardeşlerim geliyorUyusunlar da büyüsünler diye ninni soyleyip duruyoruz uyusunlar büyüsünler bizi üzmesinler
Google'ın arama sonuçlarından hesaplatiyorum Sevgi. Aramızda 2 hafta var. Bu atağa daha yeni girmiş olabilirsiniz.Nerde yazıyor acaba bu atak haftaları. 16 Nisan doğumlu 4 5 gündür uykular haram oldune gündüz ne gece hiç bu kadar bozulmamıştı öyle bir haftadamıyız acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?