Aynen öyle şekerparem ya o tipler en gıcık olduğumAaa bu benah ne güzel dedin..hele biR de arkadan bidi bidi saydiklarin kadinlarin yuzlerine aah bitaneeemm seni nasil ozledim ahh sen nasil iyi bir insansin diye k9nusuyorlar ya bazilari insanliktan soğutur adami
Evet iyi oluyor öyle annem filan var yardım ederler yakınım şükürAzda olsa yardım edenin varsa, peş peşe olması mantıklı. Evet ikisi bir arada büyüyor. Ya çok arayı açacaksın, yada bence şuan başla anca yetişiyor. Benimkilierin ara 17 ay. Ama bana yardim eden kimse yok.
Alışıyor sanırım insan ilk zorlasa bileBenim aralari 3 yaşbaşta zorladi ama şimdi daha iyiyiz.
Herkes gibi olmak çok sıkıcı zatenYaaa Asyyaaaaefferim gizim aynen devaam anasi bu kiz ilerde hayata baska bakis acilarindan bakan bir kiz olacak belli
Bizde 6 Nisan doğumluyuz burda herkez sözlü başı bağlı maşallahHoşgeldin canım . Ben de hatırladım seni birkaç kez yorum yapmıştın . Ömür bey ömürlü olsun. Anneli babalı büyüsün inşallah. Ben Yeşim. 7 Nisan doğumlu bir kıpırdak bebem var Ata. Sözlüdür kendisi, Trakya prensesi Elif le. @sekerpare5939 . Diş yok yürüme yok. Emekleme geri geri komando tarzı kolundan tutunca adım atıyor. 2 yaş doğumgününe yürür gözüyle bakıyorum
Asyam benim Haydoya doğru dolu dizgin. Maaşallah
Şükürüm bu saat uyumadı babasına sattım şimdi çok uykum var sonra yazarım uzun uzun
Biz de aynıyız hayırlısı bakalım
Belki gerçeğinden korkmazOyuncak hayvandan bile korktu . Asya ne güzel sevmiş hayvanları . Bu oyuncağından bile ürktü . Dur videosunu atam
Ooo hayırlı olsun durdun durdun, grubun en güzel kızını kaptın.ayyy
ayyy ne heyecanlandim bak simdi. şükür oglum evde kalmayacak. ipek kizimi (ne kadar da cana yakın bir kayinvalide☺☺) da pek severim. oldu bu iş. sagolasin susam dünürum. biz yarın cicegimizi cikilatamizi alir instadan kapınızı çalarız.
Gece hayatimiz bizim de son surat devam ediyor. Suan abisinin kafasina oturmus dayak yieyeck uyyan cocuktan samaei yedi sac cekti diye ama akillanmiirr kiiSesin çok biz duyarız seni açma arayı senAllahım daha iyi etsin inşallah şükrünü artırsın
Asya hanım iyi şükür gece hayatına devam
Ders çalışmaya çalışıyorum elimden beynimden geldiğince
Bu güzel işte ne diyim sizler için hayırlısı olsun, gönlünden ne geçiyorsa o olsun.Evet iyi oluyor öyle annem filan var yardım ederler yakınım şükür
Ahh geçmiş olsun kuzum yaay ne güzel masallah sana. ben çok istedim benim emeğim olsun diye ama anlamadim hiç ve hemen vazgeçtim
arel de yaşamıştım eli yok, kalbinde parlaklık var ve down olabilir olmayadabilir ama zeka problemi olur felan 1 hafta sonra da iyi dedi gıcık adam
oyyy civanım diyen dünürümsena ne tatlı ya nasıl izliyor öyle çocukları. biz yine ateşledik doktara gittik FARENJİT dedi 4 sanıyordum arka dişler de geliyormuş çok fenayiz
İnşalah herkes için elbetteBu güzel işte ne diyim sizler için hayırlısı olsun, gönlünden ne geçiyorsa o olsun.
Ooo o bizde de var kendini hep yukarı topluyorAmin inşallah tüm evlatlarımız inşallah
Maşallah rabbim güzel sağlam adımlar nasip etsinbizde anne baba dede diyoz uykumuz şükür iyi tek sorun uykuda çok hareketliyiz
Bizim ki şekilden şekle giriyo ayaklar yukarı kalkıyoOoo o bizde de var kendini hep yukarı topluyorbeşikte yer yok sanki
Evet D dilzar uyardı da sağolsun önleminizi alırız4 yaş var aralarinda canım Haydo kaza kurşunu oldubana kalsa daha bekleyecektim ama iyi ki gelmiş miniğim
Yol yordam bilmiyor bu yeni nesil püüü neyse ki erken farkettik
Maşallah incilerine darısı bize kolaylıkla ins
Dişisini etkilemeye çalışıyor napsin
Asyacik yine bildiğimiz gibibenimki de böyle yapıyor ayağı o aralığa kaç kere sıkıştı ruh ikizi işte
Millet süt içer bizim ki kahveKahveci tayfaaa ben bı şarj olayım kafeinimlesonra da inşallah yatış
Hoşgeldin canım yoksa geçen kozları ekleyen e sen miydinBen Elif 27 yaşında bi erkek annesiyimdoğumum nisana denk geliyo diye biraz takip ettim ama sonra ağırlaşınca fazla bakınamadım ama arada bakıyodum
aynı durumdayım ve bu çok daha yorucu ekmeklemiyor birde bizde yarın alacağız inşSizin minnoşlar adım attıkça ben heyecan yapıyorum . Benimkinin de hiç niyeti yok kendi başına yürümeye . Balerin gibi ayak uçlarına basıyor . Alın beni yürütün diyor sürekli . Kucakta bile durmak istemiyor yürütün diye . Yarın hemen e bebekten yürüme arkadaşı alacağım . İnşallah hayal ettiğim gibi bizi bırakıp onla yürür
Bizimki biraz deli adımı gibi instada kızlar görecek attım videoOhömmm öhömmm bir jadesi alinti dizisinde daha karsinizdayiz
Kırlarda koşsun deyince aklima birden Emel Sayinın kosmalari geldi
Teşekkur ederi teyzesi
gizli bahçe haavalla bunu tuttum
Hahahahahasyamın cevabı: buna kim karar veriyor
İnşallah canımİnşalah herkes için elbette
Oooo cok iyi yaomissinn sekeerparemmmSonsuzum anlik okarak bildiriyorumElifi babaya sattim kahve yapıyorum ne yapayim gece gene uyanamazsan korkusundan eşim oyle biliyor aramizda kalsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?