2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Azda olsa yardım edenin varsa, peş peşe olması mantıklı. Evet ikisi bir arada büyüyor. Ya çok arayı açacaksın, yada bence şuan başla anca yetişiyor. Benimkilierin ara 17 ay. Ama bana yardim eden kimse yok.
Evet iyi oluyor öyle annem filan var yardım ederler yakınım şükür

Bizde 6 Nisan doğumluyuz burda herkez sözlü başı bağlı maşallah

Ooo hayırlı olsun durdun durdun, grubun en güzel kızını kaptın.

Gece hayatimiz bizim de son surat devam ediyor. Suan abisinin kafasina oturmus dayak yieyeck uyyan cocuktan samaei yedi sac cekti diye ama akillanmiirr kii

Sagol jadem aminnn hepimizin insallah

Ahh geçmiş olsun kuzum ya inşallah en kısa sürede toparlar kuzum

Ooo o bizde de var kendini hep yukarı topluyor beşikte yer yok sanki
Bizim ki şekilden şekle giriyo ayaklar yukarı kalkıyo zaten sağa sola dönmemiz hiç bitmiyo ve sabaha karşı beşiğin alt kısmında buluyorum

Evet D dilzar uyardı da sağolsun önleminizi alırız
Diş isini etkilemeye çalışan haydo kişisi günde 82736472891 basamak tırmanabiliyor
Ahahahah ayaklarını yediklerim mahalle ağası gibi bunlar

Ben Elif 27 yaşında bi erkek annesiyim doğumum nisana denk geliyo diye biraz takip ettim ama sonra ağırlaşınca fazla bakınamadım ama arada bakıyodum
Hoşgeldin canım yoksa geçen kozları ekleyen e sen miydin
aynı durumdayım ve bu çok daha yorucu ekmeklemiyor birde bizde yarın alacağız inş

Bizimki biraz deli adımı gibi instada kızlar görecek attım video tabş gipgizli güzel bahçe burası ferah
Ben: normal doğum yapcam
Asya: dönmem ki
Ben: hastaneye gidiyoruz ama ben doğurur gibi değilim ya bakın eve geri döncez boşuna telaş yapıyorsunuz
Asya: gelcem ki
Gibi uzayan bir listesi var asi kızım

misskokulumm

Misssim canimmm
Analiz sentez islerine devam edicem insallah okuyorum aslinda da tam degil yazamiorum da kiz uyumuyor ki rahat durmuyoor.

Adim atiyor missim ama yapisiyor yere.
Ya cok yaramaz derler ya oyke zotluyir gerceken bir bez degisim seansimi görseniz var ya

Ben de sizleri ozledim.
Sen nasilsin goktug beyy nasill.kizlar napiyoor.
Esin gelmis gozun aydin canimm ozlesmismisiniz

Sonsuzum anlik okarak bildiriyorum Elifi babaya sattim kahve yapıyorum ne yapayim gece gene uyanamazsan korkusundan eşim oyle biliyor aramizda kalsin
Oooo cok iyi yaomissinn sekeerparemmm
Ben de annemdeyim bebegi kime biraksam herkes uyudu kiz oynuyor tukuruk yapior yerlerde dolasiyor delirtti beni daha namaz kilicam.nasi uyucak bu kiz zorladim bile ama yok uyumuyooo
Elif hanim uyuyor mu yavrumm
Ali nasill
Naifligi gitti sanirim.bu aralar klasik erkege donusuyor dimi yavas yavas oy oyy bende de var cok fena kizi oyuncak bebekmis gibi kullanior resmeenn
Sen nasilsinn gecti mi yorgunlugun agrigilarin sekerparem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…