2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Yaaaa ne güzel unutulmaz bir doğum macerası olmuş neyse ki kazasız belasız almışsın kucağına sağlıkla büyüsün Ömür paşa
Kahveci tayfaaa ben bı şarj olayım kafeinimle sonra da inşallah yatış
Ooo afiyet olsun canım
Merak etme duruda opusken mıncıklanmaya bayılıyor. İki opüsken bir aradayken, boksa sanırım zaman bulamazlar.
Ooo o zaman sabahlar olmasın canım
Kolay gelsin canım ya bizim de bez zor değişiyor ama yine eline bişeyler verince bakarken falan oluyor şükür. Çocuklar iyiler kızlar biraz ders yapıyor biraz gezmeye çıkarmaya çalışıyoruz falan. Eşim geldi valla tek zorlandım eşimin faydası çokmuş onu anladım, o baya özlemiş geldi. Pek hayallerle doluydu lakin geldiği sabah regl olmuşum tam hayaller hayatlar oldu anlayacağın
Allah herkese huzur versin evinde

Bez aldım girmiyorum bacı siteye kendimi kaybediyorum dün ıslak mendil aldım sleppy 12 tanesi 57 TL trendyolda daha bit şey almayacağım inşallah yani

Memnun olduuuum benim ki almila oda erken doğdu dişi yok geri geri itekliyor kendini emekleme de yok Totosunu kaldırmak zor geliyor

Teşekkürler canım
teyzesi halasi gibi oldunuz artıkin söz duser tabi
Öyle valla
Merak etme duruda opusken mıncıklanmaya bayılıyor. İki opüsken bir aradayken, boksa sanırım zaman bulamazlar.
Ya yerim ya
Ohh yarasın Aslışkooo ben de içtim dayanma gücüm arttı
Ohh sana da yarasın canimm
Millet süt içer bizim ki kahve afiyet olsun dünürüm
Sağol dünürcann süt kesmiyo kafa yapmiyo
ben pes ediyorum kızlar 🏳
Hanımağa nın inadı tuttu yine
Yatmıyoreeeeeeeee
O totoya vura vura severiimmm tatlı ya
Yazık adama

Raaa karnında belli etti. Desene oy kuzum geçecek uyuyacak lar napalım e bi yerden zorlaması lazım kolay büyümüyorlar
Kız benimkide yapmıyordu yine deneyim dedim yaptı çok ani oluyor sağol teyzesi darısı seninkine hepsine güzel aydınlık sağlıklı umut dolu yollara yürüsün ler

evet kameradan önce daha iyiydi ama görünce aklı ona kaydı duru da böyle demş şimdi demiştin ya adım atıyor diye
Evet canım oyle başladı. 1 hafta sonra daha düzgün adımlar attı. Ama hu seferde ya arkaya ya öne bir anda kendini bırakmaya başladı. Bir iki haftaya o titrer gibi yürüme geçiyor, daha sağlam basıyor ayaklarını. Ben sana demiştim asya yürüyebilmek için uykuyu reddediyor diye. Simdi duru bir koltuktan digerine kadar yürüyor, elini tutacak yere ulaşana kadar bırakmıyor. AZ kaldı Asya'nın yürümesine maşallah.

Maşallah ya duru kuşuma

Ooo hayırlı olsun durdun durdun, grubun en güzel kızını kaptın.
Nisan bebelerinin heeppsi güzel maşallah
Ben de artık yer kaplayanları kaldırmak istiyorum yaa
Eğitici köpekcik ile eğitici tırtıl aldım. Bakıcı ablamız pek şarkı falan söylemiyor bilmiyor belki. Ordan aşina olsun dedim. Bizim kız şarkılı türkülü ışıklı şeyler çok seviyor :) :)

Jadesi maşallah Asya kuşa çok tatlış yürüyor

İpek de bu sabah 3-4 adım attı ben de bugün süt iznimi kullanıyordum evdeydim. Babası da bir iki işi vardı evle ilgili izin aldı ama çok uykum var dedi kalkmadı. Benim bağırma seslerime geldi. Ben uyurken kızım yürüdüüüü diye kızımı yürüttüler diye dalga geçiyor bi de Kameramız kayıttaydı aldık ordan, ilk adımlar kaydoldu ama ikimiz de pijamalıyız çok rezil

Ekürilerimiz yürür de ben kalır mıyım dedi herhal

ya daa kız hayırlı kısmetini bekliyordu belki de D dilzar asım beyi de bekliyoruz kumsalda koşma yapıcaz onla daha

Bu arada gece de 1,5 saat ayaktaydık sebebi çıktı ortaya

Son düzenleme:
Peşpeşe yürüme haberleri ohh maşallah ipek kuzuma ben bu sıralar abiyeyle gezeyim bari ilk adımları çekerken o heyecanla objektiflere pijamayla yakalanmayayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…