Amin inşallah darısı başımızaMaşallah bir gün yoktum ne kadar hareketlenmiş buralar pıtır pıtır yürümeye başlamış gençler maşallah kuzularıma Rabbim hep güzelliklere iyiye doğruya ulaştırsın adımlarını yavruların
32 yok çok zor gerçekten Bir insan için mekanları cennet olsun ne güzel abinle anlamlar okuyor bir araya geliyor allah kabul etsin sizlere güzel uzun ömürler versinDün çok zor birgün geçirdim babamın ölüm yıl dönümüydü 32 sene oldu onun yokluğuyla büyümeye yaşamaya alışamamışken şimdi annem de yok ve ben buralarda kendimi yalnız kimsesiz Bi başıma hissettim ablam abimler hep beraber toplandılar okuma yaptılar belki orda olsam daha rahat hissederdim Rabbime şükür iyi ki evlatlarım var Allah onların acılarını göstermesin
zamanla oda olur az kaldi 2 gün sonra azıcık otrsun diye ağzının içine bakacaksın. bence bu zamanların tadini çıkar.iç bir kave
Evet canım çok zor özlemek sarılmak istemek seslerini duyamamak düşününce çıldıracak gibi oluyorum sonra yavrularıma bakıyorum.32 yok çok zor gerçekten Bir insan için mekanları cennet olsun ne güzel abinle anlamlar okuyor bir araya geliyor allah kabul etsin sizlere güzel uzun ömürler versin
Çok seviyorlar dışarıyı bizde eve sokamıyoruzEvet canım çok zor özlemek sarılmak istemek seslerini duyamamak düşününce çıldıracak gibi oluyorum sonra yavrularıma bakıyorum.
Hava çok güzeldi dışarı çıktık biraz Ayşecik çok mutlu oldu kedi sevdi çiçek topladık şimdi girdik eve uyudu hemen temiz hava alınca
kiyamam kuzuma... canim, Allah yardimciniz olsun, kuzuya da tez sifa versin inşallahhiç bu kadar zor bir gece geçirdiğimizi hatırlamıyorum. uykusu var uyuyamıyor. 10 dk dalsa çığlıkla uyanıyor. aferin verdik bekledim yok ateş düşmüyor antibiyotik verdik bekledikkk düşmüyor sabah 6 da carpol verdik 2 saat kadar uyuduk sanirim. şükür şu anda ateşli değil ama ağrısı var huzursuz yine uzun uyku yok. bi de abimiz gece illa yanında istedi ay Allahım yardım etsin tüm hastalara. inşallah atlatırız ya. çok zor geçiyor. çok teşekkürler dua edin nolur
Zeyay1420 canim Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah
Kıyamam ya canım benim sllah şifa versinhiç bu kadar zor bir gece geçirdiğimizi hatırlamıyorum. uykusu var uyuyamıyor. 10 dk dalsa çığlıkla uyanıyor. aferin verdik bekledim yok ateş düşmüyor antibiyotik verdik bekledikkk düşmüyor sabah 6 da carpol verdik 2 saat kadar uyuduk sanirim. şükür şu anda ateşli değil ama ağrısı var huzursuz yine uzun uyku yok. bi de abimiz gece illa yanında istedi ay Allahım yardım etsin tüm hastalara. inşallah atlatırız ya. çok zor geçiyor. çok teşekkürler dua edin nolur
Zeyay1420 canim Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah
Yaaa devamı gelir inşallah
Sensin yüreği güzelEvet alışılıyor tabi ki..ama önemli olan iki kardeşin birbirinize alışması..kıskançlik krizleri çok zorluyor.birinciye kıyamıyor insan..çok üzülüyorlar ama ikinci başladi mi oynamaya rahatlıyor biraz kıskançlik azalma oluyor.
Senin gibi olsun tabi Jadem.. senin gibi iyi yurekli merhametli neseli tatli dilli olsun
Benimkide kameradan önce çok güzel yürüdü kamera dikkatini dağıtıyorJadesi Masallah kuzuyaa
Bende bugun kamera ile cekeyim dedim ama bizim kiz bu ara isteksiz adim atmiyor kosuyor surekli birseyler kemiriyor bu disler canimizi okudu.
Helinnnnn gecmis olsun canim bizimde disler cok zorluyor bu arada arkalari kasiyor gibi
Umudum- canim sevindim iyi yapmissin. Gercekten bizim stresimiz cok etkiliyor yavrulari
@Sonsuzsukurler sagol cnm bende yazamiyorum bu ara kiz yapisti kaldi bana huysuz surekli dislerinden dolayi. Elimdende telefonu aliyor elime alamiyorum vala. Gelmis gecmis olsun yasadiklariniza Öpüyorum seni
-Adel- selam hosgeldin benim kizda 31.03 dgumlu. Emekleme yok bol bol yerde popo ustunde bir o tarafa bir bu tarafa ayakta durup 2 3 adim atiyor .dişlerimizde 4 tane cikti 1 uc verdi. Ismi cok guzelmis ömütr bebegin bu arada bizi instada ekleyen sen miydin bende merak ediyorum :)
Size de maşallahAllah rahmet eylesin mekani cennet olsun.
Dun gece benimde babam aklima geldii
Masallah Ipek hanima
oyy geçmiş olsun canim, en korktuğum şeylerden biri. iyi ki de sen duymamışsin. iyi ki de Aysecik kendi basina geri dönmeye kalkmamış. Rabbim korusun yavrucuklarimizi.Ayy başımıza gelenler...bugünnkızlarla dışarı çıktık Ayşe nin uyku saati gelince ben aldım eve çıktım hava da mis gibiydi Zeynep kaldı dışarda komşunun oğlu var 10 yaşında burada ki tek arkadaşı o. bizimkilerde dışarda bahçede bişeyler le uğraşıyor(eşim görümce kv) bir süre sonra bakmışlar çocuklardan ses yok ara tara bahçe evin etrafı çocuklar yok ortada bizim ev iki ilçe arasını bağlayan yolun kenarında köy daha içeride üst tarafta.yol kenarında tarlada çalışanlar görmüş yolun karşısında durağın ordaydılar demişleroraya bakmışlar yok onun az ilerisi uçurum akılları gitmiş bağırıp çağırmaktan yine yok bunların seslerini başka bir komşu duyup gelmiş yanlarına çocuklar umutlara doğru gidiyorlardı demil hemen arabayla oraya gitmişler ki şükür oradalar Zeynep öyle korkmuş ki babasını görünce sarılıp ağlamış ben bu kadar uzağa gideceğimizi bilmiyordum geri dönelim dedim dönmedi bende kaybolurum diye kendim dönemedim demiş eşim almış getirmiş bunları ama hepsi sapsarı olmuş çocuğun ailesini aramış anlatmış onlarda saolsun gülüyorlarmış eşim kızmış çocuğa yollamış evine bizimkine de tabi ama verilmiş sadakamız varmış Allah korumuş iyi ki ben Ayşenin yanındaydım kafayı yerdim herhalde şimdi bile başım gümbür gümbür aman neler duyuyoruz Allahım sen koru yavruları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?