2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Hoşbuldum maşallah rabbim analı babalı büyütsün aralarında ne kadar var

-Adel- hoş geldin canım . Ben de Sena kuzumun anasıyım6 yıldan sonra gelmiş, teknoloji harikası bir bebem var . Tam bir komando , sürünme var emekleme yok . 4 tane dişimiz var . Tüm iştahını anne karnında karındaşını yiyerek harcamış( Jadesi Nin tabiriyle ) pek iştahsız . Bir o kadar da iştah açıcı bir kuş , Sena kuş . Bu arada bizim de başımız civanım la bağlı Sizinkinin ismi de pek güzelmiş Ömrüm

Sopupuö doğru bi ifade olmadı aslında sıcak çok sıcağı ama hal edene bende şöyle diyim sahte samimiyet yapmacık vıc vıc lık sevmiyorum. Herkesi içim almıyor diyelim az insan gerçekten çok mutluluk

Ben zaten elime geçirsem Göktuğ u neler yapcam ne mıncırmalar ona güleç sıpam benim elimden zor alacaksınız
He ay blup bana İnternet Explorer ım derdi hatta geriden geliyorum diye
Ay evet baya ben karşıma aldım bana doğru 3 4 adım geldi bunu bi kaç defa tekrrarladık yürümek için ilk adımlar atıldı gelsin daa çok düşmeler ben şimdi suyunu çıkarırım yarın

Sesin çok biz duyarız seni açma arayı sen Allahım daha iyi etsin inşallah şükrünü artırsın
Asya hanım iyi şükür gece hayatına devam
Ders çalışmaya çalışıyorum elimden beynimden geldiğince

Aaaa kız neden öyle dedin biz razıydık zaten dur şimdi aklıma kurt düştü biz tedbirli olalım Aslihaydo belli olmaz hızlı aşıkların işi

Benimki onu beceremiyor halım az diye sanırım vıjjj diye kayıyor bizimki başka türlü kullanıyor onu atarım birazdan foto

Canım indirime girdi çoktan kaptım ben bir tane al sende yarını beklemeden

Benim güzel adaşım hiç saça bakar mı aşk olsun sana hem saçı olmayabilir uğraşma kankim izle dünya güzeli o Rabbim esirgesin korusun

Canım indirime girdi çoktan kaptım ben bir tane al sende yarını beklemeden
Aaaa evet sen deyince baktım ben de başlamış bile indirimi. Yarın direkt mağazadan alayım diyorum . Şu an annemlerdeyim memlekete geldim . Burda da oyalansın istiyorum . Yoksa gidene kadar perişan edecek hepimizi .

Benimki onu beceremiyor halım az diye sanırım vıjjj diye kayıyor bizimki başka türlü kullanıyor onu atarım birazdan foto
Kız ben de İpek gibi ilerler diye hayal ediyorum şu an dur hayal kırıklığına uğratma yarın alır almaz Korkmazsa tabi bir video da ben çekerim .

Aaaa evet sen deyince baktım ben de başlamış bile indirimi. Yarın direkt mağazadan alayım diyorum . Şu an annemlerdeyim memlekete geldim . Burda da oyalansın istiyorum . Yoksa gidene kadar perişan edecek hepimizi .
Güzel bir oyalanma oyuncağı bence de bayağı oyalar Sena kuşu

Ahhh ben hep havamdayım size karşı modumu yüksek tutan gizli bahçem burası
Gece güncellemesi evet sebebi belli oldu neyse bende kızmayım bari kız haydom sıralamada bile haydoluk yapıyor baksana önce yürünür sonra basamak çıkılır haydomun cevabı: buna kim karar veriyor

Aaaaa ne değişik hissrtmişsinfir ben bi kaç saat önce oldu diye bile kendimi hazır hissetmiyorum ben sabah doğuracaktım ama falan demiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…