2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Aaaaa ne değişik hissrtmişsinfir ben bi kaç saat önce oldu diye bile kendimi hazır hissetmiyorum ben sabah doğuracaktım ama falan demiştim
Çok değişik hem hazırsın hem deilsin bide virüs insan bi değişik oluyor

Sonsuzum anlik okarak bildiriyorum Elifi babaya sattim kahve yapıyorum ne yapayim gece gene uyanamazsan korkusundan eşim oyle biliyor aramizda kalsin

Aaa benim de birinci dogum ayni boyle oldu ebe sancimi hissetmedigimi söyledi sonrasi malum sezeryan..o sirada 5.5luk deprem falan noluyor demeden Aliskomu kucagima aldim

Bebeğim şükür iyi teyzesi bi tosun çok güzel bi duygu
Adıyla bin yaşasın güzel ömrü olsun bizim adımız Asya diş yok sürünme emekleme derken ilk adımları bugün gördük şükür konuşmada anne baba falan var gece uykusu bizde de eser miktarda derdini anlatacak kadar uyku biliyor

Aaa bu ben ah ne güzel dedin..hele biR de arkadan bidi bidi saydiklarin kadinlarin yuzlerine aah bitaneeemm seni nasil ozledim ahh sen nasil iyi bir insansin diye k9nusuyorlar ya bazilari insanliktan soğutur adami

Bugun blupu çok andık acaba giriyor mu hala..

Hoşgeldin. Benim kızım da Nisan bebesi. Emekleme sıralama ayakta 5-10 sn durma var henüz ilk adımları atamadık. Daha yeni bir dişimiz çıktı
Hoşbuldum maşallah herkesin çıkmış dişi

Bu da benim eserim
ay ne güzel masallah sana. ben çok istedim benim emeğim olsun diye ama anlamadim hiç ve hemen vazgeçtim
arel de yaşamıştım eli yok, kalbinde parlaklık var ve down olabilir olmayadabilir ama zeka problemi olur felan 1 hafta sonra da iyi dedi gıcık adam
oyyy civanım diyen dünürüm sena ne tatlı ya nasıl izliyor öyle çocukları. biz yine ateşledik doktara gittik FARENJİT dedi 4 sanıyordum arka dişler de geliyormuş çok fenayiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…