2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ya nerden anlıyorsunuz masallah doktor bi tahminim var deyip söylemedi sağlıklı olsun inşallah sagol canim tahmin için
Günlermz nerdeyse aynıymş. 1 gün var. Bana söyledi bşyler. Kızımız olduğunu görünce de çok heveslenmeyelim diye kesn değl ama ha dedisanki kız olsa sevnmcez

Kızlaarr selam maşaallah birsürü yazışmışsınız. 30 sayfanın hepsini okuyamıyacağım vallahi. Hepinize hayırlı geceler diliyorum. Buarada öksürük için ne yapıyorsunuz pekmez zencefil bal bunları denedim. Başka ne iyi gelir acaba.

Çatlaklar için Shea Butter çok iyi diye biliyorum. Bir çok tanıdığım kullandı çatlamadı. Ben de aldım şimdiden.
Evet canım olabilir sonuçta doğal yağlar bi sakıncası olacağını düşünmüyorum Shea butter da nemlendirme elastikiyet artırma konusunda baya iyi bi yağdır çok abartmamak kaydıyla elinizde biraz inceltip kullanılması gerekiyor zaten bütün ürünleri inşallah faydasını görürsün

Evet canım devlet hastanesiydi ama sırf cinsiyeti öğrenmek için bi kere özele gitmiştim bizim oğlan saklamıştı

Ilık suya bal limon
Ilık tereyağ pekmez
Ayağının altına vicks veya limon
Ihlamur çayı
Göğsüne ılık zeytinyağ Karabiber ve üzerine ütüyle ısıtılmış bez (en etkilisi bence)

Eki Görüntüle 2541948 Merhabalar, çocuguma bir tahmininiz olur mu tam 12. Haftadayiz ama doktorum 1 ay sonra cinsiyetini ögreneceksin dedi
Sizin doktorla benim ki arkadaş olabilir benimki de 16dan önce söylemeyeceğini söyledi hapishanede görüş bekleyen mahkum gibi gün sayıyorum bir yandan da acaba baska doktora mi gitsem diyorum. Eşim otur oturduğun yere diyor bebekte sanki erkek gibi

Böylesi durumlarda napıyoruz.eslere söylemiyoruz başka dr a gitme olayını.direk habersiz gidip merakimizi gideriyoruz

Günaydın kızlar nasılsınız ?
Dün hiç giremedim doğum günümdü buraya girmeye vaktim olmadı..
Dünden beri oğlum ishal tuvaletni yapıp bitirene kadr tüm üstü sapsarı kaka oluyor. Dün iki kere bu şeklde oldu bi de bu sabah 5 gibi uykudan uyanıp heryerini berbat etti.
Yemek asla yemiyor su içiyor sadece . 3 sulu kakadan snrası ishal sayılıyo diye biliyorm doktora götüreyim mi sizce ?
İshal için önerileriniz var mı acaba. açık sarı ve supsulu..

Öncelikle doğum gününüz kutlu olsun çok çok çok mutlu olacağınız bir yıl dolu dolu sizin olsun yavruya çok geçmiş olsun bu arada kimi duysam ishal muhtemelen salgın var ben olsam ilerlemeden götürürdüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…