2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ay maşallah İpek'e Uyumamalarının güzel mükafatı oluyor işte insan unutuveriyor hemen dimi

aman da benim güzel gelinim, tatli kuzucum minik ceylanım da yürümüş mü? çok da gayretli, hamarat masallah. tam da hayalimdeki gelin

emojilere de altin bilenzik koymamışlar, kolye deyu hediyemizi kabul edin sevgili dünürum. ipekcigime...

Memnun olduuuum benim ki almila oda erken doğdu dişi yok geri geri itekliyor kendini emekleme de yok Totosunu kaldırmak zor geliyor
Bizimde öyle valla bide biraz kilolu o kadar hareketli ama yine bişey kaybetmiyo paşam

Amin hepimizin evlatları inşallah

Benim hesabim yok canım

Evet bunlar hep önemli bu yola girersem çocuktan yana yüzüm güler inşallah

Maşallah sübhanallah canım biz çok gerideyiz

Yeni gördüm valla nası kaçmış gözümden çok geçmiş olsun canım

Dün çok zor birgün geçirdim babamın ölüm yıl dönümüydü 32 sene oldu onun yokluğuyla büyümeye yaşamaya alışamamışken şimdi annem de yok ve ben buralarda kendimi yalnız kimsesiz Bi başıma hissettim ablam abimler hep beraber toplandılar okuma yaptılar belki orda olsam daha rahat hissederdim Rabbime şükür iyi ki evlatlarım var Allah onların acılarını göstermesin

Helinnnnn canım benim ya geldimi hep üstüste geliyor geçmiş olsun civanıma sen nasılsın toparladın mı biraz

Başınız sağolsun
Amin inşallah

Allah rahmet eylesin mekani cennet olsun.
Dun gece benimde babam aklima geldii

Masallah Ipek hanima

Yeni gördüm valla nası kaçmış gözümden çok geçmiş olsun canım
Merhabalar Hoşgeldin aramıza dünki yazışmaları okudum ömür bebekte sağlıkla büyüsün inş. Bizim hem doktorumuz un hem de ebenizin adı ömür ömrü uzun şansı bahtı açık olsun sağlıkla büyüsün inş

Merhaba hoşbuldum teşekkür ederim Amin inşallah hepimizin evladı sağlıkla büyüsün inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…