Uygulama mı var bununla ilgili. Fişleri nereye yüklüyoruz?Ya gerçekten mi. Puan veriyor o puanlarla bedava bez alabiliyorsun. Yada başka şeyler. Bana da bi arkadaşım dedi ama epeydir kullanıyorum. Tüh üzüldüm. Neyse bundan sonra yükleyin fişleri. Ben bez değil başka birşey alacağım ona saklıyorum puanları
Yakında sizi yataktan atar kendi yatar canım gelinciğimmGelinin de asla uyumadı2 kere ayıldı tam oryamızfa oynadı kendi kendine birinde yastığımda kendi kendine daldı diğerinde de yorgana ters yatıp daldı yine macera dolu bir geceydi bende sabah babasına sattım uyudum 12 ye kadar ay yoksa asla kendime gelemezdim
Ben de coook sonradan dahil oldum sen de gel beni bağrına bastı bu tatlı anneler şimdi çok güzel bı bağ kurdumBende 2020 Nisan anasıyım nie yokum ki
Yazık bana
Adalet timsali yaLiseyi ikincilikle bitirdim benTarihim de çok iyiydi.birgun hocam herkesi sözlü yapıyor.beni kaldırdı yoklamadan sonra birden otur 100 dedi dedim hocam haksızlık bu.kizim niye beni oyalıyorsun ne sorsam cevaplayacaksın dedi.sonra kızlar da hocam bu torpil ama falan deyip gırgıra aldı.sonra sordu sordu cevapladım gene 100 hoca da kızdı bak gördun mu vaktimi boşa harcadın dedi o zamanlardan daha fazla nota karsiyim
Meger ben hic bir zaman işimi bilememisim..meger aganin eli tutulmazmış
Aynen..bi de o kadar çalışıp çalışıp emeklerinin karşılığını almak istiyor insan canım.bi de sınıfa torpilli imajı vermek istemezdim.millete goy goy sonraVay vay ben hep orta bi öğrenciydim ne çok başarılı ne çok başarısız
Olsun yine seni de sözlü yapmalı ya haksızlık olmasın ya o gün bilmezsen
Ayy hala düşünüyorum nasıl duymamışım diyeBak valla anlaşmışbunlarben sana söyleyim uyuyunca ikisi de uyuyoruyumuyınca ikisi de uyumuyorbittik be şekerparem azcık ağlasın bişey olmaz
Yaaa canım AslımYa kizlar harbiden bak ben bu gruba çok sonradan geldim bı iki mesaj yazayım dedim sonrası çorap söküğü nasıl güzel bı ortam oldu burasi biriniz de çıkıp hadi lan çık burası bizim mahalle demedihatta yazdım öyle bişeyler çıktım sonra bildirimde cevap gormustum o zamanlar blup vardı koala vardı nasıl sıcak cevap vermişlerdi okuyorlarsa selam ederim sonra siz ya sizi çok sevdim ben iyi ki varsınız noluyo ya bı duygusallık çöktü Yeni arkadaş görünce hadi ağlayalım
CanimmmmYaaa canım Aslımsenin gibi dadlıyi nasil kaçıralım di mi keske hic dagilmasaydik.blup yazardı ara ara..o da bıraktı
Olup elimden alınması da kötü oldu beDemee çok güzelmiş vallabizde hiç olmadı o dönem
He ya sağolsun sen uyu az kalk kızım gidelim dedi aldı gittiYakında sizi yataktan atar kendi yatar canım gelinciğimmmisskokulumm bir miss atasözü der ki atakta olan yatakta olmaz iyi bari senin bey de insaflı çıkmış dünür abim benim
Benide basın bağrınızaBen de coook sonradan dahil oldum sen de gel beni bağrına bastı bu tatlı anneler şimdi çok güzel bı bağ kurdum
Adalet timsali yacanım sekerparem
Vardım canımGel canım herkes burdasen ovitelle çatlatma iğnesi kullananlar sayfasında var mıydın ben sanki öyle hatırlıyorum
Evet iyiki gelmişsibYa kizlar harbiden bak ben bu gruba çok sonradan geldim bı iki mesaj yazayım dedim sonrası çorap söküğü nasıl güzel bı ortam oldu burasi biriniz de çıkıp hadi lan çık burası bizim mahalle demedihatta yazdım öyle bişeyler çıktım sonra bildirimde cevap gormustum o zamanlar blup vardı koala vardı nasıl sıcak cevap vermişlerdi okuyorlarsa selam ederim sonra siz ya sizi çok sevdim ben iyi ki varsınız noluyo ya bı duygusallık çöktü Yeni arkadaş görünce hadi ağlayalım
Adaletli kuzum benimAynen..bi de o kadar çalışıp çalışıp emeklerinin karşılığını almak istiyor insan canım.bi de sınıfa torpilli imajı vermek istemezdim.millete goy goy sonra
Ayy hala düşünüyorum nasıl duymamışım diyeuyku degil baygınlık hali olduysa zaar
Yapma bunu...Üzgünüm ama doğması beklenen tarihe göre hesaplanıyor canım
Ben seni görüyordum arada durum paylaşıyordun.Bebeginin dogum zamani falan nisana geldigini hatirliyorumBende 2020 Nisan anasıyım nie yokum ki
Yazık bana
Ya nasıl soğuksun sen yaBen azcık soğuğum babası da anlaşmaya insan arar bakalım bizimki nasıl olacak
Hoşbuldım canım evet bizimki süpriz doğum olduYapma bunu...
Duymadim mi duymadim kiiii banane bananeee
Ben seni görüyordum arada durum paylaşıyordun.Bebeginin dogum zamani falan nisana geldigini hatirliyorumhosgeldin adelcim
Ya nasıl soğuksun sen yasimsıcacük bir kisiligin var
N Nehir8077 S Susam_tanesi de sogugum demis.bana da oyle derler
Ama ben herkesle iyi anlasirim lakin herkesle samimi olmamherkese her sırrrimi vermem.hele gıybetseverlere asla dedidokumu yapamayinca sevemiyorlar beni hakkimda anlatacak bisey bulamayam aman o da cok havali cok sessiz diyor ama yakim cevrem cenemden sikayetci bi arkadasim derdi ki az esya az insan
Kızz Aslı sen ne hoşsun bak hemen atasözünü de araya sıkıştırmışYakında sizi yataktan atar kendi yatar canım gelinciğimmmisskokulumm bir miss atasözü der ki atakta olan yatakta olmaz iyi bari senin bey de insaflı çıkmış dünür abim benim
Bayılır bayılır orası burası ısırılan mıncırılsın benim oğlanın karısı yaşadı öyle öpüşmeli, mıncırmalı oğlan yapıyorum benAh yerim gelsem de bana da yapsa ben öperim ama öpmeden mıncırmadan dönmem
He ya sağolsun sen uyu az kalk kızım gidelim dedi aldı gittimiss atasözünü destekliyorum ve arttırıyorum bize hep atak dont yatak
Hoşgeldin canım biraz tanıtır mısın kendiniBenide basın bağrınıza
Heee çalışıyorum ayağına 1 haftalık alıntı yapar gelirdi gerilerden buEvet iyiki gelmişsibkeşke bluplar da gitmeseydi selam olsun benden de okuyorlarsa duygulandırdın bizi de bende çok arada yazabiliyordum hamilelikte doğurunca baya hergün girer oldum
Ay daha yeni arka arkaya adım attı benimki uzaklaştırıp kendime doğru yürüttüm ay kuzum benim
Ben Elif 27 yaşında bi erkek annesiyimKızz Aslı sen ne hoşsun bak hemen atasözünü de araya sıkıştırmışataklar bizziiiii yıl-dı-ra-mazzzzzzz?!!!
Bayılır bayılır orası burası ısırılan mıncırılsın benim oğlanın karısı yaşadı öyle öpüşmeli, mıncırmalı oğlan yapıyorum benN Nehir8077 duruyla birlikte artık bir boks iki öpücük derken geçinip giderler
Hoşgeldin canım biraz tanıtır mısın kendinibizi okuyor muydun tanıyor musun bakıyım bizleri
Heee çalışıyorum ayağına 1 haftalık alıntı yapar gelirdi gerilerden bu
Yerimm maşşallah beklenen oldu Asya kuş özgürlüğe ilk adımlarını attı
Bende takip ediyordum yorum yapmadım hiç ama çok şükür nasip etmiş Rabbim sana da bende kullandımVardım canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?