Eee abi uyumuyorsa oda uyumaz adı güneş ama gece insanı çıktıGece hayatimiz bizim de son surat devam ediyor. Suan abisinin kafasina oturmus dayak yieyeck uyyan cocuktan samaei yedi sac cekti diye ama akillanmiirr kii
Sagol jadem aminnn hepimizin insallah
Yerim yaBizim ki şekilden şekle giriyo ayaklar yukarı kalkıyozaten sağa sola dönmemiz hiç bitmiyo ve sabaha karşı beşiğin alt kısmında buluyorum
Yok kiz umut uyuyor bu gidio sacini basini yoluo cocugun kulagini cekiyo saldim yere oynuyor bagirip duruyor uyandiracak her yeriiEee abi uyumuyorsa oda uyumaz adı güneş ama gece insanı çıktı
Maşallah gece kuşu, geçecek kuzum geçecek. Hatırlarsan bir zamanlar bende böyle bir resim atmıştım. Rahata ereceksiniz az kaldı.ben pes ediyorum kızlar 🏳
Hanımağa nın inadı tuttu yine
Yatmıyoreeeeeeeee
Damadimin hakkini yeme ďünürHoşgeldin canım . Ben de hatırladım seni birkaç kez yorum yapmıştın . Ömür bey ömürlü olsun. Anneli babalı büyüsün inşallah. Ben Yeşim. 7 Nisan doğumlu bir kıpırdak bebem var Ata. Sözlüdür kendisi, Trakya prensesi Elif le.Kalppare . Diş yok yürüme yok. Emekleme geri geri komando tarzı kolundan tutunca adım atıyor. 2 yaş doğumgününe yürür gözüyle bakıyorum
Asyam benim Haydoya doğru dolu dizgin. Maaşallah
Şükürüm bu saat uyumadı babasına sattım şimdi çok uykum var sonra yazarım uzun uzun
Biz de aynıyız hayırlısı bakalım
Oyy maşAllah hanımağayaben pes ediyorum kızlar 🏳
Hanımağa nın inadı tuttu yine
Yatmıyoreeeeeeeee
Elif uyumadı..ama ben de derman da kalmadı..agrilarım azaldi epey..o hafta ne kötüydum amanOooo cok iyi yaomissinn sekeerparemmm
Ben de annemdeyim bebegi kime biraksam herkes uyudu kiz oynuyor tukuruk yapior yerlerde dolasiyor delirtti beni daha namaz kilicam.nasi uyucak bu kiz zorladim bile ama yok uyumuyooo
Elif hanim uyuyor mu yavrumm
Ali nasill
Naifligi gitti sanirim.bu aralar klasik erkege donusuyor dimi yavas yavas oy oyy bende de var cok fena kizi oyuncak bebekmis gibi kullanior resmeenn
Sen nasilsinn gecti mi yorgunlugun agrigilarin sekerparem
Damadım anneni sevindir hadi ha gayretYürüme arkadaşı aldım şimdi uyumuyor bari talim yapsın
HahahhaBizimki biraz deli adımı gibi instada kızlar görecek attım videotabş gipgizli güzel bahçe burası ferah
Ben: normal doğum yapcam
Asya: dönmem ki
Ben: hastaneye gidiyoruz ama ben doğurur gibi değilim ya bakın eve geri döncez boşuna telaş yapıyorsunuz
Asya: gelcem ki
Gibi uzayan bir listesi varasi kızım
Cano ya şimdi uyudu pertim çıktı valla güveniyorum sanA inş valla hiç çekilmiyor böyle birde asi asi tavırlar hanımağa dediğim dedik 3 saattir ayaktaydık yani hiç oturmadık 6 saati aşkın uyanıktıMaşallah gece kuşu, geçecek kuzum geçecek. Hatırlarsan bir zamanlar bende böyle bir resim atmıştım. Rahata ereceksiniz az kaldı.
Sanırım ya nasıl bir enerji yolladılarsa birbirlerineOyy maşAllah hanımağayabu gece hepsi anlastı galiba
sağol canimOyy kuzum çok geçmiş olsun yaa
normalde civani bacakta sallamam ateşten temas da etkiliyor diye aldım vallaHelinnnnn Hem hastalık hem diş üst üste gelmiş . Şimdi daha iyi mi bari ? Sena sosyalleşiyor yavrum iki insan yüzü gördü . Nasıl mutlu nasıl . Annem de boş koymuyor ağzını . Ağzını açmasa da eline veriyor boş ekmek bile olsa. Ben tek başıma baya stres yapıyormuşum . Evde tek meşgalemiz çocuk olunca ona yoğunlaşıyoruz ve aslında çok stres oluyormuşum bu durumdan . Daha ikinci gün ama Sena kendi halinde yerse yiyor yoksa oyun oynuyor . Bir dedede bir anneanne , dayılar , yengesi , akraba çocukları derken vakit geçiyor . Arel nasıl oldu peki ? Siz döndünüz mü evinize
hoşgeldin. biz 10 nisan da geldik dünyaya tam da yasakların ilan edildiği saatte sanci odasindaydim. 4 diş kesin var. devami yolda inatla gelecem der ates yaptılar. emekleme var her turlusu. siralama yok ama ayaklandi yakindir. cooook datli bi gelinim var ❤ sena kuş da civanin sözlüsüBizde 6 Nisan doğumluyuz burda herkez sözlü başı bağlı maşallah
sagol canim benimAhh geçmiş olsun kuzum yainşallah en kısa sürede toparlar kuzum
Evet alışılıyor tabi ki..ama önemli olan iki kardeşin birbirinize alışması..kıskançlik krizleri çok zorluyor.birinciye kıyamıyor insan..çok üzülüyorlar ama ikinci başladi mi oynamaya rahatlıyor biraz kıskançlik azalma oluyor.Alışıyor sanırım insan ilk zorlasa bile
Senin gibi olsun tabi Jadem.. senin gibi iyi yurekli merhametli neseli tatli dilli olsunHerkes gibi olmak çok sıkıcı zatenbenim gibi olacak desene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?