Amin inşallah tüm evlatlarımız inşallahAdıyla bin yaşasın güzel ömrü olsunbizim adımız Asya diş yok sürünme emekleme derken ilk adımları bugün gördük şükür konuşmada anne baba falan var gece uykusu bizde de eser miktarda derdini anlatacak kadar uyku biliyor
Katakulliye gittik deseneAaa benim de birinci dogum ayni boyle olduebe sancimi hissetmedigimi söyledi sonrasi malum sezeryan..o sirada 5.5luk deprem falan noluyor demeden Aliskomu kucagima aldim
Hey maşallahBebeklerinize söyleyin bu araba böyle kullanılırdayanmak için
4 yaş var aralarinda canım Haydo kaza kurşunu olduHoşbuldum maşallahrabbim analı babalı büyütsün aralarında ne kadar var
Yol yordam bilmiyor bu yeni nesil püüü neyse ki erken farkettikAaaa kız neden öyle dedin biz razıydık zaten dur şimdi aklıma kurt düştübiz tedbirli olalım Aslihaydo belli olmaz hızlı aşıkların işi
Maşallah incilerine darısı bize kolaylıkla insMerabalar hoşgeldiniz. 4 diş vardı 2 daha uç vermiş biri de bayağı zorluyor sanırım morarmış damağı
Ahhh ben hep havamdayım size karşımodumu yüksek tutan gizli bahçem burası
Gece güncellemesi evet sebebi belli oldu neyse bende kızmayım barikız haydom sıralamada bile haydoluk yapıyor baksana önce yürünür sonra basamak çıkılır haydomun cevabı: buna kim karar veriyor
Asyacik yine bildiğimiz gibiBebeklerinize söyleyin bu araba böyle kullanılırdayanmak için
Oyy kuzum çok geçmiş olsun yaaay ne güzel masallah sana. ben çok istedim benim emeğim olsun diye ama anlamadim hiç ve hemen vazgeçtim
arel de yaşamıştım eli yok, kalbinde parlaklık var ve down olabilir olmayadabilir ama zeka problemi olur felan 1 hafta sonra da iyi dedi gıcık adam
oyyy civanım diyen dünürümsena ne tatlı ya nasıl izliyor öyle çocukları. biz yine ateşledik doktara gittik FARENJİT dedi 4 sanıyordum arka dişler de geliyormuş çok fenayiz
İyi ki gelmiş o zaman haydo4 yaş var aralarinda canım Haydo kaza kurşunu oldubana kalsa daha bekleyecektim ama iyi ki gelmiş miniğim
Yol yordam bilmiyor bu yeni nesil püüü neyse ki erken farkettik
Maşallah incilerine darısı bize kolaylıkla ins
Dişisini etkilemeye çalışıyor napsin
Asyacik yine bildiğimiz gibibenimki de böyle yapıyor ayağı o aralığa kaç kere sıkıştı ruh ikizi işte
Afiyet olsunKahveci tayfaaa ben bı şarj olayım kafeinimlesonra da inşallah yatış
Oo cesur yürekİyi ki gelmiş o zaman haydo
Ben o kadar ara vermeyi düşünmüyorumpaşam iki yaş dedmi çalışmalara devam
Fazla rahata alışıp yapmak zor geliyo sanki ikisi bi arada büyür hem tabi ben böyle diyom ama bakalım rabbim ne nasip ederOo cesur yürekAllah gönlüne gore versin balım
ayyy
ayyy ne heyecanlandim bak simdi. şükür oglum evde kalmayacak. ipek kizimi (ne kadar da cana yakın bir kayinvalide☺☺) da pek severim. oldu bu iş. sagolasin susam dünürum. biz yarın cicegimizi cikilatamizi alir instadan kapınızı çalarız.
teyzesi halasi gibi oldunuz artıkinBence munasiptir (bana noluyosa)
Ohömmm öhömmm bir jadesi alinti dizisinde daha karsinizdayizAdım yürümek sayılır mıbende istiyorum ki kırlarda koşsun sağol şekerparem hepsi hayırlı yollarda yürüsün
Teşekkur ederi teyzesiBenim güzel adaşım hiç saça bakar mı aşk olsun sanahem saçı olmayabilir uğraşma kankim izle dünya güzeli o Rabbim esirgesin korusun
gizli bahçe haaAhhh ben hep havamdayım size karşımodumu yüksek tutan gizli bahçem burası
Gece güncellemesi evet sebebi belli oldu neyse bende kızmayım barikız haydom sıralamada bile haydoluk yapıyor baksana önce yürünür sonra basamak çıkılır haydomun cevabı: buna kim karar veriyor
HahahahahAaaaa ne değişik hissrtmişsinfir ben bi kaç saat önce oldu diye bile kendimi hazır hissetmiyorum ben sabah doğuracaktım ama falan demiştim
Merak etme duruda opusken mıncıklanmaya bayılıyor. İki opüsken bir aradayken, boksa sanırım zaman bulamazlar.
Ohh yarasın AslışkoooKahveci tayfaaa ben bı şarj olayım kafeinimlesonra da inşallah yatış
Azda olsa yardım edenin varsa, peş peşe olması mantıklı. Evet ikisi bir arada büyüyor. Ya çok arayı açacaksın, yada bence şuan başla anca yetişiyor. Benimkilierin ara 17 ay. Ama bana yardim eden kimse yok.Fazla rahata alışıp yapmak zor geliyo sanki ikisi bi arada büyür hem tabi ben böyle diyom ama bakalım rabbim ne nasip eder
Benim aralari 3 yaşFazla rahata alışıp yapmak zor geliyo sanki ikisi bi arada büyür hem tabi ben böyle diyom ama bakalım rabbim ne nasip eder
pembis yanaklı meleğim benim, şükür hem de pamuk prenses gibi. pis doktor. iletişim apayrı birsey gerçekten.
, ne zor günler geçti çok şükür. Anne rahmi kapalı kutu gibi olunca,Allah kimseyi evladiyla imtihan etmesin. hep mutlu, huzurlu sağlıklı olsun kuzularimiz.
eveeet bugün çıldırınca sonunda ben de baktım atak Çatak haftalarina, doğmuş olmasi gereken tarihe göre 29 gün kalmış atagin bitmesine, doğduğu tarihe göre 10 gün kalmış. bence doğduğu gerçek olan evet evet gerçek olan o olmalı. nooooolurrrr o olsun.
Hoşgeldin canım . Ben de hatırladım seni birkaç kez yorum yapmıştın . Ömür bey ömürlü olsun. Anneli babalı büyüsün inşallah. Ben Yeşim. 7 Nisan doğumlu bir kıpırdak bebem var Ata. Sözlüdür kendisi, Trakya prensesi Elif le.Geldim
Asyam benim Haydoya doğru dolu dizgin. MaaşallahAy daha yeni arka arkaya adım attı benimki uzaklaştırıp kendime doğru yürüttüm ay kuzum benim
Şükürüm bu saat uyumadı babasına sattım şimdi çok uykum var sonra yazarım uzun uzun@bharkk
Masallah baharcim sert yapmasin da.az az duzenli olsun zorlanmasim karya hanim.
Ilk adimini da atmis prenses masallah ona, demistk zaten birden ileei seviye hareket yapacak şaşıracaksın diyeee.
Samimiyetinize inandigim, kalbiniz temiz oldugu icin dua istemek istedim sizden canim benimm bazi sorunlar olmustu aklima gelsin istemiorumm simdi gulumm
Eşinle de iyiymissin masallah size anneni kıskandı belki de o. Benimki de annemle.ugrasir hel ona anlatirim esimi bazem ya onda kiziyor sanirimm.
Hep evfeyiz canim.olsunn dakin yerlerde gezersiniz yine firsat oldukca. zaten sogudu baya ah bi yaz gelse sevmiorum ya yagmur kış.
Baska neler yapiyorsunuz
nzh99
Masallah ata beyime.
Gec bile kaldi yesimcim size buu kadar rahatlik yeter dedi galiba findik ağam benimm. Aranizda uyumaya devam ediyor mu, dis yuzunden de yapiyordur bence.
Birden yurur belki de.
Sen nasilsin, işe gidip gelior musun teyzen nasil kosturmacan devam sanirim.
@Jadesi
Buralardayim jademmm
Sesimm cok da duyanım yok be yesimimmm.
Hareketli aksi iki cocuk zorluyor biraz ama olsun sikayet yookk.
Okuyorum yazayım diyorum birsey oluyor.
Ya telefonu elimden alıyorlar
Gece de uyuyakaliorum.
Iyiyiz cok sukur
Sen nasilsin asya hanim nasill
Ders calisaboliyormusun
Biz de aynıyız hayırlısı bakalımSizin minnoşlar adım attıkça ben heyecan yapıyorum . Benimkinin de hiç niyeti yok kendi başına yürümeye . Balerin gibi ayak uçlarına basıyor . Alın beni yürütün diyor sürekli . Kucakta bile durmak istemiyor yürütün diye . Yarın hemen e bebekten yürüme arkadaşı alacağım . İnşallah hayal ettiğim gibi bizi bırakıp onla yürür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?