Çok değişik hem hazırsın hem deilsin bide virüs insan bi değişik oluyorAaaaa ne değişik hissrtmişsinfir ben bi kaç saat önce oldu diye bile kendimi hazır hissetmiyorum ben sabah doğuracaktım ama falan demiştim
Sonsuzum anlik okarak bildiriyorumSelamm güzel tatli çılgın anneler
Canlarim nasilsinizz
Evlatlar nasill neler yapiyorsunuz
Ne haberler vaar
Bi türlü gelemiyorumm yaa.
Tam yazarken sarj bitti bu sefer
Yoğun oluyor günler aklimdasiniz hatrimdasiniz canlar
Insallah her seu yolundadir cok iyisinizdir siz bebekler aileniz herkes saglikli ve iyi olsun insallah
Bebeğim şükür iyi teyzesi bi tosunOlsun Rabbim bi şekilde nasip etmiş nasıl bebeğin iyi mi annelik nasıl
Ay maşallah size ya yan dişler helemeye başladı biz damakta bekletiyoruz inci sanki gerçekten çıkarmıyor dışarıMerabalar hoşgeldiniz. 4 diş vardı 2 daha uç vermiş biri de bayağı zorluyor sanırım morarmış damağı
Sen asyaya bakma herkes yürüyor onla benimki beceremediKız ben de İpek gibi ilerler diye hayal ediyorum şu an dur hayal kırıklığına uğratmayarın alır almaz Korkmazsa tabi bir video da ben çekerim .
Geç çıkan diş en iyisidir olsunAy maşallah size ya yan dişler helemeye başladı biz damakta bekletiyoruz inci sanki gerçekten çıkarmıyor dışarı
Olmaz mı aniden gelse napacaktık yine az hazırdımÇok değişik hem hazırsın hem deilsin bide virüs insan bi değişik oluyor
Aaa benim de birinci dogum ayni boyle olduMaşallahkel diye kel kalıcak deil güzel bi prenses olur
Süpriz derken kontrolüm var diye gittim ultrasonda bebek iri karnı büyük deyip çatı muayenesine gittim açılma vs bişey yok ve bişeyler dar filan dediler tıpçanstye bağlandım dr bi bana bi makineye baktı sancın varmı dedi yok bişey hissetmiyorum dedim çok sancın görünüyor dedi çıktı meğer dışarda eşimle konuşuyorlar doğum için eşim gitmiş eşyaları almaya bana anlattı sezaryen olman lazım dedi suan yollarsam gece sancyla gelirsin dedi bem orda bi şok yaşadım ter su içinde kaldım korktumda birden olunca eşime danışayım dedim dr bana demesin mi eşin gitti eşyalarınızı almaya ben iyice korkup terledim kimse yok yanımda annem filan bide virüs illeti var malum o korkuyla heyacanla girdim ameliyathaneye
Adıyla bin yaşasın güzel ömrü olsunBebeğim şükür iyi teyzesi bi tosunçok güzel bi duygu
Hoşgeldin. Benim kızım da Nisan bebesi. Emekleme sıralama ayakta 5-10 sn durma var henüz ilk adımları atamadık. Daha yeni bir dişimiz çıktıBebeğim şükür iyi teyzesi bi tosunçok güzel bi duygu
Aaa bu benSopupuö doğru bi ifade olmadı aslında sıcak çok sıcağı ama hal edenebende şöyle diyim sahte samimiyet yapmacık vıc vıc lık sevmiyorum. Herkesi içim almıyor diyelim az insan gerçekten çok mutluluk
Öyle diyorlar ben kaya gibi diş bekliyorumGeç çıkan diş en iyisidir olsundişsiz yiyor herşeyi bide çıksa oo maşallah
Yaaa AsyyaaaaBebeklerinize söyleyin bu araba böyle kullanılırdayanmak için
Bugun blupu çok andıkBen zaten elime geçirsem Göktuğ u neler yapcam ne mıncırmalar onagüleç sıpam benim elimden zor alacaksınız
He ay blup bana İnternet Explorer ım derdi hatta geriden geliyorum diye
Ay evet baya ben karşıma aldım bana doğru 3 4 adım geldi bunu bi kaç defa tekrrarladıkyürümek için ilk adımlar atıldı gelsin daa çok düşmeler ben şimdi suyunu çıkarırım yarın
Oyuncak hayvandan bile korktu . Asya ne güzel sevmiş hayvanları . Bu oyuncağından bile ürktü . Dur videosunu atamSen asyaya bakma herkes yürüyor onla benimki beceremediürkek ceylanım ya herşey den ürküyor
Hadi bakalım ben de öyle olacağını düşünüyorum inşallahGüzel bir oyalanma oyuncağı bence de bayağı oyalar Sena kuşu
HoşbuldumHoşgeldin. Benim kızım da Nisan bebesi. Emekleme sıralama ayakta 5-10 sn durma var henüz ilk adımları atamadık. Daha yeni bir dişimiz çıktı
ay ne güzel masallah sana. ben çok istedim benim emeğim olsun diye ama anlamadim hiç ve hemen vazgeçtimBu da benim eserim
arel de yaşamıştım eli yok, kalbinde parlaklık var ve down olabilir olmayadabilir ama zeka problemi olur felan 1 hafta sonra da iyi dedi gıcık adamYa evet çok zor zamanlardı hiç o kadar ağladığımı hatırlamıyorum 2 gün sonra yalvar yakar ist bir perinatoloktan randevu aldık yaşadıklarımızı anlatmamız müsaade etmedi etki altında kalmadan kendim değerlendirmek istiyorum dedi 1 saat muayene etti ve gayet sağlıklı bir bebek bu deyince hüngür hüngür ağladık eşimle sadece yapısal bir küçüklük var plesantada sıkıntı var normal doğum yapamazsın ve dinlemelisin dedi doğum iznimi beklemeden 2.dönem hiç başlamadım okula dinlendim sürekli tansiyon takibin yapıldı ve haftalık takiplerle çok şükür 37 haftaya kadar dayandı minik meleğim sağlıkla doğdu ama ban da dokuz doğurttu
Ah canım adamı bir görsen mendeburun tekiydi ama alanında çok iyi diye gittik aman bilgisi diploması olsa ne olur iletişim sıfır karşında yüksek tansiyon hastası hamile biri var böyle şeyler dangul dungul söylenir mi
oyyy civanım diyen dünürüm-Adel- hoş geldin canım . Ben de Sena kuzumun anasıyım 6 yıldan sonra gelmiş, teknoloji harikası bir bebem var . Tam bir komando , sürünme var emekleme yok . 4 tane dişimiz var . Tüm iştahını anne karnında karındaşını yiyerek harcamış( Jadesi Nin tabiriyle ) pek iştahsız . Bir o kadar da iştah açıcı bir kuş , Sena kuş . Bu arada bizim de başımız civanım la bağlı Sizinkinin ismi de pek güzelmiş Ömrüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?