2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Uygulama mı var bununla ilgili. Fişleri nereye yüklüyoruz?

Yakında sizi yataktan atar kendi yatar canım gelinciğimm misskokulumm bir miss atasözü der ki atakta olan yatakta olmaz iyi bari senin bey de insaflı çıkmış dünür abim benim

Bende 2020 Nisan anasıyım nie yokum ki
Yazık bana
Ben de coook sonradan dahil oldum sen de gel beni bağrına bastı bu tatlı anneler şimdi çok güzel bı bağ kurdum
Adalet timsali ya canım sekerparem

Ya kizlar harbiden bak ben bu gruba çok sonradan geldim bı iki mesaj yazayım dedim sonrası çorap söküğü nasıl güzel bı ortam oldu burasi biriniz de çıkıp hadi lan çık burası bizim mahalle demedi hatta yazdım öyle bişeyler çıktım sonra bildirimde cevap gormustum o zamanlar blup vardı koala vardı nasıl sıcak cevap vermişlerdi okuyorlarsa selam ederim sonra siz ya sizi çok sevdim ben iyi ki varsınız noluyo ya bı duygusallık çöktü Yeni arkadaş görünce hadi ağlayalım

Vay vay ben hep orta bi öğrenciydim ne çok başarılı ne çok başarısız
Olsun yine seni de sözlü yapmalı ya haksızlık olmasın ya o gün bilmezsen
Aynen..bi de o kadar çalışıp çalışıp emeklerinin karşılığını almak istiyor insan canım.bi de sınıfa torpilli imajı vermek istemezdim.millete goy goy sonra
Bak valla anlaşmışbunlarben sana söyleyim uyuyunca ikisi de uyuyoruyumuyınca ikisi de uyumuyor bittik be şekerparem azcık ağlasın bişey olmaz
Ayy hala düşünüyorum nasıl duymamışım diye uyku degil baygınlık hali olduysa zaar

Yaaa canım Aslım senin gibi dadlıyi nasil kaçıralım di mi keske hic dagilmasaydik.blup yazardı ara ara..o da bıraktı

Yakında sizi yataktan atar kendi yatar canım gelinciğimm misskokulumm bir miss atasözü der ki atakta olan yatakta olmaz iyi bari senin bey de insaflı çıkmış dünür abim benim
He ya sağolsun sen uyu az kalk kızım gidelim dedi aldı gitti miss atasözünü destekliyorum ve arttırıyorum bize hep atak dont yatak

Ben de coook sonradan dahil oldum sen de gel beni bağrına bastı bu tatlı anneler şimdi çok güzel bı bağ kurdum

Adalet timsali ya canım sekerparem
Benide basın bağrınıza

Evet iyiki gelmişsib keşke bluplar da gitmeseydi selam olsun benden de okuyorlarsa duygulandırdın bizi de bende çok arada yazabiliyordum hamilelikte doğurunca baya hergün girer oldum

Adaletli kuzum benim
Değil mi uyku değil baygınlık gelmiş artık

Üzgünüm ama doğması beklenen tarihe göre hesaplanıyor canım
Yapma bunu...
Duymadim mi duymadim kiiii banane bananeee
Bende 2020 Nisan anasıyım nie yokum ki
Yazık bana
Ben seni görüyordum arada durum paylaşıyordun.Bebeginin dogum zamani falan nisana geldigini hatirliyorum hosgeldin adelcim
Ben azcık soğuğum babası da anlaşmaya insan arar bakalım bizimki nasıl olacak
Ya nasıl soğuksun sen ya simsıcacük bir kisiligin var
N Nehir8077 S Susam_tanesi de sogugum demis.bana da oyle derler
Ama ben herkesle iyi anlasirim lakin herkesle samimi olmam herkese her sırrrimi vermem.hele gıybetseverlere asla dedidokumu yapamayinca sevemiyorlar beni hakkimda anlatacak bisey bulamayam aman o da cok havali cok sessiz diyor ama yakim cevrem cenemden sikayetci bi arkadasim derdi ki az esya az insan

Hoşbuldım canım evet bizimki süpriz doğum oldu

Kızz Aslı sen ne hoşsun bak hemen atasözünü de araya sıkıştırmış ataklar bizziiiii yıl-dı-ra-mazzzzzzz?!!!
Ah yerim gelsem de bana da yapsa ben öperim ama öpmeden mıncırmadan dönmem
Bayılır bayılır orası burası ısırılan mıncırılsın benim oğlanın karısı yaşadı öyle öpüşmeli, mıncırmalı oğlan yapıyorum ben N Nehir8077 duruyla birlikte artık bir boks iki öpücük derken geçinip giderler
He ya sağolsun sen uyu az kalk kızım gidelim dedi aldı gitti miss atasözünü destekliyorum ve arttırıyorum bize hep atak dont yatak

Benide basın bağrınıza
Hoşgeldin canım biraz tanıtır mısın kendinibizi okuyor muydun tanıyor musun bakıyım bizleri
Evet iyiki gelmişsib keşke bluplar da gitmeseydi selam olsun benden de okuyorlarsa duygulandırdın bizi de bende çok arada yazabiliyordum hamilelikte doğurunca baya hergün girer oldum
Heee çalışıyorum ayağına 1 haftalık alıntı yapar gelirdi gerilerden bu
Ay daha yeni arka arkaya adım attı benimki uzaklaştırıp kendime doğru yürüttüm ay kuzum benim
Yerimm maşşallah beklenen oldu Asya kuş özgürlüğe ilk adımlarını attı

Ben Elif 27 yaşında bi erkek annesiyim doğumum nisana denk geliyo diye biraz takip ettim ama sonra ağırlaşınca fazla bakınamadım ama arada bakıyodum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…