- 27 Eylül 2018
- 1.619
- 3.474
- 133
- 32
Ay maşallah İpek'eJadesi maşallah Asya kuşa çok tatlış yürüyor
İpek de bu sabah 3-4 adım attıben de bugün süt iznimi kullanıyordum evdeydim. Babası da bir iki işi vardı evle ilgili izin aldı ama çok uykum var dedi kalkmadı. Benim bağırma seslerime geldi. Ben uyurken kızım yürüdüüüü diye kızımı yürüttüler diye dalga geçiyor bi de Kameramız kayıttaydı aldık ordan, ilk adımlar kaydoldu ama ikimiz de pijamalıyız çok rezil
Ekürilerimiz yürür de ben kalır mıyım dedi herhal
ya daa kız hayırlı kısmetini bekliyordu belki de D dilzar asım beyi de bekliyoruz kumsalda koşma yapıcaz onla daha
Bu arada gece de 1,5 saat ayaktaydık sebebi çıktı ortaya
aman da benim güzel gelinim, tatli kuzucum minik ceylanım da yürümüş mü? çok da gayretli, hamarat masallah. tam da hayalimdeki gelinJadesi maşallah Asya kuşa çok tatlış yürüyor
İpek de bu sabah 3-4 adım attıben de bugün süt iznimi kullanıyordum evdeydim. Babası da bir iki işi vardı evle ilgili izin aldı ama çok uykum var dedi kalkmadı. Benim bağırma seslerime geldi. Ben uyurken kızım yürüdüüüü diye kızımı yürüttüler diye dalga geçiyor bi de Kameramız kayıttaydı aldık ordan, ilk adımlar kaydoldu ama ikimiz de pijamalıyız çok rezil
ya daa kız hayırlı kısmetini bekliyordu belki de D dilzar asım beyi de bekliyoruz kumsalda koşma yapıcaz onla daha
Maşallah sübhanallah çok tatlı bi prenses
Bizimde öyle valla bide biraz kilolu o kadar hareketli ama yine bişey kaybetmiyo paşamMemnun olduuuumbenim ki almila oda erken doğdu dişi yok geri geri itekliyor kendini emekleme de yok Totosunu kaldırmak zor geliyor
Amin hepimizin evlatları inşallahYaaaa ne güzel unutulmaz bir doğum macerası olmuşneyse ki kazasız belasız almışsın kucağına sağlıkla büyüsün Ömür paşa
Ooo afiyet olsun canım
Ooo o zaman sabahlar olmasın canım
Kolay gelsin canım ya bizim de bez zor değişiyor ama yine eline bişeyler verince bakarken falan oluyor şükür. Çocuklar iyiler kızlar biraz ders yapıyor biraz gezmeye çıkarmaya çalışıyoruz falan. Eşim geldi valla tek zorlandım eşimin faydası çokmuş onu anladım,o baya özlemiş geldi. Pek hayallerle doluydu lakin geldiği sabah regl olmuşum tam hayaller hayatlar oldu anlayacağın
Allah herkese huzur versin evinde
Benim hesabim yok canımJadesi Masallah kuzuyaa
Bende bugun kamera ile cekeyim dedim ama bizim kiz bu ara isteksiz adim atmiyor kosuyor surekli birseyler kemiriyor bu disler canimizi okudu.
Helinnnnn gecmis olsun canim bizimde disler cok zorluyor bu arada arkalari kasiyor gibi
@Umudum- canim sevindim iyi yapmissin. Gercekten bizim stresimiz cok etkiliyor yavrulari
@Sonsuzsukurler sagol cnm bende yazamiyorum bu ara kiz yapisti kaldi bana huysuz surekli dislerinden dolayi. Elimdende telefonu aliyor elime alamiyorum vala. Gelmis gecmis olsun yasadiklariniza
Öpüyorum seni
-Adel- selam hosgeldin benim kizda 31.03 dgumlu. Emekleme yok bol bol yerde popo ustunde bir o tarafa bir bu tarafa ayakta durup 2 3 adim atiyor .dişlerimizde 4 tane cikti 1 uc verdi. Ismi cok guzelmis ömütr bebegin bu arada bizi instada ekleyen sen miydin bende merak ediyorum :)
Evet bunlar hep önemli bu yola girersem çocuktan yana yüzüm güler inşallahEvet alışılıyor tabi ki..ama önemli olan iki kardeşin birbirinize alışması..kıskançlik krizleri çok zorluyor.birinciye kıyamıyor insan..çok üzülüyorlar ama ikinci başladi mi oynamaya rahatlıyor biraz kıskançlik azalma oluyor.
Senin gibi olsun tabi Jadem.. senin gibi iyi yurekli merhametli neseli tatli dilli olsun
Maşallah sübhanallah canım biz çok gerideyizsağol canim
normalde civani bacakta sallamam ateşten temas da etkiliyor diye aldım valladaldı gibi ama tırsıyorum yatağa koymaya. daha iyi demeyi çok isterdim ama resmen ağzına yumruk atıyor. 2 üst net belli yanındakileri de şişmiş belli ama arkayı hiç görmedim dr dedi boğazı kırmızıymış öksürük burun akintisi hepsi karisti. arelcim iyi şükür yarqmazliga devam onda senaya cok iyi gelecek nene evi. keske hep gidebilme imkanınız olsa. sen orda da yorulursun ama inan insan farkli yorgunluk ariyor. tadini cikarin. öperim sena kuşu.
hoşgeldin. biz 10 nisan da geldik dünyaya tam da yasakların ilan edildiği saatte sanci odasindaydim. 4 diş kesin var. devami yolda inatla gelecem der ates yaptılar. emekleme var her turlusu. siralama yok ama ayaklandi yakindir. cooook datli bi gelinim var ❤ sena kuş da civanin sözlüsü
sagol canim benim
Hayırdır bişey varmıHelinnnnn nasılsiniz canım civanimiz ne durumda
Yeni gördüm valla nası kaçmış gözümden çok geçmiş olsun canımsağol canim
normalde civani bacakta sallamam ateşten temas da etkiliyor diye aldım valladaldı gibi ama tırsıyorum yatağa koymaya. daha iyi demeyi çok isterdim ama resmen ağzına yumruk atıyor. 2 üst net belli yanındakileri de şişmiş belli ama arkayı hiç görmedim dr dedi boğazı kırmızıymış öksürük burun akintisi hepsi karisti. arelcim iyi şükür yarqmazliga devam onda senaya cok iyi gelecek nene evi. keske hep gidebilme imkanınız olsa. sen orda da yorulursun ama inan insan farkli yorgunluk ariyor. tadini cikarin. öperim sena kuşu.
hoşgeldin. biz 10 nisan da geldik dünyaya tam da yasakların ilan edildiği saatte sanci odasindaydim. 4 diş kesin var. devami yolda inatla gelecem der ates yaptılar. emekleme var her turlusu. siralama yok ama ayaklandi yakindir. cooook datli bi gelinim var ❤ sena kuş da civanin sözlüsü
sagol canim benim
Başınız sağolsunDün çok zor birgün geçirdim babamın ölüm yıl dönümüydü 32 sene oldu onun yokluğuyla büyümeye yaşamaya alışamamışken şimdi annem de yok ve ben buralarda kendimi yalnız kimsesiz Bi başıma hissettim ablam abimler hep beraber toplandılar okuma yaptılar belki orda olsam daha rahat hissederdim Rabbime şükür iyi ki evlatlarım var Allah onların acılarını göstermesin
Allah rahmet eylesin mekani cennet olsun.Dün çok zor birgün geçirdim babamın ölüm yıl dönümüydü 32 sene oldu onun yokluğuyla büyümeye yaşamaya alışamamışken şimdi annem de yok ve ben buralarda kendimi yalnız kimsesiz Bi başıma hissettim ablam abimler hep beraber toplandılar okuma yaptılar belki orda olsam daha rahat hissederdim Rabbime şükür iyi ki evlatlarım var Allah onların acılarını göstermesin
Masallah Ipek hanimaJadesi maşallah Asya kuşa çok tatlış yürüyor
Merhabalar Hoşgeldin aramıza dünki yazışmaları okudum ömür bebekte sağlıkla büyüsün inş. Bizim hem doktorumuz un hem de ebenizin adı ömürYeni gördüm valla nası kaçmış gözümden çok geçmiş olsun canım
Merhaba hoşbuldum teşekkür ederimMerhabalar Hoşgeldin aramıza dünki yazışmaları okudum ömür bebekte sağlıkla büyüsün inş. Bizim hem doktorumuz un hem de ebenizin adı ömürömrü uzun şansı bahtı açık olsun sağlıkla büyüsün inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?