- 14 Haziran 2019
- 2.219
- 7.561
- 158
Bence bu işler zaten biraz ters oluyor. Ben de çok girişken değilimdir soğuk görünürüm genelde ilk anda. İşte bu kız da tam tersi olacak olsun zaten o daha iyiAh bende hiç sevmem anneye yapışık gezen bebe benimki öyle kimsenin kucağına gitmiyor falan varsa yoksa biz uykusu var canı sıkkınsa babaya bile gitmiyormaşallah benim ipek kızıma ya
Bencede anne nasılsa çocuk tam tersi oluyor. Bende çok sakin ve senin gibi hiç girisken değilimdir. Hatta biraz utangaçimdir. Yeni yüzlerle görüştüğümde, göz kontağı çok rahat kuramam. Soğuk olduğum kibirli olduğum düşünülür. Tanıdıkça öyle olmadığım anlaşılır. Ama benim cocuklarim hem biraz arsız, hemde çok güler yüzlüler. Hiç insan ayırmazlar korkmadiklari surece, herkese mavi boncuk.Bence bu işler zaten biraz ters oluyor. Ben de çok girişken değilimdir soğuk görünürüm genelde ilk anda. İşte bu kız da tam tersi olacak olsun zaten o daha iyi
Ayy cok sinirlendim canim olasilik dese tamam birde kesin konusmus. Boyleleriyle ugrasacaksin aslindaAmniyotik bant vardı hamilelikte onun için ayrıntılı ultrasondan sonra bir perinotoloğa yönlendirdiler.Perinotolog da saolsun demediğini bırakmadı kafası küçük diye mikrosefali dedi alnında çıkıntı var zihinsel engelli doğacak(doğabilir olasılık var falan değil direk engelli doğacak) ensesinde şişlik var bedensel engelli olucak kemiklerinde bişey var iskelet sistemi bozuk olucak, sağ eli yok göremiyorum, plesenta da bozukluk var doğuramazsın dedi. Allaha havale ediyorum zaten tansiton hastasıyım tansiyonum yükselse de bebeğime bişey olsa vebalini nasıl öderdi bilmiyorum
Benim için de gördükleri an kırk yıldır tanıyoruz sanki derler kızım aynı ben mahallenin sutcusunde bile durur aglamazdi oğlum yabani anca benBencede anne nasılsa çocuk tam tersi oluyor. Bende çok sakin ve senin gibi hiç girisken değilimdir. Hatta biraz utangaçimdir. Yeni yüzlerle görüştüğümde, göz kontağı çok rahat kuramam. Soğuk olduğum kibirli olduğum düşünülür. Tanıdıkça öyle olmadığım anlaşılır. Ama benim cocuklarim hem biraz arsız, hemde çok güler yüzlüler. Hiç insan ayırmazlar korkmadiklari surece, herkese mavi boncuk.
Çocukları seviyor benimki de eğer boğmazsa onu mesela eşimin yeğenleri biraz fazla sıkıyor onları pek sevmiyor ama pek pas vermezse çocuklar onları seviyor kız işteBen de 4 paketbez aldım . 90 liraya geldi. Uygulamayı bilmiyordum indireceğim. Çok teşekkür ederim
Ata da bahçede bir sürü çocukla büyüyor geceye kadar yağmur yoksa herkes dışardadır birkaç komşuya çok ağlıyor kucağa da gitmiyor. Ortama birisi gelip hemen onu sevmeye kalkarsa da izin vermiyor ağlıyor ilgilenmeyip biraz zaman geçince ağlamadan gidiyor
Saol canım travel ağır diyor pratik değil diyor alacağız o elinin altında olursa bagajda da yer kaplamaz .
Aaaa ne kadar benim kızUyuduğumuzu düşünmeyinbenim kız 10 ayrıdır atakta
Gelinin de asla uyumadıGunaydiin iyi uyuduk iyi3 kere gece uyandi emdi uyudu hemen 8 buçukta da tam uyanış uykum açılmadan babasına sattım devam ettim uyumaya şu an pamuk gibiyiim
Yeni girdik bencede evet. 4 gündür sıkıntılıyız. Uzun sürmez inşallahGoogle'ın arama sonuçlarından hesaplatiyorum Sevgi. Aramızda 2 hafta var. Bu atağa daha yeni girmiş olabilirsiniz.
Biz de deniyoruz uzun zamandır ama ilk adım gelemiyor bir türlüKızlar ipek de ayakta dururken ileri gitmek isterse hep yere çömelip emekliyordu. Bugün artık adım atmaya çalışıyor ama denge yok henüz hemen yere iniyor. Ama deniyor belli, az kaldı sanırım. İlk adımlar yakındırBiz görmeden yürüyecek diye akşamları uğraşıyoruz, görelim diye başından ayrılmaz olduk
Ben de yeni oğrendim canim.atak haftasi hesaplama yaz öğren canimNerde yazıyor acaba bu atak haftaları. 16 Nisan doğumlu 4 5 gündür uykular haram oldune gündüz ne gece hiç bu kadar bozulmamıştı öyle bir haftadamıyız acaba
Vooouuvv aramızda ne cevherler varmışBu da benim eserim
Aaaa olur mu harika anlatmışsın ekran görüntüsü aldımsana 100 verdim sözlü notum hepinize 100 zaten eli bol hoca
Biz yakalaşıl 1 haftadır ninni dinlemiyor ve söylemiyoruz asla istemiyor sen benim şarkılarımsın şarkısında uyuyor sadecee genç kız olmuş artık öyle dedi ninni istemiyor
Abla olan bilir kardes evlat yarısıAhahhah ben bazen yatrırken 10 tane ninni çoçuk şarkısı söylüyorum bazen hzımı alamıyorum netten bakıyorum sözlere saçma sapan melodiler uydurup söylüyorum ve aklıma hep koz kardeşlerim geliyorallah var sesi çok kötü ama her şarkı ninni türkü bilir küçük kardeşime söylerdi küçük kardeşimde ısrarla abla ne olur o ses e katıl derdi dalga geçerdik bak o geldi aklıma
Liseyi ikincilikle bitirdim benaaaa sen nasil öğrencisin şeker, hoca yüksek not verince ben aldım diyeceksin, düşük verince hoca düşük not vermiş diyeceksin. tam tersini yapmışsın
Biz de bu gece 2 ye kadar uyumadik.9 da yatirdim yarim saat sonra ayildiGelinin de asla uyumadı2 kere ayıldı tam oryamızfa oynadı kendi kendine birinde yastığımda kendi kendine daldı diğerinde de yorgana ters yatıp daldı yine macera dolu bir geceydi bende sabah babasına sattım uyudum 12 ye kadar ay yoksa asla kendime gelemezdim
Dogdugu tarihi baz alıyorum ben ya günü gününe tutuyor çünküeveeet bugün çıldırınca sonunda ben de baktım atak Çatak haftalarina, doğmuş olmasi gereken tarihe göre 29 gün kalmış atagin bitmesine, doğduğu tarihe göre 10 gün kalmış. bence doğduğu gerçek olan evet evet gerçek olan o olmalı. nooooolurrrr o olsun.
bence de kesinlikle o olmalı... 29 gün olaamazzz olmamalı, jnsallah olmaz.Dogdugu tarihi baz alıyorum ben ya günü gününe tutuyor çünküeger dogmasi gerekene bakarsak daha girmemiş olmamiz gerek
Ben azcık soğuğum babası da anlaşmaya insan arar bakalım bizimki nasıl olacakBence bu işler zaten biraz ters oluyor. Ben de çok girişken değilimdir soğuk görünürüm genelde ilk anda. İşte bu kız da tam tersi olacak olsun zaten o daha iyi
Gel canım herkes burdaBende 2020 Nisan anasıyım nie yokum ki
Yazık bana
Vay vay ben hep orta bi öğrenciydim ne çok başarılı ne çok başarısızLiseyi ikincilikle bitirdim benTarihim de çok iyiydi.birgun hocam herkesi sözlü yapıyor.beni kaldırdı yoklamadan sonra birden otur 100 dedi dedim hocam haksızlık bu.kizim niye beni oyalıyorsun ne sorsam cevaplayacaksın dedi.sonra kızlar da hocam bu torpil ama falan deyip gırgıra aldı.sonra sordu sordu cevapladım gene 100 hoca da kızdı bak gördun mu vaktimi boşa harcadın dedi o zamanlardan daha fazla nota karsiyim
Meger ben hic bir zaman işimi bilememisim..meger aganin eli tutulmazmış
Demee çok güzelmiş vallaAaaa ne kadar benim kızgerçi benimki 2 ay uyudu ys çok güzel 9 da yatardı sabah 5 te kalkardı ne günlerdi be
Bak valla anlaşmışbunlarben sana söyleyim uyuyunca ikisi de uyuyoruyumuyınca ikisi de uyumuyorBiz de bu gece 2 ye kadar uyumadik.9 da yatirdim yarim saat sonra ayildi5 de kalkmis aglamis aglamis mahfolmus duymamisim.nerden anladin dersen.hic kalkmazdi ayaga.ayaga bile dikildigine göre bayagi aglamis.ve sabah 10 da uyandik.ve gene cok aglamis ayaga dikilmisti.üzüldüm bayagi..muhtemelen artik yorgunluktan error verdim
Gel gelBende 2020 Nisan anasıyım nie yokum ki
Yazık bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?