- 11 Şubat 2008
- 7.245
- 17.396
- 773
- 41
Yaaaa ne güzel unutulmaz bir doğum macerası olmuşMaşallahkel diye kel kalıcak deil güzel bi prenses olur
Süpriz derken kontrolüm var diye gittim ultrasonda bebek iri karnı büyük deyip çatı muayenesine gittim açılma vs bişey yok ve bişeyler dar filan dediler tıpçanstye bağlandım dr bi bana bi makineye baktı sancın varmı dedi yok bişey hissetmiyorum dedim çok sancın görünüyor dedi çıktı meğer dışarda eşimle konuşuyorlar doğum için eşim gitmiş eşyaları almaya bana anlattı sezaryen olman lazım dedi suan yollarsam gece sancyla gelirsin dedi bem orda bi şok yaşadım ter su içinde kaldım korktumda birden olunca eşime danışayım dedim dr bana demesin mi eşin gitti eşyalarınızı almaya ben iyice korkup terledim kimse yok yanımda annem filan bide virüs illeti var malum o korkuyla heyacanla girdim ameliyathaneye
Ooo afiyet olsun canımKahveci tayfaaa ben bı şarj olayım kafeinimlesonra da inşallah yatış
Ooo o zaman sabahlar olmasın canımMerak etme duruda opusken mıncıklanmaya bayılıyor. İki opüsken bir aradayken, boksa sanırım zaman bulamazlar.
Kolay gelsin canım ya bizim de bez zor değişiyor ama yine eline bişeyler verince bakarken falan oluyor şükür. Çocuklar iyiler kızlar biraz ders yapıyor biraz gezmeye çıkarmaya çalışıyoruz falan. Eşim geldi valla tek zorlandım eşimin faydası çokmuş onu anladım,misskokulumm
Misssim canimmm
Analiz sentez islerine devam edicem insallah okuyorum aslinda da tam degil yazamiorum da kiz uyumuyor ki rahat durmuyoor.
Adim atiyor missim ama yapisiyor yere.
Ya cok yaramaz derler ya oyke zotluyir gerceken bir bez degisim seansimi görseniz var ya
Ben de sizleri ozledim.
Sen nasilsin goktug beyy nasill.kizlar napiyoor.
Esin gelmis gozun aydin canimm ozlesmismisiniz
Yaaaa maşallah çok güzelAy daha yeni arka arkaya adım attı benimki uzaklaştırıp kendime doğru yürüttüm ay kuzum benim
Bez aldım girmiyorum bacı siteye kendimi kaybediyorumKızlar günaydın
E bebekten gece baktım baktııımmm hiç bişey almamaya karar vererek kapattım hepsinin evde oluşturacağı kalabalık gözümde büyüdü ama fiyatlar bim imden bile ucuz gerçekten
Şu organik boyalardan mı alsam dedim ama daha küçük onları kaldıracak yerim bile yok şuan evde.Siz aldınız mı bakem bişeyler
Memnun olduuuumHoşbuldum canım bizim oğlanda nisan ortası gelicekti erken geldi biraz geldi derken sezaryen oldumbizimde öyle bi kaç sn duruyo diş yok geri geri emekleme var bide bol bol enerji doluyuz elinden tut akşama kadar gezdir sesi çıkmaz adı ömür
Bu taktiği deneyeceğim bendeBebeklerinize söyleyin bu araba böyle kullanılırdayanmak için
Teşekkürler canımAfiyet olsun
Öyle vallateyzesi halasi gibi oldunuz artıkinsöz duser tabi
Merak etme duruda opusken mıncıklanmaya bayılıyor. İki opüsken bir aradayken, boksa sanırım zaman bulamazlar.
Ohh sana da yarasın canimmOhh yarasın Aslışkoooben de içtim dayanma gücüm arttı
Sağol dünürcannMillet süt içer bizim ki kahveafiyet olsun dünürüm
O totoya vura vura severiimmm tatlı yaben pes ediyorum kızlar 🏳
Hanımağa nın inadı tuttu yine
Yatmıyoreeeeeeeee
Yazık adamaOoo afiyet olsun canım
Eşim geldi valla tek zorlandım eşimin faydası çokmuş onu anladım,o baya özlemiş geldi. Pek hayallerle doluydu lakin geldiği sabah regl olmuşum tam hayaller hayatlar oldu anlayacağın
Allah herkese huzur versin evinde
Raaa karnında belli etti. DeseneYok kiz umut uyuyor bu gidio sacini basini yoluo cocugun kulagini cekiyo saldim yere oynuyor bagirip duruyor uyandiracak her yerii
aynen ama jade he jarnimdayken hep gece tekmelerdo bu cidden de hep geceleri ilk zamanlar ayaktaydı.
Asyamm nasil adimlar atmis oyle ya masallah nazar degmesinnn
Ben gunesi sabit tutup adim atma calismasi yapamiorum pek durmuor durmuor durmuuoorr
Ahhh Ahhh insafsızlarben pes ediyorum kızlar 🏳
Yatmıyoreeeeeeeee
evet kameradan önce daha iyiydi ama görünce aklı ona kaydıJadesi maşallah asya kuzuma yakinda daha iyi yürür, heyecanlanıyor kuzum. Birazda kamera dikkatini dağıtıyor sanırım.
Evet canım oyle başladı. 1 hafta sonra daha düzgün adımlar attı. Ama hu seferde ya arkaya ya öne bir anda kendini bırakmaya başladı. Bir iki haftaya o titrer gibi yürüme geçiyor, daha sağlam basıyor ayaklarını. Ben sana demiştim asya yürüyebilmek için uykuyu reddediyor diye. Simdi duru bir koltuktan digerine kadar yürüyor, elini tutacak yere ulaşana kadar bırakmıyor. AZ kaldı Asya'nın yürümesine maşallah.evet kameradan önce daha iyiydi ama görünce aklı ona kaydıduru da böyle demş şimdi demiştin ya adım atıyor diye
Totosunu ısırsam mı kiben pes ediyorum kızlar 🏳
Yatmıyoreeeeeeeee
Maşallah ya duru kuşumaEvet canım oyle başladı. 1 hafta sonra daha düzgün adımlar attı. Ama hu seferde ya arkaya ya öne bir anda kendini bırakmaya başladı. Bir iki haftaya o titrer gibi yürüme geçiyor, daha sağlam basıyor ayaklarını. Ben sana demiştim asya yürüyebilmek için uykuyu reddediyor diye. Simdi duru bir koltuktan digerine kadar yürüyor, elini tutacak yere ulaşana kadar bırakmıyor. AZ kaldı Asya'nın yürümesine maşallah.
Nisan bebelerinin heeppsi güzel maşallahOoo hayırlı olsun durdun durdun, grubun en güzel kızını kaptın.
Ben de artık yer kaplayanları kaldırmak istiyorum yaaKızlar günaydın
E bebekten gece baktım baktııımmm hiç bişey almamaya karar vererek kapattım hepsinin evde oluşturacağı kalabalık gözümde büyüdü ama fiyatlar bim imden bile ucuz gerçekten
Şu organik boyalardan mı alsam dedim ama daha küçük onları kaldıracak yerim bile yok şuan evde.Siz aldınız mı bakem bişeyler
Baya da mutlu prensesim
Peşpeşe yürüme haberleri ohh maşallah ipek kuzumaJadesi maşallah Asya kuşa çok tatlış yürüyor.
İpek de bu sabah 3-4 adım attıben de bugün süt iznimi kullanıyordum evdeydim. Babası da bir iki işi vardı evle ilgili izin aldı ama çok uykum var dedi kalkmadı. Benim bağırma seslerime geldi. Ben uyurken kızım yürüdüüüü diye kızımı yürüttüler diye dalga geçiyor bi de Kameramız kayıttaydı aldık ordan, ilk adımlar kaydoldu ama ikimiz de pijamalıyız çok rezil
Ekürilerimiz yürür de ben kalır mıyım dedi herhal
ya daa kız hayırlı kısmetini bekliyordu belki de D dilzar asım beyi de bekliyoruz kumsalda koşma yapıcaz onla daha
Bu arada gece de 1,5 saat ayaktaydık sebebi çıktı ortaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?