- 25 Mart 2017
- 7.178
- 12.648
- 248
Ne tatlı yaAhahhah ben bazen yatrırken 10 tane ninni çoçuk şarkısı söylüyorum bazen hzımı alamıyorum netten bakıyorum sözlere saçma sapan melodiler uydurup söylüyorum ve aklıma hep koz kardeşlerim geliyorallah var sesi çok kötü ama her şarkı ninni türkü bilir küçük kardeşime söylerdi küçük kardeşimde ısrarla abla ne olur o ses e katıl derdi dalga geçerdik bak o geldi aklıma
Bizimle paylaştığın için biz teşekkür ederiz canım benim@sekerpare5939ebru_can_ebru tekrar teşekkür ederim.
Sekercim umut inan o iki dakika veya baska cezaları inan anlaya bilecek durumda değil. Kötü birsey yaptinin farkinda degil. Çocuğa kötülük icin değil oyun oynuyor, onun yapabildiklerini yapmasını bekliyor. Biraz ondan kaynaklı.
Ebrucum pedegog demişsin, haklı olabilirsin ama pedegogtan once eşim bi gorunmesi lazım. Eşim spor hastası bir adam, oğlumu şöyle yetistircem böyle yetistircem derken, cok fazla hareketli yerinde durmayan bir cocuk haline getirdi. Bunu duru icinde yapıyor.
Sekercim benim koltuklarim bile kırık 3 sene oldu alalı. Yaza yenileyeceğim karışma diyor. Umutu bırak eşim dinlemiyor. Esya icin karistigimi dusunuyor.
Koltukları ortaya çeker, engeller kurar, atlatır kosturur çocukları bu bir örnek.3 lü koltuğun üzerine oturur umuta it der. Oğlumun beli agriyacak diye tartistigimida bilirim. Ama anlatmi arkamı donerim arkamdan is becerir.
Bütün evi sürünerek engellerden gecerek gezdirir. Şınav çektirir ne bilim bir çok şey. Simdi duru küçük onun yaptıklarını yapamıyor, umut simariyor kizada yap diyor cekistiriyor. Umut'un canı hiç az değil düşsün kalksın hiç aglamaz cok büyük birsey olmazsa. Ama duru biraz daha hassas, babası onada engeller kuruyor. Bi nevi Survivor bizim ev. Duru abisinin yapmasini istediği seyi yapmadığında bir anda vuruyor. Anlamıyoruz bile. Verilen tepkileride pek anlamıyor, belkide işine gelmiyor. Daha oncede anlattim babası bebek aldım çöpe attı. Kız oyuncakları aldırmıyor, senin söylediğini anlattım. Bu seferde tamam bebekte arabada yok ortak oyuncak kullanacaklar diyor. Çocukları ben tek başına büyütseydim inan daha sakin yetistirirdim diye düşünüyorum. Ama baba faktörü var babamız biraz hoyrat. Ve beni anlamıyor, sanırım anlamak istemiyor. Gün içinde umut duruya hic vurmuyor. Ama baba geldiyse o varken simariyor. Kendini gosterme çabasına giriyor. En sinir olduğum sozude erkekk o karışma sozu oluyor. Boylede bütün yükü eşime atıp sıyrılıyormuşum gibi hissediyorum, benimde hatalarım vardır tabikide. Bunlarida sizler soylediginizde farkediyorum bazen. O yuZden beni elestirmeniz, veya oneride bulunmanız beni üzmez. Aksine mutlu eder, çocuklarıma sizlerden öğrendiklerimle birseyler gostermek beni mutlu eder. Ama inan aralarinda 17 ay var, cok az bu fark. İkiz olsalardı inan bu kadar zorlanmazdım. Güçleri ve davranışları aynı olacaktı. Ama suan oyle degil, biri duz duvara tırmanirken digeri yurumeye çalışıyor. Elimden birsey gelmiyor, helin gibi bende Zaman zaman yetemedigjmi düşünüyorum. Ki öyle zaten ev iside oluyor yemekti oydu. Çoğu gece yapıyorum, yanlarindan ayrilamadigim için. Ozamanda uykusuz oluyorum. Ay ne cok konuştum hakkinizi helal edin.
Ah canım aynen sürekli şükrediyorum İnan geçen sene bu zamanlar neler çektim 21. Haftadan beri tavana baka vaka elim yüreğimde sağlıklı doğsun diye dua ediyordum Allah’ıma şükürler olsunUyku da nedir o da neydiebru_can_ebru unuttuk valla uykunun tatlılığını
sen hatırlattın yoksa şöyle 4-5 saat boyu derin bi uykuya dalamadık 10aydir ne yapalım evlat için ayaktayız halimize şükürler olsun canım, sevgiler
Hergunumuze hamdolsunAh canım aynen sürekli şükrediyorum İnan geçen sene bu zamanlar neler çektim 21. Haftadan beri tavana baka vaka elim yüreğimde sağlıklı doğsun diye dua ediyordum Allah’ıma şükürler olsun
Sizde canım rabbim evlatlarımıza can sağlığı versinHergunumuze hamdolsunÜstünden zman geçince insan çektiği sıkıntıları daha kolay söyleyebiliyor ama o dar zamanda çekilen sıkıntıya sabretmek çok büyük bi imtihan sen de sabredenlerle birlikteymişsin ne mutlu sağlıklı doğmuş
Yüce Rabbimiz her kulunu başka imtihana tabi tutuyor kuzum şükür ve dua ile kal
Aynen oyle en korktugm şey besikten dusmesi zaten umarm yaşamayiz hicbirimiz deCanım inşallah bu Pandemi de geçecektir. Beklerim her zaman. Sosyal mesafeyi korur otururuz. Mersin’e gelirseniz haberim olsun. Bahçemiz var orda ağırlarım sıkıntı olmaz. Ciğer kebabı da efsaneydi afiyet olsun
Damadın da kantarın topuzunu kaçırdı sevgili dünürüm. Az uyuyor. Gece uykuda ağlıyor. Normalde ağlamayan bir bebe olunca ağlaması bize garip geliyor. Burası narenciyenin vatanı. Ben de çok yerim portakal mandalina. Beraber yiyoruz hamdolsun. Rabbim yavrularımızı iyi insanlarla karşılaştırsın. Anneli babalı büyütüp meslek sahibi oldukları yuva kurup çoluğa çocuğa karıştığı günleri göstersin inşallah
Verene yaradana hamdolsun. Rabbim engelli yavrusu olan annelere de güç kuvvet versin.
Şükürüm özlettin. Bizim Ata da hacıyatmaz grubuna katıldı. Dişi hala çıkmadı. Ne bulsa ağzında. Bugün ben çalışırken bilgisayar kablosunu kemiriyordu. Geri geri gidiyor emekleme yok. Çekmece dolap açıp karıştırıyor çok tatlı görüntü ama çok da tehlikeli. Siz nasılsınız. Umut nasıl Güneş nasıl. Sevgiler gönderirim.
Kıyamam Rabbim gücünü arttırsın
Evet hayalcim öyleymiş. Ne yapalım canları saolsun da ne çok isteyerek dünyaya getirdik nasip oldu, hamdolsun sabır ederiz sağlıkla büyüsünler. Öperim Hamza’yıminikbebegim9640 maaşallar Kadir’e. Ata da çok deli yatıyor. 360 derece dönüyor. Düşmesinler de döne döne yatsınlar.
karar verdik hatta dün gece sipariş verecekti eşim hepsiburadadan tam alırken fiyat değişmiş. söyleyeyim de trendyola da baksin, sagolasin canimcim.
aaaa sen nasil öğrencisin şeker, hoca yüksek not verince ben aldım diyeceksin, düşük verince hoca düşük not vermiş diyeceksin. tam tersini yapmışsınHayal gücum fazla yüksek galiba hahahasenden bunu duymak onur verici ama hocaam puanin cok yüksek benim gibi bir ogrenciye bu puan ve alkış fazla
pembis yanaklı meleğim benim, şükür hem de pamuk prenses gibi. pis doktor. iletişim apayrı birsey gerçekten.Ya evet çok zor zamanlardı hiç o kadar ağladığımı hatırlamıyorum 2 gün sonra yalvar yakar ist bir perinatoloktan randevu aldık yaşadıklarımızı anlatmamız müsaade etmedi etki altında kalmadan kendim değerlendirmek istiyorum dedi 1 saat muayene etti ve gayet sağlıklı bir bebek bu deyince hüngür hüngür ağladık eşimle sadece yapısal bir küçüklük var plesantada sıkıntı var normal doğum yapamazsın ve dinlemelisin dedi doğum iznimi beklemeden 2.dönem hiç başlamadım okula dinlendim sürekli tansiyon takibin yapıldı ve haftalık takiplerle çok şükür 37 haftaya kadar dayandı minik meleğim sağlıkla doğdu ama ban da dokuz doğurttu
Ah canım adamı bir görsen mendeburun tekiydi ama alanında çok iyi diye gittik aman bilgisi diploması olsa ne olur iletişim sıfır karşında yüksek tansiyon hastası hamile biri var böyle şeyler dangul dungul söylenir mi
Olsun canım ne gelse kar sağol evet Prima çok konuşulmadı burda haklısınHadi açılışı yaptın hayırlı olsun. Kusura bakmayın önceden bahsetmediğim için deişte çok bişey değil verdikleri bezler de ama yine de ne geliyorsa kar
Ne gıcıksın aslıGunaydiin iyi uyuduk iyi3 kere gece uyandi emdi uyudu hemen 8 buçukta da tam uyanış uykum açılmadan babasına sattım devam ettim uyumaya şu an pamuk gibiyiim
Üzgünüm ama doğması beklenen tarihe göre hesaplanıyor canımeveeet bugün çıldırınca sonunda ben de baktım atak Çatak haftalarina, doğmuş olmasi gereken tarihe göre 29 gün kalmış atagin bitmesine, doğduğu tarihe göre 10 gün kalmış. bence doğduğu gerçek olan evet evet gerçek olan o olmalı. nooooolurrrr o olsun.
Ne gıcıksın aslıbenimki 3 de kalktı 5 e kadar uğraştırdı geri uyumak için sabah da 7 buçukta gözü kapalı ağlıyor oturmuş hem uyanmak istiyor hem gözünü açamıyor deli mi ne salladım uyudu tekrar eşim daha hiç sabah sağolsun yanımdan alıp da sen uyu demedi aha bir kavga konusu buldum
Şaka Bi yana Ohhh sefan olsun hep böyle olsun haydom,
naayiiiirrr nolamaaaazzzzÜzgünüm ama doğması beklenen tarihe göre hesaplanıyor canım
Yok canım kısmet bazı şeyler bundan sonra yükleriz. Zaten ben öyle arayıp edip uğraşacağımı sanmıyorum iadeleri bile gönderemiyorum. Gelirse fişi yüklerimYa üzüldüm bahsetmediğime. Kusura bakmayın gerçekten hiç aklıma gelmedi. Denk gelmedim birazda prima kullanan arkadaşlara bez muhabbetlerinde falan. Affedin beniolsun bundan sonra yükleyin. Eşimde de bar bende de. Eskiden haftada bir fiş yükleyebiliyordun. O yüzden iki taraflı yükledik. Henüz bişey alamadık alan arkadaşım var ama verdikleri bezlerde çok değil zaten 44 adet falan 1000 puana. Yani 1000 TL yüklediğin de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?