2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ne tatlı ya

Bizimle paylaştığın için biz teşekkür ederiz canım benim hepsi geçecek İnan zamanla oturacak her şey

Ah canım aynen sürekli şükrediyorum İnan geçen sene bu zamanlar neler çektim 21. Haftadan beri tavana baka vaka elim yüreğimde sağlıklı doğsun diye dua ediyordum Allah’ıma şükürler olsun

Ah canım aynen sürekli şükrediyorum İnan geçen sene bu zamanlar neler çektim 21. Haftadan beri tavana baka vaka elim yüreğimde sağlıklı doğsun diye dua ediyordum Allah’ıma şükürler olsun
Hergunumuze hamdolsun Üstünden zman geçince insan çektiği sıkıntıları daha kolay söyleyebiliyor ama o dar zamanda çekilen sıkıntıya sabretmek çok büyük bi imtihan sen de sabredenlerle birlikteymişsin ne mutlu sağlıklı doğmuş
Yüce Rabbimiz her kulunu başka imtihana tabi tutuyor kuzum şükür ve dua ile kal

Sizde canım rabbim evlatlarımıza can sağlığı versin

Aynen oyle en korktugm şey besikten dusmesi zaten umarm yaşamayiz hicbirimiz de benm oglan kolunun ustune yatiyor sol kismini dha cok kullaniyor onu farkettm. Agzina bseyler verince sol tarafla çiğniyor sag eline versemde sol eline alip yiyor hemen.

D dilzar ne yaptınız robot süpürgeye karar verebildiniz mi trendyolda indirime giriyormuş
karar verdik hatta dün gece sipariş verecekti eşim hepsiburadadan tam alırken fiyat değişmiş. söyleyeyim de trendyola da baksin, sagolasin canimcim.
roborock s5 diye karar verdik. du bakalim alana kadar fikir degistirmezsek

Hayal gücum fazla yüksek galiba hahaha senden bunu duymak onur verici ama hocaam puanin cok yüksek benim gibi bir ogrenciye bu puan ve alkış fazla
aaaa sen nasil öğrencisin şeker, hoca yüksek not verince ben aldım diyeceksin, düşük verince hoca düşük not vermiş diyeceksin. tam tersini yapmışsın

pembis yanaklı meleğim benim, şükür hem de pamuk prenses gibi. pis doktor. iletişim apayrı birsey gerçekten.

, ne zor günler geçti çok şükür. Anne rahmi kapalı kutu gibi olunca,Allah kimseyi evladiyla imtihan etmesin. hep mutlu, huzurlu sağlıklı olsun kuzularimiz.

eveeet bugün çıldırınca sonunda ben de baktım atak Çatak haftalarina, doğmuş olmasi gereken tarihe göre 29 gün kalmış atagin bitmesine, doğduğu tarihe göre 10 gün kalmış. bence doğduğu gerçek olan evet evet gerçek olan o olmalı. nooooolurrrr o olsun.

Gunaydiin iyi uyuduk iyi 3 kere gece uyandi emdi uyudu hemen 8 buçukta da tam uyanış uykum açılmadan babasına sattım devam ettim uyumaya şu an pamuk gibiyiim
Ne gıcıksın aslı benimki 3 de kalktı 5 e kadar uğraştırdı geri uyumak için sabah da 7 buçukta gözü kapalı ağlıyor oturmuş hem uyanmak istiyor hem gözünü açamıyor deli mi ne salladım uyudu tekrar eşim daha hiç sabah sağolsun yanımdan alıp da sen uyu demedi aha bir kavga konusu buldum
Şaka Bi yana Ohhh sefan olsun hep böyle olsun haydom,

Üzgünüm ama doğması beklenen tarihe göre hesaplanıyor canım

Ama bu çok nadir yaşanan bir durum yani bu şekilde uyumasi şimdi bunun havasını atmazsam olmazdı et kavgani kız sadece bizim mi cocugumuz onların da çocuğu az bakiversinler uykularından fedakarlık yapıp uykunu al mutlu ol mutlu anne mutlu bebek

Yok canım kısmet bazı şeyler bundan sonra yükleriz. Zaten ben öyle arayıp edip uğraşacağımı sanmıyorum iadeleri bile gönderemiyorum. Gelirse fişi yüklerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…