Günlermz nerdeyse aynıymş. 1 gün var. Bana söyledi bşyler. Kızımız olduğunu görünce de çok heveslenmeyelim diye kesn değl ama ha dediYa nerden anlıyorsunuz masallahdoktor bi tahminim var deyip söylemedi sağlıklı olsun inşallah sagol canim tahmin için
Bana da erkek ağırlıklı gibi geldiKızlar Nisan ayı kız ayı gibi görünüyoo
Evet canım olabilir sonuçta doğal yağlar bi sakıncası olacağını düşünmüyorum Shea butter da nemlendirme elastikiyet artırma konusunda baya iyi bi yağdır çok abartmamak kaydıyla elinizde biraz inceltip kullanılması gerekiyor zaten bütün ürünleri inşallah faydasını görürsünÇatlaklar için Shea Butter çok iyi diye biliyorum. Bir çok tanıdığım kullandı çatlamadı. Ben de aldım şimdiden.
Bence kızEki Görüntüle 2541912 hadi bir tahmin de ben alayim kızlar
Evet canım devlet hastanesiydi ama sırf cinsiyeti öğrenmek için bi kere özele gitmiştim bizim oğlan saklamıştıYaaainsan kemik yapısından anlar. Devlet hastanesi miydi? Ben devlete devam etsem anca 6. Ayda öğrenirim gibi geliyor çünkü gerçekten görüntü çok kötü dr iyi ama.. kadınlara daha ana rahminde utanıyor göstermiyor diye çekinme tabirleri yükleniyor. Ne kadar yanlış olduğu bizden belli işte bebek ne anlasın utanmaktan o zaman doğarken de kapatsınlar.
Ilık suya bal limonKızlaarr selam maşaallah birsürü yazışmışsınız. 30 sayfanın hepsini okuyamıyacağım vallahi. Hepinize hayırlı geceler diliyorum. Buarada öksürük için ne yapıyorsunuz pekmez zencefil bal bunları denedim. Başka ne iyi gelir acaba.
Bakalım 1 ay sonra belli olurKızlar Nisan ayı kız ayı gibi görünüyoo
1 ay çok fazla değil mi ya? Herhalde kesinleşsin diye 16. haftayı bekleyecek sizin kiEki Görüntüle 2541948 Merhabalar, çocuguma bir tahmininiz olur mu tam 12. Haftadayiz ama doktorum 1 ay sonra cinsiyetini ögreneceksin dedi
Sizin doktorla benim ki arkadaş olabilirEki Görüntüle 2541948 Merhabalar, çocuguma bir tahmininiz olur mu tam 12. Haftadayiz ama doktorum 1 ay sonra cinsiyetini ögreneceksin dedi
Eğer o gün içinde yeterince beslenemiyorsam kesinlikle sabaha karşı kalkıp bir şeyler yiyorum yoksa açlıktan uyuyamıyorumGece gece midesi kazinip kalkıp bir şeyler yiyen var mı benim gibi? Nerdeyse her gece kalkar oldum uykumdan yaa
Böylesi durumlarda napıyoruz.eslere söylemiyoruz başka dr a gitme olayını.direk habersiz gidip merakimizi gideriyoruzSizin doktorla benim ki arkadaş olabilirbenimki de 16dan önce söylemeyeceğini söyledi hapishanede görüş bekleyen mahkum gibi gün sayıyorum bir yandan da acaba baska doktora mi gitsem diyorum. Eşim otur oturduğun yere diyor bebekte sanki erkek gibi
İz peşindeyim zaten iyi bir doktor bakıyorumBöylesi durumlarda napıyoruz.eslere söylemiyoruz başka dr a gitme olayını.direk habersiz gidip merakimizi gideriyoruz
Öncelikle doğum gününüz kutlu olsun çok çok çok mutlu olacağınız bir yıl dolu dolu sizin olsunGünaydın kızlar nasılsınız ?
Dün hiç giremedim doğum günümdü buraya girmeye vaktim olmadı..
Dünden beri oğlum ishal tuvaletni yapıp bitirene kadr tüm üstü sapsarı kaka oluyor. Dün iki kere bu şeklde oldu bi de bu sabah 5 gibi uykudan uyanıp heryerini berbat etti.
Yemek asla yemiyor su içiyor sadece . 3 sulu kakadan snrası ishal sayılıyo diye biliyorm doktora götüreyim mi sizce ?
İshal için önerileriniz var mı acaba. açık sarı ve supsulu..
açıklama yapmış
Gece gece midesi kazinip kalkıp bir şeyler yiyen var mı benim gibi? Nerdeyse her gece kalkar oldum uykumdan yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?