2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Eee abi uyumuyorsa oda uyumaz adı güneş ama gece insanı çıktı
Yok kiz umut uyuyor bu gidio sacini basini yoluo cocugun kulagini cekiyo saldim yere oynuyor bagirip duruyor uyandiracak her yerii
aynen ama jade he jarnimdayken hep gece tekmelerdo bu cidden de hep geceleri ilk zamanlar ayaktaydı.
Asyamm nasil adimlar atmis oyle ya masallah nazar degmesinnn
Ben gunesi sabit tutup adim atma calismasi yapamiorum pek durmuor durmuor durmuuoorr

ben pes ediyorum kızlar 🏳
Hanımağa nın inadı tuttu yine
Yatmıyoreeeeeeeee

Eklentiler

• C9C2A246-4452-409F-AC26-38FC0B0E9B4F.webp
    56,9 KB · Görüntüleme: 41
  • 205594BD-2BA1-4E55-89BE-8345FE0D8F71.webp
    38,6 KB · Görüntüleme: 41
Damadimin hakkini yeme ďünür 2 yasa yürür nedir yaa sesli güldum Elif de bakıyor
Yakinda yürür damadım utanırsın ama bunu soyledigine
Elif de uyumadı..ayaklarını ttutup tutup duruyor..hesap sorar gibi bir hali var..neden hala yurumuyorsunuz der gibi bakıyor

Elif uyumadı..ama ben de derman da kalmadı..agrilarım azaldi epey..o hafta ne kötüydum aman
Ali mii ahh Alii naiflik falan kalmadı herseye bir cevap bir inat bir güç gösterisi
Afrikali yamyamlar gibi oldu diyebiliriz
Senin kız da mi uuyumadı.yok yok bu gece anlaştı bunlar
Ben de simdi namazimi kılacağım neredeyse sabah olacak..çok gecikti

Yakisikli Umut nasıl

Hahahha dogru ya Asya daha o zaman farkli bakiş açılarina sahip olabileceigini tescillemişti

Maşallah gece kuşu, geçecek kuzum geçecek. Hatırlarsan bir zamanlar bende böyle bir resim atmıştım. Rahata ereceksiniz az kaldı.
Cano ya şimdi uyudu pertim çıktı valla güveniyorum sanA inş valla hiç çekilmiyor böyle birde asi asi tavırlar hanımağa dediğim dedik 3 saattir ayaktaydık yani hiç oturmadık 6 saati aşkın uyanıktı
Ahhaha neyse ki ben galip çıktım öyle yada böyle uyudu

Oyy kuzum çok geçmiş olsun yaa
sağol canim
normalde civani bacakta sallamam ateşten temas da etkiliyor diye aldım valla daldı gibi ama tırsıyorum yatağa koymaya. daha iyi demeyi çok isterdim ama resmen ağzına yumruk atıyor. 2 üst net belli yanındakileri de şişmiş belli ama arkayı hiç görmedim dr dedi boğazı kırmızıymış öksürük burun akintisi hepsi karisti. arelcim iyi şükür yarqmazliga devam onda senaya cok iyi gelecek nene evi. keske hep gidebilme imkanınız olsa. sen orda da yorulursun ama inan insan farkli yorgunluk ariyor. tadini cikarin. öperim sena kuşu.
Bizde 6 Nisan doğumluyuz burda herkez sözlü başı bağlı maşallah
hoşgeldin. biz 10 nisan da geldik dünyaya tam da yasakların ilan edildiği saatte sanci odasindaydim. 4 diş kesin var. devami yolda inatla gelecem der ates yaptılar. emekleme var her turlusu. siralama yok ama ayaklandi yakindir. cooook datli bi gelinim var ❤ sena kuş da civanin sözlüsü
Ahh geçmiş olsun kuzum ya inşallah en kısa sürede toparlar kuzum
sagol canim benim

Alışıyor sanırım insan ilk zorlasa bile
Evet alışılıyor tabi ki..ama önemli olan iki kardeşin birbirinize alışması..kıskançlik krizleri çok zorluyor.birinciye kıyamıyor insan..çok üzülüyorlar ama ikinci başladi mi oynamaya rahatlıyor biraz kıskançlik azalma oluyor.
Herkes gibi olmak çok sıkıcı zaten benim gibi olacak desene
Senin gibi olsun tabi Jadem.. senin gibi iyi yurekli merhametli neseli tatli dilli olsun

Jadesi Masallah kuzuyaa
Bende bugun kamera ile cekeyim dedim ama bizim kiz bu ara isteksiz adim atmiyor kosuyor surekli birseyler kemiriyor bu disler canimizi okudu.
Helinnnnn gecmis olsun canim bizimde disler cok zorluyor bu arada arkalari kasiyor gibi
Umudum- canim sevindim iyi yapmissin. Gercekten bizim stresimiz cok etkiliyor yavrulari
S Sonsuzsukurler sagol cnm bende yazamiyorum bu ara kiz yapisti kaldi bana huysuz surekli dislerinden dolayi. Elimdende telefonu aliyor elime alamiyorum vala. Gelmis gecmis olsun yasadiklariniza
Öpüyorum seni
-Adel- selam hosgeldin benim kizda 31.03 dgumlu. Emekleme yok bol bol yerde popo ustunde bir o tarafa bir bu tarafa ayakta durup 2 3 adim atiyor .dişlerimizde 4 tane cikti 1 uc verdi. Ismi cok guzelmis ömütr bebegin bu arada bizi instada ekleyen sen miydin bende merak ediyorum :)

Kızlar günaydın
E bebekten gece baktım baktııımmm hiç bişey almamaya karar vererek kapattım hepsinin evde oluşturacağı kalabalık gözümde büyüdü ama fiyatlar bim imden bile ucuz gerçekten
Şu organik boyalardan mı alsam dedim ama daha küçük onları kaldıracak yerim bile yok şuan evde. Siz aldınız mı bakem bişeyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…