Hoşbuldum maşallahDünürcan yine havandasin
Tekrar hosgeldiin
Asyammm maşallah sana kuzumgüncellemeyi gece yapmış belli oldu
Ayy kahalaha attiiimmmm bibboks iki öpücükshahshshsjsj
Memnun olduuumm ben de aslı bir kızım var bir de oğlum.. Nisan bebemi herkes Haydo diye tanır
Sıfır diş canım emekleme sıralama ayakta durma kaydırak çıkma var
Olabilirrrr bı gizli anlaşma yaptılarsa minik aşıklar
Adı da guzelmisss
Bizler de aynı canim yoğun yorucu ama güzel işte sen nasılsın güneş nasıl
Sopupuö doğru bi ifade olmadı aslında sıcak çok sıcağı ama hal edeneYapma bunu...
Duymadim mi duymadim kiiii banane bananeee
Ben seni görüyordum arada durum paylaşıyordun.Bebeginin dogum zamani falan nisana geldigini hatirliyorumhosgeldin adelcim
Ya nasıl soğuksun sen yasimsıcacük bir kisiligin var
@Nehir8077 @Susam_tanesi de sogugum demis.bana da oyle derler
Ama ben herkesle iyi anlasirim lakin herkesle samimi olmamherkese her sırrrimi vermem.hele gıybetseverlere asla dedidokumu yapamayinca sevemiyorlar beni hakkimda anlatacak bisey bulamayam aman o da cok havali cok sessiz diyor ama yakim cevrem cenemden sikayetci bi arkadasim derdi ki az esya az insan
Ben zaten elime geçirsem Göktuğ u neler yapcam ne mıncırmalar onaKızz Aslı sen ne hoşsun bak hemen atasözünü de araya sıkıştırmışataklar bizziiiii yıl-dı-ra-mazzzzzzz?!!!
Bayılır bayılır orası burası ısırılan mıncırılsın benim oğlanın karısı yaşadı öyle öpüşmeli, mıncırmalı oğlan yapıyorum ben@Nehir8077 duruyla birlikte artık bir boks iki öpücük derken geçinip giderler
Hoşgeldin canım biraz tanıtır mısın kendinibizi okuyor muydun tanıyor musun bakıyım bizleri
Heee çalışıyorum ayağına 1 haftalık alıntı yapar gelirdi gerilerden bu
Yerimm maşşallah beklenen oldu Asya kuş özgürlüğe ilk adımlarını attı
Olsun Rabbim bi şekilde nasip etmiş nasıl bebeğin iyi mi annelik nasılEvet şükür nasip etti ama bana yaramadı iğnehoşbuldum
Sesin çok biz duyarız seni açma arayı sen@bharkk
Masallah baharcim sert yapmasin da.az az duzenli olsun zorlanmasim karya hanim.
Ilk adimini da atmis prenses masallah ona, demistk zaten birden ileei seviye hareket yapacak şaşıracaksın diyeee.
Samimiyetinize inandigim, kalbiniz temiz oldugu icin dua istemek istedim sizden canim benimm bazi sorunlar olmustu aklima gelsin istemiorumm simdi gulumm
Eşinle de iyiymissin masallah size anneni kıskandı belki de o. Benimki de annemle.ugrasir hel ona anlatirim esimi bazem ya onda kiziyor sanirimm.
Hep evfeyiz canim.olsunn dakin yerlerde gezersiniz yine firsat oldukca. zaten sogudu baya ah bi yaz gelse sevmiorum ya yagmur kış.
Baska neler yapiyorsunuz
@nzh99
Masallah ata beyime.
Gec bile kaldi yesimcim size buu kadar rahatlik yeter dedi galiba findik ağam benimm. Aranizda uyumaya devam ediyor mu, dis yuzunden de yapiyordur bence.
Birden yurur belki de.
Sen nasilsin, işe gidip gelior musun teyzen nasil kosturmacan devam sanirim.
Jadesi
Buralardayim jademmm
Sesimm cok da duyanım yok be yesimimmm.
Hareketli aksi iki cocuk zorluyor biraz ama olsun sikayet yookk.
Okuyorum yazayım diyorum birsey oluyor.
Ya telefonu elimden alıyorlar
Gece de uyuyakaliorum.
Iyiyiz cok sukur
Sen nasilsin asya hanim nasill
Ders calisaboliyormusun
Aaaa kız neden öyle dedin biz razıydık zaten dur şimdi aklıma kurt düştüminik kuzuyla birlikte hosgeldiiin. 23 mart doğumlu benim oglum. 11 nisanda dünyaya gelecekti, korona morona diyollar ne menem bir şey şu dünya deyuuu hızlı bir giriş yaptı.
biz de yürüme yok, emekleme ve siralama var. 4 dişi var ve yenileri yolda galiba çoook huysuz. ama grupta bebesi adımlayan hatta kayincaga tırmanmaya çalışan var bkz hızlı gonzales haydooooAslihaydo . ve onun güzide beşik kertmesi Jadesi . kizz bunlar kacaklar mi yoksa birbirlerine, ondan mı hızlı davrandılar. sevgili dunurler bence önleminizi alin
başka varsa da yürüyen kaçırmış olabilirim
Bende beklemiyordum deneyim dedim adımları görünce ben şokohh masallah yavruya.
Kız bu düşmeyi de bilmiyor atıp durur kendini sağa sola bi o duvar bi o parkeVuhuuu Asya ya bir maşallahbir de bravo
Adım yürümek sayılır mıOyy kuzummm maşAllah kankamızaAllahım hayırda yürütsun
Benimki onu beceremiyor halım az diye sanırım vıjjj diye kayıyor bizimki başka türlü kullanıyor onu atarım birazdan fotoSizin minnoşlar adım attıkça ben heyecan yapıyorum . Benimkinin de hiç niyeti yok kendi başına yürümeye . Balerin gibi ayak uçlarına basıyor . Alın beni yürütün diyor sürekli . Kucakta bile durmak istemiyor yürütün diye . Yarın hemen e bebekten yürüme arkadaşı alacağım . İnşallah hayal ettiğim gibi bizi bırakıp onla yürür
Canım indirime girdi çoktan kaptım ben bir tane al sende yarını beklemedenSizin minnoşlar adım attıkça ben heyecan yapıyorum . Benimkinin de hiç niyeti yok kendi başına yürümeye . Balerin gibi ayak uçlarına basıyor . Alın beni yürütün diyor sürekli . Kucakta bile durmak istemiyor yürütün diye . Yarın hemen e bebekten yürüme arkadaşı alacağım . İnşallah hayal ettiğim gibi bizi bırakıp onla yürür
Benim güzel adaşım hiç saça bakar mı aşk olsun sanaNasıl bir surprizanlatsana biraz dogum hikayeleri güzeldir eemekleme bizde de var..iki diş var..ayakta 3 4 saniye duruyor adımlamak icin çabalasa da genelde yeri öpüyor ve en önemli özelliğimiz bariz kel bir kızız vee adımız Elif başımız baglı @nzh99 tanıştırayim dünürüm kel olmamıza rağmen kızıma talip oldu en sevdigi kelime aliiii diye melodili abisine seslenmek..en sevdigi nesne kablo en sevmedigi sey tabi ki uyumak
Bizden bu kadar yarışmacı arkadaslara başarılar diliyoruz
diycektim de hadi demiyim dedim o zaman bisi ekleyeyim..cok nezaketli konustuğumuz icin de biraz garipseniriz biz ben de kendimi biraz argo konusmaya alistirayim dedim ama olmadı..millet yıkıldı gulmekten ama dgisik yorelerin şivelerini kullanirim bazen..ordan yirtiyorum biraz yoksa yadırganiyorum napayim
Aaaa evet sen deyince baktım ben de başlamış bile indirimi. Yarın direkt mağazadan alayım diyorum . Şu an annemlerdeyim memlekete geldim . Burda da oyalansın istiyorum . Yoksa gidene kadar perişan edecek hepimizi .Canım indirime girdi çoktan kaptım ben bir tane al sende yarını beklemeden
Merabalar hoşgeldiniz. 4 diş vardı 2 daha uç vermiş biri de bayağı zorluyor sanırım morarmış damağıHanımlar sizin bebelerin dişleri çıktımı sürünme yürüme varmı
Kız ben de İpek gibi ilerler diye hayal ediyorum şu an dur hayal kırıklığına uğratmaBenimki onu beceremiyor halım az diye sanırım vıjjj diye kayıyor bizimki başka türlü kullanıyor onu atarım birazdan foto
Güzel bir oyalanma oyuncağı bence de bayağı oyalar Sena kuşuAaaa evet sen deyince baktım ben de başlamış bile indirimi. Yarın direkt mağazadan alayım diyorum . Şu an annemlerdeyim memlekete geldim . Burda da oyalansın istiyorum . Yoksa gidene kadar perişan edecek hepimizi .
Ahhh ben hep havamdayım size karşıDünürcan yine havandasin
Tekrar hosgeldiin
Asyammm maşallah sana kuzumgüncellemeyi gece yapmış belli oldu
Ayy kahalaha attiiimmmm bibboks iki öpücükshahshshsjsj
Memnun olduuumm ben de aslı bir kızım var bir de oğlum.. Nisan bebemi herkes Haydo diye tanır
Sıfır diş canım emekleme sıralama ayakta durma kaydırak çıkma var
Olabilirrrr bı gizli anlaşma yaptılarsa minik aşıklar
Adı da guzelmisss
Bizler de aynı canim yoğun yorucu ama güzel işte sen nasılsın güneş nasıl
Aaaaa ne değişik hissrtmişsinfir ben bi kaç saat önce oldu diye bile kendimi hazır hissetmiyorum ben sabah doğuracaktım ama falan demiştimMaşallahkel diye kel kalıcak deil güzel bi prenses olur
Süpriz derken kontrolüm var diye gittim ultrasonda bebek iri karnı büyük deyip çatı muayenesine gittim açılma vs bişey yok ve bişeyler dar filan dediler tıpçanstye bağlandım dr bi bana bi makineye baktı sancın varmı dedi yok bişey hissetmiyorum dedim çok sancın görünüyor dedi çıktı meğer dışarda eşimle konuşuyorlar doğum için eşim gitmiş eşyaları almaya bana anlattı sezaryen olman lazım dedi suan yollarsam gece sancyla gelirsin dedi bem orda bi şok yaşadım ter su içinde kaldım korktumda birden olunca eşime danışayım dedim dr bana demesin mi eşin gitti eşyalarınızı almaya ben iyice korkup terledim kimse yok yanımda annem filan bide virüs illeti var malum o korkuyla heyacanla girdim ameliyathaneye
Mrb maşallahMerabalar hoşgeldiniz. 4 diş vardı 2 daha uç vermiş biri de bayağı zorluyor sanırım morarmış damağı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?