2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Şekerparem bunlar heep oğlak burcu insanı olmak. Bakınız ben

BKGK

Masallah baharcim sert yapmasin da.az az duzenli olsun zorlanmasim karya hanim.
Ilk adimini da atmis prenses masallah ona, demistk zaten birden ileei seviye hareket yapacak şaşıracaksın diyeee.

Samimiyetinize inandigim, kalbiniz temiz oldugu icin dua istemek istedim sizden canim benimm bazi sorunlar olmustu aklima gelsin istemiorumm simdi gulumm

Eşinle de iyiymissin masallah size anneni kıskandı belki de o. Benimki de annemle.ugrasir hel ona anlatirim esimi bazem ya onda kiziyor sanirimm.

Hep evfeyiz canim.olsunn dakin yerlerde gezersiniz yine firsat oldukca. zaten sogudu baya ah bi yaz gelse sevmiorum ya yagmur kış.

Baska neler yapiyorsunuz

nzh99

Masallah ata beyime.
Gec bile kaldi yesimcim size buu kadar rahatlik yeter dedi galiba findik ağam benimm. Aranizda uyumaya devam ediyor mu, dis yuzunden de yapiyordur bence.
Birden yurur belki de.
Sen nasilsin, işe gidip gelior musun teyzen nasil kosturmacan devam sanirim.

Jadesi
Buralardayim jademmm
Sesimm cok da duyanım yok be yesimimmm.

Hareketli aksi iki cocuk zorluyor biraz ama olsun sikayet yookk.
Okuyorum yazayım diyorum birsey oluyor.
Ya telefonu elimden alıyorlar
Gece de uyuyakaliorum.
Iyiyiz cok sukur
Sen nasilsin asya hanim nasill
Ders calisaboliyormusun

Hanımlar sizin bebelerin dişleri çıktımı sürünme yürüme varmı
minik kuzuyla birlikte hosgeldiiin. 23 mart doğumlu benim oglum. 11 nisanda dünyaya gelecekti, korona morona diyollar ne menem bir şey şu dünya deyuuu hızlı bir giriş yaptı.

biz de yürüme yok, emekleme ve siralama var. 4 dişi var ve yenileri yolda galiba çoook huysuz. ama grupta bebesi adımlayan hatta kayincaga tırmanmaya çalışan var bkz hızlı gonzales haydoooo Aslihaydo . ve onun güzide beşik kertmesi Jadesi . kizz bunlar kacaklar mi yoksa birbirlerine, ondan mı hızlı davrandılar. sevgili dunurler bence önleminizi alin

başka varsa da yürüyen kaçırmış olabilirim

Ben Elif 27 yaşında bi erkek annesiyim doğumum nisana denk geliyo diye biraz takip ettim ama sonra ağırlaşınca fazla bakınamadım ama arada bakıyodum
Hoşgeldin elif kızımın adaşıbenim oğlan da 29 Nisanda doğacakken 16 martta doğdu lakin ben burayı bırakamadım Mart annelerini sinsi sinsi okuyorum yalnız
Bizde hiç diş yok emekleme banyoya wc ye doğruysa çok hızlı yoksa normal seyirde sıralama da güzel ayakta 5 sn kadar duruyor yaşında yürür gibi geliyor bakalım. Senin miniğin adı nedir
Hoşgeldin aramıza bizde 4 diş var sürünme sıralama hepsi var yürümeye gelince tırt çıktı direk yere oturuyo
Tırt mırt deme karizmatik oğlumuza utandırır seni yürüyünce daha erken yaşında yürür hepsi bu minnoşların
D dilzar Bi de benim gelin var Duru muz yürüyen
S Sonsuzsukurler özlüyoruz canım senin sayfanın analizini çıkaran yazılarınıGüneşimiz napıyo yürüme işini hallet iştir tahminim o ki

Sizin minnoşlar adım attıkça ben heyecan yapıyorum . Benimkinin de hiç niyeti yok kendi başına yürümeye . Balerin gibi ayak uçlarına basıyor . Alın beni yürütün diyor sürekli . Kucakta bile durmak istemiyor yürütün diye . Yarın hemen e bebekten yürüme arkadaşı alacağım . İnşallah hayal ettiğim gibi bizi bırakıp onla yürür

Ya erken sıralayınca herkes gaza geldi erken yürür bu çocuk diye ama ellerini bıraktığım an hop popo yerde mis doğum günlerinde yürüyo olurlar inşallah

Hoşbuldım canım maşallah bizde hiç diş yok emekleme geri geri var baya hareketliyiz yani elimden tutun gezdirn beni diyo sıpa
Hoşgeldin aramıza bizde 4 diş var sürünme sıralama hepsi var yürümeye gelince tırt çıktı direk yere oturuyo
Hosbuldım canım sizede maşallah ya bizde yok diş

Hoşbuldum canım bizim oğlanda nisan ortası gelicekti erken geldi biraz geldi derken sezaryen oldum bizimde öyle bi kaç sn duruyo diş yok geri geri emekleme var bide bol bol enerji doluyuz elinden tut akşama kadar gezdir sesi çıkmaz adı ömür

Selamm güzel tatli çılgın anneler
Canlarim nasilsinizz
Evlatlar nasill neler yapiyorsunuz
Ne haberler vaar
Bi türlü gelemiyorumm yaa.
Tam yazarken sarj bitti bu sefer
Yoğun oluyor günler aklimdasiniz hatrimdasiniz canlar
Insallah her seu yolundadir cok iyisinizdir siz bebekler aileniz herkes saglikli ve iyi olsun insallah

Selam canım ben yeniyim
Hamdolsun iyim sen nasılsın

Hoşbuldım canım evet bizimki süpriz doğum oldu
Nasıl bir surpriz anlatsana biraz dogum hikayeleri güzeldir eemekleme bizde de var..iki diş var..ayakta 3 4 saniye duruyor adımlamak icin çabalasa da genelde yeri öpüyor ve en önemli özelliğimiz bariz kel bir kızız vee adımız Elif başımız baglı nzh99 tanıştırayim dünürüm kel olmamıza rağmen kızıma talip oldu en sevdigi kelime aliiii diye melodili abisine seslenmek..en sevdigi nesne kablo en sevmedigi sey tabi ki uyumak
Bizden bu kadar yarışmacı arkadaslara başarılar diliyoruz
Şekerparem bunlar heep oğlak burcu insanı olmak. Bakınız ben
diycektim de hadi demiyim dedim o zaman bisi ekleyeyim..cok nezaketli konustuğumuz icin de biraz garipseniriz biz ben de kendimi biraz argo konusmaya alistirayim dedim ama olmadı..millet yıkıldı gulmekten ama dgisik yorelerin şivelerini kullanirim bazen..ordan yirtiyorum biraz yoksa yadırganiyorum napayim

He ya sağolsun sen uyu az kalk kızım gidelim dedi aldı gitti miss atasözünü destekliyorum ve arttırıyorum bize hep atak dont yatak
Dünürcan yine havandasin
Benide basın bağrınıza
Tekrar hosgeldiin
Ay daha yeni arka arkaya adım attı benimki uzaklaştırıp kendime doğru yürüttüm ay kuzum benim
Asyammm maşallah sana kuzum güncellemeyi gece yapmış belli oldu
Ayy kahalaha attiiimmmm bibboks iki öpücük shahshshsjsj
Ben Elif 27 yaşında bi erkek annesiyim doğumum nisana denk geliyo diye biraz takip ettim ama sonra ağırlaşınca fazla bakınamadım ama arada bakıyodum
Memnun olduuumm ben de aslı bir kızım var bir de oğlum.. Nisan bebemi herkes Haydo diye tanır
Sıfır diş canım emekleme sıralama ayakta durma kaydırak çıkma var
Olabilirrrr bı gizli anlaşma yaptılarsa minik aşıklar
Adı da guzelmisss
Bizler de aynı canim yoğun yorucu ama güzel işte sen nasılsın güneş nasıl

Maşallah kel diye kel kalıcak deil güzel bi prenses olur
Süpriz derken kontrolüm var diye gittim ultrasonda bebek iri karnı büyük deyip çatı muayenesine gittim açılma vs bişey yok ve bişeyler dar filan dediler tıpça nstye bağlandım dr bi bana bi makineye baktı sancın varmı dedi yok bişey hissetmiyorum dedim çok sancın görünüyor dedi çıktı meğer dışarda eşimle konuşuyorlar doğum için eşim gitmiş eşyaları almaya bana anlattı sezaryen olman lazım dedi suan yollarsam gece sancyla gelirsin dedi bem orda bi şok yaşadım ter su içinde kaldım korktumda birden olunca eşime danışayım dedim dr bana demesin mi eşin gitti eşyalarınızı almaya ben iyice korkup terledim kimse yok yanımda annem filan bide virüs illeti var malum o korkuyla heyacanla girdim ameliyathaneye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…